Korak po korak na putu do bete +
+59
Hugolina
zsuki75
Smrdica
Dreamerka
MalaSaJuga
masato
nina :)
anapetrovic
Mika
branka86
Lola021
bebana81
kornjaca
Gorocvjet
Pikseta
HappyGirl
SannI-AlL
Padobranka
Vanilla
Dora1
Mia-ns
mirjanamirjana1986
Blanka
ne gubim nadu
bebko
Bobaue
Mimi12
winni
PalcicaBg
Ancica 87
lela1984
sanja369
Arwen
tiramisu
bak
enap
OKacica
Amna84
jelena.kuburic
mimi85
BabyBear
sanja 73
Zmajuška
ivanicasale
Tebi
Tavita
alisa
mamadabudem
zumbulcic
bobica83
saska1
dusica78
Sirijus
Jerapetra
marina_82
libra35
Vanja80
daduska
BiKsi :)
63 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Jao zene moje siznucu nacisto!!!! Koliko me je svrbuckalao dole nije peklo nego svrbi pa prestane pa opet ja mislila da mi je od hemeroida sa tim imam problem otkako znam za sebe!!! Pozzovem dr ona kaze da su to verovatno samo gljivice to sam imala za vreme bombardovanja secam se dobro u onoj ludilu i strahu dobro da nismo i gljivice mozga dobili alo se secate!! Rece mi da namazem canesten i stvarno prestalo jooooj kud sad:affraid: !!! Inace danas mi je 4 dnt !!! Sto bi rekli ziga me dole , temperatura mi 37,2 manta mi se Inace staljam utrogestan 3 puta!!!! Eto da podelim sa Vama ...... kako da nadjem grupu na fb
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Stigao ciklus...pa oko 9 dana kasnjenja,imala sam i herpes i prehladu pa valjda od toga ali dovoljno da se ponadam pa test koji je bio neg ..onda malo skenj ali sad je sve ok.
Uskoro cu i ja u nove pobede❤❤❤
Zmajuska srecno slucajno te prevideh.😘😘😘
Upisite i masato prirodna trudnoca.
Uskoro cu i ja u nove pobede❤❤❤
Zmajuska srecno slucajno te prevideh.😘😘😘
Upisite i masato prirodna trudnoca.
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Kornjačko, da što lakše satreš te gljivice i da posle uživaš u velikoj betikornjaca ::Jao zene moje siznucu nacisto!!!! Koliko me je svrbuckalao dole nije peklo nego svrbi pa prestane pa opet ja mislila da mi je od hemeroida sa tim imam problem otkako znam za sebe!!! Pozzovem dr ona kaze da su to verovatno samo gljivice to sam imala za vreme bombardovanja secam se dobro u onoj ludilu i strahu dobro da nismo i gljivice mozga dobili alo se secate!! Rece mi da namazem canesten i stvarno prestalo jooooj kud sad:affraid: !!! Inace danas mi je 4 dnt !!! Sto bi rekli ziga me dole , temperatura mi 37,2 manta mi se Inace staljam utrogestan 3 puta!!!! Eto da podelim sa Vama ...... kako da nadjem grupu na fb
grupa na FB evo grupe na FB
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Hvala sirijus ,hocu hocu ali kod nas nema da ide sve glatko
Ivanice, ništa ne brini, vučem te svom snagom i prašim!ivanicasale ::Petra,Bobice i ovde da vam cestitam...Vucite nas za nosice jako
Kornjačo, ima da ide glatko od sad, videćeš!
Zmajuška, da malo poskočim za sutra, mislim na tebe!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
U žene, ala vas ima u postupcima. a krenule bete
Aj otvarajte dnevnike da možemo da lakše ispratimo i da navijamo iz sve snage.
Aj otvarajte dnevnike da možemo da lakše ispratimo i da navijamo iz sve snage.
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Kako divan mjesec! Jos jednom Cestitke novim trudnicama!!!
Ivanice, jako navijam za tvoju betu! Mora neko da probije led u novom mjesecu
Ivanice, jako navijam za tvoju betu! Mora neko da probije led u novom mjesecu
daduska- Broj poruka : 163
Datum upisa : 14.06.2016
Devojkeeee sve vas vuceeen jakooo.
I otvaraj te dnevnike nas tri imale dnevnik i tri pozitivne bete...a i lakse vas pratiti..a i da deca mogu "sutra"da citaju sta ste i kako prosle zbog njih. Da budu najponosnija deca koja imaju najbolje mame na svetu...
I otvaraj te dnevnike nas tri imale dnevnik i tri pozitivne bete...a i lakse vas pratiti..a i da deca mogu "sutra"da citaju sta ste i kako prosle zbog njih. Da budu najponosnija deca koja imaju najbolje mame na svetu...
bobica83- Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010
Pikseta,kAo sto rece BB,prva VTO Ferona,uskoro i druga,opet Ferona Bebko,nemoj da ti je zao,meni je to iskustvo posluzilo da znam kako treba sledeci put,da slusam sebe i svoju intuiciju,odnosno da ovaj put izguram do kraja
Cestitke novim trudnicama
Cestitke novim trudnicama
Pikseta- Broj poruka : 106
Datum upisa : 20.05.2015
Zaboravih da pitam juce u Feroni a mozda su mi i rekli a ja se ne secam , jel se Utrogestan posle aspiracije pije ili stavlja vaginalno? Ja ga stavljala vaginalno pa sada nesto razmisljam mozda se pije zbog transfera.
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Ja sam ga uvijek stavljala, jer bolje djeluje. I Sada je isto tako. Samo moras lezati barem 1,5 sat poslije.
Hvala puno !
Devojke, od sinoć imam jak bol u predelu iznad karlice - ne mogu duže da hodam, a kamoli da stojim. Da li to može biti od diferelina depo - primila sam ga 27. septembra?
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Tavita da nije neki isijas , nevezano za diferelin? Ide li ti bol niz nogu ili prema kuku ? Ja imam problem sa ledjima pa mi to pade na pamet .
Ne ide mi bol niz nogu. I ja sam pomislila da je neki problem zbog kičme, ali popila sam jak analgetik koji mi je uvek do sada pomagao, ali ovog puta nikakvo olakšanje nisam osetila. Najgore je što sutra putujem zbog posla na nekoliko dana, i ne znam uopšte šta mogu da očekujem...
Mene je znala boljeti nadlakticna kost. Bolje je bio uzasan, a boljelo je bas na odredjene pokrete ruke. Tada mi je pomagao Rapten Duo.
Daduška, misliš da te od diferelina bolela nadlaktična kost? Joj, ja sam skroz pogubljena danas i konfuzna kao pred menstruaciju... A koliko sam shvatila, ona ne može doći, pošto sam primila diferelin.
Nebi trebalo da je od njega, osim ako ti je bas nezgodno dala injekcije. Ali bi odmah osjetila tu bol. Ja sam jednom bukvalno sepala par dana nakon primanja injekcije.
Ja imam problema sa kicmom, tj sa vrarnim prsljenovima. Ta bol od kicme mi se spusti na to jedno mjesto, nadlakticnu kost, i tada sve rijesavam Raptenom. Popijem Samo jedan i sve me prodje.
Ja imam problema sa kicmom, tj sa vrarnim prsljenovima. Ta bol od kicme mi se spusti na to jedno mjesto, nadlakticnu kost, i tada sve rijesavam Raptenom. Popijem Samo jedan i sve me prodje.
Hvala, Daduška. Ja sam popila lubor 20, a on se može uzeti samo jednom dnevno... Uh, nadam se da će proći, tj. da se neće nešto iskomplikovati sad kad sam na pragu novog postupka...
Naravno da se nece iskomplikovati. To je mozda Samo trenutno. Nadam se da ce sutra biti druga prica!
Ja sam od juce sva zbunjena malo mi se vrti mozda od lezanja nisam ja navikla temperatura mi je 37,2 i nisam gladna!! Kazem ja mm nije mi ovako bilo prosli put kaze on ( normalan covek ) pa bolje da nije !!! Stvarno je najgore cekati!! Kad mogu kucni test da uradim koji dan posle et !?!?
Kornjačice, draga, slušaj ti svog mužića, dobro ti kaže čovek. Testovi su nepouzdani, na tvom mestu bih sačekala dan kad se može uraditi beta. Grlim jako i navijam!
Hvala tavita moja draga nego nestrpljenje je najgore same sve to znate najbolje !!!!
kornjaca ::Ja sam od juce sva zbunjena malo mi se vrti mozda od lezanja nisam ja navikla temperatura mi je 37,2 i nisam gladna!! Kazem ja mm nije mi ovako bilo prosli put kaze on ( normalan covek ) pa bolje da nije !!! Stvarno je najgore cekati!! Kad mogu kucni test da uradim koji dan posle et !?!?
Kornjacice, hajde otvori tvoj vto dnevnik da mozemo lepo da te pratimo, a i tebi ce biti lakse jednog dana da se prisetis svega i da svom detetu kada poraste pokazes sta je mama sve radila da ga dobije. VTO dnevnici su uvek divni i pregledni za citanje i za nas koje planiramo postupke, pa se tamo bolje snalazimo i ucimo i nema ono "ko bese radio ovo ili ono"
Navijam jakoooooooooooo
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
bebko ::
Sanjci87- prirodna trudnoca, nije posle vto
Pikseta -Ferona
veki1- prirodna trudnoca,nije posle vto
Klarica-prirodna trudnoca, Klarica ima dete iz vto, a ovo je spontana trudnoca,al posle izvesnog vremena
Caci- vto, pitacu je u kojoj klinici u Makedoniji je radila
alex11
shenon-prirodna trudnoca, isto kao kod Klarice
bubamara
lija-prirodna trudnoca, cekala na vto,pa se desila prirodna
Dacca
Eho- Ferona, prirodnjak
Tangerine-prirodna trudnoca, nije posle vto
Zvoncica-prirodna trudnoca
Heart1984-Jevremova, prirodnjak
Jellena*
Kiki5- Prag, dr Sonja
OKI DOKI-prirodna trudnoca, nije posle vto
Bebko, ovo je sto pohvatah. Javim ti za Caci, a cimnucu i Dacca. Znam da je ona radilau NS,samo da vidim i gde tacno bi.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +