KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+47
medolino
tiramisu
Deni
libra35
Blanka
lenjivica
Vanilla
Niny
fight&faith
jadranka
Vuchica
Zmajuška
Jerapetra
saska1
Tebi
alex11
SladZana
masato
mirjanamirjana1986
sanja 73
Bobaue
PalcicaBg
Eho
Ancica 87
MalaSaJuga
alisa
Smrdica
Sirijus
tatjanica
Lija
Šašava
Vanja80
noja
micaubica83
BabyBear
Sofija Veks
sandrolina
caci
nina :)
mimi85
BiKsi :)
bak
kiki5
annci
AriesGirl
Vecka
Mimi12
51 posters

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od PalcicaBg 14/5/2016, 18:07

Aaa Tatjanice,ne mogu da verujem!Prelepo!Drzim fige i tom malom da se izbori.Ljubim vas!

Alex super,uzivajte kuci i odmarajte sto vise.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od mimi85 14/5/2016, 18:08

Tatjanice wow double kinder surprise!!!! Ala ga je nacinio svaka mu cast!!! Iznenadjenjima nikad kraja :-) divnoooooooooo!!!! Neka je skolski i dosadno do porodjaja!!!!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 14/5/2016, 18:19

alex11 ::drage moje ultrazvuk je dobar mi smo sada kuci pijemo lekice i lezimo.

Bravo Alex, kod kuce je najljepse. Buce to sve oki.
Ljubac za tebe i bebče osmeh srce
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 14/5/2016, 18:38

alex11 ::drage moje ultrazvuk je dobar mi smo sada kuci pijemo lekice i lezimo.

Sad leškarenje, dobra terapija, nedelja po nedelja, da doguras do 38-me!! Najmanje!
I stavi ticker, da te pratimo...
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 14/5/2016, 19:01

Alex, supeeeer! Samo kad je sve u redu. Uzivajte sad! cvet

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kiki5 14/5/2016, 19:58

Tatjanice kakvo divno iznenadjenje,bas mi je drago zbog vas..  zagrljaj sunny sunny
Alex,super,sad odmaraj sto vise i uzivaj  osmeh srce

kiki5

Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 14/5/2016, 21:29

Imam jedno pitanje za nove i stare trudnice: da li ste povremeno imali bol u gornjem delu stomaka (ja sam kraj 1.trimestra)? Javlja mi se povremeno bol, u predelu zeluca/jetre, pa malo na desno. I sa ovim svrabom koji se povremeno javlja, bojim se da li mi je sve ok sa jetrom....
Na kontrolu idem za 10 dana. Ne znam da li da zovem dr ranije....A i ne znam da li je ovo za ginekologa ili nekog drugog doktora?

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 14/5/2016, 21:59

Kako raste stomak, tj kako raste materica svi organi se pomjeraju. Normalno je da osjecas bolove, ja ih povremeno osjecam od prvog mjeseca i to je sve normalno. Ako je na UZ sve ok onda nemas razloga za brigu. Dr obavijesti za 10 dana kad podjes pa ces cuti njegovo misljenje. Nadam se da uzimas magnezijum on ti je dobar za sve boljke.
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 14/5/2016, 23:06

Hvala Blanka, znam za kasniju trudnocu, ali moj stomak se jedva vidi.
Jooj, ova strepnja od svakog bola, ziganja, pregleda, rezultata,....je da se poludi! Kako ostati normalan?

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tebi 14/5/2016, 23:57

Mimi nikako :) Ja cu kad se porodim u neku banju da se oporavim  lol!
I ja sam opet krvarila, opet zavrsila kod lekara 11.maja i sve bilo uredu.Ma kao luda sam.Osluskujem sta me i kad zaboli, presece....
Trazila sam da mi uzmu briseve i imam malo kandide...Doca se javio, kaze da ne brinem nije opasno samo je dosadno....
Tebi
Tebi

Broj poruka : 656
Datum upisa : 20.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 15/5/2016, 00:21

Mimi, tako ce biti citava trudnoća. Jbg- a nismo mi opustene trudnice koje su zatrudnjele samo sto su jednom noge digle lol! ( blago njima), dosta nas je muke ubilo da bi dosle do trudnoće pa svaki simptom osluskujemo po 10.puta. Makar ja tako, ko moze drugacije blago njemu.

Tebi, dobro da je sada sve ok bogu hvala.
Ljubac trudilice osmeh srce
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 15/5/2016, 09:49

...polako mimi,sve je to normalno,sto kaze blanka nase vto trudnoce nose sa sobom i tu strepnju,bice to sve dobro,videces!!!

...hvala vam drugarice moje,vi ste jedna divna bica i srecna sam sto vas nadjoh!!! :* ...vase reci mi puno znace,cim udjem na kutak,meni je sve nekako lakse!

ps. bak,apstinencija + misliti o neopranom vesu i prljavim sudovima i eto trudnoce!!! Wink
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 15/5/2016, 10:28

tatjanica ::...drugari,prastajte sto se jutros nisam  javila,sofka mi dobila upalu uvceta pa sam jurila oko toga...bili smo jutros kod moje doke svi troje i na uz se vide dva gestacijska meska,oba pravilna sa ehom...e sad,jedan malo prednjaci,pa mi je rekla da se ne iznenadim ako jedan odustane,mada mi je rekla da je prerano i da ga otpisujemo,prosto je manji...kontrola za dve nedelje,sad sam 5+1.....ljubim vas i drzite nam figeee...malo je reci da ne mogu da poverujem!!!

Wauuuuuuuuu! srca srca srca srca srca srca srca Kakvoo iznenadjenje,Tatjanice da ti sve prodje skolski dosadnooo!srca srca srca srca srca srca

Tebi, joj nasmeja me slatko za banju, al stvarno je tesko ostati citav, hahahhahh srca ~

Alex, bravo!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sandrolina 15/5/2016, 10:34

Blankic, sto se svraba tice ja sam se sa njim bas naparila u 8 mesecu, ako je krvna slika ok i bilirubin nema razloga za brigu! To je realcija tela ma prezasicenost organizma na lekove! Kod mene licno na untrogestan!
Drzim ti fige da izguras sto duze, bar kao i mi to 38 nedelje!
Tatjanice, bravo, uzivaj i cuvaj se!
Ljubac za sve od nas!
P. S. Pratim vas redovno ali pisem kada stignem jer tempo je ludacki sa bebama!

sandrolina

Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lija 15/5/2016, 11:26

Tatjanice, kakvo iznenadjenje, diiivno! Cestitam!

Uh, ja sam mislila da cu poludeti od brige dok nisam pocela da osetim bebu da se pomera. A kad je pocela da se pomera, onda sam se brinula da li se dovoljno pomera. Sad je to sve mnogo jace pa je osetim stalno i stvarno mi je mnogo lakse. Ali i dalje brinem...
Evo bas pre neki dan nam prijatelji (koji su ostali trudni cim su pozeleli i imaju sada bebu) govore kako je najbolje nista ni ne citati unapred i biti "opusten", ja reko kasno je za to, ja sam vec ceo internet procitala Very Happy ne mogu ljudi koji ovo nisu preziveli da razumeju kako je.

Inace, nas dve smo dobro, u utorak idemo na drugi ekspertni i jedva cekamo. Ledja tj. krsta me ubijaju, pitacu jel mogu na neku masazu. Desava mi se da me beba suta u grlic materice i besiku i to bude bas neprijatno, osecaj je kao da mi je skroz izmedju nogu pa se bas uplasim, ali onda se okrene i bude sve ok. Jel se jos nekome to desava? I curi mi iz grudi po malo kolostrum, juce sam prvi put i videla da je izaslo pa sam se bas iznenadila. Do sad su bile samo flekice na majici. Toliko od mene, bas sam se raspisala, grlim vas sve!
Lija
Lija

Broj poruka : 267
Datum upisa : 04.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vanja80 15/5/2016, 11:38

Bravo Tatjanice, divnooo, kakvo iznenadjenje, drzim fige da sve bude dobro!!! radost radost radost
Mimi, kontam da je to normalno, mene povremeno boli u donjem delu stomaka, pa oko kukova, pa u gornjem delu...samo setaju bolovi.
Alex, sad odmaraj i uzivaj.

Vanja80

Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 15/5/2016, 11:50

Wooooow bravo Tatjanice, kakvo divno iznenadjenje!!!!!! osmeh srce osmeh srce osmeh srce dva meska smeska. Neka Sofkica dobije dvoje drugara i neka ti bude divna lagana trudnoca. Cestitam!!! likeit
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 15/5/2016, 13:11

sandrolina ::Blankic, sto se svraba tice ja sam se sa njim bas naparila u 8 mesecu, ako je krvna slika ok i bilirubin nema razloga za brigu! To je realcija tela ma prezasicenost organizma na lekove! Kod mene licno na untrogestan!
Drzim ti fige da izguras sto duze, bar kao i mi to 38 nedelje!
Tatjanice, bravo, uzivaj i cuvaj se!
Ljubac za sve od nas!
P. S. Pratim vas redovno ali pisem kada stignem jer tempo je ludacki sa bebama!

Sandrolina hvala! Izvadicu i bilirubin , mada ona rece da je normalno sto je povisen u trudnoci,al valjda ima neka granica do koje je to normalno povecanje za trudnocu. Krvna slika vazda ok, al sve to vadim za nedelju dana. A mora da je od tih silnih ljekova, ja i sad pijem sve i svasta. Sinoc namjerno nisam pila utrogestan ali svrab je i dalje tu Sad
Al kad izvadim nalaze znacu. Hvala i ljub za sve trudnice i mamice osmeh srce
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 15/5/2016, 13:16

Mene je Arsa tukao nogama dole u besiku i taj donji deo, da sam imala osecaj nekad da ce ispasti! lol! lol! lol!

Dosta zena se zali na taj svrab u trudnoci. Siri se koza.

Ljubac!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 15/5/2016, 13:41

Tatjanice ala me iznenadi tek sad! Vidi vidi Crnogorca :) Sa srecom da ti je trudnoca blizanacka i polako gurajte! Da Sofka ozdravi sto pre! :*
Blankic isokirala sam se sad kad sam videla koliko sitno brojis! Izguracete do kraja! :*
Trudnice ljubac za sve i uzivajte!

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 15/5/2016, 13:56

Blanka, ja sam negde procitala (nije mi dr rekao, pa se ogradjujem) da je povecanje bilirubina u trudnoci normalno do 20%.
Ja jos nisam radila te analize jetre iz krvi posto pijem tonu lekova do 14. nedelje kad to treba da se znacajno smanji. Bojim se sada nalaza, i da cu onda u drugu paniku da upadnem. Uradicu kad to malo redukujem.

Sandrolina, mislim da si u pravu za utrogestan i svrab. Kad sam procitala sto si napisala sam povezala. Mene je slican svrab (manji, ali na istim mestima) nekad hvatao kad bih pila iz Cikloproginove braon tabletice koje su pg. Ja uskoro treba da ga smanjim, a primam jos i Pg depo, tako da sam valjda predozirana progesteronom. Kod mene je rano da bude od sirenje koze, a svrab mi je po nogama, najvise oko kolena.

Lijo, crkoh od smeha za te tvoje prijatelje. Slazem se sa njihovom teorijom, ali smo svi mi sa ovog foruma uveliko zakasnili da taj savet primenimo. Ne znam gde da kliknem "Delete"  lol! ! Kupila sam i onu knjigu "Sto da ocekujete dok cekate bebu". Kad ono, sve sam vec negde procitala sto tamo pise do ove moje nedelje. Verovatno za ubuduce ce mi koristit, ali kako citam ovde i pitanja vas koje ste znacajno "trudnije" od mene, onda, naravno, zapamtim i to. S druge strane, kad imam neko pitanje, ne mogu u knjizi da nadjem odgovor bas "za mene napisan". Tako da se uvek prvo uhvatim tel i Kutka osmeh srce . Nema zamene, hehehhe! Tako da izgleda, bacih pare.

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 15/5/2016, 14:04

Lijo moja sve je to normalno, kako je meni sa dvije bebe, pa ne da šutiraju nego je sad i bolno i neprijatno. Kad me zviznu u bešiku trk u wc na pišanjac jer imam osjećaj ode sve u gaće lol! Al meni to sve bude slatko lol!
Ancice sitno, sitno, ljubi mi slatkog momka ljubav
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mirjanamirjana1986 15/5/2016, 14:11

Zene moje da vas pozdravimo..mi za koji dan ulazimo u 23.ned.iliti 6. Mesec :)). Beba se javlja redovno ali nekad blaze nekad jace pa kad je blaze ja hocu da izludim :). Za ned.dana imamo drugi expetr..redovno vas sve pratimo..

mirjanamirjana1986

Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 15/5/2016, 14:20

Blanka ::Lijo moja sve je to normalno, kako je meni sa dvije bebe, pa ne da šutiraju nego je sad i bolno i neprijatno. Kad me zviznu u bešiku trk u wc na pišanjac jer imam osjećaj ode sve u gaće lol! Al meni to sve bude slatko lol!
Ancice sitno, sitno, ljubi mi slatkog momka ljubav

To Blanka vezbaju, sutra da sutiraju momke  b .

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tebi 15/5/2016, 21:51

Devojke koje se bockaju ili su se bockale kad ste sa stomaka presli na noge ili ruke?
I jos jedno, posto utrogestan ponovo stavljam vaginalno, frka me kad budem nosila urin da se u njemu biti u utrogestana  lol!
Tebi
Tebi

Broj poruka : 656
Datum upisa : 20.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu