Mart...da bude kao prošlogodišnji :-)
+62
Hitron-Luka
nesalela
ninica2
bebko
medolino
jelena*mama2andjela*
karakaca
caci
Sofka
ganedina
Shizika
vašar
penelope
JocY
key
PalcicaBg
kasia
djole42
libra35
cicsa80
anna
bobica83
viktorija
dr mali pariz
Simona
dacans
Zoka83
lilya
SannI-AlL
maus
buby
brinbili
Tinche
lelas
luckystar74
zvoncica36
Vecka
hocukusurnecuzvaku
cufta
MAAKKI
missile
BiKsi :)
MalaSaJuga
lela1984
KoMetaK
HappyGirl
Zmajuška
saska1
Vuchica
Star77
JAmajka
tatjanica
bak
mamadabudem
Ancica 87
Sofija Veks
nina :)
enap
Blanka
snedra
Ema78
SladZana
66 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 19
Strana 13 od 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Mart...da bude kao prošlogodišnji :-)
Sad sam malo proguglala njegove ilustracije,fenomenalne su
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Zvao me Goran
Zamoljen je Kutak da Maju ne zove dok ne skine sondu. Otežano i teško priča i zato molim vas vodite računa o tome. Čim joj skinu sondu vi navalite :) Naravno javićemo vreme vađenja :)
Rekla sam Goranu za našu ideju i sviđa mu se i uzgred je pitao ako on bude čistio jer to znači da može da uzme te pare Car bio, car ostao! :) Uglavnom je rekao sve ono što već znate, čekaju se rezultati... Navijajmo i molimo se i dalje tek sad joj predstoji prava bitka.
I na kraju razgovara, pitah ja Gorana najedvite jade uz stid zemljo otvori se :) Gorane, da li si slučajno dobio poruku koja glasi...? Jesam, reče on. Au žene kakva bruka Znaš, to je bilo za mišicu, slučajno sam... Ma navikao sam ja, hoće žene meni tako kad me vide i čuju On je genijalano blesav pa me odmah spasao daljeg blama :) Kaže, video sam i u fazonu sam bio ok, došao ti momenat, zbog svega :) Tako da sad možete da se smejete koliko hoćete baš me briga
Žene drage, divne ste sve! Divan je ovaj Kutak! Volim njega, volim vas i volim ovu veselu, pune nade atmosferu. Biće sve dobro, biće!
Zamoljen je Kutak da Maju ne zove dok ne skine sondu. Otežano i teško priča i zato molim vas vodite računa o tome. Čim joj skinu sondu vi navalite :) Naravno javićemo vreme vađenja :)
Rekla sam Goranu za našu ideju i sviđa mu se i uzgred je pitao ako on bude čistio jer to znači da može da uzme te pare Car bio, car ostao! :) Uglavnom je rekao sve ono što već znate, čekaju se rezultati... Navijajmo i molimo se i dalje tek sad joj predstoji prava bitka.
I na kraju razgovara, pitah ja Gorana najedvite jade uz stid zemljo otvori se :) Gorane, da li si slučajno dobio poruku koja glasi...? Jesam, reče on. Au žene kakva bruka Znaš, to je bilo za mišicu, slučajno sam... Ma navikao sam ja, hoće žene meni tako kad me vide i čuju On je genijalano blesav pa me odmah spasao daljeg blama :) Kaže, video sam i u fazonu sam bio ok, došao ti momenat, zbog svega :) Tako da sad možete da se smejete koliko hoćete baš me briga
Žene drage, divne ste sve! Divan je ovaj Kutak! Volim njega, volim vas i volim ovu veselu, pune nade atmosferu. Biće sve dobro, biće!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Palčice , jeste to je taj račun u Intesi.
Ja se jos trazim. Posveticu se tome ovih dana
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Happy nek si se izvadila
Evo me,iscitala sta sam propustila...
Majo, audicija za Ausvic... , drago mi je da te humor ne napusta. Draga moja, krpimo snage sve, trebace ti. A mi smo tu,vetar u ledja da ti damo!!
Sunce moje milo, zvucis mi ko Miroslav Ilic, ti si me tek slatko nasmejala
Puno pozdrava za sve vas cure, malom Petru drzimo palceve da sto pre izadje sa mamom iz bolnice...
I svima.skupa puno ljubaca od Zvezdanica!
Idemo malo zatalasati,nije tesko
Majo, audicija za Ausvic... , drago mi je da te humor ne napusta. Draga moja, krpimo snage sve, trebace ti. A mi smo tu,vetar u ledja da ti damo!!
Sunce moje milo, zvucis mi ko Miroslav Ilic, ti si me tek slatko nasmejala
Puno pozdrava za sve vas cure, malom Petru drzimo palceve da sto pre izadje sa mamom iz bolnice...
I svima.skupa puno ljubaca od Zvezdanica!
Idemo malo zatalasati,nije tesko
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dusa nasa Majce...samo bar te sonde da joj povade i drenove,super sto je ustala...minut-minut....navijam za odlicne rezultate
Kometa ja nisam uspela preko e-bankinga,morala sam u posti...trazi mi da registrujem primaoca,adresu...sve...tako da mi to komplikovano bese...cim budem opet pri paricama uplaticu..ne sumnjaj ja da ce se kutak opet pokazati u ovakvim i slicnim situacijama...znam po sebi...
Kometa ja nisam uspela preko e-bankinga,morala sam u posti...trazi mi da registrujem primaoca,adresu...sve...tako da mi to komplikovano bese...cim budem opet pri paricama uplaticu..ne sumnjaj ja da ce se kutak opet pokazati u ovakvim i slicnim situacijama...znam po sebi...
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Ja Maju nisam poznavala. Zelim joj brz oporavak od srca. Ono sto je mene odusevilo je ovolika forumska solidarnost! Svaka vam čast!
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
Mah mah od nas...
poljubac od Petra za teta Maju...
On je sve bolji i bolji,a mene tek sad stize sve. Prosla frka pa sam pocela da vrtim film unazad... jbt sta sam ja pregurala sama..inace ,
prepolovila sam se od stresa, ne treba mi hrono...
Ljubum vas sve,a Maji saljem jedan veliki pozz sa Dedinja !!!
poljubac od Petra za teta Maju...
On je sve bolji i bolji,a mene tek sad stize sve. Prosla frka pa sam pocela da vrtim film unazad... jbt sta sam ja pregurala sama..inace ,
prepolovila sam se od stresa, ne treba mi hrono...
Ljubum vas sve,a Maji saljem jedan veliki pozz sa Dedinja !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Bash veliki zahvat, Majche nam je zbilja zmajche kad je odmah ustala, pa makar i na minutu. Shaljemo energiju za potpuni oporavak.
Happy bravo za odlichnu ideju!
Ema, ugledaj se na Petra pa da i ti ozdravish.
Svima
Happy bravo za odlichnu ideju!
Ema, ugledaj se na Petra pa da i ti ozdravish.
Svima
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Jutro cure!
Divan je ovaj prvi dan proleća Uživajte u njemu na svaki način.
Ako bude nekih novih informacija u vezi Maje javiću vam.
Petre, dušo mila, samo guraj napred.Ljubim te Ema, držim fige da uskoro budete u svom domu. Pregurala si sve i svašta ali si pregurala, jaka si i hvala Bogu da je tako i da si imala snage za sve to. Čuvaj se i stiskam te.
Divan je ovaj prvi dan proleća Uživajte u njemu na svaki način.
Ako bude nekih novih informacija u vezi Maje javiću vam.
Petre, dušo mila, samo guraj napred.Ljubim te Ema, držim fige da uskoro budete u svom domu. Pregurala si sve i svašta ali si pregurala, jaka si i hvala Bogu da je tako i da si imala snage za sve to. Čuvaj se i stiskam te.
I da stvarno je prelepo videti ovde na okupu stari i novi sastav Kutanjki
HappyGirl ::I da stvarno je prelepo videti ovde na okupu stari i novi sastav Kutanjki
Majo brvo za ustajanje, svakim danom sve lakse dace Bog
Petre, Ema grlimo vas i ljubimo, bilo ne ponavljalo se
Zenske dobro ste me sinoc nasmijale. I Goran .
Mnogo mi je drago sto vidim stare drugare na jutrima, puno srce.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Au! Dugo `VAKE slike nije bilo na Kutku.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Svima jedan veliki poljubac!
I srecan vam prvi dan proleca.
Milan odveo Anu na plivanje, njegov red. Moj je sutra. Popodne sa Baltom na Drinu.
Petre vidim da ti je mnogo bolje. Ema ne daj se. Ubzo cete oboje kuci i bice mnogo lakse.
Hepi izvuce se ti. Tuc-muc, trep-trep,kasljuc-kasljuc i kao Misica za sve kriva
Ma Goran je legenda! Srce nase milo!
Ja cu tek u utorak uplatiti, NEMEREM pre.
Za nasu Maju
I za Emu i Petra
Ma i za sve vas
I srecan vam prvi dan proleca.
Milan odveo Anu na plivanje, njegov red. Moj je sutra. Popodne sa Baltom na Drinu.
Petre vidim da ti je mnogo bolje. Ema ne daj se. Ubzo cete oboje kuci i bice mnogo lakse.
Hepi izvuce se ti. Tuc-muc, trep-trep,kasljuc-kasljuc i kao Misica za sve kriva
Ma Goran je legenda! Srce nase milo!
Ja cu tek u utorak uplatiti, NEMEREM pre.
Za nasu Maju
I za Emu i Petra
Ma i za sve vas
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro devojke!
Maji zelim brz oporavak i saljem svu pozitivnu energiju! nDevojke genijalci ste, Happy i Maus, svaka cast! Sigurno cu se pridruziti akciji.
Petre momcino sto pre da budes zdrav i Ema da prebrodis sve to! :*
Maji zelim brz oporavak i saljem svu pozitivnu energiju! nDevojke genijalci ste, Happy i Maus, svaka cast! Sigurno cu se pridruziti akciji.
Petre momcino sto pre da budes zdrav i Ema da prebrodis sve to! :*
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Dobro si stavila kafu Maus da nas razdrmas ovde.
Ema bas je bezveze sto kroz sve prolazis sama ali to je realnost danas, da bi se odrzala egzistencija ljudi su prinudjeni da zbog posla postave prioritete drugacije. Nadam se da cete brzo kuci svojoj.
Majce zmajce je na nogama sto mi je jako drago, ja se uvek vodim time sto pre ustanes to bolje.
Devojke danas idem kod mojih nisam bila dva meseca i bas sam se uzelela. Ljubim vas i iskoristite dan danas kazu da ce biti lep i suncan, bas mi je falilo prolece
Ema bas je bezveze sto kroz sve prolazis sama ali to je realnost danas, da bi se odrzala egzistencija ljudi su prinudjeni da zbog posla postave prioritete drugacije. Nadam se da cete brzo kuci svojoj.
Majce zmajce je na nogama sto mi je jako drago, ja se uvek vodim time sto pre ustanes to bolje.
Devojke danas idem kod mojih nisam bila dva meseca i bas sam se uzelela. Ljubim vas i iskoristite dan danas kazu da ce biti lep i suncan, bas mi je falilo prolece
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Evo i mene na kafu, mišice
Majoo, kasnim malo ali ne premnogo...Preskočiću tužne smajliće jer je malo reći kako sam bila zatečna, nego odmah idemo na podršku
Ovoliko pozitivne energije ne može da ne pomogne.
Happy, ideja je kao i uvek, FENOMENALNA!!! Pridružujem se, naravno!
Koliko starih nikova videh!!!!!!!!
Sve mi nešto toplo oko srca
Majoo, kasnim malo ali ne premnogo...Preskočiću tužne smajliće jer je malo reći kako sam bila zatečna, nego odmah idemo na podršku
Ovoliko pozitivne energije ne može da ne pomogne.
Happy, ideja je kao i uvek, FENOMENALNA!!! Pridružujem se, naravno!
Koliko starih nikova videh!!!!!!!!
Sve mi nešto toplo oko srca
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
[img][/img]
Od mene i doručak
Od mene i doručak
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Jao komplet me ceka, kafa i dorucak! Ja ne moram nista da dodajem
Majo i danas mislim na tebe i samo napred!
Orle, razmisljam o tebi vec par dana intenzivno, da nisi i ti rasirila krila kao Cufta? Mislim sad je cudno ako neko nije....
Elem, divan dan, prljavi prozori ali ih kuliram majstorski. Bas me briga, pracu po kisi
Ema i Petre
Majo i danas mislim na tebe i samo napred!
Orle, razmisljam o tebi vec par dana intenzivno, da nisi i ti rasirila krila kao Cufta? Mislim sad je cudno ako neko nije....
Elem, divan dan, prljavi prozori ali ih kuliram majstorski. Bas me briga, pracu po kisi
Ema i Petre
Majce zmajce, cekam vesti kako si danas. I ljubim jaaako i ne prestajem da mislim na tebe! Znam da ces se izboriti sa ovim, jer ti si jaka, ti si moj ovnic, nismo mi rodjene istog dana bez razloga, borci smo i tako treba i da ostane!!!
Lilya, znam ja kako da nas kaznis!
Jocy, avatar ti je lud 100%, neka ti donese srecu u aprilu!
Caci, cestitke za seku, neka te povuce za nos jaaako, da nam se pohvalis i ti uskoro da si trudna!
Happy, sreca te je goran dobar covek i razuman, bleskast, pa te razumeo!
Ema, dobro je da je Petar sve bolje, valjda cete u ponedeljak kuci. Drzim fige!
Srecan vam prvi dan proleca, kod nas je vec pocelo, ja juce menjala garderobu u ormaru!
Misu, hvala za kaficu, falila je neopisivo, samo da znas!
Orlicu, hvala za dorucak, takav mi treba, niskokalorican, a pun vitamina! Drago mi je da te vidim!
Ljubim vas drage moje i drago mi je da vidim staro drustvo na okupu!
Lilya, znam ja kako da nas kaznis!
Jocy, avatar ti je lud 100%, neka ti donese srecu u aprilu!
Caci, cestitke za seku, neka te povuce za nos jaaako, da nam se pohvalis i ti uskoro da si trudna!
Happy, sreca te je goran dobar covek i razuman, bleskast, pa te razumeo!
Ema, dobro je da je Petar sve bolje, valjda cete u ponedeljak kuci. Drzim fige!
Srecan vam prvi dan proleca, kod nas je vec pocelo, ja juce menjala garderobu u ormaru!
Misu, hvala za kaficu, falila je neopisivo, samo da znas!
Orlicu, hvala za dorucak, takav mi treba, niskokalorican, a pun vitamina! Drago mi je da te vidim!
Ljubim vas drage moje i drago mi je da vidim staro drustvo na okupu!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Ja na Jutrima nikada do sada nisam pisala i Maju ne poznajem, ali joj zelim da sve ovo prebrodi i saljem joj mnogo dobre energije Naravno, prikljucicu se vasoj akciji. Odusevljava me vase zajednistvo i kolicina pozitivne energije.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Pozdravcic jutrima i nasem divnom kutku
Prvo,Majo, mislim na tebe i verujem da je bolje nego juce i da ce svakog dana biti bolje nego prethodnog dana! Puno te ljubim i saljem svu svoju pozitivnu energiju!
Nasoj Hepi i Misici da se zahvalimo sto nas informisu o Maji
Ema,nisam bas u toku ali koliko sam shvatila Petar je u bolnici...cuvajte se i zelim da sto pre ozdravi i da dodjete svojoj kucici!
Poseban poljubac mojoj Kometici i njenoj bebici Samo da znas, ma mnogo vas volimo moja druzina i ja
Ljubimo vas sve i znajte da iako nisam cesto na forumu, mislim na sve vas!
Prvo,Majo, mislim na tebe i verujem da je bolje nego juce i da ce svakog dana biti bolje nego prethodnog dana! Puno te ljubim i saljem svu svoju pozitivnu energiju!
Nasoj Hepi i Misici da se zahvalimo sto nas informisu o Maji
Ema,nisam bas u toku ali koliko sam shvatila Petar je u bolnici...cuvajte se i zelim da sto pre ozdravi i da dodjete svojoj kucici!
Poseban poljubac mojoj Kometici i njenoj bebici Samo da znas, ma mnogo vas volimo moja druzina i ja
Ljubimo vas sve i znajte da iako nisam cesto na forumu, mislim na sve vas!
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Drage moje,
Maja je sinoć kolabirala i završila u šok sobi. Jedno vreme se ničeg nije sećala. Sada je opet na odeljenju. Ništa joj nije potrebno.Rekla mi je da ako želim dođem do nje ali sam je ja rekla da hoću samo ukoliko ima snage i baš to želi. Možda je to rekla iz kurtoazije a ja ne želim da joj oduzimam snagu za oporavak, ionako ne može da priča zbog sonde.Čekam da mi odgovori da li ipak da idem.
Majčeeeeeeee bori se.Idemoooooooo
Maja je sinoć kolabirala i završila u šok sobi. Jedno vreme se ničeg nije sećala. Sada je opet na odeljenju. Ništa joj nije potrebno.Rekla mi je da ako želim dođem do nje ali sam je ja rekla da hoću samo ukoliko ima snage i baš to želi. Možda je to rekla iz kurtoazije a ja ne želim da joj oduzimam snagu za oporavak, ionako ne može da priča zbog sonde.Čekam da mi odgovori da li ipak da idem.
Majčeeeeeeee bori se.Idemoooooooo
Majce drzi se! Sve je to normalno, obimna operacija, cim su je vratili na odeljenje znaci da je dobro Ipak je proslo samo 48 sati
Strana 13 od 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Maj, nek nam bude jak ko zmaj!
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» februar - ceo da bude sa velikim betama
» NOVEMBAR - Nek bude jesenje razigran!
» Avgust - da bude lepih vesti
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» februar - ceo da bude sa velikim betama