KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Marie
krinka
Eho
MalaSaJuga
bebko
Šašava
annci
d77
zvoncica36
pegaz
Simona
Ancica 87
Erata
Cala Domingos
Zmajuška
Niny
Amna84
SoJa
Vuchica
Blanka
SladZana
ragaco
PalcicaBg
Stenli
Ninche
JednaSova
Sofija Veks
saska1
bak
Bobaue
zsuki75
BiKsi :)
tatjanica
ganedina
millena
jelena*mama2andjela*
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
lelas
JocY
luckystar74
Strumfeta78
Smrdica
Dacaa
mamadabudem
micaubica83
lenjivica
AriesGirl
Vecka
marija123
dada88
noja
56 posters

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od millena 10/6/2015, 06:25

Mico,sad mi je lakse,vec sam mislila iskrvaricu na porodjaju,jedino meni trombociti vudno padaju,zato cu otici dr .Rekla sam za lek da sam uzela,ali eto juce i danas je super.
millena
millena

Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od MalaSaJuga 10/6/2015, 14:16

Ja sam u bolnici.primam tokolizu i tresem se.imam bolove od jutros.drzite nam palceve da izguramo do subote tad nam dolazi dr i ulazimo u deveti
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/6/2015, 14:20

Sanja, drzimo fige jakoooo!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/6/2015, 14:20

Sanja, drzimo fige jakoooo!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 10/6/2015, 14:22

Sanja, drzim palceve! Mene su 8 dana drzali na tokolizi i bila u istoj nedelji kao ti...sve ce biti u redu...!
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od millena 10/6/2015, 14:23

Sanja,drzi se.Zasto imas bolove,je li povezano sa porodjajom ili nesto drugo uzrokuje bol?
millena
millena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micaubica83 10/6/2015, 14:42

Sanja,drzi se jos samo malo.Millena normalno je pred kraj trudnoce da padaju trombociti.Ispod 80 000 hospitalizacija,tako je meni napisao dr Elezovic na izvestaju a potvrdila mi je isto hematolog iz Nisa.Koliko su tvoji trombociti?
micaubica83
micaubica83

Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od millena 10/6/2015, 14:53

Mico,pre 10-ak dana bili su tek malo ispod vrednosti,tj 184( ref vred od 186-353), prekjuce su vec bili 170, imaju tendenciju padanja,a i samim tim mi se piremetilo vreme zgrusavanja.
Nadam se da nece bas otici previse dole do porodjaja jer je i to blizu.Nisam znala da je to normalno,ali uz to sad,mesecima vucem povisene leuk i crp,a ima jos toga s cim se i ne smaram.Koja si ti vec nedelja sad?Cini mi se da si pisala da su nisko?I ova moja bebica je nisko pa imam stomak kao kruska.
millena
millena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micaubica83 10/6/2015, 15:13

Ja sam 26 i po :-).Moji trombociti se krecu od 119 do 140 primam i fraxi pa on jos dodatno hoce da obori trombocite.Tvoji su odlicni,ne brini.Nemoj da jedes nista slano zbog pritiska.Ne znam da li nosim nisko niko mi to nije rekao ali osecam da me bebe bas nisko sutaju,e tad mi se stvrdne donji stomak kad pocnu da sutaju pa pomislih da su mozda to lazne kontrakcije o kojima su devojke pisale.
micaubica83
micaubica83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenjivica 10/6/2015, 15:39

Sanjice, drzim fige da izdrzite jos malo!!!!!!!

Devojke, daju li vama bromazepam? Meni dr prepisao od 1,5 mg. Nisam cula do sad da taj lek sme u trudnoci?
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 10/6/2015, 16:10

Sanja navijam da udjete u deveti i da sve dobro prodje!
Lenjivice, moja sestra je pila bromazepam, porodila se pre mesec dana. To se prepisuje trudnicama, nista ne brini!
Ostale trudnice, poljubac!
marija123
marija123

Broj poruka : 299
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 10/6/2015, 16:43

Mrvice,cestitam rodjene princeze,neka je ziva i zdrava jos sto godina!

Vidim da je sve ok drugarice ,neka tako ostane,pu,pu,pu!
Sanja,drzi se ,bilje sto si i bolnici i primas tokolizu,bices ok.Milena trombociti padaju pred kraj trudnoce!mi smo ok,nesto nervozniji nego inace ali valjda je i to normalno.e da lenjivice,ko je na odrzavanju daju bromazepam ili bensendin,kao deo terapije.

lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 10/6/2015, 17:56

Trudnice drage samo da vas pozdravim i mahnem,pu pu pu sto kaze Biksi,sve ste tu ali vidim da se nekima priblizilo i upoznavanje. Ljubim vas puno puno usne usne usne usne

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 10/6/2015, 20:00

Sanja, drzite se, a mi cemo da drzimo fige i da navijamo da izgurate do subote kao 2 u 1 i da sve bude u redu. molitva molitva molitva molitva molitva

Lenjivice, ja sam ceo sesti mesec, kraj petog i pocetak sedmog, pila tablete valerijane, ali sam pricala sa Kopitovickom posle bete, rekla mi je da smem uzimam bromazepam od 3 mg, tako da sigurno smes i od 1.5, neces ga ni osetiti, to je sigurno, ali ce ti se materica smiriti. Kako napredujete? Very Happy U sedmi mesec se ulazi sa 27. nedelja, a u 27. nedelji sa 26+1, po tabelama koje sam ja nasla na netu, evo i teme ovde gde je sve objasnjeno u slicicama (https://kutak.forumotion.com/t68p45-trajane-trudnoae-i-termin-porooaja) svakako, mozes da racunas i od termina, pa unazad. Npr. meni je termin 20. avgust, pa svakog 20. ulazim u novi mesec, mada, postoje vise nacina racunanja, zavisi koji ces ti prihvatiti. Ja se vodim ovim tabelama, pa sam od 12. juna u 8. mesecu.  Very Happy Po njima 8. i 9. mesec traju po 5 nedelja.

Milena, znam da je normalno da padaju trombociti... ali ne znam koliko. Ja sad proverila sve svoje rezultate, ali ne videh da su mi igde radili trombocite zbunjen Ili ih zovu drugacije, moram da proverim, sad sam se ubacila u frku. Kontrolisi samo cesto pritisak, meri po 3 puta u kratkom roku (ne jedno za drugim), pa ako te uhvati frka oko necega, mmozda mozes da odes u hitnu pomoc... onda bi trebali da te pogledaju detaljno. Razumem te u potpunosti, jer i ovde je isto, niko te ne ferma nesto mnogo.. jedino sto moze da se ode privatno, pa se plati, mada, moj dr ne zeli da me vidi cesce od 1 meseca. Rolling Eyes

Lelas, kako ste vi? Very Happy

Mico, super i vi gurate! Very Happy Stavi tiker da te pratimo. Very Happy NI ja ne uspevam da shvatim da li imam kontrakcije ili ne, stvrdne mi se ponekad stomak, ali me nista ne boli, pa cutim, i pravim se blesava.

Tatjanice, superiska da si sve zakazala i super da ce ti tetka biti uz tebe! osmeh srce Joooj, jos samo maaalkice! smajli angel smajli angel

Ancice, sve sam ti vec rekla, odmiruj jos par nedelja, pa ces posle lako. Bolje je pripaziti se, iz svog iskustva govorim.

Marija, ne plasi se EUZ, bice sve super, videces!  Very Happy  osmeh srce

Ganedina, sva sreca pa si se primirila!  Wink  lol!  lol! GOsti kad dodju, treba samo da ih organizujes, kao sto ja radim, samo im kazes ko sta da radi, a ti odmaras. A na kraju, bas ti i ne trebaju gosti sada da ih sluzis, jedino ako ti se oni nadju i dodju da ti pomognu. Ne mozes ni da ga osetis ako ne mirujes, ja sam samo 2-3 puta osetila malca dok stojim, a kad hodam nikad, cim sednem i podignem noge, legnem, zurka non-stop!  lol!  lol!

Vecka, kako si? Gde si se ti izgubila? Nadam se da je sve u redu!  osmeh srce

Makac, kako si ti? Kako guras?

Maki021, nema te da nam se javis?

Libertte, Cala Domingos, Bezdan, Atomski mrave, Smiley, Nadalice, kako ste?! Javite se makar na blic.

Mi smo danas isli na poslednji EUZ, bebac je super, 1500 gr, 40 cm, kaze dr i da krene porodjaj sada, bebac je bezbedan, jer je dovoljno veliki. Ali, znamo da nece krenuti, ceka avgust.  osmeh srce Svakako, svi organi su super razvijeni, protoci odlicni, sve je skolski i odlicno! Dr zadovoljan, mi jos vise! JEdino je mali baksuz resio da nas zeza, pa je pola sata koliko je trajao UZ krio lice rukicom i nije postojao nacin da skloni, iako je dr probao sve!  lol!  lol! Imamo obrascice, onako, bas muske!  Very Happy  osmeh srce Bice obrascica za cmakanje!  smajli angel
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 10/6/2015, 20:26

Sanja, kako si? da li si primila Deksametazon? Kao sto znas ja sam izdrzala 17 dana, otvorena 4 prsta, a prva 4 dana sam bila na tokolizi. Drzim fige!
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 10/6/2015, 20:40

Kometo bravo za EUZ i veliku bebicu. U julu i avgustu cemo imati puno beba :)
marija123
marija123

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 10/6/2015, 20:56

Sanja drži se ,dobro je da si pod nazorom doktora.
Meta odličan izvještaj baš mi je drago da je sve potaman i da ste sada u bezbjednoj zoni ljubim.
Ganedina pa ti si prava vrednica ali prikoči malo ,odmaraj,kuliraj neka drugi rade .
Okruglice ljubim sve ljubav
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/6/2015, 23:16

KOmetice, bravo za velikog drugara! osmeh srce Naravno, on zuriti nece, i cekace avgust! I sigurna sam da ce imati najsladje obraze za cmakanje!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenjivica 11/6/2015, 00:27

Djevojke hvala na odgovorima!
Stvarno, nema Vecke?
Za Sanjicu jos jednom navijam da izdrze jos malo!
Kometice, bravo za deckica velikog dasu! Sad mozes da uzivas ali ono skroz naskroz! Naravno, sacekace on, bice to jedan lav ( u horoskopu)
Cmokenzi za sve osmeh srce
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micaubica83 11/6/2015, 02:44

Vecka se izgleda naljutila zbog onog nesporazuma :-(.Vracaj se na forum Veckaaa,bas se oseca tvoje odsustvo.KoMetak slatko si me nasmejala sa kontrakcijama...cutim i pravim se blesava :-D.Ja nesto ne smem da cutim,za nedelju dana idem na kontrolu pa cu reci dr jer se jako plasim da ne pocne da mi se skracuje grlic od tih kontrakcija.Ipak su u pitanju dve bebe a nisu mi stavili serklaz sto me jos dodatno plasi
micaubica83
micaubica83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 11/6/2015, 06:23

Cao drage moje ja ovo lose podnosim.cele noci nisam spavala trese opasno i lupa srece. Pokusali da me smire cak smo i bedoksin dobili jer sam se bas ispovracala. Sad mi vadise krv.nizak mi i pritisak. Eto tako je.
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od millena 11/6/2015, 07:13

Sanja drzi se jos malo da izdrzite..
Pre par dana pisala sam Vecki pp,rekla mi je samo da je u bolnici,pisala sam joj opet,ali vise se nije javila,nadam se samo da nije nista opasno i da su ona i bebica sigurno.
millena
millena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 11/6/2015, 08:03

Sanja izdrzi, znam da ti je grozno, ali sve ces to da zaboravis kad budes drzala bebicu u rukama. Subota je blizu, a ja navijam da beba i malo duze ostane u maminom stomaku.
marija123
marija123

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 11/6/2015, 09:09

Joj bre Sanja....Izdrzi jos ta tri dana da vam stigne dr....Mislim na tebe jako,jako!!!
Lenjivice meni su davali bensedin od 2mg to mu dodje na isto..
Kometa,kakva momcina...bravo bravo!!!Sve si mi rekla,i trudim se da mirujem ali prosto mi nekad nesto zapara oci pa moram da uradim...
Millena,cuvaj se jos malko....
Nadam se da su Vecka i beba dobro...
Marija opusti se bice dobar uz!
Ganedina Mico Tatjanice...Mislim na vas sve i nabrojane i ne....Ja cu sire opisati uz i sve ostalo posle utorka kad prodje kontrola i Novakovka vidi ono sto nije uspela tad!!
Ljubim vas sve!

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/6/2015, 12:23

Sanja, da sto duze budete dva u jedan!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu