Decembar - mesec sreće :)
+20
SannI-AlL
sanja 73
Ema78
mamadabudem
HappyGirl
Ancica 87
Blanka
nina :)
MalaSaJuga
Vanilla
Zmajuška
Tebi
Sirijus
marina_82
lolipop
Jerapetra
mimi85
BabyBear
SladZana
alisa
24 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Decembar - mesec sreće :)
Nina, ova dvojica što kite po kućama to neka gej varijanta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Blanka, kako su skocice?Blanka ::Jao Ninaaa
Zene moje, Kasiju mi uhvatio ovaj virus sto hara, bas se mucimo evo drugi dan sa temperaturom. Bili kod dr ukljucila i antibiotik jer je mala. Kaze da ocekujem uskoro i kod Katje da to tako ide kod blizanaca. Eto bas nam veselo, muž i ja ne spavamo, hrabrimo jedno drugo... ma proci ce i ovo ludilo. Udjoh samo da vas pozdravim na kratko.
I love U.
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Lerapetra hvala sto mislis na nas.
Kasija bolje,a juce virus uhvatio Katju. Bas onako kako je dr rekla. Bogu hvala pa nijesu bile bolesne u isto vrijeme, jer bih se cecnula Danas bili na kontrolu, i ok su. Jos par dana sirup i to je to. Samo kad nema visoke temperature. Kod nas je to haos od virusa, izgleda ce proglasiti epidemiju.
Ljubim vas troje
Kasija bolje,a juce virus uhvatio Katju. Bas onako kako je dr rekla. Bogu hvala pa nijesu bile bolesne u isto vrijeme, jer bih se cecnula Danas bili na kontrolu, i ok su. Jos par dana sirup i to je to. Samo kad nema visoke temperature. Kod nas je to haos od virusa, izgleda ce proglasiti epidemiju.
Ljubim vas troje
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Virus se baš razmahao. Kod mene u nekim odeljenjima po 3 ili 5 učenik na času. Pite mnogo citrusa, paprika, kiseli kupus...
E kod nas nije tako, kod nas ucenici izostaju zbog svinjokolja! Al za sad nema bolesnih... Srecom zavrsavamo polugodiste u petak
Dobro jutro!
Žene drage, pomagajte!
Da li neko zna gde na urologiji u Beogradu ne mora da se čeka dva meseca na operaciju prostate? I da preporuči lekara? Mom tati je zakazano u D. Mišoviću za 13.02. stavili su mu kateter i on se nikako ne snalazi sa time. Boli, infekcije , ma košmar. On je čovek aktivan po ceo dan sad ga je ovo totalno poremetilo, psihički najviše. U pitanju je benigno uvećanje prostate ali mora operacija...
Žene drage, pomagajte!
Da li neko zna gde na urologiji u Beogradu ne mora da se čeka dva meseca na operaciju prostate? I da preporuči lekara? Mom tati je zakazano u D. Mišoviću za 13.02. stavili su mu kateter i on se nikako ne snalazi sa time. Boli, infekcije , ma košmar. On je čovek aktivan po ceo dan sad ga je ovo totalno poremetilo, psihički najviše. U pitanju je benigno uvećanje prostate ali mora operacija...
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Joj baš mi je žao što se muči. Nažalost nemam nikakvih informacija po tom pitanju.
Našli smo vezu, a i smiruje mu se infenkcija pošto pije antibiotike od juče. Videćemo, ako ga ne bude bolelo čekaćemo termin. Da bi se bilo šta radilo infekcija mora da se sanira. Ali prilično je traumatično iskustvo za ljude koji su aktivni...
Mamadabudem, drago mi je da mu se smiruje infekcija i da ste uspeli da se snadjete. I moj tata je prosle nedelje morao da nosi kateter nekoliko dana, imao je neki stomacni virus, a posto je on tezak hronicni bolesnik vec dugi niz godina i u invalidskoj penziji, kod njega se to sve uvek iskomplikuje, pa je morao kateter. Mnogo mi ga je bilo zao. Srecom, sad je sve ok. Drzim fige da sve sto pre prodje!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Hvala :) I ja se nadam da će biti sve ok. Ma moj tata je relativno zdrav, aktivan čovek. Ima 75 godina i naravno, neke staračke bolesti pa i hiperplaziju prostate. Ali ne mogu da ti opišem kako je beo u licu bio tri dana kad su mu stavili kateter i kad je video šta ga je snašlo. Baš sam se potresla. A operacija mora, pa mora. A i on je za operaciju.
Zene, da mahnem... nije me dugo bilo...
Nemam nista posebno da napisem, Petar i ja smo ok, porastao momak !!!
Nemam nista posebno da napisem, Petar i ja smo ok, porastao momak !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Zene,zene, utihnule ste.
Dje cete za novu godinu? Krevet, fotelja ili neki ludi izlazak u krugu dragih osoba??
Mi smo okitili nasu prvu jelku, i cekacemo sa tatom i mamom nasu prvu novu godinicu
Dje cete za novu godinu? Krevet, fotelja ili neki ludi izlazak u krugu dragih osoba??
Mi smo okitili nasu prvu jelku, i cekacemo sa tatom i mamom nasu prvu novu godinicu
Divna vam je jelka a Kasijai i Katja su prelepe!!!! Uzivajte!!!! Ja ove godine ne kitim jelku! Mozda cu neku palmu il zbun hihihi
Blanka preslatke su bombončići mali slatki,uzivajte,ja ću malo u provod neki luckasti:as17:
Mimi lep provod i srećan put u toplije krajeve
Kutak neka je srećno svima volim vas punooo
Mimi lep provod i srećan put u toplije krajeve
Kutak neka je srećno svima volim vas punooo
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Kakve su ove dve smrduljice lepotice, da ih covek pojede! Najsladji paketici ispod jelke!
MDB, nadam se da je cale trenutno resio problem antibioticima Ta cekanja ubijaju zaista.
MM radi za NG, provescu je sa Arsom i sestrom od tetke, i njen momak mozda bude s nama. Totalna opustencija.
Mah mah svima!
MDB, nadam se da je cale trenutno resio problem antibioticima Ta cekanja ubijaju zaista.
MM radi za NG, provescu je sa Arsom i sestrom od tetke, i njen momak mozda bude s nama. Totalna opustencija.
Mah mah svima!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala zene moje drage. Ljubimo vas nas tri. Uzivajte za praznike
Blanka, skočice su preslatke, prizor je prelep, a jelka okićena u mojoj omiljenoj boji, čista ljubav.
Mi ćemo NG čekati kod kuće uz neku romantičnu večeru . . .
Mi ćemo NG čekati kod kuće uz neku romantičnu večeru . . .
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Ijao Blanka kakve medene skočice .Divne su
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Žene hvalaaaaa
Kod nas veceras pala i prva riječ TATA. Izgovorila Katja , tatina kopija po svemu. Baš sam se KAO začudila zašto baš ta riječ. Osjecaj je nevjerovatan. Ljubimo vas i volimo.
Kod nas veceras pala i prva riječ TATA. Izgovorila Katja , tatina kopija po svemu. Baš sam se KAO začudila zašto baš ta riječ. Osjecaj je nevjerovatan. Ljubimo vas i volimo.
Divno Blanki!
Zmajuska, taj osmeh nam je sve rekao!
Zmajuska, taj osmeh nam je sve rekao!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
jutro cure, ja bila malo bolesna isfurala temperaturicu 40 pa sad očitavila.
Blanka, bravo na prvoj reči kad pre
Jelkica vam je divna a ti paketići ispod jelkice još lepši. Ja se prijavljujem za jedan
Blanka, bravo na prvoj reči kad pre
Jelkica vam je divna a ti paketići ispod jelkice još lepši. Ja se prijavljujem za jedan
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Blanka, preeeslatke su
I mi ćemo Novu godinu dočekati u krugu porodice sa ruskom salatom
Biksi, hvala, tata je bolje, smiruje se upala. Sad čekamo operaciju u februaru.
I mi ćemo Novu godinu dočekati u krugu porodice sa ruskom salatom
Biksi, hvala, tata je bolje, smiruje se upala. Sad čekamo operaciju u februaru.
mamadabudem, bravo za tatu.
Cure, ubacujte ovde vaše jelkice i dekoracije.Svake godine imamo temu za to a sad je nina otvorila. Blankić postavljaj ove anđele
Cure, ubacujte ovde vaše jelkice i dekoracije.Svake godine imamo temu za to a sad je nina otvorila. Blankić postavljaj ove anđele
Blankic, kakva divnoĆa! Skočice-lepotice, a jelka je san snova!
Živite svoju bajku, prelepo!
Samo da znaš sledeće godine jelka će morati da bude ograđena ili barem podignuta na komodu
Pozdrav svima, ne javljam, se često, ali redovno pratim. Želim svima da uživaju u praznicima a Nova godina da donese ispunjenje svih želja!
Živite svoju bajku, prelepo!
Samo da znaš sledeće godine jelka će morati da bude ograđena ili barem podignuta na komodu
Pozdrav svima, ne javljam, se često, ali redovno pratim. Želim svima da uživaju u praznicima a Nova godina da donese ispunjenje svih želja!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Ja sam se Blankic toliko smejala za prvu rec al rekoh ti vce.... Posle ce biti mamaaaaaaa mamamaamamamamamamamamamamaa dok ne poludis
Prijavljujem se i ja za paketic ispod jelke
Moj pas je sinoc preziveo novogodisnje kupanje... Jedva sam je nagovorila(ubacila) u tus.... A muzic zeza li zeza. On je odbio da je kupa, njemu se ne kupa ahahahahah. Sad je mekana i cista...
Macku nisam kupala nije ljubitelj... Uvek se setim kad sam kao mala prosula jogurt po macki i onda sam morala da je kupam....
Cure moje drage, zelim vam srecne praznike, da ih provedete na najlepsi moguci nacin
A da nam svima 2017-ta donese
Ljubi vas vasa Mimi!
Prijavljujem se i ja za paketic ispod jelke
Moj pas je sinoc preziveo novogodisnje kupanje... Jedva sam je nagovorila(ubacila) u tus.... A muzic zeza li zeza. On je odbio da je kupa, njemu se ne kupa ahahahahah. Sad je mekana i cista...
Macku nisam kupala nije ljubitelj... Uvek se setim kad sam kao mala prosula jogurt po macki i onda sam morala da je kupam....
Cure moje drage, zelim vam srecne praznike, da ih provedete na najlepsi moguci nacin
A da nam svima 2017-ta donese
Ljubi vas vasa Mimi!
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
» Decembar, decembar...
» DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete
» Decembar, decembar...
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma: