Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
alisa
SladZana
jelena.kuburic
jelena*mama2andjela*
Lija
pegaz
inajo
Sofija Veks
heart84
sandrolina
Niny
Bobaue
Zmajuška
Stenli
srculence 84
Erata
BabyBear
fight&faith
lilyt
nina :)
JocY
Jerapetra
sanja 73
Vanja80
saska1
lela1984
PalcicaBg
lenjivica
kiki5
leptirica1977
libra35
Šašava
Ancica 87
noja
bak
caci
ganedina
Deni
d77
masato
Vuchica
mimi85
tatjanica
micaubica83
annci
MalaSaJuga
Eho
jadranka
AriesGirl
BiKsi :)
Blanka
diki81
56 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Leptirice, cestitam rodjenje cerkice. Nek je ziva i zdrava 100 godina !!!
Sasava, drzim fige
Sasava, drzim fige
Deni- Broj poruka : 1741
Godina : 46
Datum upisa : 08.05.2010
Zdravo trudnice i mame...
Leptirice čestitam od srca. Još jedna slatka devojčica.
Malo sam pročitala pišete o kilaži, ja sam dobila 18 kg ali sam dosta otekla po nogama i po rukama pa verujem da ima dosta vode koja će brzo da splasne inače sam viša pa niko ne bi ni rekao da sad imam toliko kg. A od otoka me i zglobovi bole da jedva držim četkicu za zube npr.
Juče bila na kontroli i dr me zakazao 02.03. medjutim kada je pogledao na uzv kaže da je beba velika približio joj glavicu, prava buca, i onda kaže da dođem u u sledeći četvrtak 25.02. i da će mi verovatno tada i uraditi carski. Tako da sada nisam još na čisto šta će biti, u četvrtak trebam biti spremna u svakom slučaju. Nije mi rekao kg bebe jer kaže da uzv obično slaže, ali BDP je čini mi ce oko 10 tako da ona samo raste. Ja bih rado da to rešimo ranije jer ne mogu više dišem, a i kako kaže diki ne bih da beba krene sama pa da se nešto iskomplikuje.
Inače nisam išla na ctg, grlić je zatvoren pa valjda zbog toga.
Leptirice čestitam od srca. Još jedna slatka devojčica.
Malo sam pročitala pišete o kilaži, ja sam dobila 18 kg ali sam dosta otekla po nogama i po rukama pa verujem da ima dosta vode koja će brzo da splasne inače sam viša pa niko ne bi ni rekao da sad imam toliko kg. A od otoka me i zglobovi bole da jedva držim četkicu za zube npr.
Juče bila na kontroli i dr me zakazao 02.03. medjutim kada je pogledao na uzv kaže da je beba velika približio joj glavicu, prava buca, i onda kaže da dođem u u sledeći četvrtak 25.02. i da će mi verovatno tada i uraditi carski. Tako da sada nisam još na čisto šta će biti, u četvrtak trebam biti spremna u svakom slučaju. Nije mi rekao kg bebe jer kaže da uzv obično slaže, ali BDP je čini mi ce oko 10 tako da ona samo raste. Ja bih rado da to rešimo ranije jer ne mogu više dišem, a i kako kaže diki ne bih da beba krene sama pa da se nešto iskomplikuje.
Inače nisam išla na ctg, grlić je zatvoren pa valjda zbog toga.
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Leptirice cestitam,neka je Jana ziva i zdrava i da se sto pre oporavite i dodjete kucici.Ljubim vas!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Leptirice,cestitam. Da je malena ziva i zdrava
Trudnice,mamice, sve vas ljubim
Trudnice,mamice, sve vas ljubim
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Pegaz, super jedva cekamo da sve prodje
kako treba i da konacno splasnemo zajedno :) i uzivamo sa svojim bebicama.
Meni suprug 25. brani doktorat pa se nadam da cu biti prisutna ali videcemo kako ce devojka da odluci.
Ljubim te puno i cekamo divne vesti.
Poljubci za sve divne mame, trudnice, cekalice :)))
kako treba i da konacno splasnemo zajedno :) i uzivamo sa svojim bebicama.
Meni suprug 25. brani doktorat pa se nadam da cu biti prisutna ali videcemo kako ce devojka da odluci.
Ljubim te puno i cekamo divne vesti.
Poljubci za sve divne mame, trudnice, cekalice :)))
diki81- Broj poruka : 117
Godina : 43
Datum upisa : 29.06.2015
Annci, hvala za komentar u vezi viska plodove vode, jutros sam ponovo proverila secer i sve je u redu, bas sam se zabrinula, ali doktorka kaze da nije mnogo i da joj sve deluje potpuno u redu. Znaju oni valjda bolje a predpostavljam da bi trazila dodatne nalaze da nesto bas deluje cudno.
Uzivaj sa svojim predivnim.decakom a nadam se da se i mi uskoro pridruzujemo :).
Uzivaj sa svojim predivnim.decakom a nadam se da se i mi uskoro pridruzujemo :).
tatjanica ::...vanjice,da ti i ovde cestitam za najlepsu muziku,sad kad ste culi bebino srce mozete da se opustite...uzivaj u trudnoci i da bude skolski lagana....
Hvala Tatjanice, bila sam kao na iglama, samo da sve bude ok.
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
...znam,razumem te skroz...sad je lakse,cula si srdasce svoje,samo mazi stomacic i misli svasta nesto lepo jer tako ce i biti,najlepse!!! ...ljubb za tebe i bebicu...
ps. kad dobijes termin,vucica ili biksi ce te upisati ovde pa da brojimo dane zajedno!!!
ps. kad dobijes termin,vucica ili biksi ce te upisati ovde pa da brojimo dane zajedno!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
...diki,tvoj dragi moze lako posati i tata i doktor u isto vreme...hehehhee...tako je mm dobio unapredjenje kad se sofka rodila... :*
...pegaz,mislimo na tebe i cekamo lepe vesti!!! <3 ps. za otoke ne brigaj,ja sam bila kao krofna,sve ce to splasnuti!
...pegaz,mislimo na tebe i cekamo lepe vesti!!! <3 ps. za otoke ne brigaj,ja sam bila kao krofna,sve ce to splasnuti!
Pozdrav!
Sinoc u 22.25 je rodjena Juca.
Bio je CR. Dobro smo, oporavljamo se.
Boli ko djavo pri kretanju...
Šašava- Broj poruka : 956
Datum upisa : 30.04.2015
Čestitke draga da je zdrava i vesela i vi sa njom,uzivajteŠašava ::Pozdrav!
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Čestitam Šašavice, sto godina da živi, neka je živa i zdrava Juca debeljuca
Brz oporavak ti želim
Brz oporavak ti želim
Blanka- Broj poruka : 4318
Datum upisa : 30.10.2014
Cestitam, Sasava! Dobro nam dosla, Juco!
Brzo se oporavi. Kiss
Brzo se oporavi. Kiss
Eho- Broj poruka : 547
Datum upisa : 20.12.2014
...cestitam,sasavice moja .....dosla nam je nasa juca,da nam uvek bude sretna,zdrava i nasmejana .....boli carski,ali kad vidis jucu,sve zaboravis....jos par dana ce tako,posle milina,kao jaca upala misica...gledaj da sto pre stanes na noge i krenes,bice lakse.....ljubim!!! ps. sad ce i mlekce da krene,masiraj se stalno!
Sasavice, bravo! Neka je ziva, zdrava, srecna 100 godina! Sada se oporavite i uzivancija!
Ja sam od juce u bolnici, otvorena 1 prst, pa prate radimo ctg izutra i uvece! Za sada je sve ok!
Cook za sve!
Ja sam od juce u bolnici, otvorena 1 prst, pa prate radimo ctg izutra i uvece! Za sada je sve ok!
Cook za sve!
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
Šašava, čestitam rođenje ćerkice. Uzivajte sada
Deni- Broj poruka : 1741
Godina : 46
Datum upisa : 08.05.2010
Sasavice cestitam i sto brzi oporavak zelim!Dobrodosla Juco!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Sasava cestitam od srca, da Vam bude ziva i zdrava lepotica 100 godina. Odmaraj se i brzo oporavi :))). Poljubac
Sandrolina, mislim na tebe da sve prodje super i brzo :). Odmaraj jos malo pa onda u akciju!
Sandrolina, mislim na tebe da sve prodje super i brzo :). Odmaraj jos malo pa onda u akciju!
Sasavice cestitam,da vam je Juca ziva i zdrava,sve najbolje.Brz oporavak ti zelim i sad samo uzivajte.Poljubac.
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Sasava čestitam od srca... o što se jedna po jedna rešava, hvala Bogu...
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Cek, zeza me nesto net, pa mi ne ide sa pisanjem.
Cestitke leptirice, da uskoro budete skupa svi kod kuce i uzivate u zasluzenoj i dugo cekanoj sreci!
Sasava, sa srecom rodjenje cerke, takodje vam zelim sve najlepse, da uzivate, mazite se i pazite. Posle cr boli, al iz dana u dan je lakse, videces!
Sandrolina, drzim fige da izdrzite sto duze, svaki dan kod tebe, za njih je bonus, da ti posle bude lakse, mada i sada vec imaju lepu kilazu!
Vanja, dobrodosla na ove divne strane!
Tanja73, ne znam da li sam ti se obracala ranije, a sada hocu, da ti ova 2016. u potpisu donese uspesnu i zdravu trudnocu! Pravi si fajter vidim, samo hrabro napred!
Cestitke leptirice, da uskoro budete skupa svi kod kuce i uzivate u zasluzenoj i dugo cekanoj sreci!
Sasava, sa srecom rodjenje cerke, takodje vam zelim sve najlepse, da uzivate, mazite se i pazite. Posle cr boli, al iz dana u dan je lakse, videces!
Sandrolina, drzim fige da izdrzite sto duze, svaki dan kod tebe, za njih je bonus, da ti posle bude lakse, mada i sada vec imaju lepu kilazu!
Vanja, dobrodosla na ove divne strane!
Tanja73, ne znam da li sam ti se obracala ranije, a sada hocu, da ti ova 2016. u potpisu donese uspesnu i zdravu trudnocu! Pravi si fajter vidim, samo hrabro napred!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
diki81 ::Sada sam 38 nedelja pa se nadam da cu izdrzati do 01. marta, to se ja verovatno samo jako plasim da li cu prepoznati ukoliko krene porodjaj a trebalo bi da idem na cr, koliko sam shvatila pre pocetka prirodnog porodjaja, ali sve se resi pa i to :). Predpostavljam da ukoliko lekar bide video nesto na ctg i pregledu, pomerice prijem kada proceni da treba.
Diki, evo da te smirim malo. Ja sam morala na cr, jer imam operisanu kicmu, dakle samo to je bila opcija. Vodenjak mi je pukao u 34. nedelji, iznenada u toku noci u 3h. Nisam imala nista spakovano za porodiliste. Spremila sam se za pet minuta, za jos deset bili u bolnici, sve se odigralo filmski, bebac je stigao u 4 i 23h. Pritom je bio krenuo nogama da izlazi, nije ni bio okrenut kako treba. Dr je morala da mu izvlaci nogice iz porodjajnog kanala. Bile su mu vidno modre od toga. Dakle, bice kako mora biti, kako je najbolje za vas! Probaj da ne razmisljas previse, jer na neke stvari i ne mozes da utices!
Blanka, bravo za skocice i mazenje sa tajom! Neopisiv osecaj! Prelepo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
šašava, srećno rođenje Juce!!! Brz oporavak ti želim1
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Sasava i Leptirice cestitam!!!! Da su deca ziva i zdrava 100 godina!!!!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Sasavice srecno rodjenje male curice!!! Pun nam kutak divnih vesti!!!
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu