MAUS - moja beba i ja
+40
jovana 77
Simona
naca
nesalela
Yvonne
lepa kata
Sami
NINA1
Agata27
sevenMAJA
tedi
zalosna_sova
Kata
tanjaz
zoxa
Jeckie
Mirkana
duga76
alo-alo
lasa
rsrce
Leta
bajaderica
adriatika
megica-pegica67
mijica
Nekica
Gala
jul
TetaSneki
Hitron-Luka
maja76
sneza ch
nadalina
vakic
HappyGirl
gogs-ii
terka
Jelence
maus
44 posters
Strana 21 od 31
Strana 21 od 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: MAUS - moja beba i ja
:aa1: Baš lepo :aa1: sve spremno da dočeka Ančicu
Jeckie- Broj poruka : 527
Datum upisa : 18.10.2008
Cestitam ulazak u 9. mesec!! Sve je spremo za dolazak male princeze.Bas se priblizilo, novu godinu cete docekati uz najlepsi poklon ljubac za mamu i Anu
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Uh ko će dočekati ponedeljak.
Ana jedva čekamo da nam stigneš.
Ana jedva čekamo da nam stigneš.
lasa- Broj poruka : 698
Datum upisa : 29.09.2008
Sto ova zena zna da izvoljeva... Ebiga, slikano opet mob.Malo je tamnije. Znas sta, najbolje dodji kod mene pa da lepo sve vidis. Naravno, sve ste pozvaneHappyGirl ::a orman da budem iskrena nisam videla, sem mesta gde stoji(aj slikaj ponovo).
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
E sad je boje vidi se orman
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
E i ja sam baš uzbuđena, sve nešto mislim, kad se Maus porodi..., pa kad će se Maus poroditi, da li će preći u NG...HappyGirl :: Draga moja još malo i moram da ti priznam baš sam uzbuđena
Sve čekam poruku od nekoga da se Maus porodila... uf baš sam uzbuđena
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Posto je ves masina odmah do kade, a i iste je visine kao komodica + u kupatilu je najtoplije,onda sam demonstrirala,tako sto sam stavila kadicu na vesmasinu(preko nje cu staviti malo parce muceme, da se ne bi kvasila) tako da je onaj deo kadice gde se ispusta voda okrenut prema kadi. Tusem napunim kadicu i Milan i ja lagano mozemo kupati Anu. Kada se kupanje zavrsi, samo izvucem cepic iz kadice i sva voda odlazi u kadu. Umotam bebu u peskiric, a soba je dva koraka od kupatila. Mislim da je tako najbolje.zoxa ::
Otkrij nam svoj plan o kupanju bebe u kupatilu
Dugo dusek je najobicniji, mislim nismo uzeli onaj antialergijski.
Prijateljice moja draga,
jos koja nedeljica i tvoje najvece blago ces drzati u rukama,ejj kad se samo setim tog prvog momenta kad sam je uzela to se ne zaboravlja,ma sad bih plakala,zavidim ti na tom periodu koji dolazi,iako sam od tada fizicki p r e m o r e n a.
Nasa mala Ancica ce se osmehivati mami leteces od srece,a u kupatilu porodilista ces plakati jer ce te hormoni razbijati jer se spustasu naglo,ali i to sve je tako normalno,bolje to nego da bolujes od postporodjajne depresije.
Sve stvari za Anu su lepe uzeli ste istu komodu za presvlacenje kao sto mi imamo,ali naj;lepsa je ljubav sa kojom iscekujete vaseg novog clana.
ma ljubim vas 1000000000000000000000000 puta.
jos koja nedeljica i tvoje najvece blago ces drzati u rukama,ejj kad se samo setim tog prvog momenta kad sam je uzela to se ne zaboravlja,ma sad bih plakala,zavidim ti na tom periodu koji dolazi,iako sam od tada fizicki p r e m o r e n a.
Nasa mala Ancica ce se osmehivati mami leteces od srece,a u kupatilu porodilista ces plakati jer ce te hormoni razbijati jer se spustasu naglo,ali i to sve je tako normalno,bolje to nego da bolujes od postporodjajne depresije.
Sve stvari za Anu su lepe uzeli ste istu komodu za presvlacenje kao sto mi imamo,ali naj;lepsa je ljubav sa kojom iscekujete vaseg novog clana.
ma ljubim vas 1000000000000000000000000 puta.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Prelepooo je!
Cestitam ulazak u 9. mesec!
Cestitam ulazak u 9. mesec!
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Pa misicu odlicna ti je ideja, i kod mene je isti raspored ves masina i kada.
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
maus ::Sto ova zena zna da izvoljeva... Ebiga, slikano opet mob.Malo je tamnije. Znas sta, najbolje dodji kod mene pa da lepo sve vidis. Naravno, sve ste pozvaneHappyGirl ::a orman da budem iskrena nisam videla, sem mesta gde stoji(aj slikaj ponovo).
Izvoljevam, izvoljevam i dobila sam traženo Pa sigurno da ću da dođem, Ana je mene pozvala još kad smo se prvi put upoznale. Mama kasniš sa pozivom
Auuuuuuuuuuuu jedva čekam da ubacim neku prnjicu u njen prelep orman
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Sto bi moj Lule rekao( mama waaooooo oooouuuuuuuuu )mlogo mi se fidja
a ideja za kadicu je odlicna...
jos malo i stize mala dusa
a ideja za kadicu je odlicna...
jos malo i stize mala dusa
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Kakve stvari za Anusku!
Sve mi se svidja, a posebno komodica.
Sve mi se svidja, a posebno komodica.
tanjaz- Broj poruka : 439
Godina : 53
Datum upisa : 07.12.2008
Divno jedva cekam devojcicu malenu da upoznam,Misice zasluzili ste ovu srecu!
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Anuska srce malo, kad bi znala kako tete navijaju za nju i jedva cekaju da dodje.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Vadila sam jutros krv. Gvozdje je super 14 a hemoglobin se setio da malo poraste pa je sa 98 "skocio" na 105 Veceras zakazujem uz,pa se javljam sa novim raportom.
Do tada vas sve ljubim
Do tada vas sve ljubim
Zvala dr i posto je dezurao u bolnici otisla sam tamo na kontrolu.
Ana sada ima 3203gr ,okrenuta je glavicom dole. Po uz sam 37+5, a po poslednjem ciklusu 36+5. Dakle tiker kasni. Pregledao me je ginekoloski i uopste nije bilo prijatno. Grlic je 2cm i u potpunosti je ocuvan. Pritisak je malo visi 140 sa 80 i ne bio posle caranja dole Pricali smo i o terminu porodjaja i najverovatnije ce biti oko Nove godine, tacnije 01.01.09. Rekao je da bi probali prirodno,pa ako ne bude islo odmah carski rez, ali otom potom. Radjen je i CTG, sve je super i kontrola za 7 dana. Pitala sam ga u slucaju da mi pukne vodenjak, on je rekao da ga odmah zovem bez obzira koje je doba dana.
Eto drage moje, toliko za sada.
Ljubimo va nas dve.
Ana sada ima 3203gr ,okrenuta je glavicom dole. Po uz sam 37+5, a po poslednjem ciklusu 36+5. Dakle tiker kasni. Pregledao me je ginekoloski i uopste nije bilo prijatno. Grlic je 2cm i u potpunosti je ocuvan. Pritisak je malo visi 140 sa 80 i ne bio posle caranja dole Pricali smo i o terminu porodjaja i najverovatnije ce biti oko Nove godine, tacnije 01.01.09. Rekao je da bi probali prirodno,pa ako ne bude islo odmah carski rez, ali otom potom. Radjen je i CTG, sve je super i kontrola za 7 dana. Pitala sam ga u slucaju da mi pukne vodenjak, on je rekao da ga odmah zovem bez obzira koje je doba dana.
Eto drage moje, toliko za sada.
Ljubimo va nas dve.
Jupiii, pa to je divno! Zamisli prvog januara!
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Jojjj sto je Ana porasla, svaka casat, dusica mala
Nas nisu mjerili od 32. nedelje, sad kada me najvise zanima.
Nase kcerke ce imati rodjendane u par dana. Bas lijep termin 01.01. krasno.
Super za nalaze
Puno poljubaca i pozdrava od nas
Nas nisu mjerili od 32. nedelje, sad kada me najvise zanima.
Nase kcerke ce imati rodjendane u par dana. Bas lijep termin 01.01. krasno.
Super za nalaze
Puno poljubaca i pozdrava od nas
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
3203 grama Uskoro nam Ana dolazi 01.01.2009-e je predivan datum
Nego ajd ti gospođa pokaži da vidimo aninu kuću
Nego ajd ti gospođa pokaži da vidimo aninu kuću
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Mima draga,raznezih se skroz,zamisli velika devojka,ej 3203 grama,pa bice to krupnjikava beba.
Ali 01.01.2009.
Ma volim vas
Ali 01.01.2009.
Ma volim vas
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
3203 grama
Ana nam je vec VELIKA DEVOJCICA!!!!
Mama CESTITAM!!!
Pa,to je jos 15 dana samo....
JEDVA CEKAM!!!!
Ana ce BITI NAJLEPSI MOGUCI NOVOGODISNJI POKLON!!!!
Ana nam je vec VELIKA DEVOJCICA!!!!
Mama CESTITAM!!!
Pa,to je jos 15 dana samo....
JEDVA CEKAM!!!!
Ana ce BITI NAJLEPSI MOGUCI NOVOGODISNJI POKLON!!!!
duga76- Broj poruka : 253
Datum upisa : 22.01.2008
Drage moje hvala vam!
Nego zaboravih vam napisati da sam juce izasla sva krvava iz lab. Posto je moja drugarica sef iste, ja samo dodjem kod nje i zacas bude gotovo. Kod nas u bolnickoj lab jos uvek koriste obicne igle kojima probuse venu i onda stave epruveticu u koju kaplje krv. Kako se ova napunila krvlju,morala je uzeti drugu i u toj razmeni, igla je pocela da seta levo-desno i da siklja krv. I po meni, pantalone,dzemper i ruke i po sestri koja je vadila krv.Ja desnom rukom drzim gumicu stegnutu oko miske, a sestra prvu epruvetu vraca na svoje mesto... Bilo je kao u crtanim filmovima. Srecom da sam nasla parking odmah ispred ulaza u bolnicu da ne idem krvavih pantalona po gradu.
Nego zaboravih vam napisati da sam juce izasla sva krvava iz lab. Posto je moja drugarica sef iste, ja samo dodjem kod nje i zacas bude gotovo. Kod nas u bolnickoj lab jos uvek koriste obicne igle kojima probuse venu i onda stave epruveticu u koju kaplje krv. Kako se ova napunila krvlju,morala je uzeti drugu i u toj razmeni, igla je pocela da seta levo-desno i da siklja krv. I po meni, pantalone,dzemper i ruke i po sestri koja je vadila krv.Ja desnom rukom drzim gumicu stegnutu oko miske, a sestra prvu epruvetu vraca na svoje mesto... Bilo je kao u crtanim filmovima. Srecom da sam nasla parking odmah ispred ulaza u bolnicu da ne idem krvavih pantalona po gradu.
Strana 21 od 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Strana 21 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu