Korak po korak na putu do bete +
+69
lilly13
najdi10
Simona
zoxa
twinsi
Shizika
mijaki
Vanilla
srculence4me
dzefri
nadalica
ninica2
mamadabudem
Stenli
SannI-AlL
Ninche
insomnia
InNaturaVeritas
Struzzo
neca73
sandrolina
Orline
OKacica
Erata
zvoncica36
malena 92
annci
makac71
Ceca797
Strpljiva86
Likoli
anasrce
masato
Strumfeta78
MAAKKI
ivanicasale
Smrdica
bundevica
karakaca
KoMetaK
d77
ChillyVilly
saska1
BiKsi :)
suzanasakii
lelas
lenjivica
JednaSova
jelena*mama2andjela*
SoJa
noja
SladZana
ganedina
Star77
sareni leptir
Mili
bak
Ninana
Niny
Vuchica
PalcicaBg
leptirko82
Petkana
Sofija Veks
tara01
jovanka.draskic
hocukusurnecuzvaku
ragaco
JocY
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Korak po korak na putu do bete +
Sofija jel to onaj brod restoran? Ako jeste ja sam tamo jela najbolji tiramisu... mmmmmm...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Re: Korak po korak na putu do bete +
Vuchko,neka je srećno sutra!
Sojče-devojče,beše i kod tebe sutra UZ?Navijam da sve napreduje kako treba!
Sofija,uživajte!
Sojče-devojče,beše i kod tebe sutra UZ?Navijam da sve napreduje kako treba!
Sofija,uživajte!
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
Ninyć naša
Sofi
Vuchice
Sojčice lepotice
Sofi
Vuchice
Sojčice lepotice
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Niny, eto divna divna beta
Sovice, čestitam draga, si zelim ti u nedelju veliku trocifrenu betu i da uzivas
Jelenice, divno za uzivaj
Soja, evo da te malo
Sofija, divno uzivate veliki uzivaj u trudnickim danima
Sovice, čestitam draga, si zelim ti u nedelju veliku trocifrenu betu i da uzivas
Jelenice, divno za uzivaj
Soja, evo da te malo
Sofija, divno uzivate veliki uzivaj u trudnickim danima
jovanka.draskic- Broj poruka : 212
Godina : 34
Datum upisa : 31.05.2013
Hallo Drage moje :-)
Niny kakva lepa beta i uzivaj makar par dana :-) Poznat mi je osecaj sumljati zbog svega i svac ega i jos sebe ubediti da je to tacno :-)
Ja sutra idem na prvi UZ i kako dalje nemam nikakvih simptoma( kao da zeljno ocekujem ziganje, mucninu i povracanje) ja sve nesto mislim da li sam uopste trudna :-)
Soja ako sam dobro razumela i ti sutra radis prvi UZ? Srecno
Sofija, ja ne bih da sada pricam negativno na kraju kod mene je za sada sve dobro, ali ja sam sa Dr. Sonja bila malo razocarana kako se sve serijski radi. Citajuci ovaj kutak, ukapirala sam da ona sa svakim pacijentom poprica pre nazovi tretmana. Ja sam je samo videla bukvalno sekundu pre nego sto sam zaspala kada su mi radili punkciju i na transferu. Cinjenica da mi je na transferu svaki korak objasnjavala, ali isto tako mi je pre bilo cega rekla da bi mi bilo idealno da sam imala 3 embriona( a ja od 3jc na kraju dobila samo jedan embrion )
Od svih nalaza koje su nam trazili samo su uzeli pre punkcije onaj internisticki( da vide da li mogu da mi ja totalnu anesteziju) Posle transfera sam ukapirala, da je u stvari moj Deo posla, to jeste moga ginekologa da otkrije imam li smetnje, ako da koje i da se lecim pre nego sto odem u Prag.
Ti si vec radila, ali Ganedina nije, ali bitno je znati, da mi sami odlucujemo i da treba da se oslonimo na nas unutrasnji osecaj,a pogotovu vi koji znate toliko puno o tome sigurno znate sta je za vas najbolje i istrajte da vam tako i rade.
Niny kakva lepa beta i uzivaj makar par dana :-) Poznat mi je osecaj sumljati zbog svega i svac ega i jos sebe ubediti da je to tacno :-)
Ja sutra idem na prvi UZ i kako dalje nemam nikakvih simptoma( kao da zeljno ocekujem ziganje, mucninu i povracanje) ja sve nesto mislim da li sam uopste trudna :-)
Soja ako sam dobro razumela i ti sutra radis prvi UZ? Srecno
Sofija, ja ne bih da sada pricam negativno na kraju kod mene je za sada sve dobro, ali ja sam sa Dr. Sonja bila malo razocarana kako se sve serijski radi. Citajuci ovaj kutak, ukapirala sam da ona sa svakim pacijentom poprica pre nazovi tretmana. Ja sam je samo videla bukvalno sekundu pre nego sto sam zaspala kada su mi radili punkciju i na transferu. Cinjenica da mi je na transferu svaki korak objasnjavala, ali isto tako mi je pre bilo cega rekla da bi mi bilo idealno da sam imala 3 embriona( a ja od 3jc na kraju dobila samo jedan embrion )
Od svih nalaza koje su nam trazili samo su uzeli pre punkcije onaj internisticki( da vide da li mogu da mi ja totalnu anesteziju) Posle transfera sam ukapirala, da je u stvari moj Deo posla, to jeste moga ginekologa da otkrije imam li smetnje, ako da koje i da se lecim pre nego sto odem u Prag.
Ti si vec radila, ali Ganedina nije, ali bitno je znati, da mi sami odlucujemo i da treba da se oslonimo na nas unutrasnji osecaj,a pogotovu vi koji znate toliko puno o tome sigurno znate sta je za vas najbolje i istrajte da vam tako i rade.
tara01- Broj poruka : 13
Datum upisa : 06.03.2014
Tara
Tu se skroz slazem sa tobom. Stoga sam ja pohvalila sestru Sladju i koordinatorku Ivanu, koje su tu da se nadju za pitanja i prakticne stvari. Dr Sonju sam videla ovog puta 5 puta krace nego prosle godine, samo na transferu, bas kao i ti. Dobila sam od nje preofesionalnost u tih nekoliko minuta, kakva je bila i ranije, ali ona mislim da sada apsolutno nema vremena da nam se nesto dodatno posveti. Zato je zaposlila mislim i dodatnu sestru. Posle et-a mije dala svoj broj mobilnog, i rekla da je zovem ukoliko sta god budem imala da pitam, tako je i bilo, a sada je tu ulogu preuzela Sladjana.
Ja to i mogu da razumem jer je doktorka jedna a nas mnogo. Ono sto mislim da bi trebali da poboljsaju je da vise personalizuju terapiju, jer smo sve mi puno razlicite i imamo rzlicite "probleme" zbog cega radimo VTO, a vidim da manje vise sve devojke na prvom et-u dobiju jednu vrstu terapije, na drugom drugu, itd...
Ja se svakako uzdam u moje blastice, i ono sto mi uliva nadu je da imaju zaista sjajne uslove za nase embrione, a ostalo cu prepustiti mom ginekologu ovde da me savetuje, jer me ona svakako bolje zna i ima vise vremena i paznje da mi posveti i personalizuje terapiju...
Zagrljaj veliki - svim dragim devojkama!
Tu se skroz slazem sa tobom. Stoga sam ja pohvalila sestru Sladju i koordinatorku Ivanu, koje su tu da se nadju za pitanja i prakticne stvari. Dr Sonju sam videla ovog puta 5 puta krace nego prosle godine, samo na transferu, bas kao i ti. Dobila sam od nje preofesionalnost u tih nekoliko minuta, kakva je bila i ranije, ali ona mislim da sada apsolutno nema vremena da nam se nesto dodatno posveti. Zato je zaposlila mislim i dodatnu sestru. Posle et-a mije dala svoj broj mobilnog, i rekla da je zovem ukoliko sta god budem imala da pitam, tako je i bilo, a sada je tu ulogu preuzela Sladjana.
Ja to i mogu da razumem jer je doktorka jedna a nas mnogo. Ono sto mislim da bi trebali da poboljsaju je da vise personalizuju terapiju, jer smo sve mi puno razlicite i imamo rzlicite "probleme" zbog cega radimo VTO, a vidim da manje vise sve devojke na prvom et-u dobiju jednu vrstu terapije, na drugom drugu, itd...
Ja se svakako uzdam u moje blastice, i ono sto mi uliva nadu je da imaju zaista sjajne uslove za nase embrione, a ostalo cu prepustiti mom ginekologu ovde da me savetuje, jer me ona svakako bolje zna i ima vise vremena i paznje da mi posveti i personalizuje terapiju...
Zagrljaj veliki - svim dragim devojkama!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Jocy, ne znam da li je taj brod, ali mi se bas dopao za fotku :)
Hvala svim devojkama na navijanju, predivne ste!!
Hvala svim devojkama na navijanju, predivne ste!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Niny, divna beta Bravo curo, sad se opusti i uživaj, ljubim te
P.S. Smatram se povučenom za nos, ali ipak čekam i Sofiju da me povuče, od viška glava ne boli
Vuchice, prašim, prašim, prašim
Fmala, Ragaco, Kusurko, Joko i ostale cure
Tara, srećno, držim fige
Ja sutra imam UZ posle 4 dana stimulacije...
Sofija, slike su extra, ne sumnjam da ste se tako i proveli, em divan grad em lepo vreme em ljubav i bebice
Niny, moram JopeT da poskočim za tebe
P.S. Smatram se povučenom za nos, ali ipak čekam i Sofiju da me povuče, od viška glava ne boli
Vuchice, prašim, prašim, prašim
Fmala, Ragaco, Kusurko, Joko i ostale cure
Tara, srećno, držim fige
Ja sutra imam UZ posle 4 dana stimulacije...
Sofija, slike su extra, ne sumnjam da ste se tako i proveli, em divan grad em lepo vreme em ljubav i bebice
Niny, moram JopeT da poskočim za tebe
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Niny divna betica!!!
Soja,evo i od mene malo zalivancije ,i jos malo
Soja,evo i od mene malo zalivancije ,i jos malo
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Niny, diiivno!!!! Sad nabaci osmeh na svoje lepo i milo lice i uzivaj!!! Jupiiiiii!!! Vuchice, ima da skacem u vis i dalj od navijanja za tvoj pocetak i najlepsi moguc zavrsetak!
Sojce devojce, mislim na tebe, smeskam se pri pomosli kako ce se tvoje bebe igrayi sa svim igrackama koje si napravila!
Sofija, uzivaj, umes ti to, navikavaj se na limunadicu, jer necs biti alkohola u tvom zivotu jrdan duuuuzi peroliod!
Sladzo, za tebe navijam da se opustis i uzivas u svojim trudnickim danima!
Ninana, navijam! Sovo, da se dupla beta! Bejbi bum je u najavi! Kusurka grlim i ljubim najjace!!!
Sojce devojce, mislim na tebe, smeskam se pri pomosli kako ce se tvoje bebe igrayi sa svim igrackama koje si napravila!
Sofija, uzivaj, umes ti to, navikavaj se na limunadicu, jer necs biti alkohola u tvom zivotu jrdan duuuuzi peroliod!
Sladzo, za tebe navijam da se opustis i uzivas u svojim trudnickim danima!
Ninana, navijam! Sovo, da se dupla beta! Bejbi bum je u najavi! Kusurka grlim i ljubim najjace!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Niny Bravo draga!Nisam ni sumnjala
Eto nam jos jedne trudnice bez simptoma
Sofija divne slike,uzivajte s vasim mrvicama
Soja navijam za danasnji UZ
Devojke moje sva vas
Eto nam jos jedne trudnice bez simptoma
Sofija divne slike,uzivajte s vasim mrvicama
Soja navijam za danasnji UZ
Devojke moje sva vas
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Hvala puuuno na podrsci, zenskice!!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Hvala vam drage moje
Juče nam je bio divan dan. Mojoj seki je bio rođendan i svi smo se bili okupili kod nje (i moji roditelji i mm-ova mama). Kada smo saznali rezultat iz laba, dali smo im sličicu našeg embriona i iznad smo napisali "Ovo je prva slika naše bebe". (To smo uradili prethodno veče i stavili u koverte). Oni su otvorili i ostali u šoku Možete misliti
Joj, pola noći nisam spavala od uzbuđenja što smo im rekli Nisam baš verovala da će se povećati, ali izgleda je kod mene duplanje na 72 sata tj.malo manje. Više je neću ponavljati, da sačuvam ovo malo živaca što mi je ostalo Čekam uz za dve nedelje da čujemo
Sve vas vučem i prašim jakooooooooooooooo
Juče nam je bio divan dan. Mojoj seki je bio rođendan i svi smo se bili okupili kod nje (i moji roditelji i mm-ova mama). Kada smo saznali rezultat iz laba, dali smo im sličicu našeg embriona i iznad smo napisali "Ovo je prva slika naše bebe". (To smo uradili prethodno veče i stavili u koverte). Oni su otvorili i ostali u šoku Možete misliti
Joj, pola noći nisam spavala od uzbuđenja što smo im rekli Nisam baš verovala da će se povećati, ali izgleda je kod mene duplanje na 72 sata tj.malo manje. Više je neću ponavljati, da sačuvam ovo malo živaca što mi je ostalo Čekam uz za dve nedelje da čujemo
Sve vas vučem i prašim jakooooooooooooooo
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Vuchice, srećno danas na UZ, čekamo izveštaj
Da znaš da sam ja krenula sa bocama pre tačno mesec dana.
Soja, javljaj kakvi su folikuli, evo malo da zalijem
Sofi, nova naša trudnice
Tara, da čuješ najlepšu muziku danas
Da znaš da sam ja krenula sa bocama pre tačno mesec dana.
Soja, javljaj kakvi su folikuli, evo malo da zalijem
Sofi, nova naša trudnice
Tara, da čuješ najlepšu muziku danas
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
joooooooj, Niny, diiiivno!!!!Niny ::Hvala vam drage moje
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Niny, bravo, bravo!!!!!
Vucice, prašimo, nego šta!
Soja, navijamo za dobre rezultate
Sofija, vidi se da uživaš sa mužićem i mrvicama, divno!
Leptirko draga
Tara, navijamo i čekamo te da javiš lepe vesti
Meni je danas 3. dan od ET, bolovi u jajnicima su se skroz smanjili kao i zgrčenost u stomaku, tek malo preseče kad ustajem ili se nasmejem, još 11 dana čekanja
Vucice, prašimo, nego šta!
Soja, navijamo za dobre rezultate
Sofija, vidi se da uživaš sa mužićem i mrvicama, divno!
Leptirko draga
Tara, navijamo i čekamo te da javiš lepe vesti
Meni je danas 3. dan od ET, bolovi u jajnicima su se skroz smanjili kao i zgrčenost u stomaku, tek malo preseče kad ustajem ili se nasmejem, još 11 dana čekanja
Ninana- Broj poruka : 149
Datum upisa : 23.12.2013
Evo i mene, drage moje drugarice :DFino ste zalivale, nastavite još smo malo
Što se enda tiče, super je, 7.dc on je već 8mm. Folikuli malo zeke, nisu mi jednaki, ima ih negde 6-7, znaću u Nedelju tačan broj, kad ponovimo UZ, a što se vel. tiče na desnom (inače slabijem jajniku) su manji od 6-9mm, a na levom ima i od 11, 12 i 14mm (to je onaj koji je već 3.dc bio 9mm). Od danas pored Puregona (150) i Menopura (75), primam Cetrotide, da ih malo "supresujemo" Vadili smo i E2, jedva čekam sutra da vidim koliki je...
Kako vam se čini?
Ljubim vas sve
Što se enda tiče, super je, 7.dc on je već 8mm. Folikuli malo zeke, nisu mi jednaki, ima ih negde 6-7, znaću u Nedelju tačan broj, kad ponovimo UZ, a što se vel. tiče na desnom (inače slabijem jajniku) su manji od 6-9mm, a na levom ima i od 11, 12 i 14mm (to je onaj koji je već 3.dc bio 9mm). Od danas pored Puregona (150) i Menopura (75), primam Cetrotide, da ih malo "supresujemo" Vadili smo i E2, jedva čekam sutra da vidim koliki je...
Kako vam se čini?
leptirko82 ::Sojce devojce, mislim na tebe, smeskam se pri pomosli kako ce se tvoje bebe igrayi sa svim igrackama koje si napravila!
Ljubim vas sve
Sojice, cini mi se fino, jos da ovih par manjih sustignu, taman ce cetrotid da ove malo uspori i to je to! Eto
Evo jos malo
Evo jos malo
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Sojčice biće to dobro sad će da se ujednače od cetrotida biće ko lutke. Navijam jako
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Bak, JocY, hvala cure
niny,pa sta ja to vidim _! bravo i cestitam na prelepoj beti !
soja,super je endo ,a folikuli ce da narastu ..ne brigaj .evo da yalijem i ja da malo vise porastu
ninana ,samo strpljivo ,prasim i navijam ya debelu betu
soja,super je endo ,a folikuli ce da narastu ..ne brigaj .evo da yalijem i ja da malo vise porastu
ninana ,samo strpljivo ,prasim i navijam ya debelu betu
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
Svasta se lijepo desava ovdje :-)
Soja, sve to ide super, onako kako treba :-)
Niny, sva sam se najezila dok sam citala tvoje iznenadjenje...divnooo :-)
Sve ostale djevojke grliiiiim jaakoooo :-)
Soja, sve to ide super, onako kako treba :-)
Niny, sva sam se najezila dok sam citala tvoje iznenadjenje...divnooo :-)
Sve ostale djevojke grliiiiim jaakoooo :-)
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Evo i mene, sad sam dosla sa UZ, situacija nije bas sjajna. Endo mi ja danas 12dc samo 8mm, pijem estrofem 3x1 od 2mg , u ponedeljak trebe da smo na klinici u Pragu. Javila sam Danici , ona kaze kao Sonja rekla dobro je, da nastavim a ja se nosim mislju da od danas pojacam terapiju , samo ne znam na koju dozu . Lenjivice , Jocy i ostale cure pomagajte . ono sto je drasticna razlika u odnosu na prethodna 2 puta je osetno sporije bildovanje enda sa istom terapijom, a pre je divljao i na danasnji dan znao je biti i 13mm. Kontam da mi ova terapija za IR nesto utice moxda pa zato endo ne divlja toliko. Sta vi mislite .
Jelena lepotica + 2 bebe - savrsenooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Niny, lepo da lepše ne može biti . Uživajte najviše što možete .
Soya, super napreduješ , biće tu dosta bebica da se kače za ekstra endo .
Sofija, još 3 dana pa eto i mene u Pragu .Kakav sam baksuz pokvariču i vreme .Tvoja priča sa zamrznutim blastama je potpuno identična mojoj. I meni je od 5 odmrznutih blasti 3 preživelo , 2 vrećene a ona 1 ponovo zamrznuta .Baš lepo što možete da šetate s bebama i uživate u lepom vremenu .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Niny kakvo divno iznenadjenje ste im priredili
Vuchice navijamo za danasnji UZ
Ganedina mislim da ima dosta vremena da se endo ubuci.Sta kaze dr koja ti je radila UZ?Jel dr Corac?
Vuchice navijamo za danasnji UZ
Ganedina mislim da ima dosta vremena da se endo ubuci.Sta kaze dr koja ti je radila UZ?Jel dr Corac?
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +