Priče o usvajanju
+16
BSNS
PalcicaBg
mimi85
lilymar
trkosoca
Palčica
Marina76
Viktory
Roses81
Danara
HappyGirl
tanjaz
Simona
Ambra
Jagodica-Bobica
nina :)
20 posters
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Priče o usvajanju
Važi! Obaraš sve rekordesnedra ::Meni jos 3, tj. ukupno 23. Hvala!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Svi koji ste naručili knjige za vas će biti i jedno
tanjaz- Broj poruka : 439
Godina : 53
Datum upisa : 07.12.2008
Kada se može očekivati slanje knjiga? Jedva čekam da je dodam u svoj mali Kutak
Uskoro.
Zdravo,
da li bi sada mogli da poručimo knjige?
Bliži se osmi mart pa bi to bilo lepo iznenadjenje za bake i tetke :)
da li bi sada mogli da poručimo knjige?
Bliži se osmi mart pa bi to bilo lepo iznenadjenje za bake i tetke :)
Jagodica-Bobica- Broj poruka : 294
Godina : 41
Datum upisa : 25.04.2011
Može da se poruči. Kao što sam napisala knjiga je odavno gotova i u magacinu je. Ja sam radila duple smene a Sirijus nije u Srbiji i vraća se 8.3. Novac je kod nje a bez novca nema knjige :) Tako da strpite se da Sirijus dode pa idemo konačno po knjige.
Dragi naši, vratila se Sirijus i ja radim samo jednu smenu tako da konačno u četvrtak idemo po knjigu a vaš primerak knjige možete preuzeti 14.3. od 18.30 do 20 sati u Cvijićevoj 93 kafe Parkić. Knjiga "Priče o usvajanju" je 350 dinara i knjga "Antologija priča o neplodnosti" je 350 dinara. Svima ostalima će knjige biti poslate poštom od 16.3. Bićete kontaktirani za podatke. I da, imaćemo jedno malo iznenađenje za sve naručioce knjiga :)
Super :-) jel antologija prvi ili drugi deo?
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Antologija 1, drugi ce biti oko juna i bice u online verziji.
Hvala!
Vidimo se!
Vidimo se!
snedra- Broj poruka : 1932
Godina : 56
Datum upisa : 22.05.2012
Cure, mislim da sam svakoj poslala privatnu poruku.Ako nisam javite se svakako sa podacima da bih vam poslala knjige. Hvala!
Hvala curama i momcima koji su juče došli da preuzmu svoje knjige. Nadam se da ste zadovoljne knjigom i iznenađenjem. Ostalima ako Bog šaljem knjige sutra. Pozdravčić!
Draga Happy,
Hvala tebi i Sirijus na svemu!
Hvala i na iznenadjenjima!
S moje strane trudiću se da veliki broj knjiga stigne do ljudi kojima će biti korisne - u privatnom ili stručnom smislu.
Hvala tebi i Sirijus na svemu!
Hvala i na iznenadjenjima!
S moje strane trudiću se da veliki broj knjiga stigne do ljudi kojima će biti korisne - u privatnom ili stručnom smislu.
Dragi naši, jutros sam svima koji ste naručili knjige poslala postexpresom.Stižu vam sutra do 19 sati. Ukoliko sam vas slučajno promašila praštajte i ponovo se javite jer vas je bilo dosta pa se neko možda i izgubio. Ukoliko još neko želi knjigu može se i dalje naručivati. Hvala!
Evo i ovde da se javim da sam knjigu poručila, ali nije stigla. Podaci su u privatnoj poruci. Hvalaaaa
BSNS- Broj poruka : 16
Godina : 41
Datum upisa : 07.12.2016
I ja se evo javljam i ovde, takodje nisam dobila knjige. Hvala unapred :)
Roses81- Broj poruka : 47
Datum upisa : 25.03.2019
Neke knjige koje sam poslala su vraćene jer ih niste preuzele pa smo još morali mi da platimo 500 din tu šetnju knjiga. To je pod jedan a pod dva sve porudzbine sada prosledite Sirijus. Ona šalje ovu drugu turu i slobodno njoj pišite na pp. Ja sam joj prosledila sva vaše nove porudzbine koje su došle posle prvog slanja ali ipak dosta vas je htelo knjigu pamoze da se desi da smo nekog i preskočile. Znači pišite Sirijus na pp ili joj pisite na fb forumu.
Poštovane Kutanjke, prenosim vam komentar jedne od čitateljki knjige:
"Draga ...,
Želim još jednom da Vam se zahvalim na knjigama. Iako sam većinu priča ranije čitala na (za mene dragcenom) Blogu usvojiteljske zajednice, ovako sve zajedno složene ostavljaju snažan utisak. Najveća vrednost su različite perspektive (mame, tate, baka, biološka majka, odrasli usvojeni...) i autentičnost. Pojedini delovi odišu idealizmom, romantikom, ljutnjom, kritičnošću – baš kao i u životu. Čini mi se da knjiga može da koristi svima – stručnjacima, potencijalnim usvojiteljima, ali i onima koji nemaju dodirnih tačaka sa usvajanjem kako bi bolje razumeli koliko svi živite (kao što je napisala Simona) u običnim tj. neobičnim porodicama. Volela bih da imamo još priča bioloških roditelja, hranitelja, odgajatelja i stručnjaka koji rade na usvajanju, ali to je već za neku drugu knjigu. Hvala Vama i svim Kutkinjama što ste podelili Vaša iskustva."
"Draga ...,
Želim još jednom da Vam se zahvalim na knjigama. Iako sam većinu priča ranije čitala na (za mene dragcenom) Blogu usvojiteljske zajednice, ovako sve zajedno složene ostavljaju snažan utisak. Najveća vrednost su različite perspektive (mame, tate, baka, biološka majka, odrasli usvojeni...) i autentičnost. Pojedini delovi odišu idealizmom, romantikom, ljutnjom, kritičnošću – baš kao i u životu. Čini mi se da knjiga može da koristi svima – stručnjacima, potencijalnim usvojiteljima, ali i onima koji nemaju dodirnih tačaka sa usvajanjem kako bi bolje razumeli koliko svi živite (kao što je napisala Simona) u običnim tj. neobičnim porodicama. Volela bih da imamo još priča bioloških roditelja, hranitelja, odgajatelja i stručnjaka koji rade na usvajanju, ali to je već za neku drugu knjigu. Hvala Vama i svim Kutkinjama što ste podelili Vaša iskustva."
Da li može da se poruči knjiga o usvajanju??
Lilly@- Broj poruka : 28
Datum upisa : 25.03.2019
Moze. Posalji mi na privatnu poruku tvoju adresu i kontakt telefon. Poslace ti Sirijus postekspresom.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pozdrav, moze li se i dalje poruciti knjiga o usvajanju?
Drina2- Broj poruka : 18
Datum upisa : 30.09.2020
Izvini Lili, tek sad sam videla poruku. Nisam stizala na Kutak, ne zameri.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 6 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu