KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maj, maj, bebe nam daj!

+26
bobica83
MalaSaJuga
Sirijus
Shizika
BabyBear
JocY
SannI-AlL
saska1
HappyGirl
Simona
SladZana
Ancica 87
Vuchica
AriesGirl
Sofija Veks
sanja 73
bak
tatjanica
Ema78
Orline
BiKsi :)
nina :)
alisa
mimi85
PalcicaBg
Blanka
30 posters

Strana 3 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

Maj, maj, bebe nam daj! - Page 3 Empty Re: Maj, maj, bebe nam daj!

Počalji od nina :) 21/5/2016, 00:20

cure kad se danas oko pola 9 nisam slogirala necu uskoro sigurno.dosla iz prodavnice sa mikijem I vratila se da mariju pokupim od jetrve kad ona nije tamo nego kod komsinice druge sa jetrvinom malom deca se igrala I dok smo dever I ja pricali napolju deca primetila da su mi kola izgrebana skroz.bukvalno mi pezo 106 ogreban ceo ima 3 strafte u celom krugu kola a negde ima I po 4-5 kad su I staklo uspeli da izgrebu na gepeku.to nije bilo oko 7 sati jer sam komsinici pokazala ogrebotine od proslog vikenda.steta je ogromna.pogledali I drugo auto nase kad I ono igrebano ali samo hauba I strana od vozaca cela.pezo je metalik sivi a drugi golf 1 crni a taman dever I ja komentarisali koliko je on star a da nismo videli tragove,samo sam uletela ukucu I zovem mm da izadje I da vidi on prvo nije poverovao mislio da ga zezam jer taman izaso iz kade jer doso oko 8 sati sa posla.I kroz glavu mni prodje da odemo da vidimo komsiljina kola ali ona bela I nevidi se u mraku nista ali buduci zet doso sa golfom dali 4 ili 5 nisam sigurna crni kad on izgrevban sa subozaceve strane I zovnuli ljude da vide kad se ispostavilo da to cak nisu njegova kola nego od brata nekog.nasli se u cudu sta cemo on se necko ali nece policiju da zovemo,kazem idem da vidim jos od drugog komsije kola jer je on policajac a isin mu kad I njihova ali isto malo.klinac odma seo u kola I otiso da vidi dali ce sresti negde klince da unistavaju kola.kad nema nikog a nije teo da staje pored svakog auta da vidi dali je unisten.zovnuli patrol jer on dete nije u smeni I nemoze da intervenise.dosla patrol tek posle 10 jer kao cekali 3 smenu jer bilo pola 10 kad smo prijavili ,a doso jedan sto je dever moj dobar sa njim I on ladno kaze jebes kola kupicete druga I tera kolegu da krenu jer kao to nije nikakva steta.ja poludela I kazem kako nije kad mi skroz pezo unisten ovaj kolega bio fer I uzeo sve podatke ali kaze da ce ipak morati doci neko da slika jer oni nisu poneli aparat.ovi dosli tek oko 11 slikali I kazu neveruje da ce ista biti oko osiguranja jedino ako navatamo ko to radi pa da nam plate
prvo smo pomislili da neko nema pik na nasa kola zbog mikija sto se svadja sa decom u skoli pa neko da se namerno osvetio ali kad su jos 2 kola unisteno znaci da nije.a I prosle subote nam bili malo isarali ali jedva se videlo .cak mi se prvi komsija zalio da su njemu skroz unistili alfa romeo crnog .nisam videla kakva su sad isarana ali mu verujem
stvarno covek da se ubije a ladno ga stavili da menjamo za dizelasa uz nasu doplatu sto I znate
neznam dali osiguranje pokriva jer steta je sigurno preko 200 e jer cela kola se sad moraju sredjivati

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 21/5/2016, 00:47

Ooooo sacuvaj Boze Nina! Bas mi je zao Sad
Procitala sam da hocete da menjate auto i gde bas sad to? Sad
Ja ne znam da li to osnovno osiguranje pokriva, to morate da se raspitate u osiguravajucem drustvu. Znam da bi kasko to pokrilo, ali ovo osnovno ne znam...

Kakav vandalizam, uzas! ljuta sam
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 21/5/2016, 01:30

Nina bas mi zao, stvarno strasno!
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 21/5/2016, 09:33

Nina, bas bzv...mogu misliti kako ti je...idioti...

A sto se Maje tice...ne znam sta da kazem...i meni stoji knedla u grlu, iako je ne znam...a kad pomislim na njeno dete, jos gore mi je...

Mi danas idemo kod dr na kontrolu, pa u ponedeljak skidamo cevcice iz usiju...jos to da resimo, pa smo zavrsili sa bolestima... stavljam tacku na sve muke kroz koje smo prosli...necu vise ni da mislim na sve to, a kamoli da pominjem...javljam kako je proslo.

Hepi, pozdravi Maju...

Ako se neko cuje sa KOmetom, i na nju mislim ovih dana...

Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 21/5/2016, 16:05

cula sam se danas sa osiguranjem i nepokriva ovo osnovno opste covek da poludi.slala slike bratu da vidi jer je on mehanicar I kaze po njemu samo poliranje treba ali nije 100 posto siguran I da samo doteramo kola on ce ispolirati.samo covek da se jedi I nista drugo
da kazem malo I lepu vest .a da ne ureknem mikija danas me pita direktorica skole sa cim sam ga ucenila da se jako smirio u skoli u zadnjih mesec ipo dana sto kazem sa niscim nego da imam osecaj da otkad ih nagleda neka uciteljica na zameni tek se sad vidi da nije uvek on kriv nego da njega prvo diraju I da se dokazalo da nije bas uvek on kriv.ali sam I prijavila incident od pre neki dan kad su se gadjali na putu do kuce I kad je lepo dobio cvorugu u glavu I sve mu crveno I u krastama taj deo

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 22/5/2016, 17:42

Joj Nina mnogo mi je zao!Ne mogu da verujem kakvih vandala ima,pa ruke da mu polomis kad bi ga nasao.
Sto se kod nas kaze,nek ide na njihovu glavu,mislim na kola,nek smo mi zivi i zdravi.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 22/5/2016, 23:53

Ja sam prochitala prije par dana novosti za Maju i pomislim na nju svako malo. No
Sve vas d
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 23/5/2016, 06:40

Dobro jutro, drage moje...
Je l ovo pocelo lepo vreme, ili se meni samo cini?

sunny sunny sunny
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 23/5/2016, 19:14

Ima li dobrovoljaca da mi pogleda neke ljekove u apoteci u Beogradu i iste posalje busom. Pare bih uplatila na ziro racun. Ovih dana cu saznati koja je apoteka i tacan naziv tog lijeka koji je inace za jacanje imuniteta kod osoba oboljelih od karcinoma, a u pitanju meni draga osoba. Te tablete imaju samo neke apoteke u Beogradu i Subotici.
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/5/2016, 19:45

Blanka, javljaj koji su i gde da pogledam.
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 23/5/2016, 19:47

Ok, puno hvala. To za koji dan dok dobijem info. Ljubim te i puno, puno hvala love
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 23/5/2016, 19:50

Tu smo da pomognemo osmeh srce
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 23/5/2016, 21:59

Boze Blanka, pa da li uopste treba da pitas da li ima dobrovoljaca!? Samo reci sta treba, tu smo bre svi iz BG osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 23/5/2016, 23:08

A ja učtiva pa volim da pitam :) , znam da svi imate obaveze, poslove. Puno hvala svakoj od vas, takodje na mene mozete da racunate isto ako nesto treba u ovoj nasoj maloj drzavici. zagrljaj
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 23/5/2016, 23:24

Joj, cuti ti sad, imas preca posla tamo. Sad i sto imas vremena moras da mirujes, a posle neces imati vremena ni za tvoje, a kamoli za nas osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 23/5/2016, 23:34

BabyBear ::Joj, cuti ti sad, imas preca posla tamo. Sad i sto imas vremena moras da mirujes, a posle neces imati vremena ni za tvoje, a kamoli za nas osmeh srce

Baby lol! lol! lol!
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 23/5/2016, 23:38

javjam se i ja da pomognem iz okoline Novog Sada ako treba nekom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 24/5/2016, 13:14

Blankic draga samo zapovedi :-)
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 24/5/2016, 14:28

Happy ozdravi li nam? Kako nam je Maja? Treba li nesto a da mozemo pomoci? Javi sta god da treba tu sam
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 24/5/2016, 21:21

Pozdrav narode Very Happy

Blanka, Baby Bear ti je sve lepo rekla Very Happy Tu smo šta god da treba.
Nina, ja se više uopšte ne čudim vandalizmu. Mi smo potpuno odlepili kao narod. Crying or Very sad Nadam se da ćete ipak uspeti to da sanirate.
Što se tiče mene tu sam negde na 90% ozdravljenja, nadam se do kraja sedmice kao nova as
Ubi me ovo vreme, ujutru ledara posle podne vrelo, pre podne sparno posle podne kiša...Da odlepiš. A nerviralo me i što ne mogu da uzmem bolovanje ali dobro preživeću lol!

Što se tiče Maje bila sam do nje u nedelju, juče i danas. Stanje je manje više isto. Danas je uspela da sedne, hoda uz pomoć hodalice i pratnje 5,6 metara. Reče joj lekar da je rana bolja nego ranije i da će još biti u bolnici, koliko ne zna. Bolove i dalje ima...U svakom slučaju kad je srede ovaj problem onda ide dalje sa lečenjem prvobitnog i glavnog problema. Ukoliko bude potrebna neka pomoć javiću.
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 24/5/2016, 21:23

Za Maju napred scuro srca
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 24/5/2016, 22:48

Drage moje zene, sve koje ste se javile da bi mi pomogle za kupovinu onih ljekova da se zahvalim, ne treba, isao mi drug za Bg i danas ih je kupio. Puno hvala kao da ste pomogle, divne ste, ljubim vas i volim love
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 24/5/2016, 22:52

I mi tebeeeeeeeeee osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 24/5/2016, 23:07

hepi nadam se da ce nam se majceg brzo oporaviti I da ce sve biti uredu sto pre
bio mi brat juce I uspeo srediti poliranjem 98 posto stete ali I to je super.ljubi ga njegova sestra.samo me zovno I reko opera kola I ostavi da se skroz osuse kazem dolazite on necemo.ali nakraju ipak reko da ce doci da proba da sredi .oko 7 doso bio prvo na terenu I ladno jos 80 km u jednom pravcu vozio do mene da bi probo da necekamo nedelju ako budemo isli na rodjendan ko njegove cerke da tad uradi.te srece kad su stigli I deca kad su se srela jer su pribliznih godina cerka ko marija a sin mu 5 razred .a inace brat mladji od mene nepune 6 g a oboje skorpije I zna kakva sam kad se nanerviram jer je isti I on

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 25/5/2016, 07:35

Blanka, love
Nina, super sto ste uspeli da sredite stetu na kolima. A za skorpije znam kakve su kada se nerviraju, brat mi je skorpija. lol!
Happy, zelim ti brzo ozdravljenje.
Maji zelim da se sto pre oporavi.
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu