BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
+51
Tinche
zsuki75
Gorocvjet
lela1984
daduska
dragana76ns
hocukusurnecuzvaku
Tebi
libra35
bebko
KoMetaK
Tavita
Sanjci87
Amna84
Lola021
Mimi12
Vuchica
bebana81
marina_82
BabyBear
Zmajuška
saska1
caci
MalaSaJuga
sanja369
mamadabudem
ivanicasale
bak
zumbulcic
vero
Vanja80
Dora1
Stenli
djole42
sanja 73
SannI-AlL
BiKsi :)
Ancica 87
dusica78
valika77
PalcicaBg
nina :)
Vanilla
Blanka
Sirijus
alisa
HappyGirl
Jerapetra
mimi85
SoJa
bobica83
55 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 8 od 19
Strana 8 od 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
Srecno bobiceeeeee, evo malo da zaigramoo
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Hvala vam drage moje. Ja sam juce bas odmarala,spavala...paze me i maze.
Na simptome necu obracati paznju,skroz opusteno sam usla u postupak tako cu i od sada da se ponasam. Ne kazem da nece biti kriza,jer 12 dana tako mi se cini daleko,ali dobro sad docice i to.
Navijamo i idemo dalje....
Na simptome necu obracati paznju,skroz opusteno sam usla u postupak tako cu i od sada da se ponasam. Ne kazem da nece biti kriza,jer 12 dana tako mi se cini daleko,ali dobro sad docice i to.
Navijamo i idemo dalje....
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Samo opusteno bice sve ok!
sanja369- Broj poruka : 93
Datum upisa : 15.11.2015
Ne sumnjam da te maze i paze, i treba, nego šta Bravo za stav, ja želim da ga kopiram. I ja sam ovaj put opuštena, ili bar daleko opuštenija nego ranije, i neću obraćati pažnju na to da li me je nešto žignulo i slično, niti ću pisasti o tome i kada primetim. Uostalom, sećaš se kako smo juče pre ET konstatovale i jedna i druga bolove u donjem delu stomaka, mislim meni ispade kao da mi se implantiraju embrioni, a nisu tad još ni bili vraćeni, hit . Kod mene Utrogestan to pravi, ja mislim. I, da, u pravu si, biće kriza sigurno, sad je lako reći, ali nije lako imati strpljenja i opušteno čekati...Ipak, ja sam sebi čvrsto obećala da nema opsesije oko simpotma ovaj put, a čovek sam od reči, tako da nema vrdanja
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
ierapetra&bobice ja vam zelim i prasim da nemate nikakve simptome (po pitanju bola) vec samo moje sexy snove i naravno ogrooomnu beturinu
Hahahaha, Zumbulčiću vragolanko, zagrcnuh se od smeha! Može, može, nećemo se uopšte buniti!
Zumbulic samo snove jaoooo dobro,dobro ako samo to sme ahahahahah
Sta bude bice,ja sad imam neke baloncice u stomaku da li od creva,sad kad potrcim u wc ahahahaha.
Danas sam se pridigla,nisam ja navikla da lezim,smanjicu aktivnosti ali necu bas i lezati.
Sutra imam roditeljski mm radi nemam pojma da li je pametni ici zbog sedenja,ajde videcu do sutra jos..
Sta bude bice,ja sad imam neke baloncice u stomaku da li od creva,sad kad potrcim u wc ahahahaha.
Danas sam se pridigla,nisam ja navikla da lezim,smanjicu aktivnosti ali necu bas i lezati.
Sutra imam roditeljski mm radi nemam pojma da li je pametni ici zbog sedenja,ajde videcu do sutra jos..
Bobice i ierapetra nek vam i na dalje ide lepo i veselo kao i do sada :) i da prepišete od zumbulčića :)
dusica78- Broj poruka : 276
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2015
bobica83 ::Zumbulic samo snove jaoooo dobro,dobro ako samo to sme ahahahahah
Pa ako mozes, preskoci ga. Manje zbog sedenja, a vise jer trenutno vlada neki virus sa simptomima jake prehlade. Bolje se izoluj malo, izbegavaj velike skupine ljudi. Sad je najkritičnije. Posle i nema toliko veze, znaš i sama....
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Mimi Dimitrije ide u vrtic tako da mi moze doneti bilo sta a ja se iskreno nadam da posle 14god rada na decijoj klinici imam bar neki malo jaci imunitet...videcu jos...super mi ovako mogu kucu da prevrnem takav mi osecaj..ali necu smiricu se...jedino sto kriziram za cigaretama...valjda od dosade...
Izvini, nisam znala gde radis . Oko mene svi smrcavi, ja samo jos cekam i to.
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Evo mene danas drugi odnosno treci dan kako su bebe samnom. Polako sam pocela da setam i da obavljam osnovne stavri. Vrtic,pijaca polako i nista tesko ne nosim. Bole me krsta ali bas da li od lezanja vise nemam pojma. I donji deo stomaka takodje. Danas nisam ni isla u wc pa vwrovatno i pritisak. Malo pre na papiru rozikaste tracice,nadam se dobar znak..guramo dalje nadamo se dobrom i nema druge...
Dimitrije je hoas kako koga sretne tako prica kako mama ima tri bebe u stomaku i samo nas ljubi i prica da budu zive i zdrave...decak moj lepi zna sta je najvaznije.
Prodje i ovaj dan polako ali sigurno. U petak vadim TSH pa da im javim i pregnil u cetvrtak pregnik jos jedan.
Dimitrije je hoas kako koga sretne tako prica kako mama ima tri bebe u stomaku i samo nas ljubi i prica da budu zive i zdrave...decak moj lepi zna sta je najvaznije.
Prodje i ovaj dan polako ali sigurno. U petak vadim TSH pa da im javim i pregnil u cetvrtak pregnik jos jedan.
Drago mi je sto se super osecas, mene je isto sve bolelo,raspadao mi se donji stomak, zato nigde nisam isla po kuci i malo po dvoristu. Nadam se da ce te brzo proci i da ce beta biti vejikaaaaaa
bebana81- Broj poruka : 285
Godina : 43
Datum upisa : 25.06.2016
Dimitrije, srce milo
Bobice, trudnice
Bobice, trudnice
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Navijam i za vas.Najbolje je samo opusteno...Navijam od sveg srca
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Bravo Bobice pametno ti to detence, neka prica zna da je majka trudna
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Jutro drage moje.
Nocas smo se provudila u pola cetiri i nisam mogla da spavam. Tolko su me krsta dolela da nisam jednostavno moglanda se namesti a i dodji deo stomka takodje. Ja inace spavam na stomaku pa mi ovo sad predstavlja problem spavanje u bilo kom drugom polozaju.
A i nocas sam se sita iamejala sama sa sobom i setika se nase zumbulcice. Imala sam sexi snove. To nisam sanjala ja ne pamtim od kad. Em nije mm em auto em klinac od 25god kuku meni,mozda me ledja bole i od auta ahahahahaha. Probudila se i smejem se sama sa sobom. Mislim i da je u nedostatu sex sve to...sto me sramota....
Danas joj jedan dan pred nama. Praznik,crveno slovo. Boze pomozi svima nama.
Ljubim vas
Nocas smo se provudila u pola cetiri i nisam mogla da spavam. Tolko su me krsta dolela da nisam jednostavno moglanda se namesti a i dodji deo stomka takodje. Ja inace spavam na stomaku pa mi ovo sad predstavlja problem spavanje u bilo kom drugom polozaju.
A i nocas sam se sita iamejala sama sa sobom i setika se nase zumbulcice. Imala sam sexi snove. To nisam sanjala ja ne pamtim od kad. Em nije mm em auto em klinac od 25god kuku meni,mozda me ledja bole i od auta ahahahahaha. Probudila se i smejem se sama sa sobom. Mislim i da je u nedostatu sex sve to...sto me sramota....
Danas joj jedan dan pred nama. Praznik,crveno slovo. Boze pomozi svima nama.
Ljubim vas
Počeli snovi, uskoro ćeš ti Zumbulčićevim stopama!
Bobice znas da si ti snovi super znak
Hvataj
Hvataj
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Bravo bobice za snove, ma to je super znak. Cesto sam ih i ja sanjala. Dimitrije, dusice, dace dragi Bog da dobijes batu i seku.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Bobice stižu bata i seka
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Bravoooooooooooo sexy snovi na tapeti
Navijam za oooogromnu trocifrenu betu
Navijam za oooogromnu trocifrenu betu
Bobice navijam
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Strana 8 od 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 8 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu