KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+55
sunny.tp
libra35
Sirijus
Lija
bak
ganedina
Bobaue
Sofija Veks
Eho
saska1
PalcicaBg
lenjivica
nina :)
srecica3112
diki81
lilly13
Jeka1984
sanja 73
Angie83
masato
fight&faith
Jacolino
Zmajuška
jelena.kuburic
ragaco
lilyt
mata
Dreamerka
HappyGirl
AriesGirl
Bubamara
lela1984
noja
BiKsi :)
Iskra
Vanja80
kiki5
Crvena detelina
inajo
tatjanica
Pikseta
mirjanamirjana1986
winni
Blanka
daki_mm
mimi85
Jerapetra
sandrolina
srculence 84
Ancica 87
annci
dada88
JocY
Amna84
BabyBear
59 posters

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 19 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od lilly13 30/1/2016, 22:43

Lilyt još sedmica pa plesemo i za tvoju betu :-)

Dreamerka nek je i aspiracija prošla, sad malo ljubavi i embrioni spremni za mamu :-)

Ja se " pomirila " sa činjenicom da sam trudna i hvala vam na tome , zakazala UZV za 15.2. . Nika ozdravila. Još sutra odmor pa u ponedeljak na posao

Stisak svima
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 19 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od lilyt 30/1/2016, 23:17

lily13 💓💓💓💓💓💓
lilyt
lilyt

Broj poruka : 295
Datum upisa : 04.07.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 04:49

mi smo imali sinoc stresnu situaciju i ja nocas oko 3 prokrvarim,svetlo smedje braon i rozikasto,ocajna sam,tek je 8dpt,zar je moguce da me tako nece,ovo nam je treci postupak,stvarno se osecam jako tuzno.nisam ni celu noc spavala,a ne znam ni da li cu danas zbog desavanja imati kad da legnem do uvece.molim boga da jos postoji neka nada
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 31/1/2016, 06:00

...lilyth,molim te nemoj da se nerviras,lako moze biti implantacijsko krvarenje mnoge devojke ovde su to imale,javice ti se one sigurno....ljubim te puno i zao mi je sto si se nasekirala,od srca navijam za tebe! :*
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 31/1/2016, 08:49

lilyt ::mi smo imali sinoc stresnu situaciju i ja nocas oko 3 prokrvarim,svetlo smedje braon i rozikasto,ocajna sam,tek je 8dpt,zar je moguce da me tako nece,ovo nam je treci postupak,stvarno se osecam jako tuzno.nisam ni celu noc spavala,a ne znam ni da li cu danas zbog desavanja imati kad da legnem do uvece.molim boga da jos postoji neka nada

I ja sam imala krvavo smedji iscedak 7 dpt. Pojavo se posto sam 3 sata sedela kod frizera. Kod mene je to bilo implantacijsko krvarenje. Nadam se da ce tako biti i kod tebe. roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dreamerka 31/1/2016, 09:17

Lilyt,na prvoj vto i ja sam imala istu situaciju,prokrvarila sam i to je bas bilo obilno...ja sam sjela na vc solju i kad je to krenulo sva sam se preznojila...mislila sam gotovo je,nista od trudnoce ali 12dan sam uradila betu i bila je pozitivna...molim te nemoj jos da se nerviras,budi jaka-odmaraj draga,dace Bog da sve to bude dobro 😘😘😘
Lili13,Blanka,Tatjanice-hvala vam sto navijate za mog bebana 😘😘😘

Dreamerka

Broj poruka : 98
Datum upisa : 26.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 10:01

hvala vam devojke al jako se sekiram,jutros ima toga ali u tragovima,braon boje,kad se obrisem.jel da ih zovem na kliniku da pitam ili sta? dreamerka a koliko je to tebi trajalo,dan,dva? ja imam osecaj da cu poludeti,odlazak na wc mi je sad kao na streljanje,bojim se svega,znam da ste sve prosle ovo ali oprostite mi,ne znam ni da li cemo ikad imati para za novi postupak a o trosku drzave nema sanse zato sam ovakva Sad
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 31/1/2016, 10:21

Lilyt, bezbroj cura je imalo to krvarenje i danas su uveliko mame i maze svoje bebe. To je vjerovatno implatacijsko krvarenje. Ako ce ti biti lakse nazovi kliniku ali svi znamo da ce ti reci da mirujes i da nastavis terapiju sa utrogestanom. Neke zene su ako sad koristis 3x 1 tbl od 200mg povecavale na 4 dnevno. Utrogestan ne moze da skodi, naprotiv. Sav visak progesterona izbacujes preko bubrega,a moze da pomogne. Ne brini.
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 10:39

uzimam 4x200 tako su mi rekli ,sve vreme od transfera i 2 dana pre.necu da oh zovrm ali sam razocarana
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od srculence 84 31/1/2016, 11:08

Lilyt polako,smiri se i opusti,znam da je tesko al za neke stvari treba biti smiren. Kako ti je bilo prosla dva puta,jel si imala krvarenje?
srculence 84
srculence 84

Broj poruka : 1175
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 11:17

nisam,prosli put nisam imala,dobila sam dva dana posle bete koja je bila 0. a pretprosli put sam imala celu stimulaciju,sve bilo 4 folikula i kad su izvadili nije bilo celija,zakasnili sa aspiracijom.tad sam isto mislila da cu da umrem od bola jer mi je amh nizak i jedva sam i proizvela folikule.onda smo skupljali i naskupili ove 3 mrvice
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od srculence 84 31/1/2016, 11:24

Lilyt vidis da ti se ovaj postupak razlikuje od predhodnog,ovaj drugi se ne racuna jel nije bilo jc. Sto su ti druge zenice pisale da puno njih su imale to braun mrljavljenje i sad se vec porodile. Mozda je implatacijsko i nemoj vise da sekiras mrvice i da odmah mislis najgore. Opusti se i misli o tome kako se bebice ususkaju kod mamice i bice tako kako mislis. Nemoj da panicis i da sebi napravis jos vece sranje. Odgledaj neku komediju a ako ne volis onda nadji crtani,veruj mi ja obozavam crtani i to mi je najbolji lek. Znam da te davim i smaram al ti si odrasla osoba i moras da budes smirena i opustena da bi ti bebice bile dobro.
srculence 84
srculence 84

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 31/1/2016, 11:25

...polako lylith,znam da ti je sad jako tesko ali moras verovati u svoje mrvice...grlim te jako i molim te,ne sekiraj se...budi jaka,svi navijamo jako najjjjjjjace za tebeee... lepo,zagrli dragog pa malo u setnjicu da skrenes misli...ili se sklupcajte i gledajte neki film! :*

...srculenceee moje pametno,samo da te ljubnem!!!

...drimerka,cim te zovnu iz klinike javi koliko vam je pajovic bebica spremio!!!
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 11:27

znam srculence,ne smaras me i ne davis,ali ima tu i puno drugih stvari kpje imaju uticaj i zbog cega ne mogu bas tako da zaboravim na sve. danas mi je 21 dan ciklusa,u poslednje dve godine sam dva puta prokrvarila na 22 dan,zato sam i uplasena. inace dobijam na 25-26...
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 11:30

hvala vam,rasplakale ste me,rekla sam vam da mi nismo nikom ni rekli jer ne mogu da podnesem ono sazaljevanje posle i stvarno sam ovog puta bila vesela i sigurna da ce uspeti,i verujem i nadam se i dalje ,sve vas grlim i ljubim.dreamerka nabijam za tvoje folikule da postanu sjajni embrioni :)
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 31/1/2016, 11:37

Lilyt vjerovatno je implantacisko. Koliko se sjećam od ranije cure su govorile da je bitno da nije crvena krv i da nije obilno , ostalo je ok . Odmaraj . Ako ćeš biti sigurnija pozovi kliniku.
Držim palčeve
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od srculence 84 31/1/2016, 11:38

Razumem ja tebe u potpunosti,meni su prvu vto radili sa endometijum koji je pre stop inekcije bio 16mm.i to sa polipom od 16mm i dzabe sam imala lepe folikule kad endo bio uzas,onda drugi postupak endo ok sve sredjen al folikuli katastrofa jedan i to fragmentisan uzas,bila biohemiska al sam to podnela muski onako kao da je to tako moralo da se desi. Evo sada sam odkrila IR a stitnu sredila e sad sam hladna i veruj mi da jednostavno sam hladnokrvna i ako uspe uspe ako ne ne i ko zna zasto se sve to desava. Nemoj da se ljutis al ako vec nesto razmisljas razmisli nesto lepo i nemoj sebe da krivis za bilo sta nego polako i videces da ce ti bolje biti. Evo ja zadnji put 7 i 8 dan od transfera imala sam neke grceve i 9dan radela test koji je bio pozitivan i 10dan isto poz.test i beta poz.al kasnije je sve obrnulo i nista a druge zenice su krvarile i sada su ili trudne ili imaju bebice,vto ti dodje kao loto neko dobije neko pogodi neki broj i nista a neko izgubi. Al ja mislim da si ti nama trudna i opusti se
srculence 84
srculence 84

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dreamerka 31/1/2016, 11:44

Lily ja sam imala uzasno krvarenje i ja sam panicarka odmah sam ih zvala i uveli su mi inekcije Progesterona...i rekli strogo mirovanje...tako da probaj da se ne nerviras,da mazis stomacis i bice to sve ok-mora 😘😘😘
Tatjanice-cekam i cekam i nadam se da ce vijesti biti lijepe i da ce me obradovati sa mnoooogo lijepih jajnih celija ❤❤❤Javljam cim me nazovu 😘

Dreamerka

Broj poruka : 98
Datum upisa : 26.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 31/1/2016, 12:14

Lily

Isto i ja, imala implatancijsko, dobila inekciju progesterona i tih dana mirovala...i evo me sada ne mrujem nimalo pored smizli, tako da nemoj da brines, to je najnormalnije u vecini slucajeva... zagrljaj
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 31/1/2016, 12:17

Lilyt bice to sve ok, svi navijamo za tebe od sveg srca!!!!!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 12:53

hvala cure 💕😚 a kog dpt je bilo kod vas to i jel su blaste ili trodnevni ko moji?
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 12:55

a najvise me zanima,da li postoji neka koja dobija na 25,26 dana i da joj se implantacijsko pojavilo 21 dan,ima li toga ili sam pionir :) malo sam se oraspolozila i smirila.nema vise niceg braon,samo bol u stomaku identicna ko za m
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 31/1/2016, 13:38

lilyt ::a najvise me zanima,da li postoji neka koja dobija na 25,26 dana i da joj se implantacijsko pojavilo 21 dan,ima li toga ili sam pionir :) malo sam se oraspolozila i smirila.nema vise niceg braon,samo bol u stomaku identicna ko za m
Vec sam napisala da sam imala implantacijsko krvarenje 7dpt. Inace dobijam na 24, eventualno 25 dana. Najbitnije je da je krvarenje stalo i uopste vise nemoj da brojis koji ti je dan ciklusa. Nina i ja navijamo da je to sve OK i da se zakacio jedan mali drugar. vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 14:00

daj boze fight da je tako i kod nas slucaj 😄💖🍀💕💕💕😚😚😚😚😚😚
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilyt 31/1/2016, 15:14

samo da vam javim,to braon je skoro prestalo.sad ima samo kao niti,tako se tegli po jedna nit na papiru izvinjavam se na opisu.nadam se da se vise nece javljati. kog dana mogu da uradim test? danas je 8dpt, 3-dnevni embrioni su u pitanju.
lilyt
lilyt

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu