Setnje po Srbiji
+4
BabyBear
SoJa
Zmajuška
Blanka
8 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Setnje po Srbiji
Evo da otvorimo temu za slicice za setnje po nasoj lepoj zemlji... Prolece je stiglo pa da malo prosetamo tabane! Danasnja poslastica jezero Moharac u Erdeviku, setnja oko jezera malo sumom malo drumom.... Erdevik nam nudi dva jezera veliko Moharac i malo Bruje, rimsko kupatilo u sumi, odlican kulen, i domace vino iz lokalnih vinarija. Glavno desavanje je Kulenijada u junu mesecu. U centru sela ogroman park(koji cu u cetvrtak i cistiti sa decom iz skole).
Jezero Moharac
Jezero Bruje
Jezero Moharac
Jezero Bruje
Re: Setnje po Srbiji
Ok kao sto me Blanka ispravi ovo ne pripada Srbiji (zanela sam se malo hihihi) ne znam vise sta je inostranstvo a sta domaci teren. Durmitor! Prirodna lepota kojoj je tesko odoleti! Par slika da zagolicamo mastu tabanima:D
Poslednji izmenio mimi85 dana 26/3/2016, 22:18, izmenjeno ukupno 1 puta
A onda povratak na obronke Fruske Gore prelepa jezera koja oduzimaju dah. Beli Kamen, Besenovo....Nastalo kopanjem rude za cementaru u Beocinu...
Zatim jos jedno jezero u Ledincima
Zatim jos jedno jezero u Ledincima
Zasavica, prirodni rezervat, fantasticno mesto za setnju, voznju camcem ili biciklom.. U blizini se nalazi i fantastican kamp.Zaboravite telefon i uzivajte u netaknutoj prirodi... Novcanik ponesite, hrana je izvrsna a cene su hmmmm malo jace... Uvek mogu da se ponesu i sendvici Fantasticno mesto za fotkanje npr dan posle svadbe...
Slike su prelijepe Mimi ,nego mi Durmitor zaluta u setnje po Srbiji Tema je super bas za uzivanciju i divljenje.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
mimi85 ::Ups da prepravim onda setnje po bivsoj SFRJ da ne brljam dalje hihihihi
Nema veze Mimi, bitno je da uživamo dok gledamo
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Nigde sunce ne zalazi lepse nego na lepom plavom Dunavu... pancevo vam nikad ne bi bilo turisticka destinacija ali usce Tamisa u Dunav krije svoje lepote na par kilometara od grada. Vecina nikad nogom krocila nije u taj mali deo raja...
Ako ostavite dorucak na plazi, neko ce vam ga sigurno pojesti zatim tu je Bela Stena spic ostrva na Dunavu....
Svetionici na samom uscu Tamisa u Dunav, stari preko 100 godina
Ako ostavite dorucak na plazi, neko ce vam ga sigurno pojesti zatim tu je Bela Stena spic ostrva na Dunavu....
Svetionici na samom uscu Tamisa u Dunav, stari preko 100 godina
Ja jesam, fotografije su baš lepe. Svaka čast, Mimi.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Jedino slika svetionika nije moja ali toliko je lepa da sam je morala pozajmiti i vama pokazati. Bice jos slika....
Prelepo, Mimi, odlična tema
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Odlicne fotke Mimice.
A temu mozes da preimenujes, tj. prosiris u "Setnje po Srbiji i okolini"
A temu mozes da preimenujes, tj. prosiris u "Setnje po Srbiji i okolini"
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Ja moram da doprinesem sa, za sad, jednom meni prelepom slikom prirode negde iz okoline Zlatibora, ali ja bez pruge ne mogu, a vi ili prosetajte ili se provozajte
wpv divne slikice, Obozavam putovanja i volim da vidim slike i dobijem ideje za nove skitnje
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Prelepe slike prelepe prirode! Bas sam uzivala!
BB, kraljica si! Nista bez pruge!
BB, kraljica si! Nista bez pruge!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pa sta cu Bixi kad me ona hrani
Evo nas opet na Fruskoj Gori, danasnji specijalitet planinarski dom Strazilovo! Posle groznog pozara pre nekoliko godina nase utociste najzad renovirano i spremno za buduca druzenja. Kuvao se kotlic, setalo, brale šparoge i druzilo!!! Prilaz Strazilovu, tu se leti okupljaju bucni turisti kojima je prijatnije da slusaju turbo folk nego cvrkut ptica
Zato mi pobegnemo uzbrdo (pise. 10 min setnje, meni bez kondicije sa sve pauzom treba 13) do prelepog doma, amfiteatra na otvorenom, klupi, ljuljaski...naravno tu se eventualno moze cuti umilni zvuk gitare al uglavnom se slusaju ptice.
Zato mi pobegnemo uzbrdo (pise. 10 min setnje, meni bez kondicije sa sve pauzom treba 13) do prelepog doma, amfiteatra na otvorenom, klupi, ljuljaski...naravno tu se eventualno moze cuti umilni zvuk gitare al uglavnom se slusaju ptice.
jedno čedo pod zaštitom države letnjikovac Višnjevac.... hiljadu jedna ideja mi je pala na pamet kako bi se to mesto moglo iskoristiti za turizam....
Prelepe slike! Al suncokreti me odusevise i ova slika gde Mimi uziva u njima!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Mimi imam za tebe jedan divan restorancic na Andrevlju ako niste bili ...put koji vodi na Testeru tu smo uglavnom vikendom ☺😊☺😊
Fruska Gora
Fruska Gora
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Strana 1 od 2 • 1, 2
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu