KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :)

+29
bebko
SannI-AlL
maus
AriesGirl
JAmajka
KoMetaK
Sofija Veks
bak
MalaSaJuga
Zmajuška
Ema78
nina :)
BiKsi :)
SoJa
Ancica 87
Lola021
zsuki75
mamadabudem
alisa
Mimi12
Bobaue
BabyBear
Blanka
dr mali pariz
Sirijus
Jerapetra
kornjaca
mimi85
HappyGirl
33 posters

Strana 5 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 Empty Re: Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :)

Počalji od MalaSaJuga 17/10/2016, 22:37

Kometa ljubimo i tebe i deckica osmeh srce osmeh srce
Aleksa sad mozes sa Vasom fudbal lol!
Ja evo spremila veceru i cekam muza da veceramo pa u krevet lol! . Dete spava, tisina, ma milina Very Happy
Pozdravvvvvvvvvvvvvv
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 Empty Re: Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :)

Počalji od nina :) 17/10/2016, 22:38

pozdravi mi maju jako hepi ako je vidis

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 17/10/2016, 22:46

Hoću! Idem sutra do nje pre podne i preneću je sve vaše pozdrave osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 17/10/2016, 22:48

Ne mogu ni da zamislim kako ce ti biti. Probaj bar najjace sto mozes da se ne potreses previse, mada znam da to nije moguce Sad
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 17/10/2016, 23:15

Zene moje kako se obradovah ovim srculencima danas kod Bobice i Lerapetre ma sjajno! Definitivno bebicetan oktobar, samo neka tako i nastavi.
Ja nesto umorna ko pas, ovih dana samo gosti ,gosti i gosti, slomljena sam skroz na skroz.
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise lol! lol! Inače, stukoh kutiju rafaela, grize me savjest, ubi Mad Jos se kanim da operem neku šerpu sto ne smije u mašinu, ma ko to izmisli, užas... Ipak ne mogu, neka je za sjutra izgorela od groma!
Odoooh da spavam, ljubim vas .... usne
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 18/10/2016, 00:33

Joj sto volim Blankine postove. Uvek me nasmeje, a kad nekoga znas I licno to jos bolje dozivis. E kao da sam ti sad u kuci bila lol!
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 18/10/2016, 07:41

Blanka ::
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise lol! lol!usne
Za rafaelo ćemo lako nego da odeš i odradiš sve. nije te baš briga jer treba odgajati tu decu u zdravlju i veselju. Zato hajde ti to odradi pa uživaj cvet
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 18/10/2016, 08:20

Za Maju jedan ogromni zagrljaj! I snage, snage, snage! srce
Hepi c .

Blankic, naidje taj umor, tako jedno, par godina traje, Laughing Very Happy, no, obavezno ti da odradis sve sto ti dr rekla. LJubac i da gosti vise ne dolaze! Laughing

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 18/10/2016, 08:23

Kutak, Kutanjke, dobro jutro!
Ni sama ne znam koliko dugo nisam pisala na jutrima, uoste na Kutku. Sigurno dve godine. Ali sam virkala, priznajem. Navukle me ove opasnice Kutanjke na Facebook i ne mogu da obe strane.
Zelim da vam kazem da vas sve volim, radujem se i tugujem sa vama, mislim na vas, pricam o vama...
Mojoj Maji saljem veliki zagrljaj. Hepi, poljubi je za mene.
Pisacemo se jos. Obecavam.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 18/10/2016, 09:34

HappyGirl ::
Blanka ::
Danas isla do ginekologa, uredan mi papa test pa mi dr rekla da odradim kolposkopiju, ja je pitah mora li to sad. Kaze pa trebala bih to da odradim, da vidi stanje dolje nakon trudnoce, porodjaja. A mene bas briga sta je sad " dolje" ma i da neko drvo raste bas me bole brige vise lol! lol!usne
Za rafaelo ćemo lako nego da odeš i odradiš sve. nije te baš briga jer treba odgajati tu decu u zdravlju i veselju. Zato hajde ti to odradi pa uživaj cvet
smiledraw potpisujem
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 18/10/2016, 10:32

Dan jutra!

Maji veeeeliki zagrljaj i puno snage saljem molitva

Happy veliki naklon i zagrljaj od mene zagrljaj

Drago mi je kad vidim stare cure ovde, naravno i nove d

Ubi me pms, na smenu bih ujedala i plakala, uzas! Do podne mrzim sve, od podne sebe. Bice bolje....

Ljubim ljubav
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 18/10/2016, 10:44

Ocu, ocu, samo se salim malo, volim ja to tako:lol!:
Sta sve progurasmo,pa jedan pregled jos je nista. Planiram ja jos svasta nesto, a pod broj 1. je uz dojki, davno operisala fibroadenome, pa se kasnije vratili, a posle svih stimulacima i hormona to se obavezno mora provjeriti. Ljubim vas  osmeh srce
Zao mi je Maju, da joj Bog da snage zagrljaj
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 18/10/2016, 11:47

Majo,Majče,naše zmajče , ljuuubim te i grlim jako,puno,mnogo i molim se da iznađeš snage love

I ja sam slaba na jutrima,koracima, tu i tamo me ima ,nešto ispratim,nešto i ne ,ali kad vidim slike naših kutanjskih bebica i dece ...e tu rastop nastaje. Zato mamike čuvajte se i kontrolišite vaše vršnjakinje (Blanka ovo je spec. za tebe sunny,kakve ti lepotinje imaš  love  love  ).Ko se čuva i Bog ga čuva.
A Bobica i Petra su juče uzdrmale Kutak čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo
Ljubim vas sve , decu ponajviše, Arsu šmekera, Simona medenjaka, Savu junaka,Zvezde najsjajnije, delfinu Anu ,iiiii...svu decu.Sad sam se zablokirala,oprostiće majke čiju decu nisam lično spomenula,ali nemoguće ih se sve setiti iz odma'...i to je najlepše.Znači da ih ima puno,a biće ih svakim danom sve više i više zalivanje zalivanje zalivanje

Jutro je davno prošlo,al' valja ponoviti kafu ili čaj .Nek' bira koje za šta ..ima za sve.Mi virusom zaposednuti čaja,probiotika,vitamina,voća..u duplim dozama.E, ovaj moj je najnoviji mutant.Osmi dan ,a nema nameru da me napusti.Sad me i kašalj napao Crying or Very sad Shocked
Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 FkadydOktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 Avh006Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 2z56ps6Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 1rzxc9
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 18/10/2016, 14:07

Sani, hvala sto posluzi ovu kaficu, ceka me spremanje rucka a tako bih u krevet.
Svom sangom se molim za Maju molitva molitva molitva
Blankic i ja sam ti takva jos u avgustu odradila kks i jos nisam odisla dr da pokazem, strazno. hvala kutku, pa sam naucila da citam rezultate tako da mi dr nije potreban. hemoglobin je sada ok ko bi reko a celog zivota kuburim s njim. Al da priznam sad i jedem sve sto treba a ranije cips i jogurt
Drzite nam sutra palceve vodimo Vasu kod kardiologa, molim se da sve bude dobro. molitva
pozdrav drage moje
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 18/10/2016, 15:04

Vaso, izobaraj ih sutra na kontroli, da sve bude kako treba!

O Misice, gde si hiljadu godina!

Bak, takva ti do prekjuce bih, mada ni juce ne bih bolja, kad malo bolje razmislim, hahahhahahah! lol!

Za Maju moju dragu, svim snagama da se bori, pa i ovim nasim! igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 18/10/2016, 21:17

Sanjice, drzim fige da sve bude ok kod kardiologa,mada ne sumnjam da nece. Javljaj se i ljubi mi Vasicu srca srca
Sannl Ail imam ljepote tako je ,hvala ti puno ljubav
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 18/10/2016, 22:05

d
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 18/10/2016, 22:21

Cure, bila sam do Maje. Prenesnela sam je vaše pozdrave i želje, obradovala se i šalje pozdrave i zahvaljuje za svaku molitvu i pozitivnu energiju. Danas je bila za nijansu bolje ali je daleko od dobrog ipak nadajmo se.
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 18/10/2016, 22:22

Bebko, love ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 18/10/2016, 23:41

maus ::Kutak, Kutanjke, dobro jutro!
Ni sama ne znam koliko dugo nisam pisala na jutrima, uoste na Kutku. Sigurno dve godine. Ali sam virkala, priznajem. Navukle me ove opasnice Kutanjke na Facebook i ne mogu da obe strane.
Zelim da vam kazem da vas sve volim, radujem se i tugujem sa vama, mislim na vas, pricam o vama...
Mojoj Maji saljem veliki zagrljaj. Hepi, poljubi je za mene.
Pisacemo se jos. Obecavam.

Hihihi i ja virkam lol!

bak ::Dan jutra!

Maji veeeeliki zagrljaj i puno snage saljem molitva

Happy veliki naklon i zagrljaj od mene zagrljaj

Drago mi je kad vidim stare cure ovde, naravno i nove d

Ubi me pms, na smenu bih ujedala i plakala, uzas! Do podne mrzim sve, od podne sebe. Bice bolje....

Ljubim ljubav

Kako nas Happy queen okupi ponovo Very Happy a sta kazes? yes

SannI-AlL ::Majo,Majče,naše zmajče , ljuuubim te i grlim jako,puno,mnogo i molim se da iznađeš snage love

I ja sam slaba na jutrima,koracima, tu i tamo me ima ,nešto ispratim,nešto i ne ,ali kad vidim slike naših kutanjskih bebica i dece ...e tu rastop nastaje. Zato mamike čuvajte se i kontrolišite vaše vršnjakinje (Blanka ovo je spec. za tebe sunny,kakve ti lepotinje imaš  love  love  ).Ko se čuva i Bog ga čuva.
A Bobica i Petra su juče uzdrmale Kutak čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo
Ljubim vas sve , decu ponajviše, Arsu šmekera, Simona medenjaka, Savu junaka,Zvezde najsjajnije, delfinu Anu ,iiiii...svu decu.Sad sam se zablokirala,oprostiće majke čiju decu nisam lično spomenula,ali nemoguće ih se sve setiti iz odma'...i to je najlepše.Znači da ih ima puno,a biće ih svakim danom sve više i više zalivanje zalivanje zalivanje

Jutro je davno prošlo,al' valja ponoviti kafu ili čaj .Nek' bira koje za šta ..ima za sve.Mi virusom zaposednuti čaja,probiotika,vitamina,voća..u duplim dozama.E, ovaj moj je najnoviji mutant.Osmi dan ,a nema nameru da me napusti.Sad me i kašalj napao Crying or Very sad Shocked
Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 FkadydOktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 Avh006Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 2z56ps6Oktobar - mesec radosti, sreće i ljubavi najveće :) - Page 5 1rzxc9

Uzdrmale nego sta radost

HappyGirl ::Bebko, love ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav

I ja tebe osmeh srce
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 18/10/2016, 23:45

I da odoh da citam onom Marsovcu dnevnik smajli angel
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 19/10/2016, 09:07

Juro cure :)

Maus, neka si nas se i ti setila lol! A i ti SannI. Ali obzirom na đakonije opraštam lol! A maus neću ništa nije donela da nas podmiti  osmeh srce 
Bebko, hvala ti za sve one statistike koje si radila i sa kojima si se mučila srca srca srca srca
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/10/2016, 09:48

Bebko, love !

Bebko, Maus, Sanni ALL, kako je lepo videti vas opet! srca srca srca

Za nasu Maju, svim snagama i pozitivnim mislima sam s njom! molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 19/10/2016, 12:14

Drugari novi i stari,lepo vas je citati. Nekada sam bila svakodnevno na forumu ali sada priznajem ne stizem ali puno,puno,mislim na svaku zenicu,na svaku bebicu i na sve vas!
Maus,misice pa tvoja Ana je velika medena curica,samo nek je zdrava i nasmejana!ljubav ljubav ljubav
Biksi,pilence moje skakutavo,ljubim tebe i tvog Arsu pametnicu medenog! usne usne love love
Sanni All,Bebko,Kometak,Bak,Parizanko,Hepi ljubim vas da pukne! srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
Blanka,ljubim tebe i tvoje skocice poljubci poljubci poljubci I obavezno idi na pregled i proveri sve!
Bobica me zaista iznenadila juce,bas mi je drago, sada ce Dimitrije da dobije duplo drustvo a njoj zelim sto laganiju i skolsku trudnocu čestitamo čestitamo čestitamo

Majo,Majce moja,drzi se draga, znam tesko jeste ali ti si veliki ali veliki borac i ne daj se! Ja ti saljem svu svoju energiju i pozitivne misli! I budi jaka a ti to i jesi,ti si prava lavica! Ja se molim za tebe i tvoje zdravlje! molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva

Sve vas ljubi i grli medolino sa medolincicima d
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 19/10/2016, 13:13

HappyGirl ::Juro cure :)

Maus, neka si nas se i ti setila lol! A i ti SannI. Ali obzirom na đakonije opraštam lol! A maus neću ništa nije donela da nas podmiti  osmeh srce 
Bebko, hvala ti za sve one statistike koje si radila i sa kojima si se mučila srca srca srca srca

Sve za naš Kutak Very Happy i uvek yes
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu