Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
alisa
SladZana
jelena.kuburic
jelena*mama2andjela*
Lija
pegaz
inajo
Sofija Veks
heart84
sandrolina
Niny
Bobaue
Zmajuška
Stenli
srculence 84
Erata
BabyBear
fight&faith
lilyt
nina :)
JocY
Jerapetra
sanja 73
Vanja80
saska1
lela1984
PalcicaBg
lenjivica
kiki5
leptirica1977
libra35
Šašava
Ancica 87
noja
bak
caci
ganedina
Deni
d77
masato
Vuchica
mimi85
tatjanica
micaubica83
annci
MalaSaJuga
Eho
jadranka
AriesGirl
BiKsi :)
Blanka
diki81
56 posters
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Vecka, preslatki su ti klinci, pogotovu ovo malo sa palmicom
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Ma Mimi je lud zbunjen nenormalan hahahahaha
A ti Mimi nisi uspela ni PP da vidis od pada sa ljuljaske, a?
Ovako devojke prvo da pojasnim situaciju. Nisu se oni setile za svaki slucaj u 20 nedelji, nego se amnio tada radi i rekli smo da necemo nista do ovog skrininga sada. Moji Dr su odlicni i ja se vec 7 godina kod njih lecim i imam samo reci hvale.
To sto imam zdravo dete nista ne znaci, zato sto je i moj rogak imao zdravu devojcicu pa je dobio sina sa daunom a druga moja rogaka rodila blizance, decak u redu a devojcica daun. Zbog svega toga razina opreznosti je na nivo vise. Privatna je to bolnica i jako su pouzdani.
Nifti test je tacno neinvazivna metoda ali mi je jako skup (u Makedonii kosta 850 e). Vec znate kolko se potrosi na VTO a tek sledi i porod i sve ostalo koje radim u privatnoj klinici jer nam je zdravstvo ovde u totalnom haosu.
Pitala sam dali neko ima iskustva sa aminocintezu??
Ako imate prenesite .
To sto imam zdravo dete nista ne znaci, zato sto je i moj rogak imao zdravu devojcicu pa je dobio sina sa daunom a druga moja rogaka rodila blizance, decak u redu a devojcica daun. Zbog svega toga razina opreznosti je na nivo vise. Privatna je to bolnica i jako su pouzdani.
Nifti test je tacno neinvazivna metoda ali mi je jako skup (u Makedonii kosta 850 e). Vec znate kolko se potrosi na VTO a tek sledi i porod i sve ostalo koje radim u privatnoj klinici jer nam je zdravstvo ovde u totalnom haosu.
Pitala sam dali neko ima iskustva sa aminocintezu??
Ako imate prenesite .
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Baby i Mimi potpuno ste ćić.
Smijem se ko luda . A pica ko zna dje je zavrsila, i mene čudi baš.
Ančice da zvrk brzo ozdravi.
E meni nikako da stane ova voda iz nosa , sad su i oči počele da suze,užas jedan.
Ljubim vas
Smijem se ko luda . A pica ko zna dje je zavrsila, i mene čudi baš.
Ančice da zvrk brzo ozdravi.
E meni nikako da stane ova voda iz nosa , sad su i oči počele da suze,užas jedan.
Ljubim vas
Blanka- Broj poruka : 4318
Datum upisa : 30.10.2014
A da čuš ĆIĆ?!
O Blanka, zamisli da sam nasla muza iz CG BP pa da mi svaki dan govori ĆIĆ! Pa ja njega nista ne bih razumela, a ionako se stalno smejem sa njim, od ĆIĆ bih verovatno dobila facijalis hahahahahahhahahahahaha
O Blanka, zamisli da sam nasla muza iz CG BP pa da mi svaki dan govori ĆIĆ! Pa ja njega nista ne bih razumela, a ionako se stalno smejem sa njim, od ĆIĆ bih verovatno dobila facijalis hahahahahahhahahahahaha
Blanka da nije to ipak alergija na nesto sto sad cveta, a ne prehlada?
Lija- Broj poruka : 267
Datum upisa : 04.10.2015
Vecka, hvala, lakse mi je kad procitam da nisam luda vec da je sve to normalno . Ja imam u okolini dosta mladih trudnica, one ne znaju ni sto je progesteron ni cemu sluzi, npr. i bas im zavidim na opustenosti. Kad videh mladu trudnu komsinicu proslog leta da jede grozdje, zamalo joj ga nisam kao uslovni refleks otela i bacila u smece! Hahahaha! A ona devojka uziva u trudnoci, nema pojma o glikemijskom indeksu, i ne treba da ima! I ne analizira sve do detalja.
Inace decica su ti med. Uostalom kao i sva deca Kutka!
Blanka, skocice se "popravile", a? Pu-pu-pu! Kad tebi bese termin?
Inace decica su ti med. Uostalom kao i sva deca Kutka!
Blanka, skocice se "popravile", a? Pu-pu-pu! Kad tebi bese termin?
Poslednji izmenio Mimi12 dana 31/3/2016, 19:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Mi mozda nekad i preterano analiziramo sve jer nam je put trnovit i izuzetno tezak
Eh moja Baby, smijala bi se ti raznim našim poštapalicama. Dobro si pomenula čuš, to je svima presmiješno, a nama crnogorcima uzrečica.
Lijo moja, nemam pojma, ja nisam nikad ni na sta bila alergična. Ovo sam definitivno zaradila onaj dan kad sam radila oggt i sjedjela 3.sata u labu a tamo dolazili razni pacijenti. Trudnicama je inace oslabljen imunitet i vrlo malo fali da prehladimo. Koristim ove Marisol kapi sto smiju trudnice ali nikakve vajde. Meni kad prehladim krece od nosa, pa onda oci, samo se nadam da me nece uhvatiti kasalj
Mimi, termin mi je po menstruaciji 1 jul, po ET 26 jun. Inace bebe su po svim parametrima za termin 26 jun, ali to je punih 40 nedelja. Obicno blizanci izadju ranije. Tako da će biti jun sigurno, a i biće Rakovi kao i ja Dr kaze samo da udjemo u 34 i onda smo izbjegli rizican period.
Lijo moja, nemam pojma, ja nisam nikad ni na sta bila alergična. Ovo sam definitivno zaradila onaj dan kad sam radila oggt i sjedjela 3.sata u labu a tamo dolazili razni pacijenti. Trudnicama je inace oslabljen imunitet i vrlo malo fali da prehladimo. Koristim ove Marisol kapi sto smiju trudnice ali nikakve vajde. Meni kad prehladim krece od nosa, pa onda oci, samo se nadam da me nece uhvatiti kasalj
Mimi, termin mi je po menstruaciji 1 jul, po ET 26 jun. Inace bebe su po svim parametrima za termin 26 jun, ali to je punih 40 nedelja. Obicno blizanci izadju ranije. Tako da će biti jun sigurno, a i biće Rakovi kao i ja Dr kaze samo da udjemo u 34 i onda smo izbjegli rizican period.
Blanka, ni moj muz nije nikada imao alergiju i onda je samo jedne godine bila totalna katastrofa. Sledecu godinu nije imao, pa se dve godine kasnije opet pojavilo. Izgleda da zavisi od imuniteta u tom trenutku. Kako god da okrenes, ne mozes bog zna sta uraditi osim onog sto vec sigurno radis - voce, caj i marisol.
Lija- Broj poruka : 267
Datum upisa : 04.10.2015
...blanki,tako sam i ja racunala da ce sofka biti rak,termin 17. jul,kad eto ti nje 19. juna,moja mala blizancica! samo da izgurate do 36. a posle polako!
Poslednji izmenio tatjanica dana 31/3/2016, 21:03, izmenjeno ukupno 1 puta
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Caci amnio se radi u 17, 18 nedelji...reci mi jel si radila doble test jel imas neke mere vrata nosne koste tad oko 12 nedelje ...jel bebe sa daounom uglavnom imaju zadebljanje vratne nabore preko 5 i nevidi im se nosna kost . Da li imas nekog strucnog dr da te pregleda na UZ
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Lijo ne znam sta da kazem, mozda i jeste, ali nema tu mnogo pomoci, to sto smijem i kraj. Mada smara ovaj nos uzas. Dako sjutra bude malo bolje
Tatjanice, zbilja, blizanci su do 26.06. a meni je termin po Et tacno 26.06. Onda ce sigurno biti blizanci Ne znam kako to preumih. Boga molim da sto duze izdrzimo pa kako god da bude ko da je bitno. Ljubac
Tatjanice, zbilja, blizanci su do 26.06. a meni je termin po Et tacno 26.06. Onda ce sigurno biti blizanci Ne znam kako to preumih. Boga molim da sto duze izdrzimo pa kako god da bude ko da je bitno. Ljubac
O Blanki! Ovo sad cu da ti uzmem na duplu trudnocu!
Pa kako bre blizanac do 26.06.??? Pa to jedino po nekom novom crnogorskom horoskopu (posto nije ni po kineskom)
E jeste me nasmejale danas!!!
Pa kako bre blizanac do 26.06.??? Pa to jedino po nekom novom crnogorskom horoskopu (posto nije ni po kineskom)
BabyBear ::O Blanki! Ovo sad cu da ti uzmem na duplu trudnocu!
Permutovala, do 22.06. ja mislim. A sta cu kad sam trudna sve mi je dozvoljeno.
Blanka ja sam 21.06 hahahhah super time :)
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=3085
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=3085
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Strana 40 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu