Korak po korak na putu do bete +
+59
Hugolina
zsuki75
Smrdica
Dreamerka
MalaSaJuga
masato
nina :)
anapetrovic
Mika
branka86
Lola021
bebana81
kornjaca
Gorocvjet
Pikseta
HappyGirl
SannI-AlL
Padobranka
Vanilla
Dora1
Mia-ns
mirjanamirjana1986
Blanka
ne gubim nadu
bebko
Bobaue
Mimi12
winni
PalcicaBg
Ancica 87
lela1984
sanja369
Arwen
tiramisu
bak
enap
OKacica
Amna84
jelena.kuburic
mimi85
BabyBear
sanja 73
Zmajuška
ivanicasale
Tebi
Tavita
alisa
mamadabudem
zumbulcic
bobica83
saska1
dusica78
Sirijus
Jerapetra
marina_82
libra35
Vanja80
daduska
BiKsi :)
63 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
sacekaj jos malo ... mozda dobijes... mozda su ti se hormoni malo pomrsili...ako ne dobijes za 7 dana pravac dr.... ja sa druge strane krvarim po malo evo vec 5 dan u sred ciklusa a pritom pijem ciklu vec 6 godina i kad sam zvala dr da joj kazem i da je pitam sta da radim ona mi je rekla Nista, nastavite sa terapijom... cudno da posle 6 godina pocnete tako da krvarite.... mislim sta reci ... sad cekam sledeci ciklus da vidim sta ce da se desi....libra35 ::Uhhhh
Zene pomagajte...meca kasni 7 dana a test onaj najosetjiviji je negativan.Inace 7 dana vec umisljam simptome i bila sam ubedjena da je trudnoca kad ono corak.
Imala sam i gripicu i herpes...imate li ideju sto kasni ..?
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Drage moje, ja samo da vas pozdravim i ljubnem. Poslala sam mejl Pragu, dobila odgovor, samo jos da odlucim kad krecem opet. Vrlo je moguce da je opet biti februar, mozda koji mesec ranije. Uglavnom, dr savetuje ovaj put kontracepciju zbog ujednacenosti folikula.
Inace, ja tako razmisljam i meni ovo vreme leti, covece. Cini mi se kao da smo cekali zajedno pre mesec dana...
Inace, ja tako razmisljam i meni ovo vreme leti, covece. Cini mi se kao da smo cekali zajedno pre mesec dana...
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Dora samo napred! Kad budes spremna samo polako kreni a mi smo tu da ti cuvamo ledja
Drage moje, ja sam sinoć dobila diferelin depo, sledeća kontrola 10. 10, nakon čega bi trebalo da krenem sa gonalom. Dr Kopitović i Milatović su se odlučili za dugu šemu, pošto se ispostavilo da imam endometriozu i cistu na desnom jajaniku (nikada ranije nisam imala problem sa tim). Profesorka je vrlo optimistična, videćemo šta će ispasti... I ja sam jutros ustala s osmehom i obnovljenom snagom...
Inače, kako su mudre ženice s Kutka već rekle, ešerihija nije prepreka za postupak. Jedino je dr Stevo savetovao da se ne uključuje previše antibiotika, zbog spermogeneze.
Dora, samo napred i hrabro.
Inače, kako su mudre ženice s Kutka već rekle, ešerihija nije prepreka za postupak. Jedino je dr Stevo savetovao da se ne uključuje previše antibiotika, zbog spermogeneze.
Dora, samo napred i hrabro.
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Dobro jutro cure.
Mia-ns dobro dosla na kutak.
Evo nas sa friskim informacijama iz Nisa.Bili juce i definitivno moramo opet na komisiju.Rekla nam tubicka da moramo opet sve da podnosimo a da pocetkom decembra odemo da uradimo spermogram i onda opet na komisiju.Vrlo verovato da ce mm da operise varikocelu sada je gr.II.
Pozdrav
Mia-ns dobro dosla na kutak.
Evo nas sa friskim informacijama iz Nisa.Bili juce i definitivno moramo opet na komisiju.Rekla nam tubicka da moramo opet sve da podnosimo a da pocetkom decembra odemo da uradimo spermogram i onda opet na komisiju.Vrlo verovato da ce mm da operise varikocelu sada je gr.II.
Pozdrav
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Dora, napred, jedva čekam da navijamo!
Ivanice, dva brata mog muža, rođeni i jedan od strica, dobili su decu prirodnim putem nakon operacije varikocele i toga se uvek setim kad je neko pomene. Samo napred, navijam za vas!
Ivanice, dva brata mog muža, rođeni i jedan od strica, dobili su decu prirodnim putem nakon operacije varikocele i toga se uvek setim kad je neko pomene. Samo napred, navijam za vas!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Ierapetra ::Dora, napred, jedva čekam da navijamo!
Cula sam i ja za takve situacije.Mada da ti kazem mi smo ko Pantici (baksuzi) ocigledno.Videcemo necemo je dirati pre komisije tek kad prodjemo komisiju ide na operaciju.
Navijam znas to....
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Ivanice, niste vi baksuzi, ne govori tako! Drugaricin muž pre operacije varikocele imao 0 spermatozoida, a posle operacije sve savršeno uredno! Mnogo je takvih slučajeva. Eliminisite vi i to pa da ste mirni
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Ivanice, veruj da će se sve jednog lepog dana skockati i biti kako treba. Ako se odlućite za operaciju, idite samo kod najboljih. Želim vam puno sreće!
Dora, jako navijam za tebe i da ti Prag ovaj put bude srecan i jedva cekam da cekamo tvoju, a mozda, ko zna, u isto vreme i moju betu
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Tavita samo sa osmehom,navijamo za tvoju najveću radost,
Doraaa baš leti vreme,imaš da se lepo spremiš i obraduješ nas sve uskoro
Doraaa baš leti vreme,imaš da se lepo spremiš i obraduješ nas sve uskoro
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
BabyBear ::Dora, jako navijam za tebe i da ti Prag ovaj put bude srecan i jedva cekam da cekamo tvoju, a mozda, ko zna, u isto vreme i moju betu
Bb a da vam se pridruzim i ja?
Ja planiram da proverim ovih dana OGTT i da odradim onih par analizica sto nisam... Pa da vidim kud cu dalje
mo samo da vas malo zaprasimo
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
Mimice, najvise na svetu bih volela da se pridruzis i ti. Meni Vuja rekla da sam super ali da moram da skinem jos 15 kg, tako da imas vremena, cekam te
Sanjice
Sanjice
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Hajde zenske samo napred! Kad vas citam dobijem elana za dalje! Mozda i ja otvorim uskoro neki dnevnik, samo mi je malo nezgodno da kuckam sa tel. Videcu...sve vas citam i saljem puuunooo bebece prasine!
sanja369- Broj poruka : 93
Datum upisa : 15.11.2015
Sve cesritke trudnicama i uzivajte 😊👶 Ja sam radila I VTO. 4 emb, 3jc i jedan vracen. Kaze da je jako lep. Nadam se najboljem i cekam 12 dana. Jedino sto me zbunjuje, ne primam progesteron depo. Pijem utrogestan 2x2 od 200. Mozda zbog toga.
Arwen- Broj poruka : 68
Datum upisa : 24.04.2016
Bravo, Arvven, jedan, ali vredan :) Progesteron depo se uvodi samo ako ima potrebe za njim. Samo opušteno i pozitivno! Gde si radila vto?
Sutra betaaaaa...
bobica83- Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010
Arwen, čekamo sa tobom i navijamo! Dora, BB, Mimi, ne treba ni da kažem s kakvom radošću ćemo navijati!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Arwen, navijamo!
dusica78- Broj poruka : 276
Datum upisa : 27.09.2015
Cao😘😘 koracaljke !!!! Nije me bilo 2 god ali sam Vas povremeno pratila!! Cestitam mamama i trudnicama!!! A borcima prave pobede mozemo mi to!!! Ja sam posle neuspele prve resila posle duuugooo vremena da probam ponovo imam zamrznuta 4 u 2 slamcice !!!! I u utorak iz prirodnog ciklusa su mi vracena 2 !!! Sada sam mnogo opustenija nego prvi put!! Odlucila sam da leskarim jos sutra pa posle polako u normalan na posao necu posto radim u vrticu!!! Mom mm je kod spermograma stvarno pomogao onaj recep sa medom !!!
🙌🙌🙌
🙌🙌🙌
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Arwen , kornjaco drzimo fige za ogromnu betu
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics