Korak po korak na putu do bete +
+73
Bobac
zsuki75
Gagagaga
Rada74
danica87
srculence 84
leptirica1977
Hande
Pikseta
sretnazvijezda
nina :)
Vuchica
ganedina
Sofija Veks
jelena*mama2andjela*
noja
ninica2
anasrce
lela1984
masato
HappyGirl
Bekanicaa
kornjaca
enap
libra35
valika77
Ancica 87
Buba82
PalcicaBg
bebana81
Principessa
BabyBear
Angie83
Blanka
Padobranka
Bundevicav
marina_82
alisa
Zmajuška
saska1
zumbulcic
bak
Elenaa
sanja 73
Hugolina
mimi85
bobica83
Tavita
ivanicasale
Jerapetra
tiramisu
Sirijus
mamadabudem
daki_mm
marijaivlada
Dora1
BiKsi :)
jelena.kuburic
Mika
Bobaue
daduska
sanja369
sunny.tp
dusica78
Tebi
mmakica
topalovic
kolibri5
Smrdica
fight&faith
Bubamarica79
Jaka
branka86
77 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Gde bas ovaj najskuplji da me nadje hehe !Tebi, hvala .Pise 225 za gonal.Pored toga u protokolu imam i menopur i orgalutran .Da li mozda znas ovaj orgalutran koliko je zaboravih malopre da pitam?
Elenaa- Broj poruka : 87
Datum upisa : 03.11.2016
tiramisu ::Tavita ako si u Belmedic,mozes da pomeris kod Sumarac termin. Samo kazi da si trudnica vto. Ili im posalji rez.i trazi da pokazu profesorki.
Kad sam pozvala da zakažem, rekli su mi da je profesorka u inostranstvu i da je na njihovom rsporedu tek 22. novembra. Trudim se da se ne nerviram i da ne paničim, ionako ništa ne mogu promeniti. U ponedeljak ću otići direktno na odeljenje Endokrinologije i tražiti dr koji me je pre dr Šumarac pratio. Verujem da me s ovim rezultatima neće niko vratiti.
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Ne znam koliko je orgalutran.Ja sam primala certotide i ovitrelle stopericu.Samo sam gonal f kupovala u Srbiji, a ovo ostalo u Pragu. Sad da me ubijes ne mogu da se setim kakve su doze na penu ovde, a cuvala sam ga do pre neki dan.Pogledacu semu stimulacije pa cu ti reci.
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Elena, ovo su cene iz Srbotrade apoteke u Bg
Gonal F 75 3000
[size=30]Menopur 75 2000[/size]
Orgalutran 4400
U Pragu su malo skuplje
Gonal F 75 3000
[size=30]Menopur 75 2000[/size]
Orgalutran 4400
U Pragu su malo skuplje
Jaka- Broj poruka : 43
Datum upisa : 15.10.2016
Ja sam u Feroni kupovala orgalutran 4362 din., a Menopur od 75 - 1998 din.
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Tebi Jaka ,Boba hvala puno.Danica mi poslala ovu poruku sa semom i kaze da se javim osmog dana stimulacije da dodjem tamo ili da saljem rezultate UZ pa da dodjem na aspiraciju.Da li je i vama tako pisalo ?Nije mi rakla da saljem rezultate 3-5 dan nebitno ,nego samo osmi.
Da i ovo, nije mi rekla da uradim ni estradiol ni onaj hormon koji se ono bese radi pred kraj stim.
Elena, da tako je i meni isto poslala. Osmi dan da sam tamo ili da javim rezultate UZ
Jeli ti ponudila cene hotela? Kad smo mi išli u septembru ponudila nam je Clarion i Carol po 65€ međutim nije bilo mesta pa nam je Simo našao po 50€ Belvedre. Bili smo zadovoljni.
Meni su tamo radili hormone,neznam šta tačno platila 60€
Jeli ti ponudila cene hotela? Kad smo mi išli u septembru ponudila nam je Clarion i Carol po 65€ međutim nije bilo mesta pa nam je Simo našao po 50€ Belvedre. Bili smo zadovoljni.
Meni su tamo radili hormone,neznam šta tačno platila 60€
Jaka ,jesi ti ovde isla na Uz pre toga?Ja sam mislila da dodjem u Beograd da mi neko prati stimulaciju tih prvih dana do Praga,da li si ti tako radila?
Ja sam išla tamo 9 dan ciklusa, nisam imala let 8 dan. Uradila UZ 8dan kod mog ginekologa, javila rezultate.Tamo sam onda išla na UZ svaki dan. Produžila mi terapiju još 4 dana...
Kutanjke gde ste?Da li vi znate sta Sonja daje od terapije ja sam heterozigot na pai i na mthfr?Da li ce mi fraxi?Jedan hematolog u Kbc mi napisao da ne treba nista samo duplu folnu na dan transfera,a Elezovic prepisao fraxiparin od transfera pa nadalje.U ovim predhodnim postupcima niko mi nista nije prepisivao kao ne treba.Kakva su vasa iskustva?
Sonja ce se voditi nalazom hematologa koji im dostavis. Ako ti je prof.Elezovic napisao sta i kako ja bih njega sigurno poslusala, bez dvoumljenja.
Oni u Pragu ne traze nalaze hormona tokom stimulacije, prvi UZ je 8.dan stimulacije i meni bio.S tim da sam ja celu stimulaciju bila u Pragu pa me dr.Sonja pratila.
Oni u Pragu ne traze nalaze hormona tokom stimulacije, prvi UZ je 8.dan stimulacije i meni bio.S tim da sam ja celu stimulaciju bila u Pragu pa me dr.Sonja pratila.
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Bobouue, mozda je zakasnela ovulacija, mozda samo prehlada, ima li sanse kod tebe za prirodnu trudnocu? Podseti me
Topalovic, dobrodosla, bak koristi proxeed female i prezadovoljna je pretpostavljam da je to slicno jer i proxeed i profertil za muske imaju slicna dejstva.
Topalovic, dobrodosla, bak koristi proxeed female i prezadovoljna je pretpostavljam da je to slicno jer i proxeed i profertil za muske imaju slicna dejstva.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Tavita, neka si povecala dozu. Samo smireno, rekla sam ti za dva prižera jos viseg tsh od tvog pa je bilo sve ok. Kakav ti je ft4?
BiKsi :) jel po preporuci lekara koristite Proxeed women?
topalovic- Broj poruka : 10
Datum upisa : 06.11.2016
BiKsi :) jel po preporuci lekara koristite Proxeed women?BiKsi :) ::Bobouue, mozda je zakasnela ovulacija, mozda samo prehlada, ima li sanse kod tebe za prirodnu trudnocu? Podseti me
Topalovic, ja ga nisam koristila. MM je koristio proxeed za muskarce po preporuci lekara. Nasa clanica bak ga koristi, taj za zene, i bas je zadovoljna. Mislim da joj jeste preporucila dr. Ne znam kakvi su ti hormoni, je li tebi neko preporucio njega?
Rezultati svih hormona su mi u redu, kada sam pitala lekara da li može bilo šta da mi preporuči da bi druga VTO bila uspešna, on mi je rekao da probam sa Proifertil female, jer utiče na bolji kvalitet embriona.Zato sam u velikoj nedoumici šta da radim.BiKsi :) ::Topalovic, ja ga nisam koristila. MM je koristio proxeed za muskarce po preporuci lekara. Nasa clanica bak ga koristi, taj za zene, i bas je zadovoljna. Mislim da joj jeste preporucila dr. Ne znam kakvi su ti hormoni, je li tebi neko preporucio njega?
Topalovic, sastav oba je jako slican. A proxeed mi bio jeftiniji u tom momentu Pijem ga par meseci, mislim 5-6, sledeca vto ce pokazati koliko je delotvoran . A mislim da ne moze skoditi. Nije mi ni jedan dr preporucio, trenutno nemam drugog dr osim Kutka
U medjuvremenu sam vadila hormone, sasvim sam zadovoljna, amh mi je opet skocio mada on kod mene godinama skace Godine imaju sasvim pozitivno dejstvo na mene
Osim finansija koje nisu zanemarljive nemas sta da budes u nedoumici. malo aminokiselina, vitamina, minerala, nece skoditi svakako
Koracaljke
U medjuvremenu sam vadila hormone, sasvim sam zadovoljna, amh mi je opet skocio mada on kod mene godinama skace Godine imaju sasvim pozitivno dejstvo na mene
Osim finansija koje nisu zanemarljive nemas sta da budes u nedoumici. malo aminokiselina, vitamina, minerala, nece skoditi svakako
Koracaljke
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Ja već neko vreme pijem koenzim Q10, folnu kiselinu 400, Omega-3 sa dodatkom vitamina E, Vitamin D3 i Mg 375+B6, zato sam i bila u nedoumici.bak ::Topalovic, sastav oba je jako slican. A proxeed mi bio jeftiniji u tom momentu Pijem ga par meseci, mislim 5-6, sledeca vto ce pokazati koliko je delotvoran . A mislim da ne moze skoditi. Nije mi ni jedan dr preporucio, trenutno nemam drugog dr osim Kutka
Koracaljke
Topalovic, ili nastavi to sto pijes, ili zameni za ovo, ako mene pitas. A sto se tice uspesnosti, zakljucismo da sreca igra presudnu ulogu. Gde si radila postupak, koliko imas godina?
Prvu VTO sam radila u Valjevu, ali nije uspela, a sada se spremam za drugu VTO, u decembru počinjem sa kontraceptivnim tabletama. Za par dana punim 39 godina.BiKsi :) ::Topalovic, ili nastavi to sto pijes, ili zameni za ovo, ako mene pitas. A sto se tice uspesnosti, zakljucismo da sreca igra presudnu ulogu. Gde si radila postupak, koliko imas godina?
Zbog cega idete na vto, u cemu je problem? Jesi li radila dodatne analize?
Po rezultatima nema problema, a do trudnoće ne dolazi, ogtt test sam radila on mi je ok.BiKsi :) ::Zbog cega idete na vto, u cemu je problem? Jesi li radila dodatne analize?
BIKsi, kad počne panika, setim se slučajeva koje si mi navela. Ft4 mi je 17,68 (ref. vr. 12-22), ali je TSH 7,7 Nadsm se da cu sutra doći do endokrinologa. U svakom slučaju, vikendom uzimam eutiroks 200, a ostalim danima 175.
Topalović, dobro došla. Suplementi jesu važni, alo ne grantuju uspeh. Želim ti svu sreću u narednom postupku.
Topalović, dobro došla. Suplementi jesu važni, alo ne grantuju uspeh. Želim ti svu sreću u narednom postupku.
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +