Korak po korak na putu do bete +
+61
Ancica 87
enap
libra35
SoJa
bobica83
daduska
Sofija Veks
JocY
jelena.kuburic
vero
SannI-AlL
dada88
MaloMorgen
winni
mimi85
Amna84
alisa
Jerapetra
valika77
luckystar74
sunny.tp
mirjanamirjana1986
srecica3112
Zmajuška
mmakica
daki_mm
Pikseta
aurora
sanja 73
ragaco
Bekanicaa
rada78
PalcicaBg
zsuki75
Vanja80
nina :)
dr mali pariz
saska1
Tebi
srculence 84
Nataly17
Dora1
tiramisu
spring
Iskra
TrebamNaDijetu
dusica78
mimi84
bak
ivanicasale
Vanilla
Blanka
Sirijus
Tavita
Lola021
BiKsi :)
mamadabudem
lela1984
BabyBear
Bobaue
Mimi12
65 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Sirijus, Ierapetra, hvalaaa od srca!
Neka bude i jedna jc samo dobrog kvaliteta!Trudim se biti pozitivna dok cekam aspiraciju!
Neka bude i jedna jc samo dobrog kvaliteta!Trudim se biti pozitivna dok cekam aspiraciju!
srecica3112- Broj poruka : 53
Datum upisa : 09.10.2015
Srecice samo ostani pozitivna.....puno sreće
valika77- Broj poruka : 198
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2015
Valika77, !Hvalaaa, mnogo mi znace reci podrske!
Amna84 ::Put do bete je fakat najtezi dio !! Sad sam i ja shvatila ..
Nije .
Najteze je cekanje ultrazvuka da se potvrdi srcana radnja ploda. Bar je meni bilo.
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Cekalice i koracaljke srecno,koliko god vas ima. Udjoh na kratko samo da vas zaprasim mamecom prasinom, nemam vremena da citam sve, nadam se da ne zamjerate, mada dace bog da me uskoro i razumijete
Ljubimo vas skocice i ja i srecni vam koraci buduce trudnice
Ljubimo vas skocice i ja i srecni vam koraci buduce trudnice
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Danas sam stalni gost u wc-u
Pi pii od ovih urtica ,non stop
Sutra idem da provjerim progesteron ,nasala sam labor koji radi do 11h subotom,
Ne mogu obecati da ce biti u istom danu rezultat:affraid:
Inace nista se ne desava,moje rapolozenje polako opada..
U ponedeljak 7. dpt idem da vadim betu,mora bar nesto pokazati .???Pa cu da je provjerim 10. dana.
Srecice,bas mi je drago zbog tebe, da ti bude uspjesno,neka je sa srecom drzim placeve.
Pi pii od ovih urtica ,non stop
Sutra idem da provjerim progesteron ,nasala sam labor koji radi do 11h subotom,
Ne mogu obecati da ce biti u istom danu rezultat:affraid:
Inace nista se ne desava,moje rapolozenje polako opada..
U ponedeljak 7. dpt idem da vadim betu,mora bar nesto pokazati .???Pa cu da je provjerim 10. dana.
Srecice,bas mi je drago zbog tebe, da ti bude uspjesno,neka je sa srecom drzim placeve.
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Amna mislim da bi trebala da se strpis bar do srede! Rano je 7dpt...
A ti i ne trebas nista da osecas... sta bi ti da osetis kad si trudna tek 3 dana
Navijam jako za tvoju betu i srecicine celijice!
A ti i ne trebas nista da osecas... sta bi ti da osetis kad si trudna tek 3 dana
Navijam jako za tvoju betu i srecicine celijice!
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
Amna, ništa nije lako u ovoj priči, čeka te puno čekanja.. beta, ultrazvuk prvi, pa svaki ostali, zatim da prođe 12 nedelja, pa da dođe ekspertni, pa skrining testovi.. sve je to stresno ali biće sve dobro! I ja sam imala implantacijsko "krvarenje" i to je bio znak!
Varijacije raspoloženja takođe, jednog momenta misliš da je sve super a sledećeg da nema ništa od toga.. Sve je to deo našeg puta.. Budi jaka i naoružaj se strpljenjem.
Varijacije raspoloženja takođe, jednog momenta misliš da je sve super a sledećeg da nema ništa od toga.. Sve je to deo našeg puta.. Budi jaka i naoružaj se strpljenjem.
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Amna, rano je sedmoga dana da vadis betu. Nemoj to da radis, samo ces se bez veze stresirati i traumirati. Bolje izadji na kafu sa nekom drugaricom pa malo baci mozak sa njom na ler i opustanje. Dakle nemoj pre desetog dana dabje vadis. A desetog verujem da ce biti lepa i velika
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
ja sam imala transfer morule i blastice i 7dpt mi je test bio pozitivan. a 9 dan beta 96 .. tako da i ako radi bice bas malecka..ali hajde mi navijamo da bude pozitivna
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
Amna , rano je 7 dan ☺ gde su bile sve ove godine - neka budu i jos tih par dana. Zaslužuje to tvoja mrvica koju nosiš u sebi 💕💕💕💕💕
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
Trudicu se da izdrzim al ne znam da li cu do Bas zobg tog razocarenja i ponavljanja itd..
Winni je kriva za te moje ideje
Danas sam pokusala da provjerim progesteron ..
Gotovo nemoguca misija je nesto vikendom uraditi u Becu pogotovo ako je privatno i nije hitno!!
Jednostavno sistem drugacije funkcionise.Vikend je vikend!
Toliko sam se navozala,nahodala,istresala samo se nadam da nisam sebi naskodila.
Nakon 3 labora,stigla sam u AKH gdje je akutni labor i sve za 2h gotovo.
Ali sipak tamo rekose da u taj labor mogu samo nakon pregleda ili razgovora kod ginekloga i to ako je hitno ako nije da ne cekam!
I jos rekose zasto ne odem tamo gdje sam to radila??
Pa vala i mogla sam brze bi u prvi grad u Ceskoj stigla.
Nego odem u jos jedan zovu ga YUGO labor a izbjegavala sam ga .
Zena mi fino rece na nasem jeziku da je to sto ja hocu nemoguce dobiti danas ali ako je hitno mogu odma i na porod
Poslace mi u ponedeljak rezultate poslije podne !
Sad ne znam ,posto ja nemam krvarenje niti bilo sta da li da povecavam utrogesteron ili da pustim sve kako ide..
Pocela sam da se bojim da nema nista od ovog puta..A trudim se zaokupiti se necim drugim ,bjezim i sa foruma ,ali ..
Slažem se. Hajde Amna sačekaj još koji dan, molim te! Mi svakako navijamo!jelenko73 ::Amna , rano je 7 dan ☺ gde su bile sve ove godine - neka budu i jos tih par dana. Zaslužuje to tvoja mrvica koju nosiš u sebi 💕💕💕💕💕
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Amna, ti CES svakako uraditi test kada ti to budes htjela, bez obzira na savjete mnogih. I tu te mi sve sigurno razumijemo, malo nas je strpljivih. Ja se svaki put pocnem da testiram od 6-tog dana, i tako svaki dan do kraja. I svaki put bejahu negativni, uz to IDE i plakanje, kukanje, bijes itd. Ali, prvi put kada ostadoh trudna i uradih test tek 18-ti dan, beta mi bjese tek 50, sto znaci i to je ziva istina, da sam ga uradila 10-ti dan, test ne bi pokazao trudnocu. Znaci, i sve da sada uradis test i ne slucajno bude negativan, nije validan i tek 14- ti dan, pa cak 15-ti ce pokazati pravi rezultat. Neka ti je sa srecom !
MaloMorgen- Broj poruka : 148
Datum upisa : 20.09.2015
Jooj bas ti hvala Malo M,dobo da si ovo podjelila samnom jer sam bas razmisljala u ovome pravcu,sta ako ne pokaze nista...
Mislim da cu sa krvi cekati do 10 dana ,ali tad bi moralo bar nesto da pokaze jer kod mene su blaste.
Ako bude skrojz niska ond cu da zakljucim bolovanje za vikend.
Mislim da cu sa krvi cekati do 10 dana ,ali tad bi moralo bar nesto da pokaze jer kod mene su blaste.
Ako bude skrojz niska ond cu da zakljucim bolovanje za vikend.
Amna ti nisi primala pregnil niti ista slicno od cega bi beta mogla vestacki da se podigne tako da ako tvoja beta bude i 15, 20 ne mora da znaci da nema nista od toga... zato je i bolje da sacekas malo
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
Hmm tako nisam ni znala da razmisljam ..... onda cu morati pooviti 16 dana i javiti u Prag tad bi bilo definitivno..
Sutra cu da kupim test,vidjela sam da ima sa osjetljivoscu od 10 IU/l...
Moram da vidim ima li ih DM ili cu u apoteku
Amna, ostavi molim te testove. Svakako rast bete mora da se prati iz krvi. Vrednosti su bitne, ne samo "da" ili "ne". Ne nabijaj sebi dodatnu tenziju. Opusti se malo, jer cekanja imas koliko hoces, ne samo do bete. Dug je to put....
Dobro jutro !
Sirijus,Valika,Mimi,Blanka,Amna,Alisa,Vanila,Wini,Jelenko,MM,Ierapetra,BB, hvala od srca!
Aspiracija je bila u nedelju-jedna jc i to iz folikula sa levog jajnika, ono na desnom je bila cista!Dr.Steva i biolog su zadovoljni kvalitetom jc!E sad cekam da mi jave kako napreduje,sta se desava- da si se oplodila pa da li se dobro deli, joooj, i ako sve bude ok u sredu et!Uzbudjena sam, uplasena aaaaaaaa !
Sirijus,Valika,Mimi,Blanka,Amna,Alisa,Vanila,Wini,Jelenko,MM,Ierapetra,BB, hvala od srca!
Aspiracija je bila u nedelju-jedna jc i to iz folikula sa levog jajnika, ono na desnom je bila cista!Dr.Steva i biolog su zadovoljni kvalitetom jc!E sad cekam da mi jave kako napreduje,sta se desava- da si se oplodila pa da li se dobro deli, joooj, i ako sve bude ok u sredu et!Uzbudjena sam, uplasena aaaaaaaa !
Poslednji izmenio srecica3112 dana 8/8/2016, 07:23, izmenjeno ukupno 1 puta
Amna,drzim palceve jako najjace!
Zaboravih reci da mi je terapija do et- fraxiparin,dexason 1/2 tablete ujutru i uvece,Femibion,Utrogestan,Cikla!Prvi put sam dobila Fraxiparin,Dexason, mm se sokirao kada je video tu gomilu lekova hehehehehe!
Srecice, nek ti je sa srecom lep izvestaj. Navijam iz sve snage za zurku u labu i da nam se i u sredu javis sa dobrim vestima
Amna duso, jos malo se strpi. Znam da nije lako. Ali vezbaj, posle ce da prodje jos osam i kusur meseci u cekanju
Srecice, nek' ti ovaj postupak donese Srecicu!
Izvestaj bas lepo izgleda. Drzimo palceve
Izvestaj bas lepo izgleda. Drzimo palceve
Srećice srećno ti bilo
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
» Korak po korak na putu do bete +