Blistava junska jutra
+11
adriatika
jul
terka
gogs-ii
Nekica
TetaSneki
maus
maja76
HappyGirl
vakic
Jelence
15 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 8
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Blistava junska jutra
E pa ja da se pohvalim kako sam spasla jednog misica...Do pre par godina smo ziveli u kuci i imali macu sto je misolovac kakav nigde nema.I tako ja vidim jednog dana u dvoristu ona da uvati misica a on se sakrio u neku pukotinu i samo mu repic viri.Meni bilo zao i ja ga uhvatim za repic i izvucem i odnesem u bastu i pustim ga.
Izvin`te ako je nekom gadno,al` sta cu,kad su mi slatki !
p.s.Ta maca je najvise volela da mi na poklon ujutro ispred vrata ostavi misa,uvek mi je bilo zao samo nisam uspevala da joj to objasnim.
Izvin`te ako je nekom gadno,al` sta cu,kad su mi slatki !
p.s.Ta maca je najvise volela da mi na poklon ujutro ispred vrata ostavi misa,uvek mi je bilo zao samo nisam uspevala da joj to objasnim.
terka- Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008
Svima poljubac za dobro jutro i predivan dan
Terka bravo! Spasitelju mišova (što bi moj kolega rekao)
Terka bravo! Spasitelju mišova (što bi moj kolega rekao)
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Zelim vam lep i uspesan dan! :flower:
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Curice srecan danasnji dan
kod nas je malo oblacno ali nadm se da ce pobediti :123:
Evo puno
kod nas je malo oblacno ali nadm se da ce pobediti :123:
Evo puno
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Dobro dan cure,
kod mene osvanuo divan suncan dan. Ja sam malo u guzvi sa "mojom'' djecom. Puno je aktivnosto koje moramo da obavimo, a jos i radim. Slobodni dan bas i ne mogu tek tako da dobijem, jer je pocela sezona god. odmora. Ali nema veze. Bas uzivam sa djecicom. Juce smo bili u jednoj srednjoj skoli i oni su im orgaizovali cjelodnvne aktivnosti. Djeca odusevljena. Ovdje je normalno da svaka skola ima restoran, tv, bilijar i tako to, a njima oci ogromne kad su to vidjeli. Djecica moja slatka. Djeca su iz Gornjeg Vakufa i Uskoplja. Ali bez obzira stosu im uslovi skolovanja puno manje kvalitetni nego ovdje, djeca su tako sretna, zadovoljna. Ma jednostavno zrace. toliko sam ponosna na njih. Holandjani ne mogu da vjeruju da djeca sa tako malo mogu da budu sretni. Holandska djeca imaju sve, ali uvijek se zale na nesto(Kao i skoro svi holandjani) . A nasa djecica. Smjeh, radost. Eto to su oni.
Juce sam probala da postavim slike pa nisam uspjela, ai nisam bas imala puno vremena. Danas sam opet u frci, pa cu mozda sutra da ih postavim..
Ljubim vas sve.
A prica o misevima.... Bojim ih se i na slici kad ih vidim. A imala sam iskustvo slicno kao Misica, samo sto je meni usao u jaknu i milio mi je po ledjima dok nisam skontala. Jakna zavrsila u smecu, a ja u soku. Jos uvijek kad se sjetim toga sva se najezim. Fuj.
kod mene osvanuo divan suncan dan. Ja sam malo u guzvi sa "mojom'' djecom. Puno je aktivnosto koje moramo da obavimo, a jos i radim. Slobodni dan bas i ne mogu tek tako da dobijem, jer je pocela sezona god. odmora. Ali nema veze. Bas uzivam sa djecicom. Juce smo bili u jednoj srednjoj skoli i oni su im orgaizovali cjelodnvne aktivnosti. Djeca odusevljena. Ovdje je normalno da svaka skola ima restoran, tv, bilijar i tako to, a njima oci ogromne kad su to vidjeli. Djecica moja slatka. Djeca su iz Gornjeg Vakufa i Uskoplja. Ali bez obzira stosu im uslovi skolovanja puno manje kvalitetni nego ovdje, djeca su tako sretna, zadovoljna. Ma jednostavno zrace. toliko sam ponosna na njih. Holandjani ne mogu da vjeruju da djeca sa tako malo mogu da budu sretni. Holandska djeca imaju sve, ali uvijek se zale na nesto(Kao i skoro svi holandjani) . A nasa djecica. Smjeh, radost. Eto to su oni.
Juce sam probala da postavim slike pa nisam uspjela, ai nisam bas imala puno vremena. Danas sam opet u frci, pa cu mozda sutra da ih postavim..
Ljubim vas sve.
A prica o misevima.... Bojim ih se i na slici kad ih vidim. A imala sam iskustvo slicno kao Misica, samo sto je meni usao u jaknu i milio mi je po ledjima dok nisam skontala. Jakna zavrsila u smecu, a ja u soku. Jos uvijek kad se sjetim toga sva se najezim. Fuj.
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Au šta rade ovi miševi,mislim da mi skoro nismo imali ovako aktuelnu temu
Ajd da dodam još nešto po tom pitanju Pre neki dan ulazi stranka u firmu i kaže "ja što imate lepog ljubimca jer vaš". Gledam čoveka pa mi ništa nije jasno , doduše imamo psa na poslu ali on baš i nije neki reprezentativni primerak. Pa reko jeste naš je pas, a on će " ma ne nego onaj mali što se šeta po dvorištu, baš je lep i pitom. Evo ja mu prišao pričam on neće da beži, reko mora da je vaš".Kažem ja ma nije naše, stvarno nemam pojma o čemu pričate kad će ti on ajde dođite da vidite. Izađemo mi iz firme odvede me čovek do česme u dvorištu i kaže evo vidite. A ja sve sam očekivala ali pacova ne A ono braon pacov Znam da ćete sE šlogirati ali baš sladak. Ja ga gledam i tako sad nas dvoje popričasmo sa njim-njom i ja na kraju zaključim ma mora da je pijan čim se ne plaši ljudi ... neću vam dalje pričati šta je bilo E to vam je to ludilo sa mišovi i pacovi
Nadam se da uskoro prelazimo na bolje teme
Ajd da dodam još nešto po tom pitanju Pre neki dan ulazi stranka u firmu i kaže "ja što imate lepog ljubimca jer vaš". Gledam čoveka pa mi ništa nije jasno , doduše imamo psa na poslu ali on baš i nije neki reprezentativni primerak. Pa reko jeste naš je pas, a on će " ma ne nego onaj mali što se šeta po dvorištu, baš je lep i pitom. Evo ja mu prišao pričam on neće da beži, reko mora da je vaš".Kažem ja ma nije naše, stvarno nemam pojma o čemu pričate kad će ti on ajde dođite da vidite. Izađemo mi iz firme odvede me čovek do česme u dvorištu i kaže evo vidite. A ja sve sam očekivala ali pacova ne A ono braon pacov Znam da ćete sE šlogirati ali baš sladak. Ja ga gledam i tako sad nas dvoje popričasmo sa njim-njom i ja na kraju zaključim ma mora da je pijan čim se ne plaši ljudi ... neću vam dalje pričati šta je bilo E to vam je to ludilo sa mišovi i pacovi
Nadam se da uskoro prelazimo na bolje teme
Gogsika dušo draga, baš si me obradovala što je sve bilo divno i što si uživala Da, divna su naša deca Obavezno postavi slike, naravno kad stigneš, pa i mi malo da uživamo
Plasim se miseva, ali kada bih pacova videla mislim da bi mi srce sislo u pete, bilo bi :aa87:
Ma odvratni su i izvor zaraze i bolestina,nikako mi nisu dragi ni simpaticni
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Jao jeco nasmeja me samo tako sa ovim smajlijem al temu o mišIMA nikako da skrenemo e jes stvarno tema VRH
I sta je na kraju bilo? Usvojiste li vi tog pacova? Dali mu hranu, vodu ili slicno?
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Dobro rece Happy,cudo jedno taj misic kod Jece kol`ko je podstakao nasu inspiraciju,jos malo pa kako smo krenule bice i izdvojena tema o :aa11: .Pitanje trenutka je ko ce odu :aa44: da speva.
Cure dobro nam jutro Svima po jedan
Terka ti ćeš odu da spevaš, jer tako si prvo napisla pa sad promenila :aa6: e nemož tako Ajd nema izvlačenja nego na posao Oćemo odu!
Terka ti ćeš odu da spevaš, jer tako si prvo napisla pa sad promenila :aa6: e nemož tako Ajd nema izvlačenja nego na posao Oćemo odu!
Dobro jutro!
Gogsi drago mi je sto je i tebi i toj decici bilo lepo. I jedva cekam slike.
Terka cekamo odu. Hocemo odu! Hocemo odu!
Happy, u pravu je Gala, ne zavrsi pricu o pacovu.
Moj tata je pre neki dan kupio u veleprodaji u Sapcu ogroman bazen, precnika 4,5 m i dubine 1,22m za svoje unuke. Jedva cekam da malo otopli pa da ga postavimo. Bazen ima svoju pumpu i merdevine za ulazak. Jana i Bosko kada su culi hteli su odmah da dodju u LO. Mile dolazi u avgustu i bice prava ludnica. Nadja ima svoj slauf i vec ih zamisljam kako se ludiraju.Drage moje pozvane ste sve-ulaz je besplatan.
Gogsi drago mi je sto je i tebi i toj decici bilo lepo. I jedva cekam slike.
Terka cekamo odu. Hocemo odu! Hocemo odu!
Happy, u pravu je Gala, ne zavrsi pricu o pacovu.
Moj tata je pre neki dan kupio u veleprodaji u Sapcu ogroman bazen, precnika 4,5 m i dubine 1,22m za svoje unuke. Jedva cekam da malo otopli pa da ga postavimo. Bazen ima svoju pumpu i merdevine za ulazak. Jana i Bosko kada su culi hteli su odmah da dodju u LO. Mile dolazi u avgustu i bice prava ludnica. Nadja ima svoj slauf i vec ih zamisljam kako se ludiraju.Drage moje pozvane ste sve-ulaz je besplatan.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ajd kad ste navalile.
Slatki mali misic u rupicu zaso,
Maca mala ceka ispred da zavrsi pos`o.
Gazdarica mu spremila sira parcence,
Al on iz rupe izaci ne sme.
Po ambaru on da luta voli,
Al ako ga maca scepa zna da ce da boli.
Slatki nas misic bi kod Jece da skita ,
Al Jeca ne da, ko njega pita!
:aa44:
Slatki mali misic u rupicu zaso,
Maca mala ceka ispred da zavrsi pos`o.
Gazdarica mu spremila sira parcence,
Al on iz rupe izaci ne sme.
Po ambaru on da luta voli,
Al ako ga maca scepa zna da ce da boli.
Slatki nas misic bi kod Jece da skita ,
Al Jeca ne da, ko njega pita!
:aa44:
Poslednji izmenio terka dana 19/6/2008, 08:30, izmenjeno ukupno 1 puta
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TERKA!!!!!!!!!
maus- Broj poruka : 14046
Terka bas si me iznenadila sa ovom pesmicom :aa17:
Bravo terka,ode ti u stihoklepce
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Terka ovo je fenomenalno E kad bi miševi znali koliko im pažnje poklanjamo Možda i ja sročim nešto al sad odo na bazen
Mišice eto mene kad dođe Mile pa da vas sve na gomili vidim
Mišice eto mene kad dođe Mile pa da vas sve na gomili vidim
Fala,fala,zemske!
Ne znam sta mi bi,prosto je `pokuljalo` iz mene.Mozda mi to nuspojava od Pregnyla !
Inace zaboravila sam da napisem naslov pesme,zove se "Oda misu u rupi".
Ne znam sta mi bi,prosto je `pokuljalo` iz mene.Mozda mi to nuspojava od Pregnyla !
Inace zaboravila sam da napisem naslov pesme,zove se "Oda misu u rupi".
Terka odlično je pokuljalo Baš nam je zabavno
Dobro vam jutro cure moje....jos danas pa vikend :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: ,bas se radujem...
Terka ...
Snezo, Mijice gde ste bre? :0150: ( jel zna neko sta ja sa curama,dugo vec ne postiraju)...
Terka ...
Snezo, Mijice gde ste bre? :0150: ( jel zna neko sta ja sa curama,dugo vec ne postiraju)...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Dobro jutro cure,
I ja se radujem vikendu. Petak mi je vec skoro kao i vikend.
I ja se radujem vikendu. Petak mi je vec skoro kao i vikend.
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Bice ovo lep i suncan dan, nadam se i svima nama uspesan :flower:
Dan drage moje vec uveliko protice.Idem popodne na manikir a jutros uplatila
Sharm El Sheikh.slomih jezik dok napisah.
Nego zemske gde nam je Megi.
Sharm El Sheikh.slomih jezik dok napisah.
Nego zemske gde nam je Megi.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Junska jutra
» Junska jutra
» Topla junska jutra
» Junska suncana jutra
» Junska jutra u susretu leta
» Junska jutra