Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+59
JednaSova
majat
Ninche
SladZana
luckystar74
ivanicasale
Deni
Orline
bak
bebko
Stenli
Sofka
JAmajka
veki1
Simona
bulevarka
Strumfeta78
JocY
MalaSaJuga
zoxa
cicsa80
medolino
Zmajuška
Vuchica
Šašava
jelena*mama2andjela*
dragana76ns
ragaco
Blanka
leptirica1977
saska1
marija123
Crvic
ganedina
SoJa
MAAKKI
nina :)
Niny
fight&faith
lela1984
millena
KoMetaK
lelas
Sofija Veks
Vecka
Pikseta
Smrdica
AriesGirl
annci
pegaz
Ancica 87
PalcicaBg
BiKsi :)
noja
zvoncica36
Erata
Eho
micaubica83
lenjivica
63 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Hahaa Biksi, i ja sam metar i pokusaj, a muz krupan! Ja cu ovde poludeti od dosade, al sta cu, moram. Za to vreme muz oprema stan- salje mi na viber fotke stolova, stolica, lampi, natkasni, a ja biram iz kreveta.
Mico, ako si u Visegradskoj, na kom si odeljenju? Ja sam dole u podrumu, VRT.
Inace, i meni su ovde pojacali fraxi sa 0,3 na 0,4.
Devojke hvala svima na odgovorima, diiiiivne ste!
Mico, ako si u Visegradskoj, na kom si odeljenju? Ja sam dole u podrumu, VRT.
Inace, i meni su ovde pojacali fraxi sa 0,3 na 0,4.
Devojke hvala svima na odgovorima, diiiiivne ste!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
...ljubim moje trudnice slatke!!! :*
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Lenjivice ja sam na Humanoj.Sad sam bila na prvi CTG jedna bebica je dobro a drugu ne mogu da nadju pa me vodili na UZ da vide gde se sakrila druga.Sad cu opet na CTG
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
lenjivica ::Hahaa Biksi, i ja sam metar i pokusaj, a muz krupan!
I kod mene ista situacija. No, tesim se sto su doktorka i embriolog standardne velicine, pa dete mozda povuce na njih.
Eho- Broj poruka : 547
Datum upisa : 20.12.2014
Lenjivice Bogu hvala krupan dasa. Oni bi da sve bebe budu iste duzine, tezine, obima glave...e pa nece da moze :) Svi smo mi razliciti, pa tako i bebe. U tome je lepota zivota.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Gde nam je Kometa? Nema je da se javi.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Uz nije precizan u merenju beba. Uvek ima odstupanja za 200-300gr može da se desi. Težina bebe nije bitna već da je beba zrela,tj.da kada se žena porodi može samostalno da diše. Dok sam ja ležala na odeljenju devojčica od 2500kg je bila najžilavija. Pedijatri su je zvali ''kočoperna'' beba. Mala ali pravo žensko zavela diktaturu. Evo moj mali i sad ima drugaricu koja se rodila jako mala pa je kao on i još ga redovno bije i otima mu igračke. Da napomenem da je mlađa 1 mesec.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Mico kako se vesto sakrila , :)
gde moze toliko da se sakrije , :) ko je tako strucan dr ...
Lenjivice samo uzivaj i porucuj :)
gde moze toliko da se sakrije , :) ko je tako strucan dr ...
Lenjivice samo uzivaj i porucuj :)
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
eho a koliki ti je muz ?
mi smo oboje bili zgolje kao deca kao iz etiopije ali oboje neverujem , ali kao bebe prosek tu oko 3.5-4 kg :)
JAvila mi se rodjaka, danasnja beta je 220. Ovo je bas divna vest
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
D77, bravo za nju, da li je proveravala i tsh? Nadam se da ce joj ta terapija biti ok, ja bih proverila odmah tsh, ako nije pao, pojacala bih na svoju ruku terapiju.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi, ona slepo slusa dr i TSh planira da proveri tek za 4 nedelje...ma samo da je sve ok, jer je ozbiljno otisla u aut i neuspeh VTO ne znam kako bi prezivela, iako joj je ovo prvi postupak.
D77 super za tvoju rodjaku i betu,i ja sam kao neko pomislila da je beta tvoja.
Reci joj da ne veruje mnogo doktorima vec da preuzme stvar u svoje ruke i da ucini sve sto je do nje.To je par minuta da ode da da krv za TSH,a sve znamo koliko moze on da utice na ranu trudnocu.
Meni je sa terapijom za 5 dana pao sa 3,4 na 2,3 da bi za 5 dana opet skocio na 3.7 sa istom terapijom.
Reci joj da ne veruje mnogo doktorima vec da preuzme stvar u svoje ruke i da ucini sve sto je do nje.To je par minuta da ode da da krv za TSH,a sve znamo koliko moze on da utice na ranu trudnocu.
Meni je sa terapijom za 5 dana pao sa 3,4 na 2,3 da bi za 5 dana opet skocio na 3.7 sa istom terapijom.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Eho,hahahahah kakva si ti kraljica......Pa kad ispadne pljunuti embriolog,sta ces onda?:)
D77 cestitke za rodjaku...
Lenjivice,Mico,ako nista drugo iskoristite priliku da se upoznate...I da sto pre budete kuci...
Inace meni je bas veselo...Izasli mi hemoroidi koji tako lepo krvare na ovu vrucinu...Strasno!
Devojke :*
D77 cestitke za rodjaku...
Lenjivice,Mico,ako nista drugo iskoristite priliku da se upoznate...I da sto pre budete kuci...
Inace meni je bas veselo...Izasli mi hemoroidi koji tako lepo krvare na ovu vrucinu...Strasno!
Devojke :*
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
D77 bravo za tu betu pretpostavili smo da će to tako i biti, a što se tiče tsh već sam ti pisala tako da ja još uvek pijem 100 mcc iako sam ga bila spustila na 2.
Baš sam danas vadila krv za nalaze i usput i za tsh pa u ponedeljak rezultaati...
Baš sam danas vadila krv za nalaze i usput i za tsh pa u ponedeljak rezultaati...
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Palcice, Pegac, Ancice, hvala na cestitkama u sestrino ime...danas sam razgovarala sa njom, ali ona resena da TSH ponovi za 4 nedelje, a do tada ce biti na dozi Eutiroxa od 25mcg. Daj Boze da joj ova doza spustu TSH od 7, jer je ona toliko napeta i nervozna zbog raznoraznih problema koje ima.
Ancica 87 ::Eho,hahahahah kakva si ti kraljica......Pa kad ispadne pljunuti embriolog,sta ces onda?:)
Kako sta cu? Pa taman, ionako planiram dete da upisem na master studije za embriologa.
Noja, 192.
D77, cestitke sestri!
Eho- Broj poruka : 547
Datum upisa : 20.12.2014
D77, diiivno za rodjaku! Cestitke i od mene! Sto se tice "vere u dr", preprica joj moj slucaj. Da sam verovala dr a ne vama i sebi, moje bebe ne bi bilo i ona glupa dijagnoza missed AB bi se na kraju i ostvarila. Mada, ako odlucis da je jos ubedjujes, radi to obazrivo. Verovatno je istraumirana i svega joj je preko glave, pa da joj ne stajes na muku
Trudnjace
Trudnjace
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
D77, cestitke i u moje ime, bas mi je drago zbog tvoje rodjake. Kao sto su devojke vec rekle, pokusaj da je nagovoris da ponovi TSH. Meni je prof. Kopitovic rekla da ne valja ako je preko 3 na pocetku trudnoce.
Gledala sam na Ikeinom sajtu sobe za bebe, sva sam se raznezila. Jedva cekam, Boze zdravlja, da i to dodje na red.
Ljubim trudnicice.
Gledala sam na Ikeinom sajtu sobe za bebe, sva sam se raznezila. Jedva cekam, Boze zdravlja, da i to dodje na red.
Ljubim trudnicice.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Gde ste tudnice?
Neko zatisje...
Meni je sledeci ponedeljak ekspertski, i prvi susret sa poetncijalnim novim dr (prof Mikovic).
Htela sam pre toga da proverim KKS, urin, urinokulturu, D-dimer, Pg, TSH, secer. Imate li jos neki predlog?
Neko zatisje...
Meni je sledeci ponedeljak ekspertski, i prvi susret sa poetncijalnim novim dr (prof Mikovic).
Htela sam pre toga da proverim KKS, urin, urinokulturu, D-dimer, Pg, TSH, secer. Imate li jos neki predlog?
Ancci samo zelim da kazem iako se pisalo da je.prof Mikovic ODLICAN dr mene je tri dr slalo na serklaz i uradila bi da moja dr nije trazila njegovo misljenje i pokazalo se najbolje i najstrucnije da nisam bila za serklaz iako je blizanacka trudnoca posto je jedna beba bila karlicno a druga lezala na uscu grlica i doveli bi u opasnost od povredjivanja i moguces spontanog a grlic je cvrst i da cu po njegovom misljenju izdrzati i tako je i bilo poradjali su me u 36 ned sa istom duzinom i cvrstinom grlica kao u 16 nedelji i da sam trebala prirodno ne bih se otvorila sama..
Smrdica- Broj poruka : 293
Godina : 41
Datum upisa : 04.01.2014
annci ::Gde ste tudnice?
Neko zatisje...
Annci, meni hematolog pored D-dimer-a i KKS, uvek trazi i aPTT i PT. Za ekspertni sam nosila to sve plus glukozu, urin i urinokulturu, ako se dobro secam
Smrdice, hvala. I meni su ga nahvalili. Videcu. Vrv cu se prebaciti kod njega
Aries, znaci, dodacu i aPTT i PT
annci ::Smrdice, hvala. I meni su ga nahvalili. Videcu. Vrv cu se prebaciti kod njega
Ja kod hematologa idem na 4-6 nedelja. Na pocetku trudnoce sam isla na 2, ali mi je D-dimer bio visok, pa zbog toga. Dr mi je rekla da je to normalno u ranoj trudnoci. Kad je krenuo da pada, rekla je da nema potrebe da se vidjamo cesce od 4-6 nedelja. Ginekolog mi nije trazila te analize, ali sam joj ponela, jer sam isti dan vadila krv za sve, pa mi je bilo pri ruci. Inace, za sledecu nedelju joj nosim KKS, urin, urinokulturu, glukozu, gvozdje. Gvozdje mi do sada nije trazila. Mislim da ono kasnije bude problematicno.
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu