KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prosirena vena u materici

Ići dole

Prosirena vena u materici Empty Prosirena vena u materici

Počalji od alisa 3/12/2016, 10:54

Kopiram tekst nase clanice sa Koraka pa ako iko ima bilo kakve informacije bilo bi dobro da ih ovde napise

marijaivlada ::Drage moje, nova sam na Forumu. Treba mi pomoc (informacije, saveti). Pokusacu da budem kratka bar u ovoj prvoj poruci. Nisam sigurna ni da li je moje pitanje za ovu temu, ali ja cu ga ipak postaviti. Nakon dijagnoze azoospermije kod mog dragog (i nivoa FSH 66,3 a LH 40,5 i saveta vrsnog urologa iz Beograda: donacija ili usvajanje), mi ipak odlucimo da uradimo Micro tese u Sarajevu. 16.11. nasli su dovoljno za 4 ili 5 epruveta iz samo jednog testisa! Nasoj sreci tog trenutka nema kraja! Medjutim, na prvom UZ meni kazu da imam PROSIRENE VENE U MATERICI i da se u takvim slucajevima ponekad postupak i ne radi, jer je previse rizicna aspiracija. Nas osecaj zamislite sami (tek dosli do spermica!) Ali, predlozili su mi da uradim PELVICNU VENOGRAFIJU i nakon nje sklerozu glavnih vena koje dolaze u matericu. Moje pitanje je: koja klinika u Beogradu radi ove procedure? Da li je neka zena imala slicno iskustvo? Hvala puno unapred! Veliki poljubac za sve!

alisa ::Dobro dosla Marija i brzo te ispratili na trudnicke strane.
Ne znam odgovor na tvoje pitanje, cak sta vise prvi put cujem za to al valjda ce se naci neko sa odgovorom.
Skoro da nista nisam nasla ni na netu o tome Shocked  , sto je jako cudno. Ono malo nesto sto sam procitala trebala bi valjda da imas bolove u karlici. Jel ih imas? Koliko verujes tom Dr. ? Da potrzis jos necije misljenje? Oni ti nisu savetovali gde da uradis tu pelvicnu venografiju?

marijaivlada ::Hvala na dobrodoslici! Ja sam videla svojim ocima na monitoru dok mi je radio UZ te prosirene vene! I ziva se prepala.  A da cudo bude vece: po nogama ih nemam uopste. Uplasih se kad i ne izguglah nista o tome. Pocela sam da zovem privatne klinike redom, neki mi kazu da sa se to radi magnetom, drugi da je to CT karlice... Totalno sam zbunjena i uplasena. Vise ne znam kome da verujem. Pitacu mejlom da mi dr objasni kakvo tacno snimanje treba da mi urade...
Inace, godinama imam bolne menstruacije (ali uredne), mislila sam da je bol uobicajena pojava.  I za vreme ovulacije me cesto boli sa leve strane (tu i jeste ta ogomna vena, tik ispred jajovoda)...
Hvala na podrsci u svakom slucaju! Veliki poljubac za sve! osmeh srce  osmeh srce  osmeh srce
alisa
alisa

Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu