trudnoca
3 posters
KUTAK :: TRUDNOĆA I POROĐAJ :: Trudnoća
Strana 1 od 1
trudnoca
Pozdrav,
zanima me, posto od navedenih simptoma imam samo pojacanu nervozu, sto je meni logicno jer mi je krenuo ispitni rok. Naime, meni je ciklus na 25 dana, a sada mi kasni tacno 14. Ovo mi se vec jednom desilo, pre par meseci. Inace, imam aktivan seksualni zivot vec skoro godinu dana, i nesto duzu vezu. Radila sam test za trudnocu, negativan je. Koliko su testovi pouzdani, i da li je moguce da sam u drugom stanju?
Unapred hvala.
zanima me, posto od navedenih simptoma imam samo pojacanu nervozu, sto je meni logicno jer mi je krenuo ispitni rok. Naime, meni je ciklus na 25 dana, a sada mi kasni tacno 14. Ovo mi se vec jednom desilo, pre par meseci. Inace, imam aktivan seksualni zivot vec skoro godinu dana, i nesto duzu vezu. Radila sam test za trudnocu, negativan je. Koliko su testovi pouzdani, i da li je moguce da sam u drugom stanju?
Unapred hvala.
Nata123- Broj poruka : 3
Datum upisa : 26.05.2015
Re: trudnoca
Dobro dosla Nata.Sa 14 dana kasnjenja,ako je test malo bolji,tj osetljiviji trebalo bi nesto pokazati,ali ako si uzela neki slabiji,mozda je i rano.Mozes da izvadis krv i uradis lontrolu HCG,to pokazuje 100%,ali cak i ako nisi u drugom stanju treba ti ginekoloski pregled da otkrijes uzrok kasnjenja,pogotovu sto ti je vec jednom bilo tako.Mozda bi ti bilo najbolje odmah zalazati pregled,izbegnes nedoumicu,a sto das pare na testove i vadjenje krvi ipak se pregldas.Nadam se da ce ti jos neko odgovoriti,mozda sa boljim savetom,pozz
millena- Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014
Nato, ako ti kasni 14 dana, i test je negativan, trudna nisi sigurno...ali, nije dobro da u tim godinama imas problema sa neredovnim ciklusom, bez obzira na stres oko ispita. Zato, kad se zavrsi ispitni rok, uradi pregled kog ginekologa, ukljucujuci i hormone. Ako postoji neki problem, ne daj boze, bolje da odmah krenes da ga resavas, pa kad bude pravo vreme za bebu, da sve ide glatko.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
hvala..poslusacu vas, samo da prodju ispiti.
Nata123- Broj poruka : 3
Datum upisa : 26.05.2015
KUTAK :: TRUDNOĆA I POROĐAJ :: Trudnoća
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu