KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+57
saska1
labradorka
ragaco
mijaki
HappyGirl
Eho
Niny
SoJa
winni
SannI-AlL
sunny.tp
Vuchica
annci
daki_mm
ncoka
enap
Mika
AriesGirl
Hiperaktivna
Bobaue
ganedina
Sofija Veks
BiKsi :)
SladZana
nadalica
zvoncica36
Dacaa
hocukusurnecuzvaku
libra35
marija123
lelas
mamadabudem
Vanja80
tatjanica
branka86
bak
Nataly17
MalaSaJuga
Baš za andjele 75.
Zmajuška
Blanka
PalcicaBg
DMANA
micaubica83
sandrolina
pegaz
JocY
jelena*mama2andjela*
lenjivica
luckystar74
dragana76ns
millena
Amna84
Vecka
nina :)
lela1984
KoMetaK
61 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 15 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od BiKsi :) 29/3/2015, 23:17

Navijam cure, al sve mi mirisete na prolecne trudnice, po tome sto pisete! Verujem da sam upravu, drugacije ne zelim ni da pomislim da moze biti! roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 15 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Zmajuška 30/3/2015, 00:10

Ierapetra, 5 je moj omiljeni broj Wink , biće to odličan sex u labu ! Navijam ! vv vv vv d d d d d d d d d d d d d
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 30/3/2015, 06:50

Dobro jutro Very Happy
Vec jutrima se budim u 5 za utro i posle toga nema spavanja.Doduse zaspim kao kokoska u 22h Laughing
Razmisljam da taj u 5 popijem jer me tako osamuti,pa da bar do 7 odspavam.
Inace juce i jutros pri stavljanju utrogestana primetila sam da mi je grlic bas nisko,jedva stavim lek i to me bas brine.
Mislim da je pred ciklus tako nisko.

I evo opet na ulosku braon niti,kad se obrisem nema nista.
Temp.danima 36.8,i nije neka
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DMANA 30/3/2015, 08:58

I to je znak trudnoce,tako rano budjenje.Inace sam spavalica ali sam naslutila da je uspelo kada sam pocela tako rano da se budim likeit SRECNO!!!!!
DMANA
DMANA

Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DMANA 30/3/2015, 09:01

Palčice, Daki, Hiperaktivna, AriesGirl Lerapetra Blanka navijam i vucem vad sve za nosic igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
DMANA
DMANA

Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 30/3/2015, 09:22

Lerapetra, navijam za dobre embrione!

Palcice, i ja se budim rano kao pekar. U 6h stavljam Utrogestan, u 7,30h dajem sebi Fraxiparin, a u 9h pijem Dexason. Ja budem budna jos pre 6h i posle, ma koliko se trudila, nema vise spavanja. Mislim da mi je to zbog nervoze. Ovo cekanje mi je nesto najgore. Mada sam, za sve ove godine borbe, morala vec nauciti da budem strpljiva. Ali, nesto mi ne ide.

Mislim da cu malo u setnju, dok nije pocela kisa. Mrzi me, ali skrenem misli, pa mi brze prodje vreme. I ovako sam sva nesto bljak u poslednja 2-3 dana. Uhvatilo me neko ludilo i samo mislim kako mi ovo nece uspeti Sad

Grlim vas sve i navijam... Hvala sto ste uz mene...
AriesGirl
AriesGirl

Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daki_mm 30/3/2015, 09:25

Razumem te skroz....... isto Sad
glavu gore. Zivot je ispred nas
daki_mm
daki_mm

Broj poruka : 123
Godina : 47
Datum upisa : 26.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 30/3/2015, 09:32

Eh lude glave! Kako cemo se smejati ovome kad nas za par dana opale visoke bete cveće
Evo malo roda za svaku od nas,ja sam rezervisala ovu sto nosi devojcicu Wink
roda roda roda roda roda roda
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 30/3/2015, 09:43

Da se upisem, meni je juce pocelo i ujedno se zavrsilo bockanje, posto sam na Elonva terapiji (jedna doza menja sedam), pa u petak vadim krv i na UZ. Ima li neko iskustva s ovom terapijom?
Ostalim devojkama puuuuno srece, izgleda da ce biti dosta trudnica ovog proleca! ljubav ljubav ljubav
marija123
marija123

Broj poruka : 299
Godina : 49
Datum upisa : 18.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 30/3/2015, 10:28

Marija blago tebi,to mi super zvuci.Navijamo za petak i dobar UZ.
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija123 30/3/2015, 10:44

Hvala Palcice! Nadam se da si ti vec trudnica Aries i Daki isto trudnica trudnica roda roda roda
Nisam nikad primala neku drugu terapiju da bih mogla da uporedim, ali ova je super jer je samo jednom i nikakve nelagodnosti ne osecam, bar za sad, kao da je nisam ni primila yes
Ostale devojke navijam igracice igracice igracice igracice igracice igracice
marija123
marija123

Broj poruka : 299
Datum upisa : 18.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 30/3/2015, 11:16

Navijam devoke i saljem rodice
roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Devojcice, decake, blizanceeeeeeeeeeeeeeeee, svakoj neka dodje roda koju zeli :*****

Palcice, lepo da ti se tt drzi blizu 37, nije niska, bitno je smao da ne opada naglo, cak i ako malo bude niza opet je dobro sve dok ne opadne odjednom naglo :)
Ja inace sa nesanicom vec 6 meseci, bukvalno od ovulacije i meni se ispostavilo kao jedini konstantan trudnicki simptom, tako da mi i vasa nesanica mirise na trudnoce :)

Vecka

Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 30/3/2015, 13:36

Devojke navijam za svaku,da ne imenujem po naosob....
Ja se secam da je i Vecka pisala da ne moze da spava,meni je temp. dva dana pre bete bila 37.2 ali to inije nesto,od simptoma bas nista oaim cestog krvarenja iz nosa i stalno zapusenog nosa to me i sad drzi,a nisam ni znala da to spada u simptome...Ako spada...
Neka rode donesu sta god samo nek svakoj nesto ubaci u odzak....
Sve vas vucem za nos!

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 30/3/2015, 13:39

Zenice, samo da posaljem malo rodica...
ovih prolecnih....
roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
annci
annci

Broj poruka : 1805
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 30/3/2015, 13:41

Annci ime moje drgo mi je da si ponovo tu....Imas li nesto u planu?Sta je sa BB?

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 30/3/2015, 13:51

Nemam pojma sta je sa BB...nadam se da joj raste stomacic negde, ali da je samo od uzbudjenja zaboravila na stare saborke...i neka je, samo nek nam se goji....

Ja sam vec par meseci na pracenju za prirodnjak, ali neuspesno do sada...i tako potrosih vreme do aprila, kada sam zacrtala odlazak u Prag. Na prve konusltacije. A onda u maju postupak u PFCu. Razmenila par mailova sa njima, poslala im popunjen upitnik i sve svoje rezultate...sada cu da obnovim jos neke brieve, papu, kolposkopiju... i da konacno i nas ogreje sunny sunny sunny

Kako si mi ti, trudnjaco? Daj malo slatkih detalja, da nam budu vetar u ledja.... navijači1
annci
annci

Broj poruka : 1805
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 30/3/2015, 14:12

Da je slatko,nije bas tako slatko ali nadam se da ce biti na kraju...4 nedelje sam krvarila,hematomi cuda neka,sad vec imam kontrakcije,i sta da ti pricam..ali sve cemo izdrzati samo da bude sve u redu...
Ja svim srcem navijam ako nista ne od prirodnjaka da taj prag zasija na tebi i da bude jedan bebiron konacno...Verujem da ces uspeti...Ljubim te!

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 30/3/2015, 18:40

Napred koraci.navijam za velike bete i dosadne trudnoce!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 31/3/2015, 07:36

Dobro jutro drage moje!
Gde ste cekalice,kako idu dani?

Kod mene 6dpt.Juce sam skoro ceo dan imala blage menstrualne bolove,narocito kad stojim,kad lezim skoro ne uopste.Uvece su bili jaci sa pulsiranjem ne bas na sredini vec malo levo.(ala opisujem) Laughing
Od jutros nema bolova.
Grudi bolne i otecene.
Mene inace grudi i stomak bole pred ciklus,tako da ne znam sta da mislim.Jedino sto mi daje nadu su one braon niti sto su se pojavljivale.

Pozdrav za sve! ljubav
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 31/3/2015, 08:24

Palcice, saljem bebecu prasinu!
vv vv vv vv vv
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 31/3/2015, 08:27

Devojke, da li su neku od vas svrbele sake i dlanovi? Mene u poslednjih par dana nesnosno. Povezujem to sa Utrogestanom. Nemam nikakav osip, samo iz cista mira krene svrab i nakon 10-15 min. prodje. Citala sam da ne valja kad se ovo desava pred kraj trudnoce, jer moze ukazivati na holestazu (poremecaj rada jetre-zuci), ali mi nije jasno sta moze biti 8. det. Izludeh od svraba.

Navijam za sve. Ljubac. ♡☆♡☆♡☆
AriesGirl
AriesGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 31/3/2015, 08:29

Ohoho, evo javljaju se nove trudničice.....sunny sunny sunny sunny sunny sunny

AriesGirl, ako te toliko svrbe dlanovi - pa dobićeš puuuno para sunny Laughing
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 31/3/2015, 08:30

Mene s vremena na vreme zasvrbi dlan,ja to povezujem s onim daces il dobices pare lol!
Ne znam sta bi to moglo biti,mozda i od nervoze.
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 31/3/2015, 08:31

Mamadabudem poljubac
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 31/3/2015, 08:35

mamadabudem :) ::Ohoho, evo javljaju se nove trudničice.....sunny sunny sunny sunny sunny sunny

AriesGirl, ako te toliko svrbe dlanovi - pa dobićeš puuuno para sunny Laughing

Problem je sto svrbi i levi i desni, sto znaci da cu i dobiti parice i dati ih :)
AriesGirl
AriesGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu