BB-Dva ovna pošla po svoje ovčice (slika je iz mladjih dana)
+47
SladZana
Eho
ahosame
aurora
twinsi
zumbulcic
ivanicasale
libra35
SoJa
lenjivica
Amna84
Vecka
Smrdica
Niny
Vuchica
HappyGirl
MalaSaJuga
Bobaue
srculence 84
AriesGirl
saska1
PalcicaBg
Ancica 87
OKacica
zsuki75
nina :)
Zmajuška
kiki5
Jerapetra
bak
Dora1
Lina73
tatjanica
jelena.kuburic
sanja 73
Sirijus
Vanja80
mimi85
alisa
micaubica83
Pikseta
Mimi12
noja
Blanka
Tebi
BiKsi :)
BabyBear
51 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 44
Strana 3 od 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: BB-Dva ovna pošla po svoje ovčice (slika je iz mladjih dana)
BB kraljica si majke mi!!!!
a to za starački dom i koleginica spominje, kaže ma nek traje dva meseca pre smrt ali da bude ono pravo!!! ahahahahahah
a to za starački dom i koleginica spominje, kaže ma nek traje dva meseca pre smrt ali da bude ono pravo!!! ahahahahahah
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
BB kraljica si!!!!!!!!!!
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
BB srećno da ti ovo proljeće bude najljepše do sada da ga pamtiš ceo život i da ostvariš svoju najveću želju da se iz Praga vratite srećni i zadovoljni u većem broju .Ja tipujem na dvojke i navijam jako
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Bb saljemo zlatnu magicnu prasinu
I zalivamo
Kad ti je kontrolni UZ u Visegradskoj..
Kad startujete sa Pragom
I zalivamo
Kad ti je kontrolni UZ u Visegradskoj..
Kad startujete sa Pragom
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Redosled dogadjaja kod mene je otprilike ovakav:
1. 7. aprila - rodjendan mom muzicu
2. 9. aprila - moj rodjendan (tada cemo slaviti oba rodjendana - jedva cekamo goste)
3. 10. aprila - 12. dc, ali posto to pada u nedelju verovatno cu se dogovoriti za Vidakovickom da radim kontrolni UZV u petak, 8. aprila
4. 12/13. april - polazak u Prag
5. 15. april (verovatno) - FET
Joj zene moje, sto je tesko naci smestaj u Pragu od 13. aprila. Tamo kao da se nesto desava u to vreme, sve je prebukirano, a cene su skoro duplo skuplje u odnosu na februar
1. 7. aprila - rodjendan mom muzicu
2. 9. aprila - moj rodjendan (tada cemo slaviti oba rodjendana - jedva cekamo goste)
3. 10. aprila - 12. dc, ali posto to pada u nedelju verovatno cu se dogovoriti za Vidakovickom da radim kontrolni UZV u petak, 8. aprila
4. 12/13. april - polazak u Prag
5. 15. april (verovatno) - FET
Joj zene moje, sto je tesko naci smestaj u Pragu od 13. aprila. Tamo kao da se nesto desava u to vreme, sve je prebukirano, a cene su skoro duplo skuplje u odnosu na februar
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Dobro mi dosla Blankic. I tebe sam bas takvu zamisljala
Super organizacija BB
Jesi gledala na starnama Praga mozda ima neko gde je povoljnije . Sofija je cini mi se u stanu bila
I
Jesi gledala na starnama Praga mozda ima neko gde je povoljnije . Sofija je cini mi se u stanu bila
I
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Gledacu sutra, prekosutra intenzivnije
BabyBear ::Dobro mi dosla Blankic. I tebe sam bas takvu zamisljala
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Ovde bas intenzivno, hahaha. Zivo, zivo
Zato iscitah dve strane odjednom, pa da napisem ono sto znam.
Pogledala sam smestaj gde smo mi bili dva puta, gde uvek ima mesta (ja bih rezervisala dan pred odlazak), sad sve zauzeto! Bice da je nesto stvarno tih dana. Pozuri zato sa nalazenjem smestaja, znam da je problem zbog ultrazvuka, mene je taj deo uvek nervirao.
Na Kutku dobih savet da se 5. dpt vade tsh, prolaktin i progesteron. A isto tako sam prolaktin i tsh vadila neposredno pred odlazak (i to mi neko ovde savetovao).
Inace, nama embriolog rece da ne cekaju blaste, najvise vole da vrate morule. Posto sam je pitala zasto, odgovorila mi je nesto sto nisam dobro razumela zasto, ali kao blaste povecavaju rizik od viseplodne trudnoce. Ovo uzmi sa rezervom, nisam je najbolje razumela, nije mi ni bilo bitno pa nisam trazila objasnjenje. Ja sam samo mislila da nesto sa nasim celijama nije u redu kad uvek idu na morule, a ne na blaste. A da sve sto zamrznu od materijala je vrlo dobrog ili odlicnog kvaliteta. (Mimi85, vi imate vase celije, bice da je tu neka razlika, ne znam. Ili u nasim godinama ).
Za pg depo su mi i ovog puta, kao i proslog, rekli da ne treba, samo u slucaju krvarenja. Proslog sam ih poslusala, ovog nisam. Pg depo je kao neki zastareli lek i ostao je da se koristi samo u zemljama ist.Evrope. Ali bas me briga, jer jedino sa njim imam dobar nalaz pg.
Ne znam koliko ti je pametno da bas mnogo unapred radis kontrolni UZ....mozda da uradis kod nekog drugog dr i bez pritiska? Nije to neka filozofija premeriti debljinu endometrijuma. A juriti po Visegradskoj nekog za vikend...pred postupak...ja bih iskreno taj stres izbegla.
Samo izbegni Jevremovu, oni su zamislite promenili cene za one koji idu u Prag, a kod njih samo dolaze na pracenja i kontrole. Ja godinama idem kod njih za sve, ne znam koliko sam para tamo ostavila. I kad sam zvala da zakazem UZ pred put, kaze meni sestra da je UZ merenje endometrijuma (koji traje minut i po) 10.000,00 rsd!!!!! Regularan UZ je 5.500 i da nisam rekla da idem u Prag toliko bih i platila. Zahvalila sam se, naravno. Ni da imam viska para, a ne sto nemam. Jos je ona meni objasnjavala "Ali mi i saljemo izvestaj!" Ja joj fino pokusala objasniti, jer sam mislila da se nismo razumele, da ne treba nista da salje, samo minut da dr premeri endometrijum. I potvrdi mi cenu -10.000 rsd!
Mnogo sam se raspisala.... Probudim se za Utrogestan, i onda malo ovde svratim, pa potraje...
Zato iscitah dve strane odjednom, pa da napisem ono sto znam.
Pogledala sam smestaj gde smo mi bili dva puta, gde uvek ima mesta (ja bih rezervisala dan pred odlazak), sad sve zauzeto! Bice da je nesto stvarno tih dana. Pozuri zato sa nalazenjem smestaja, znam da je problem zbog ultrazvuka, mene je taj deo uvek nervirao.
Na Kutku dobih savet da se 5. dpt vade tsh, prolaktin i progesteron. A isto tako sam prolaktin i tsh vadila neposredno pred odlazak (i to mi neko ovde savetovao).
Inace, nama embriolog rece da ne cekaju blaste, najvise vole da vrate morule. Posto sam je pitala zasto, odgovorila mi je nesto sto nisam dobro razumela zasto, ali kao blaste povecavaju rizik od viseplodne trudnoce. Ovo uzmi sa rezervom, nisam je najbolje razumela, nije mi ni bilo bitno pa nisam trazila objasnjenje. Ja sam samo mislila da nesto sa nasim celijama nije u redu kad uvek idu na morule, a ne na blaste. A da sve sto zamrznu od materijala je vrlo dobrog ili odlicnog kvaliteta. (Mimi85, vi imate vase celije, bice da je tu neka razlika, ne znam. Ili u nasim godinama ).
Za pg depo su mi i ovog puta, kao i proslog, rekli da ne treba, samo u slucaju krvarenja. Proslog sam ih poslusala, ovog nisam. Pg depo je kao neki zastareli lek i ostao je da se koristi samo u zemljama ist.Evrope. Ali bas me briga, jer jedino sa njim imam dobar nalaz pg.
Ne znam koliko ti je pametno da bas mnogo unapred radis kontrolni UZ....mozda da uradis kod nekog drugog dr i bez pritiska? Nije to neka filozofija premeriti debljinu endometrijuma. A juriti po Visegradskoj nekog za vikend...pred postupak...ja bih iskreno taj stres izbegla.
Samo izbegni Jevremovu, oni su zamislite promenili cene za one koji idu u Prag, a kod njih samo dolaze na pracenja i kontrole. Ja godinama idem kod njih za sve, ne znam koliko sam para tamo ostavila. I kad sam zvala da zakazem UZ pred put, kaze meni sestra da je UZ merenje endometrijuma (koji traje minut i po) 10.000,00 rsd!!!!! Regularan UZ je 5.500 i da nisam rekla da idem u Prag toliko bih i platila. Zahvalila sam se, naravno. Ni da imam viska para, a ne sto nemam. Jos je ona meni objasnjavala "Ali mi i saljemo izvestaj!" Ja joj fino pokusala objasniti, jer sam mislila da se nismo razumele, da ne treba nista da salje, samo minut da dr premeri endometrijum. I potvrdi mi cenu -10.000 rsd!
Mnogo sam se raspisala.... Probudim se za Utrogestan, i onda malo ovde svratim, pa potraje...
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Neka si Mimi draga, dodji opet
Ako se ko raspise onda sam to ja, definitivno rekorder
Ali sad idem u krevet, a pisem sutra vise.
Hvala ti za sve info i ljubim te mamiceeeeè :******
Ako se ko raspise onda sam to ja, definitivno rekorder
Ali sad idem u krevet, a pisem sutra vise.
Hvala ti za sve info i ljubim te mamiceeeeè :******
BB, ovnice moja (da ne napisem ovcice), divan ti je dnevnik i divan naslov ima! Zelim ti srecan pocetak i jos srecnije zatvaranje istog. Navijamo Filip i ja najjace da dobijemo novog malog drugara/drugaricu na Kutku (a moze i drugare/drugarice).
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Hvala ti draga moja Aries.
Voli te tvoja Aries
Voli te tvoja Aries
Joj draga BB sad videla da si otvorila dnevnik. zelim ti veliki uspeh i da se tvoj dnevnik zavrsi blizancima
srculence 84- Broj poruka : 1175
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2014
Hvala ti Srce moje
Ma da a sto onda u USA NAJVISE KORISTE PG U INEKCIJAMA AKO JE ZASTARELO??? ups nisam htela da vicem hahahahahaa.Mimi12 ::
mimi12 nasi embrioni su zaledjeni u stadiumu morule a kad ih odlede oni budu u stadiumu blaste...
A UZ za 10 000!?!?!?? Koji je to bezobrazluk!!!! I 5500 je mnogo, cisto dranje. Meni Ivanovici naplate 3000 a vise puta mi nisu naplatili nego sto sam placala.
Pa ni meni Kopitovicka nije naplatila svaki UZ, a inace taj ginekoloski UZ u Feroni je 4.000, gde ti sve gledaju, a ne samo endo. Ne znam sta im je svima, sta su poludeli!?
Pa 3D UZV u Analife kod Zivanica sam platila 8.000, a ovi naplacuju 10.000?! Nemam reci za bezobrazluk.
A nisam razumela Mimice, ciji "nasi" embrioni su zaledjeni u stadijumu morule? Tvoji, jel?
Pa 3D UZV u Analife kod Zivanica sam platila 8.000, a ovi naplacuju 10.000?! Nemam reci za bezobrazluk.
A nisam razumela Mimice, ciji "nasi" embrioni su zaledjeni u stadijumu morule? Tvoji, jel?
Mimi12 ::Ovde bas intenzivno, hahaha. Zivo, zivo
A čime oni šalju to za Prag? DHL-om za te pare
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Zgranuh se na tu cenu od 10.000! Verovatno im guzve, pa time malo rasterete vreme. Dakle, ko nema para, moze da se slika.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Mimi,kada je u pitanju hetching,da ti napisem kako je kod nas islo.Mi smo imali zamrznute osmocelijske embrione od 2014 2/72*2.Kada smo otisli,imali smo razgovor sa Alenom,kojoj smo rekli da smo zaintetesovani i za hetching i za embriogen i pitali da li imaju jos nesto sto bi povecali sanse za uspeh ( to nam je inace bio peti put),kaze ne,sve sto imamo vi cete uzeti.Onda nam je objasnila da kada ih odmrznu,da bi trebalo da se razviju u blaste 2/120 i to je to.Ali cete,kaze,vec imati razgovor sa embriologom.Kada je bio dan transfera,imali smo razgovor sa embriologom,gde nam je receno da je uradjen hetching blasti i da ce koristiti takodje embriogen,kako smo trazili.Rekli su nam da je ta opna narocito zadebljana posle zamrzavanja embriona i da lakse izadju iz te opne.
E sad,mozda kod vas nije bilo potrebe za tim,sta znam.Samo da kazem da smo radili sa nasim materijalom,da smo koristili picsi metodu,a slicnih smo godina,ja imam 33,ako to ima neke veze.
Bb navijam jako za tebe,samo guraj,ide ti bas lep period
E sad,mozda kod vas nije bilo potrebe za tim,sta znam.Samo da kazem da smo radili sa nasim materijalom,da smo koristili picsi metodu,a slicnih smo godina,ja imam 33,ako to ima neke veze.
Bb navijam jako za tebe,samo guraj,ide ti bas lep period
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Moji i od mm= Nasi hihihihi necemo sad u detalje da je doniran materijal, bebe su njegove.
Mozda su kiki tvojim radili hetching cim su ih odledili pa ih pustili da se dalje razvijaju, jer je nama embriolog rekao da se blastama ne radi hetching jer je ta opna vec jako tanka (ili je vec pukla ne secam se sad u detalje) ali kako god nisu hteli da nam uzmu pare
Mozda su kiki tvojim radili hetching cim su ih odledili pa ih pustili da se dalje razvijaju, jer je nama embriolog rekao da se blastama ne radi hetching jer je ta opna vec jako tanka (ili je vec pukla ne secam se sad u detalje) ali kako god nisu hteli da nam uzmu pare
Oni moraju imati svoj utvrdjeni cenovnik usluga. Ja bih im poslala inspekciju za vrat
Prosli put su na nasim embrionima radili klasicni hetching samoinicijativno i rekli nam da su to uradili i to se ne naplacuje. To je bilo u avgustu 2014.
Malo posle toga su poceli da rade i laserski hetching i onda sam dobila mejl u kome su to ponudili (vec smo bili u BG) za sledeci put i onda sam pitala koja je razlika izmedju klasicnog i laserskog hetchinga i da ne duzim sad.
Mozda su Kiki i na tvojima uradili klasicni.
Malo posle toga su poceli da rade i laserski hetching i onda sam dobila mejl u kome su to ponudili (vec smo bili u BG) za sledeci put i onda sam pitala koja je razlika izmedju klasicnog i laserskog hetchinga i da ne duzim sad.
Mozda su Kiki i na tvojima uradili klasicni.
Peske il konjima... Ili posalju neku sestru 3dana u Prag da licno dostavi dr Sonji.sirijus ::Mimi12 ::Ovde bas intenzivno, hahaha. Zivo, zivo
A čime oni šalju to za Prag? DHL-om za te pare
Bezobrazluk najveci moguci.
Nama su radili LAZT,to je predpostavljam laserski hetching.E sad koja je razlika,ja zaista ne znam, niti sam se upustala u neka dublja razmisljanja,ali znam da smo ovaj laserski platili 150e.Mozda ima i veze sto su nama bili zamrznuti osmocelijski embrioni,pa su se posle razvili u blaste.
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Strana 3 od 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Similar topics
» _LUNA_ 4 265 dana do srece
» Da li i kad "ostaviti" bebu nekome na par dana?
» Shabachki vashar! 21.9.'o9.
» Da li i kad "ostaviti" bebu nekome na par dana?
» Shabachki vashar! 21.9.'o9.
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu