BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
+51
Tinche
zsuki75
Gorocvjet
lela1984
daduska
dragana76ns
hocukusurnecuzvaku
Tebi
libra35
bebko
KoMetaK
Tavita
Sanjci87
Amna84
Lola021
Mimi12
Vuchica
bebana81
marina_82
BabyBear
Zmajuška
saska1
caci
MalaSaJuga
sanja369
mamadabudem
ivanicasale
bak
zumbulcic
vero
Vanja80
Dora1
Stenli
djole42
sanja 73
SannI-AlL
BiKsi :)
Ancica 87
dusica78
valika77
PalcicaBg
nina :)
Vanilla
Blanka
Sirijus
alisa
HappyGirl
Jerapetra
mimi85
SoJa
bobica83
55 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 19
Strana 1 od 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
Drage moje obecala sam i evo me.
moja druga nadam se kao i prva uspesna VTO.
Ko ne zna kod nas je u pitanju retrogradna eakulacija kao posledica operacije vrata mokracne besike i dijabet. kod mene hipotireoza sa sada ok TSH.
Prva uspesna VTO radjena u Specijalnoj bolnici Beograd,drugu ne radimo tamo o tome drugi put. Dimitrije 5god koji ne zeli da bude sam hoce da mu mama rodi Ninu i Pavla.
drugu radimo u Feroni kod dr Kopitovic.
e sad na mikroginonu sam od 05.08. diferelin sam pocela 17.08.moj rodjendan prvu VTO sam pocela na godisnjicu braka eto meni simbolike kao i uvek.
30.08. uz e2 i lh i nadamo se da krecemo sa merionalom. po recima dr nece mi trebati puno hormona jer su mi hormoni dobri a i jajnici savrseni. za sada sve ide kako treba.
mm je dao uzorak i u urinu masa dobro pokretnih i morfoloskih ispravnih spermatozoida. razgovarali smo sa Verom embriologom i dogovor je pao da mm uzima 2.5gr sodebikarboner par dana pre davanja uzorka da se neutralise kiselost mokrace pa se izabere dobar broj spermatozoida i da sa ovakvim nalazom nema potrebe trenutno za TESOm.
eto toliko za sada pisem. radicu do aspiracije pa onda nadam se duuuuzeeeeee lepo bolovanje...
dobro dosle u moj drugi vVTO dnevnik.
moja druga nadam se kao i prva uspesna VTO.
Ko ne zna kod nas je u pitanju retrogradna eakulacija kao posledica operacije vrata mokracne besike i dijabet. kod mene hipotireoza sa sada ok TSH.
Prva uspesna VTO radjena u Specijalnoj bolnici Beograd,drugu ne radimo tamo o tome drugi put. Dimitrije 5god koji ne zeli da bude sam hoce da mu mama rodi Ninu i Pavla.
drugu radimo u Feroni kod dr Kopitovic.
e sad na mikroginonu sam od 05.08. diferelin sam pocela 17.08.moj rodjendan prvu VTO sam pocela na godisnjicu braka eto meni simbolike kao i uvek.
30.08. uz e2 i lh i nadamo se da krecemo sa merionalom. po recima dr nece mi trebati puno hormona jer su mi hormoni dobri a i jajnici savrseni. za sada sve ide kako treba.
mm je dao uzorak i u urinu masa dobro pokretnih i morfoloskih ispravnih spermatozoida. razgovarali smo sa Verom embriologom i dogovor je pao da mm uzima 2.5gr sodebikarboner par dana pre davanja uzorka da se neutralise kiselost mokrace pa se izabere dobar broj spermatozoida i da sa ovakvim nalazom nema potrebe trenutno za TESOm.
eto toliko za sada pisem. radicu do aspiracije pa onda nadam se duuuuzeeeeee lepo bolovanje...
dobro dosle u moj drugi vVTO dnevnik.
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Re: BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
Bobice, srećno otvaranje dnevnika! Želim ti uspešan postupak i da zatvoriš dvevnik sa Da Dimitriju ispuniš želju i podariš mu batu i seku, Pavla i Ninu. Od srca navijam za tebe
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Srećno otvaranje dnevnika!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Srećno ti bilo draga moja i uspešno!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Srecno otvaranje dnevnika i da ga zatvorimo na najlepsi moguci nacin!
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Srecno Bobice pa da dobije i batu i seku
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Hvala vam drage moje..
Ja nekako ok podnosim mikroginon i sad diferelin,glava me boli svaki dan ali protekne bez uzimanja tableta.
Stomak me danas bas boli tj krsta me bas ubijaju,ceo dan sam na nogama pa sam malo prilegla sad. Sutra pocinjem da radim,radicu do aspiracije posle na bo.
Iskreno nisam opterecena idem guram i nadam se dobrom. Malo je Dimitrije dosadan svaku posetu lekaru on trci ljubi stomak i pita jel dr nasla neku lepu bebu za nas,malo tu imam presiju zbog njega samo ja sam skroz ok.
Ja nekako ok podnosim mikroginon i sad diferelin,glava me boli svaki dan ali protekne bez uzimanja tableta.
Stomak me danas bas boli tj krsta me bas ubijaju,ceo dan sam na nogama pa sam malo prilegla sad. Sutra pocinjem da radim,radicu do aspiracije posle na bo.
Iskreno nisam opterecena idem guram i nadam se dobrom. Malo je Dimitrije dosadan svaku posetu lekaru on trci ljubi stomak i pita jel dr nasla neku lepu bebu za nas,malo tu imam presiju zbog njega samo ja sam skroz ok.
Srećno Bobice, da ti Ferona, Prof.Kopitovic, i Vera embriolog donesu duplu sreću kao i meni
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Bobice, srecno
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
bobice zelim ti da ti ove rode donesu Ninu i Pavla za naseg malog drugara Dimitrija da postane veliki bata.inace dimitrije je mariji omiljeno muskio ime jer joj se tako zove simpatija u prvom razredu
[/img]nina :) ::
bobice zelim ti da ti ove rode donesu Ninu i Pavla za naseg malog drugara Dimitrija da postane veliki bata.inace dimitrije je mariji omiljeno muskio ime jer joj se tako zove simpatija u prvom razredu
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Bobice srecno otvaranje dnevnika,da Dimitriju ispunite zelju!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Srećno Bobice,....navijamo
valika77- Broj poruka : 198
Datum upisa : 19.11.2015
Bobice, srećno!
Navijamo
Navijamo
dusica78- Broj poruka : 276
Datum upisa : 27.09.2015
Bobice,samo napred za drustvo.... saljemo rode!!!!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Bobo, srecno otvaranje dnevnika i da bude jedna lepa cetvorocifrena beta, i dva srca koja kucaju pod tvojim, bas kako je Dimitrije i zamislio!
Mnogo se radujem zbog vas i navijam svim srcem za vase novo prosirenje!
Mnogo se radujem zbog vas i navijam svim srcem za vase novo prosirenje!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bobice srećno i bebićetno ti bilo!!!
I ja navijam za dve bebe, da se Dimitriju ispuni želja, kad i imena ima za brata i sestru, šta ima više da se tu pita:lol!: .Samo da doktorica 'nađe' te bebe (sladak mi je ) i ..gotovo.
Srećno Bobice!!!!
I ja navijam za dve bebe, da se Dimitriju ispuni želja, kad i imena ima za brata i sestru, šta ima više da se tu pita:lol!: .Samo da doktorica 'nađe' te bebe (sladak mi je ) i ..gotovo.
Srećno Bobice!!!!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Bobice srećno u nove pobede
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Evo meeeeeeee 😊
Bobice moja ,svim srcem uz tebe!
Oprosticu ti sto jos godinu dana neces moci kod mene 😂😂😂😂😂al zato cu ja da banem da te stisnem 😉
Bobice moja ,svim srcem uz tebe!
Oprosticu ti sto jos godinu dana neces moci kod mene 😂😂😂😂😂al zato cu ja da banem da te stisnem 😉
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Srećno Bobice, neka se tvom mališanu ispuni želja koju je poželeo :))))
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Bobice, srećan početak!!!
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Bobice, srecan pocetak i da malisa uskoro dobije drustvo!
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Hvala vam drage moje.
Djole duso moja da se mi stisnemo pa gde i kako nije bitno.
Valjda je sve lakse kad imas jedno dete. Ja nisam oterecena bockam se i guram napred. Navila sam sat da ne zaboravim da se bicnem jer posao i sve druge obaveze pa nekako i zaboravim luda glava.
A da deca sve slusaju i kapiraju to je strasno. Juce sedim sa mm i prica kako su sad skupljo lekovi nego prvi put,kako doci do bebe je danas i tesko a i skupo ko posebno ide o svom trosko a Dimitrije koji se igra tu negde oko nas odjednom se okrece i pita nas "mama jesu i nase bebe skupe,pa ih nema jos"? Ja zatecena mm gleda u mene otvorenih usta i ne znamo sta mu kazemo. Pet godina ima kapira samo tako.
Djole duso moja da se mi stisnemo pa gde i kako nije bitno.
Valjda je sve lakse kad imas jedno dete. Ja nisam oterecena bockam se i guram napred. Navila sam sat da ne zaboravim da se bicnem jer posao i sve druge obaveze pa nekako i zaboravim luda glava.
A da deca sve slusaju i kapiraju to je strasno. Juce sedim sa mm i prica kako su sad skupljo lekovi nego prvi put,kako doci do bebe je danas i tesko a i skupo ko posebno ide o svom trosko a Dimitrije koji se igra tu negde oko nas odjednom se okrece i pita nas "mama jesu i nase bebe skupe,pa ih nema jos"? Ja zatecena mm gleda u mene otvorenih usta i ne znamo sta mu kazemo. Pet godina ima kapira samo tako.
Duša, sve oni znaju
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
vero- Broj poruka : 144
Datum upisa : 02.12.2011
Strana 1 od 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu