KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters

Strana 23 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 23 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lenjivica 2/7/2015, 12:14

Anci dobrodosla! Da ti bude skolska trudnoca do kraja!
Pozdrav za Sanjicu i bebirona!
Mame Zvoncice i Sofija, hvala na bebecim savetima!
Ostale okruglice, ljubac za vas!
Kod mene na pregledu sve ok osim grlica koji je samo 22 mm ultrazvukom, sto je jako malo! Jes da je zatvoren i usce je u T ali ipak je jako kratak!Nisam se forsirala najveci deo dana sam leskarila, ne znam zasto se ovoliko skratio. Mislim da cu se zacementirati za krevet dok ne udjem u sigurnu zonu!
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 23 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od micaubica83 2/7/2015, 12:42

Sanjice,ljubi bebicu :-).Anci dobrodosla :-).Lenjivice koja si nedelja?Ja sam u 30oj,grlic 25 cvrst zatvoren.Dr kaze da je to normalno da ovu nedelju i da samo nastavim sa Utrogestanom.
micaubica83
micaubica83

Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Šašava 2/7/2015, 13:19

Evo i mene :)
7 punih nedelja,
pre par dana culi srce :))
Šašava
Šašava

Broj poruka : 956
Godina : 43
Datum upisa : 30.04.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 2/7/2015, 13:45

Lenjivice samo leskari , da li si ti vadila nekako krv da znas da si alergicna progesterona ili si imala reakciju ? , mislim na utrogeston ? radi kegelove vezbe a vidi sa mamom kako je ona imala trudnocu , uglavnom genetika radi svoje , samo lezi i bice sve ok do sledeceg UZ ,

sasava , pegaz , anna dobro dosle na ove strane trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica

cekamo palcicu lelu zelenooku sandrololinu i jos moraju da se popune ove strane roda
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 2/7/2015, 13:51

Hvala, drugarice! poljubci poljubci poljubci

Palcice, ipak su mi koraci u srcu...i dalje cu tamo redovno da svracam...podrske nikada na pretek. Tako su i nas bodrile i zasipale bebecom prasinom ove iskusne.

Nemam pojma koliki grlic treba da bude u poslednjem trimestru, ali Lenjivice NE MRDAJ! To ti je moj savet.
Uvek sam mislila da cu biti od onih zena koje se sa posla odvezu same na porodjaj lol! lol! lol! Cvrc! Sve vreme ja osecam stomak, to je blago boluckanje, neki pritisak. Onda povremeno zaboli jace i stane. A cim saam malo duze na nogama (danas skoknula do posla samo na 2 sata i vratila se) odmah par kapi bronkasto...Tako da se prepadnem i pravac krevet.
Kolliko sam ja istraizvala, jako malo zena ima ove bolove od rane trudnoce. Iskreno, u mom okruzenju samo snaja koja je slicno gradjena (po prinipu pritke za paradajz lol! lol! lol! ). Moguce je da kod mrsavica organizam se priprema, materica siri i pravi mesto za grasak...nemam pojma...
ali sam odlucila da se ne sekiram, sigurno je sve to normalno
annci
annci

Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 2/7/2015, 14:02

Annci molim te kakvo setanje , samo krevet wc i Tv , knjiga poo izboru Very Happy Very Happy
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Šašava 2/7/2015, 14:07

Hvala, Noja, na dobrodoslici :))

annci ::da cu biti od onih zena koje se sa posla odvezu same na porodjaj lol! lol! lol!  Cvrc! Sve vreme ja osecam stomak, to je blago boluckanje, neki pritisak.
Moguce je da kod mrsavica organizam se priprema, materica siri i pravi mesto za grasak...nemam pojma...
ali sam odlucila da se ne sekiram, sigurno je sve to normalno

Desi se i meni to, kad sa necim preteram odmah mi kao nesto blago nije dobro... opominje organizam.
Osecam sirenje materice skoro sve vreme Wink
a nisam mrsavica.
To je, valjda, onaj osecaj koji opisuju zene kao simptome rane trudnoce ("kao da ces da dobijes")...
bar kod mene.. nije to bukvalno bol... ali zna da zamara...
Šašava
Šašava

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 2/7/2015, 14:10

I ja sam imala takav osecaj, siri se materica.

Sasava, bravo za srce, pisi kad ti je termin da te upisem na trudnicku statistiku, treba nam sto vise trudnica, da se popunjavaju redovi!

Annci, mani se posla, tako sam i ja mislila mogu mogu, a ono cvrc. Kad pocnes tek da se umaras, vrlo brzo se osetis kao da te je voz pregazio. lol! lol! Nije trudnoca dzabe drugo stanje. Popnem se deset stepenika, srce da iskoci koliko llupa, kad se samo setim. lol!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Šašava 2/7/2015, 14:18

Nemam vise pojma kad mi je termin, PM bila 5.5, ali prema velicini meska, mladji smo 7 dana od ocekivanog Very Happy Uglavnom neka druga polovina februara :)
Sta ce ti ta statistika?
Šašava
Šašava

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 2/7/2015, 14:34

Imamo na trudnickim stranama bebe koje se ocekuju i koje su rodjene na Kutku. I onda vetar u ledja curama koje se jos bore.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Šašava 2/7/2015, 14:47

sad ti sracunaj, pa nas ubaci :)
Šašava
Šašava

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 2/7/2015, 16:02

Sasava kad ti je bila zadnja menstruacija , tako cemo izracunati :) hehhe
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 2/7/2015, 16:05

5.5 ako je tad bila poslednja po tabeli 2016. februar 9.
http://www.kalendar.rs/kalendar-trudnoce.php
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 2/7/2015, 16:43

https://kutak.forumotion.com/t2771p90-termini-za-porooaj

evo ponosnog Kutanjskog spiska Very Happy
Ja se bas nameracila da upisem Annci, ali je Biksi bila brza

Dobrodosle, nove trudnice!
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 2/7/2015, 19:17

Devojke, jedna molba Very Happy
Treba da radimo statistiku za 2014. god,
pa koja se jos nije upisala neka skokne da svrljne neku... lol!

https://kutak.forumotion.com/t2772p60-statistika-za-2014-godinu

Pozdrav od mene Very Happy
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 2/7/2015, 21:54

Vuchica ::https://kutak.forumotion.com/t2771p90-termini-za-porooaj

evo ponosnog Kutanjskog spiska Very Happy
Ja se bas nameracila da upisem Annci, ali je Biksi bila brza

Dobrodosle, nove trudnice!

Jooj, kakva divna strana...nisam je do sada videla...ustvari, ja sam od kutka najvise bila na koracima i stranama za PFC, tek sada otktivam sve cari... lol! lol!
annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 2/7/2015, 22:28

Da, Annci, i ja volim tu temu gde su termini, jos je bolji osecaj kad se upise jos koja cura kad uspe. Mrsava nam je 2015. jos uvek, mora se popravljati, mada imamo dosta cekalica i bockalica, pa ce nam valjda one popraviti spisak ovde!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 3/7/2015, 08:34

Annci ime,dobro ti nma dosla na ove strane,kao i Sasava i Pegaz!
Sanjci,Tatjanice,nadam se da uzivate sa svojim bebama....
Trudnice drage koje se dugo ne javljate nadam se da ste dobro,i da odmarate u hladovini,jer je meni katastrofa po ovoj vrucini....Mi u utorak na kontrolu,pa pisem izvestaj,valjda smo dosli do kile konacno...
Ljubim sve,i trudnice i mamice i bebice i one koje ce sve to biti...

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 3/7/2015, 08:36

Dobro jutro trudnice drage!
Gde ste nestale?Nadam se da vas je ovo lepo vreme odvuklo van kuce pa zato nemate vremena da pisete.

Anci kakvo je stanje,jel stalo mrljavljenje?Primiri se,pliz!

Ljubim vas puno,mazite stomake,a ja se nadam da vam se pridruzujem od ponedeljka! :)
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 3/7/2015, 09:19

Ime moje, poljubac . Kako to daleko zvuci meni 1 kg...Drzim fige jaaako za tvoju bebicu, i jedva cekam izvestaj.

Palcice, ja sam ti od juce popodne ko bubuca. Malo prosetam po kuci, sednem za racunar, (posto sam odlucila da ga necu drzati u krilu lezeci), zalijem cvece i horizontala. Danas mi dolazi bratanica koja zivi u drugom gradu i nisam je videla dva meseca!!! Inace ima 17 meseci i med-medeni je! Tetka ce biti u horizontali i pratiti te predstave po kuci!
Mrljanja nije bilo boga mi od juce u 16. A i tada mozda dve kapi...tako da je moj junak bas opasan! Cim se mama malo opusti, on krene sa ritanjem. Vec sada se vidi ko ce biti glavni lol!
annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 3/7/2015, 11:07

Drage devojke,

Evo i mene posle duzeg vremena. Nisam pratila sta se ovde sve desavalo, a vidim da ima mnogo lepih vesti... beba beba bebe bebe trudnica trudnica trudnica trudnica

Prvo bih zelela da cestitam novim mamama (Tatjanici, Sanjici, Cala Domingos, Mrvici... nadam se da nisam neku preskocila) i da njihovim bebicama pozelim dug i srecan zivot. Takodje, zelim dobrodoslicu nasim novim trudnicama (Eho, Annci, Pegaz, Sasava... nisam popamtila sve Embarassed Embarassed Embarassed ) i zelim im mirne i dosadne trudnoce. Narocito mi je drago se se Anncin bebac pokazao kao veliki borac (neka mi ostale trudnice ne zamere, ali sam zbog Annci bas strepela).

Meni su stigli rezultati Prena testa: zdrav, prav bebac, hvala dragom Bogu. Kutak ce biti bogatiji za jos jednog decaka bebe Koliko sam ukapirala, decaci ozbiljno vode. Vreme je da se i devojcice malo aktiviraju lol! . Bila sam na UZ-u, bebac je izuzetno aktivan, non-stop se meskolji, sad sam 16. nedelja (mislim 16+3, nikako da stavim tiker Embarassed ). Cekaju me redovne kontrole kod hematologa i endokrinologa. Od terapije imam Fragmin, Utrogestan 1x200 mg i Femibion 2. Nakon silnih lekova, dobro je da sam trenutno samo na ovom.

Ljubim vas i grlim sve, devojcice moje drage, i zelim vam najdosadnije moguce trudnoce ljubav ljubav ljubav d d d
AriesGirl
AriesGirl

Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 3/7/2015, 13:44

Aries, bravo za super decaka! osmeh srce osmeh srce osmeh srce

U ovoj godini vise decaka bogami, ali u prethodnoj je bilo vise devojcica cini mi se Wink Evo moje cice bebice vas puno pozdravljaju Very Happy Very Happy
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 3/7/2015, 14:17

...prvo da chestitam novim trudnicama i pozhelim lagane trudnoche i zdrave bebice!!!
....aries,jako se radujem tvom lepom izveshtaju,kiss za malog fudbalera :*
...anchice,drzhim fige za utorak! :)
...millenice,kako si nam ti sad kad sitno brojish?
...sanjice,ljubbbb za malog vasilija,sigurno uzhivate vas troje!!!
....grlim sve trudnice!!!

...mi smo danas bili na prvoj kontroli...napredovali smo 175 grama za 7 dana,doktorica kazhe da je to dobro....sofija je dobila i bsg vakcinu,malo je plakicala...inache,dobra je moja mekana zekana,samo jede i spava...ma,tatina devojchica skrozzz!!! Wink
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenjivica 3/7/2015, 14:25

Bravo za Sofiju Tatjanice, samo neka raste!
Sofija, toliko srece, smeha i radosti u ovom videu! Prelepe, nezne, vesele devojcice! srca
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/7/2015, 14:27

Kakve medene pufne Sofi!  Ljubi ih tako nasmejane, prvo od Arse, onda i od mene! :-D

Tatjanice, pocasti nas slikom princeze!

Kiss za trudnaje i ostale svracalice!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 23 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu