Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :)
+29
bebko
SannI-AlL
maus
AriesGirl
JAmajka
KoMetaK
Sofija Veks
bak
MalaSaJuga
Zmajuška
Ema78
nina :)
BiKsi :)
SoJa
Ancica 87
Lola021
zsuki75
mamadabudem
alisa
Mimi12
Bobaue
BabyBear
Blanka
dr mali pariz
Sirijus
Jerapetra
kornjaca
mimi85
HappyGirl
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 8
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :)
Kometa ljubimo i tebe i deckica
Aleksa sad mozes sa Vasom fudbal
Ja evo spremila veceru i cekam muza da veceramo pa u krevet . Dete spava, tisina, ma milina
Pozdravvvvvvvvvvvvvv
Aleksa sad mozes sa Vasom fudbal
Ja evo spremila veceru i cekam muza da veceramo pa u krevet . Dete spava, tisina, ma milina
Pozdravvvvvvvvvvvvvv
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
pozdravi mi maju jako hepi ako je vidis
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Hoću! Idem sutra do nje pre podne i preneću je sve vaše pozdrave
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ne mogu ni da zamislim kako ce ti biti. Probaj bar najjace sto mozes da se ne potreses previse, mada znam da to nije moguce
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Zene moje kako se obradovah ovim srculencima danas kod Bobice i Lerapetre ma sjajno! Definitivno bebicetan oktobar, samo neka tako i nastavi.
Ja nesto umorna ko pas, ovih dana samo gosti ,gosti i gosti, slomljena sam skroz na skroz.
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise Inače, stukoh kutiju rafaela, grize me savjest, ubi Jos se kanim da operem neku šerpu sto ne smije u mašinu, ma ko to izmisli, užas... Ipak ne mogu, neka je za sjutra izgorela od groma!
Odoooh da spavam, ljubim vas ....
Ja nesto umorna ko pas, ovih dana samo gosti ,gosti i gosti, slomljena sam skroz na skroz.
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise Inače, stukoh kutiju rafaela, grize me savjest, ubi Jos se kanim da operem neku šerpu sto ne smije u mašinu, ma ko to izmisli, užas... Ipak ne mogu, neka je za sjutra izgorela od groma!
Odoooh da spavam, ljubim vas ....
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Joj sto volim Blankine postove. Uvek me nasmeje, a kad nekoga znas I licno to jos bolje dozivis. E kao da sam ti sad u kuci bila
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Za rafaelo ćemo lako nego da odeš i odradiš sve. nije te baš briga jer treba odgajati tu decu u zdravlju i veselju. Zato hajde ti to odradi pa uživajBlanka ::
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise
Za Maju jedan ogromni zagrljaj! I snage, snage, snage!
Hepi .
Blankic, naidje taj umor, tako jedno, par godina traje, , no, obavezno ti da odradis sve sto ti dr rekla. LJubac i da gosti vise ne dolaze!
Hepi .
Blankic, naidje taj umor, tako jedno, par godina traje, , no, obavezno ti da odradis sve sto ti dr rekla. LJubac i da gosti vise ne dolaze!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Kutak, Kutanjke, dobro jutro!
Ni sama ne znam koliko dugo nisam pisala na jutrima, uoste na Kutku. Sigurno dve godine. Ali sam virkala, priznajem. Navukle me ove opasnice Kutanjke na Facebook i ne mogu da obe strane.
Zelim da vam kazem da vas sve volim, radujem se i tugujem sa vama, mislim na vas, pricam o vama...
Mojoj Maji saljem veliki zagrljaj. Hepi, poljubi je za mene.
Pisacemo se jos. Obecavam.
Ni sama ne znam koliko dugo nisam pisala na jutrima, uoste na Kutku. Sigurno dve godine. Ali sam virkala, priznajem. Navukle me ove opasnice Kutanjke na Facebook i ne mogu da obe strane.
Zelim da vam kazem da vas sve volim, radujem se i tugujem sa vama, mislim na vas, pricam o vama...
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
potpisujemHappyGirl ::Za rafaelo ćemo lako nego da odeš i odradiš sve. nije te baš briga jer treba odgajati tu decu u zdravlju i veselju. Zato hajde ti to odradi pa uživajBlanka ::
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Dan jutra!
Maji veeeeliki zagrljaj i puno snage saljem
Happy veliki naklon i zagrljaj od mene
Drago mi je kad vidim stare cure ovde, naravno i nove
Ubi me pms, na smenu bih ujedala i plakala, uzas! Do podne mrzim sve, od podne sebe. Bice bolje....
Ljubim
Ubi me pms, na smenu bih ujedala i plakala, uzas! Do podne mrzim sve, od podne sebe. Bice bolje....
Ljubim
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Ocu, ocu, samo se salim malo, volim ja to tako:lol!:
Sta sve progurasmo,pa jedan pregled jos je nista. Planiram ja jos svasta nesto, a pod broj 1. je uz dojki, davno operisala fibroadenome, pa se kasnije vratili, a posle svih stimulacima i hormona to se obavezno mora provjeriti. Ljubim vas
Zao mi je Maju, da joj Bog da snage
Sta sve progurasmo,pa jedan pregled jos je nista. Planiram ja jos svasta nesto, a pod broj 1. je uz dojki, davno operisala fibroadenome, pa se kasnije vratili, a posle svih stimulacima i hormona to se obavezno mora provjeriti. Ljubim vas
Zao mi je Maju, da joj Bog da snage
Majo,Majče,naše zmajče , ljuuubim te i grlim jako,puno,mnogo i molim se da iznađeš snage
I ja sam slaba na jutrima,koracima, tu i tamo me ima ,nešto ispratim,nešto i ne ,ali kad vidim slike naših kutanjskih bebica i dece ...e tu rastop nastaje. Zato mamike čuvajte se i kontrolišite vaše vršnjakinje (Blanka ovo je spec. za tebe ,kakve ti lepotinje imaš ).Ko se čuva i Bog ga čuva.
A Bobica i Petra su juče uzdrmale Kutak
Ljubim vas sve , decu ponajviše, Arsu šmekera, Simona medenjaka, Savu junaka,Zvezde najsjajnije, delfinu Anu ,iiiii...svu decu.Sad sam se zablokirala,oprostiće majke čiju decu nisam lično spomenula,ali nemoguće ih se sve setiti iz odma'...i to je najlepše.Znači da ih ima puno,a biće ih svakim danom sve više i više
Jutro je davno prošlo,al' valja ponoviti kafu ili čaj .Nek' bira koje za šta ..ima za sve.Mi virusom zaposednuti čaja,probiotika,vitamina,voća..u duplim dozama.E, ovaj moj je najnoviji mutant.Osmi dan ,a nema nameru da me napusti.Sad me i kašalj napao
I ja sam slaba na jutrima,koracima, tu i tamo me ima ,nešto ispratim,nešto i ne ,ali kad vidim slike naših kutanjskih bebica i dece ...e tu rastop nastaje. Zato mamike čuvajte se i kontrolišite vaše vršnjakinje (Blanka ovo je spec. za tebe ,kakve ti lepotinje imaš ).Ko se čuva i Bog ga čuva.
Ljubim vas sve , decu ponajviše, Arsu šmekera, Simona medenjaka, Savu junaka,Zvezde najsjajnije, delfinu Anu ,iiiii...svu decu.Sad sam se zablokirala,oprostiće majke čiju decu nisam lično spomenula,ali nemoguće ih se sve setiti iz odma'...i to je najlepše.Znači da ih ima puno,a biće ih svakim danom sve više i više
Jutro je davno prošlo,al' valja ponoviti kafu ili čaj .Nek' bira koje za šta ..ima za sve.Mi virusom zaposednuti čaja,probiotika,vitamina,voća..u duplim dozama.E, ovaj moj je najnoviji mutant.Osmi dan ,a nema nameru da me napusti.Sad me i kašalj napao
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Sani, hvala sto posluzi ovu kaficu, ceka me spremanje rucka a tako bih u krevet.
Svom sangom se molim za Maju
Blankic i ja sam ti takva jos u avgustu odradila kks i jos nisam odisla dr da pokazem, strazno. hvala kutku, pa sam naucila da citam rezultate tako da mi dr nije potreban. hemoglobin je sada ok ko bi reko a celog zivota kuburim s njim. Al da priznam sad i jedem sve sto treba a ranije cips i jogurt
Drzite nam sutra palceve vodimo Vasu kod kardiologa, molim se da sve bude dobro.
pozdrav drage moje
Svom sangom se molim za Maju
Blankic i ja sam ti takva jos u avgustu odradila kks i jos nisam odisla dr da pokazem, strazno. hvala kutku, pa sam naucila da citam rezultate tako da mi dr nije potreban. hemoglobin je sada ok ko bi reko a celog zivota kuburim s njim. Al da priznam sad i jedem sve sto treba a ranije cips i jogurt
Drzite nam sutra palceve vodimo Vasu kod kardiologa, molim se da sve bude dobro.
pozdrav drage moje
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Vaso, izobaraj ih sutra na kontroli, da sve bude kako treba!
O Misice, gde si hiljadu godina!
Bak, takva ti do prekjuce bih, mada ni juce ne bih bolja, kad malo bolje razmislim, hahahhahahah!
Za Maju moju dragu, svim snagama da se bori, pa i ovim nasim!
O Misice, gde si hiljadu godina!
Bak, takva ti do prekjuce bih, mada ni juce ne bih bolja, kad malo bolje razmislim, hahahhahahah!
Za Maju moju dragu, svim snagama da se bori, pa i ovim nasim!
Sanjice, drzim fige da sve bude ok kod kardiologa,mada ne sumnjam da nece. Javljaj se i ljubi mi Vasicu
Sannl Ail imam ljepote tako je ,hvala ti puno
Sannl Ail imam ljepote tako je ,hvala ti puno
bebko- Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009
Cure, bila sam do Maje. Prenesnela sam je vaše pozdrave i želje, obradovala se i šalje pozdrave i zahvaljuje za svaku molitvu i pozitivnu energiju. Danas je bila za nijansu bolje ali je daleko od dobrog ipak nadajmo se.
maus ::Kutak, Kutanjke, dobro jutro!
Hihihi i ja virkam
bak ::Dan jutra!
Ljubim
Kako nas Happy okupi ponovo a sta kazes?
SannI-AlL ::Majo,Majče,naše zmajče , ljuuubim te i grlim jako,puno,mnogo i molim se da iznađeš snage
Uzdrmale nego sta
HappyGirl ::Bebko,
I ja tebe
I da odoh da citam onom Marsovcu dnevnik
Juro cure :)
Maus, neka si nas se i ti setila A i ti SannI. Ali obzirom na đakonije opraštam A maus neću ništa nije donela da nas podmiti
Bebko, hvala ti za sve one statistike koje si radila i sa kojima si se mučila
Maus, neka si nas se i ti setila A i ti SannI. Ali obzirom na đakonije opraštam A maus neću ništa nije donela da nas podmiti
Bebko, !
Bebko, Maus, Sanni ALL, kako je lepo videti vas opet!
Za nasu Maju, svim snagama i pozitivnim mislima sam s njom!
Bebko, Maus, Sanni ALL, kako je lepo videti vas opet!
Za nasu Maju, svim snagama i pozitivnim mislima sam s njom!
Drugari novi i stari,lepo vas je citati. Nekada sam bila svakodnevno na forumu ali sada priznajem ne stizem ali puno,puno,mislim na svaku zenicu,na svaku bebicu i na sve vas!
Maus,misice pa tvoja Ana je velika medena curica,samo nek je zdrava i nasmejana!
Biksi,pilence moje skakutavo,ljubim tebe i tvog Arsu pametnicu medenog!
Sanni All,Bebko,Kometak,Bak,Parizanko,Hepi ljubim vas da pukne!
Blanka,ljubim tebe i tvoje skocice I obavezno idi na pregled i proveri sve!
Bobica me zaista iznenadila juce,bas mi je drago, sada ce Dimitrije da dobije duplo drustvo a njoj zelim sto laganiju i skolsku trudnocu
Majo,Majce moja,drzi se draga, znam tesko jeste ali ti si veliki ali veliki borac i ne daj se! Ja ti saljem svu svoju energiju i pozitivne misli! I budi jaka a ti to i jesi,ti si prava lavica! Ja se molim za tebe i tvoje zdravlje!
Sve vas ljubi i grli medolino sa medolincicima
Maus,misice pa tvoja Ana je velika medena curica,samo nek je zdrava i nasmejana!
Biksi,pilence moje skakutavo,ljubim tebe i tvog Arsu pametnicu medenog!
Sanni All,Bebko,Kometak,Bak,Parizanko,Hepi ljubim vas da pukne!
Blanka,ljubim tebe i tvoje skocice I obavezno idi na pregled i proveri sve!
Bobica me zaista iznenadila juce,bas mi je drago, sada ce Dimitrije da dobije duplo drustvo a njoj zelim sto laganiju i skolsku trudnocu
Majo,Majce moja,drzi se draga, znam tesko jeste ali ti si veliki ali veliki borac i ne daj se! Ja ti saljem svu svoju energiju i pozitivne misli! I budi jaka a ti to i jesi,ti si prava lavica! Ja se molim za tebe i tvoje zdravlje!
Sve vas ljubi i grli medolino sa medolincicima
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
HappyGirl ::Juro cure :)
Sve za naš Kutak i uvek
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Jun - mesec radosti i nove mladosti :)
» jul-mesec ljubavi i pozitivnih beta!
» Jun - mesec radosti i nove mladosti :)
» jul-mesec ljubavi i pozitivnih beta!
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu