KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

+38
SannI-AlL
bebko
Simona
KoMetaK
Tavita
dusica78
Mimi12
Lola021
Ancica 87
bobica83
Blanka
Dora1
PalcicaBg
marina_82
BabyBear
aurora
sanja 73
Zmajuška
ivanicasale
MalaSaJuga
Vanja80
BiKsi :)
nina :)
HappyGirl
zumbulcic
alisa
sanja369
vero
bak
Amna84
Tebi
libra35
mimi85
Vanilla
mamadabudem
saska1
Sirijus
Jerapetra
42 posters

Strana 7 od 16 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Sledeći

Ići dole

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu - Page 7 Empty Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

Počalji od Jerapetra 21/9/2016, 20:57

Bak, Sirijus, Bobice, Mimi, Sanja, Zumbulčiću, Ivanice, zahvaljujemo vam bebice i ja na navijanju i rodama, divne ste!  srca  srca  srca  srca  srca
Ivanice, hvala ti što veruješ i hvala na ohrabrujućem primeru! love
Zumbulčiću, mislim da neću izdržati do 13. dana i da ću raditi ranije ipak. Do sad sam imala trodnevne, pa sam uvek čekala neki 13-14. dan, sad bih da uradim ranije.No, videćemo još. Hvala na podršci, vuci, praši! love

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu - Page 7 Empty Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

Počalji od ivanicasale 21/9/2016, 21:18

Mozes slobodno ranije to su blaste.Pokazace se pozzzz beta.Videces usne
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 22/9/2016, 10:58

ivanicasale ::Mozes slobodno ranije to su blaste.Pokazace se pozzzz beta.Videces usne

love
Jutro, dan sunny Brrr, al je zahladnelo! Stiže jesen, neka vam svima donese mnogo lepih stvari. Ja se jutros spustih na 5 min do prodavnice i apoteke i zeznuh se žestoko što odoh u dukserici. Videla da ima malo sunca i učinilo mi se da je dovoljno jer imam ispod i majicu, ali ne,  već je i te kako potrebno da se obuče i neka jaknica preko. Rekoh ja sebi, e dok si ti juče lenstvovala, promenilo se godišnje doba, sad se prilagodi!  lol!  Eno i cipele toplije sam izvadila, sandale su svoje odslužile za ovu godinu.
Meni je juče bilo zanimljivo da se izležavam, čitam, gledam filmove, danas je 2. dan nakon ET i već više nije zanimljivo, naravno Very Happy Ali smislila sam šta ću da radim, naravno neću ništa fizički Wink
Tako da, psihički smo dobro, a što se tiče fizikusa, jajnici i stomak, sve se to nešto mulja, zateže, čas kao pred dobijanje, za šta je realno rano jer mi je tek 19dc, čas se smiri, pa mi se malo zavrti u glavi, sve je to haotično i ne bih ja tu nešto lupala glavu. Grudi naravno boluckaju, kao i uvek. Jedino što sam juče imala neke tripove sa disanjem - ne možeš udahnuti duboko, plitak dah, pa sam onda počela tripovati kao da mi je neka knedla, smetnja u grlu. Ne da se gušim, naravno, daleko od toga, ali nije baš prijatno. Pomislih automatski na štitnu, ali nikad hvala Bogu sa njom nisam imala problem, TSH uvek ispod 2 a proveravan je 100 puta za ovih par godina, poslednji put pre nekoliko dana, oni drugi hormoni štitne takođe. Doktorka mi je naglasila da to ništa dalje ne proveravam, jer to kod mene nije po sredi, a i ja mislim da nije. Uglavnom, danas ne primećujem nikakve 'smetnje' sa disanjem, nešto je to juče bilo, možda hoće od svih tih lekova, promene vremena, i tako tog.

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dusica78 22/9/2016, 13:18

Ierapetra, navijam igracice igracice igracice navijacica navijacica navijacica
dusica78
dusica78

Broj poruka : 276
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 22/9/2016, 14:25

To ti je draga moja od zatvorenog prostora. 😀😘 promena vremena,lezanje,hormoni mislim da se sve skupilo. Samo ti mazi bebice bice sve to dobro.
Sad je napolju i vruce ja se skuvala. Uzivaj te u lepom danu... roda roda
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 22/9/2016, 19:09

Uživaj malena,navijam,radujemo se i veselimo uskoro srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vanilla 22/9/2016, 22:36

Sviđa mi se taj kratak, plitak dah, to je meni bio jedan od prvih simptoma yes
Vanilla
Vanilla

Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 22/9/2016, 23:10

Vanilla, daj Bože molitva ljubav Ali to je bilo vrlo diskretno, znaš. Nadam se da će se pojačati ili da će deca dati nekog znaka da su tu i da se gnezde, volela bih to veoma. S druge strane, počela sam malo da kriziram danas, ali rekoh sebi: e, nećeš vala. Nema paronisanja, prelistala sam dnevnik od početka, prestati sa osluškivanjem simptoma i prepustiti se dobrom osećaju, nadi i veri. Eto tako.

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vanilla 22/9/2016, 23:28

Takvo razmišljanje je nešto najbolje što možeš da uradiš za sebe. Meni su se dešavali dani bez simptoma što me je izluđivalo. Bez kratkog daha, bez napetost grudi.. u ovoj igri sve je moguće. I sve ovo ti dođe kao neka vrsta čeličenja naspram onog što sledi. osmeh srce
Vanilla
Vanilla

Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 23/9/2016, 08:05

evo rodica roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/9/2016, 08:27

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
malo navijanja neće da škodi cvet
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 23/9/2016, 09:13

Jaooo, kako volim kad mi jutro počne sa rodama! osmeh srce
Vanilla, mnogo mi je značilo sve ono što si sinoć napisala! osmeh srce

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 23/9/2016, 14:14

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 23/9/2016, 14:20

Ne valja kad ima simptoma, ne valja kad nema Wink Sve razumemo osmeh srce

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 23/9/2016, 20:32

Ierapetra :: prestati sa osluškivanjem simptoma i prepustiti se dobrom osećaju, nadi i veri. Eto tako.

Vanilla ::Takvo razmišljanje je nešto najbolje što možeš da uradiš za sebe.

E, ovo je najvažnije za tebe sad.Držim ffige da uspeš osmeh srce

b b b b b b b b b b b b b b b roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 23/9/2016, 20:38

Hehehe, Bak, znam ja da vi sve razumete, čak i da ne kažem osmeh srce
Happy, apsolutno si u pravu, najvažniji i meni oduvek najteži deo. Ali, valjda sam nešto naučila do sada Wink osmeh srce
Hvala, cure, guramo dalje, danas smo bez krize jer smo se zanimali raznim stvarčicama yes . Morala sam nešto i do posla na sat vremena danas, nešto je bilo i da se potpisuje, između ostalog. Nisam morala, moglo je i drugačije da se reguliše, ali sam htela, i baš mi je prijalo.

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 24/9/2016, 12:52

Samo da vam mahnem, odosmo u park da upijemo malo sunca, mm, psić i ja osmeh srce

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 24/9/2016, 13:01

Hajde, samo uživajte Very Happy
roda roda roda roda roda
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 24/9/2016, 13:31

Evo malo rodica crnogorskih roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 24/9/2016, 16:34

Petra, navijam, mantram, saljem rode i sve ostale pozitivne signale

jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 24/9/2016, 19:25

Trudnice kako je danas?Kad se pada beta?Navijam,znas ti to...
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Amna84 24/9/2016, 20:07

Kad je beta :-)
Amna84
Amna84

Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 24/9/2016, 21:01

d Ivanice, osećam ja to. Amna, beta u petak, 30.9. molitva To ce biti deseti dan, pa da probamo tada, kad je već profesorka rekla da mogu slobodno. Naglasila da ako bude dvocifrena, to je za taj dan super, samo mora da se duplira u nedelju u tom slučaju. Ovo vreme do sad, a danas je 4. dan nakon ET, prilično brzo prođe, tako će izgleda da proleti i do petka.

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 24/9/2016, 21:33

E da smo blize pa da idemo zajedno u istu laboratoriju al bi bio haos....
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 24/9/2016, 21:34

hahahahahaha
to bi bila fora do j... Very Happy
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 16 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu