KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
alisa
SladZana
jelena.kuburic
jelena*mama2andjela*
Lija
pegaz
inajo
Sofija Veks
heart84
sandrolina
Niny
Bobaue
Zmajuška
Stenli
srculence 84
Erata
BabyBear
fight&faith
lilyt
nina :)
JocY
Jerapetra
sanja 73
Vanja80
saska1
lela1984
PalcicaBg
lenjivica
kiki5
leptirica1977
libra35
Šašava
Ancica 87
noja
bak
caci
ganedina
Deni
d77
masato
Vuchica
mimi85
tatjanica
micaubica83
annci
MalaSaJuga
Eho
jadranka
AriesGirl
BiKsi :)
Blanka
diki81
56 posters

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od BabyBear 25/3/2016, 18:40

Mimi draga, mozda je ovo ipak za Korake jer ovu temu ne prate sve zene koje imaju mozda takva iskustva...
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 36 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Mimi12 25/3/2016, 19:01

Imaju, pogledaj im potpise...Teškom mukom su sa koraka prešle na ovu temu. Mnogima se divim na snazi!

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenjivica 26/3/2016, 00:06

Ponovi betu Mimi. Cestitam ti na trudnoci i drzim fige da bude sve ok!
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jadranka 26/3/2016, 01:46

Mimi12, ja sam ovde pasivni posmatrac ali si me isprovocirala da reagujem. Ne smes ovo sebi da radis nikako! Sve mi zbog sopstvene nestrpljivosti i znatizelje trazimo znakove po telu, organizmu i organima, a vecinu toga sto bisno volele da znamo nije moguce tako otkriti. Ja cu do porodjaja ostati uplasena i tek sam nedavno prestala da proveravam zagledajuci da li mi raste stomak. Neka te muz zagrli najjace sto moze i tako spavajte. I da, proveri betu. I ja sam to radila redovno do ultrazvuka i cak nisam ni bila zadovoljna rezultatima bete i na kraju kad dodjoh do UZ imadoh sta cuti, dve bebe. Trudnoca je dug period i ako tako nastavis neces psihicki izdrzati do kraja. Razumem te u potpunosti, ali ipak cuvaj sebe!

jadranka

Broj poruka : 91
Datum upisa : 22.01.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 26/3/2016, 07:59

Mimi slazem se sa Jadrankom, obavezno provjeri betu ako ce ti biti lakse. To sto su pale grudi nema po meni nikakve veze.

Drage moje, javljam vam se uzivo iz laba. Popih ono čudo od glukoze, nista strasno. Ne daju nama odje nikakav limun a ni kap vode. Ako mi bude bas tesko mogu gutljaj dva. Ove moje skočice su sad poskakale, čudo ih snašlo od ovog šecera. Do sad su dobijale šećer samo kroz voće. Nadam se da će rezultati biti ok, ako ne budu e onda dzaba moja dijeta , trud i sve ostalo. Držite mi fige love
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 26/3/2016, 08:14

Mimi, ponovi betu, a ja navijam da sve bude u redu.

Blanka, drzim fige za dobre rezultate.
AriesGirl
AriesGirl

Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 26/3/2016, 08:40

Mimi ne smes tako da razmisljas,moras da verujes da ce sve biti ok.Znas za onu mudru izreku kakve su ti misli,takav ti je zivot.Ja verujem da donekle to jeste tako.Ponovi betu a ja drzim fige da sve bude kako treba.

Blanka navijam za dobar rezultat!Bas mi nesto zao skocica sto se tako maltretiraju,al sta da se radi,opet je sve ovo za njihovo dobro.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 26/3/2016, 09:08

...mimi,bile smo trudne u isto vreme....zao mi je sto prolazis kroz ovo sve,ali treba da razumes da prethodnu i ovu trudnocu moras razdvojiti u svojoj glavi,to nije isto!!!....i ja sam imala missed,zbog prestanka rada srca u 10. nedelji,stim da smo tek otkrili 3 nedelje kasnije,tako da je bilo straha od sepse,ali srecom nisam je dobila...dobila sam samo oziljak prilikom kiretaze koji mi je otezavao prirodno zacece pa smo isli na vto...iz hp  nalaza ploda nismo nista saznali,sve je kao ok,ali je jednostavno prestao da se razvija....sve to sam sklonila iz potpisa jer necu vise da se secam tih teskih trenutaka....kad sam ponovo ostala trudna sebi a i toj bebici,sada mojoj sofiji sam rekla i 100 puta ponavljala,tebe ce mama da rodi!!!....molim te da verujes u svoju bebicu,a to sto ti grudi nisu vise otecene,nista ne znaci,,,,kolika je bila beta?...kad imate uz?   ...i jos nesto,ne znam sta si radila od analiza,kod mene se ispostavilo da je d dimer divljao u ovoj drugpoj trudnoci tako da me je spasilo sto sam od prvog dana primala fraxiparin i verovatno su trombofilije i bile razlog zbog kog je plod uginuo a ja tada nisam ni znala sta je to,niti sam to kontrolisala......doka mi je to ovako objasnila,nije isto hoce li do nje tecnosti stizati kroz jednu ili kroz 10 gaza....eto,nadam se da sam ti bar malo pomogla i ovo sto si sad trudna slavi,nemoj da kvaris....samo napred,glavu gore mamice i idemo do bebe,nema nazad...strahove ispljuni,sad i odmah,to je proslo,nece se vise vratiti!!! sunny yes trudnica
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 26/3/2016, 09:14

Blanka ::

Drage moje, javljam vam se uzivo iz laba. Popih ono čudo od glukoze, nista strasno. Ne daju nama odje nikakav limun a ni kap vode. Ako mi bude bas tesko mogu gutljaj dva. Ove moje skočice su sad poskakale, čudo ih snašlo od ovog šecera. Do sad su dobijale šećer samo kroz voće. Nadam se da će rezultati biti ok, ako ne budu e onda dzaba moja dijeta , trud i sve ostalo. Držite mi fige love

...blanki,javljaj kakvi su rezultati....ja sam mogla limun da nacedim,tako da mi se cak i svidela ta preslatka limunada,a bogami i sofki,igrala je ragbi u stomaku kad sam joj to sunula...hihihiihihihih....e ako je meni koja sam kao onaj lav iz pesme,jela sta sam htela bio dobar rezultati, bice i tebi,videces!!! ...mislim na vas tri i drzim fige!!!...mora da bude sve ok,toliko si disciplinovana i pozrtvovana majka!!! radost radost radost
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 26/3/2016, 10:15

ŽeMske hvala, nadam se da ce biti ok. Evo sad dosla kuci, dupe mi je utrnulo. Pohvalih se prije kako mi nije nista kad popih ono cudo od glukoze, al ne prodje ni 15. min baš mi se slošilo, tako da sam se umivala tamo i popila dva gutljaja vode. Još mi je onaj odvratan ukus u ustima i podrigujem stalno, fuj. Rezultati popodne. Javljam. Odoh nešto da klopam.
Ljub, ljub poljubci
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 26/3/2016, 10:27

Joj Blanki, zao mi sto si morala kroz to da prodjes. Bice super rezultati videces sve ce biti ok!!!
Mimi uradi ponovo betu i pokusaj da se opustis, bice to sve ok!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 26/3/2016, 12:06

Mimi, Blanka zagrljaj
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 26/3/2016, 12:19

Hvala drage moje! Ponavljala sam betu, raste normalno. Rasla je i prethodnog puta sve do 10.000. Nije ona nikakav garant da je sve u redu sa plodom. Zato doktori ne vole mnogo da se njome bave, osim za utvrđivanje trudnoće. Mada sam je ja vadila prošlog puta bar 10 puta No .
A ja moram da presečem i odvojim u glavi ovako kako Tatjanica kaže. Zapravo, da, sve vreme upoređujem ove dve situacije i preživljavam ponovo ono što je bilo, a želim da bude nešto drugo... Što je malo kontradiktorno... To moram da isečem u glavi.
Od terapije nemam ništa više da dodam. Ovog puta pijem i Glukofaz, to je jedina razlika od prethodnog puta i sto mi je za svaki slučaj Elezović povećao Fraxiparin sa 0,3 na 0,4. D-dimer mi je bio dobar, i sad je, on tvrdi da može da garantuje po nalazima da tu nije bilo problema, ali ga je ipak pojačao.
Blanka, srećno sa OGTT testom. Ne znam da li bar u trudnoći može to utvđivanje da se radi na neki humaniji način? Ja ovako matora mnogo loše podnosim onu količinu glukoze (nisam neki ljubitelj slatkog), a ne bebice. Ne znaju što ih je snašlo! Baš su se uznemirile. Sreća, pa će proći brzo reakcija.
Žene zmajevi, hvala love

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 26/3/2016, 13:58

Ženske moje rezultati su kod mene i valjda je ovo ok.
Kod nas rade na sat vremena i moji rezultati su sledeci:
0'- 4.73
60'- 5.39
120'- 6,69
Iz laba kazu da je to dobro, a ja cu sledece nedelje kod dr. Sta vi mislite?

Ljubac
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od diki81 26/3/2016, 17:39

Drage moje samo kratko da se javim da sam kuci od 06.marta i da je Isidora dobro, lepo napredujemo, ima grceve ali se nekako borimo Ja sam malo bolje posle cr ali o tome drugi put. Dugujem Vam detaljan izvestaj sa porodjaja i oporavka u Visegradskoj.Puno poljubaca za sve i uskoro se javljam.
diki81
diki81

Broj poruka : 117
Datum upisa : 29.06.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 26/3/2016, 17:46

Po meni je blankic to ok rezultat. Jes da bi mi imalo vise logike da je veca vrednost posle sat vremena nego posle 2h ali je svakako ok. Insulin nisu merili?
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 26/3/2016, 17:56

Ne Mimi , samo glukozu. Pitala sam dr kaze ne treba.
Diki dobrodošle kući, navijamo da brzo prodju grčići. Ljubac za tebe i princezicu osmeh srce
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 26/3/2016, 18:54

Mimi12, sve cestitke, mantraj da ce ovaj put biti ok, i trudi se da razmisljas pozitivno! Nisi usamljena, dosta cura je u nekom strahu, posebno ko je imao lose iskustvo, sto je krajnje normalno. Al napravi svoju mantru i ubedjuj sebe da ce se ovaj put biti sve ok! Ja drzim fige i navijam, a verujem da je ovaj put to!

Blanki, i keni se u trudnoci slosilo posle ogtt, i to bas, rezultati su ti ok! Uzivanjac!

Stisak trudnaje, ja vam se pridruzujem od aprila na ovim stranama! :-)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 26/3/2016, 23:25

Hvala Biksi. I ja mislim da je to ok, al ne migu iscekati dr sledece nedelje.
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 27/3/2016, 11:07

Cestitke Diki! I tebi i novom clanu!

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 27/3/2016, 11:11

[quote="BiKsi :)"]Mimi12, sve cestitke,  mantraj da ce ovaj put biti ok,  i trudi se da razmisljas pozitivno!  Nisi usamljena,  dosta cura je u nekom strahu,  posebno ko je imao lose iskustvo,  sto je krajnje normalno. Al napravi svoju mantru i ubedjuj sebe da ce se ovaj put biti sve ok!  Ja drzim fige i navijam,  a verujem da je ovaj put to!

Cao Biksi, najbolja mantra sto mi pada na pamet jeste da "zelim biti trudna u isto vreme kad i Biksi"!
Ali to stvarno zelim, mislim da bi uz tebe bilo sve zabavnije i jednostavnije! Razz Razz Razz
Puno srece za koji dan! osmeh srce

Mimi12

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 27/3/2016, 12:56

Diki, cekamo te sa dugackim izvestajem, uzivaj sa pilencetom i mazite se!

Mimi12, sto me slatko nasmeja! Veruj mi da sam ja prilican frik za crnjake, iako mozda ne deluje, al da pravim dobre odbrambene mehanizme! Ja se nadam da cu sad opet uspeti, pa cu ti praviti drustvo u trudnovanju, hvala puno!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kiki5 27/3/2016, 19:39

Blankic slicica ti je tako nezna i prelepa... naočare naočare
Sto se tice rezultata glukoze,deluju mi skroz ok,a ne moze ni drugacije da bude jer si ti jedna jako disciplinovana osoba.Poljubac veliki za sve poljubac

kiki5

Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 27/3/2016, 20:18

Kiki moj , hvala puno srca srca srca

Ljubim trbu ljubav
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Šašava 27/3/2016, 22:44

tatjanica ::  ps..stavi ticker da pratimo kolilo je juca poraslaaaa... osmeh srce

viš kako sam poslušna Very Happy
Šašava
Šašava

Broj poruka : 956
Datum upisa : 30.04.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu