Mart...da bude kao prošlogodišnji :-)
+62
Hitron-Luka
nesalela
ninica2
bebko
medolino
jelena*mama2andjela*
karakaca
caci
Sofka
ganedina
Shizika
vašar
penelope
JocY
key
PalcicaBg
kasia
djole42
libra35
cicsa80
anna
bobica83
viktorija
dr mali pariz
Simona
dacans
Zoka83
lilya
SannI-AlL
maus
buby
brinbili
Tinche
lelas
luckystar74
zvoncica36
Vecka
hocukusurnecuzvaku
cufta
MAAKKI
missile
BiKsi :)
MalaSaJuga
lela1984
KoMetaK
HappyGirl
Zmajuška
saska1
Vuchica
Star77
JAmajka
tatjanica
bak
mamadabudem
Ancica 87
Sofija Veks
nina :)
enap
Blanka
snedra
Ema78
SladZana
66 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 19
Strana 2 od 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Re: Mart...da bude kao prošlogodišnji :-)
Sad imamo veci izbor
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
....oho ho,vidi ti ove motivacione slike od nine!
.......sladzo,sve si u pravu,kod mame je najlepshe...hihihiih....dragi mi je potpisao ugovor na 6 meseci na brodu,tako da sam ovde do daljnjeg...super mi je,radim kod mame u turistickoj agenciji,laganica... ..planiram i porodjaj tu,jer mi je tetka anesteziolog u bolnici pa mi je onda nekako lakshe kad imam nekog svog....a prelepi kotor che morati malo da sacheka na mene!....
...shta kazhesh,mala crnogorka neche da vezhba?
....blanki,kucha peva,kucha blistaaaa....hikhhiihihi...neshto mi je palo na pamet,ali nemojte da mi se smejete,ja sam malo pred stimulaciju kupila mesechev kamen,to je poludragi kamen koji pospeshuje plodnost,,,,sad da l' od njega da l' od veshte ruke dr motrenko evo me sa stomachichem....pa ko velim,da ti kazhem!
....evo,poshto ne volim da pijem sama kafu,ja skuvala i vama,drugarice moje virtuelne!
.......sladzo,sve si u pravu,kod mame je najlepshe...hihihiih....dragi mi je potpisao ugovor na 6 meseci na brodu,tako da sam ovde do daljnjeg...super mi je,radim kod mame u turistickoj agenciji,laganica... ..planiram i porodjaj tu,jer mi je tetka anesteziolog u bolnici pa mi je onda nekako lakshe kad imam nekog svog....a prelepi kotor che morati malo da sacheka na mene!....
...shta kazhesh,mala crnogorka neche da vezhba?
....blanki,kucha peva,kucha blistaaaa....hikhhiihihi...neshto mi je palo na pamet,ali nemojte da mi se smejete,ja sam malo pred stimulaciju kupila mesechev kamen,to je poludragi kamen koji pospeshuje plodnost,,,,sad da l' od njega da l' od veshte ruke dr motrenko evo me sa stomachichem....pa ko velim,da ti kazhem!
....evo,poshto ne volim da pijem sama kafu,ja skuvala i vama,drugarice moje virtuelne!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Tatjanice draga kafa ti je super, jao sto bih sad rado meracila sa tobom. A dje kupi taj kamen? Mozda ima nekog uticaja taj kamen, ali bogami Motrenko je ekspert u vto oblasti. Ona je vrstan ljekar i dobar covjek. Cekaj da prevrnem solju mozda bude nesto interesantno
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
....ajd,adj..mozhda vidish neku cuclu ili pelene! ....hihihih...
....motrenko je stvarnooo divna zhena i vrstan doktor....a ja kamen uzeh u apoteci,ovde u subotici ih ima u boljim apotekama,zovu se kristali sreche pa ti izaberesh koji hochesh,cena je oko 3 eura...ako ne nadjesh,javi,pa chu ti ja ovde nachi!
....motrenko je stvarnooo divna zhena i vrstan doktor....a ja kamen uzeh u apoteci,ovde u subotici ih ima u boljim apotekama,zovu se kristali sreche pa ti izaberesh koji hochesh,cena je oko 3 eura...ako ne nadjesh,javi,pa chu ti ja ovde nachi!
[quote="nina :)"][img]http://36.media.tumblr.com/309cc3d32042b5bf77ee5e02f33b29ad/tumblr_nk710y3LrC1u879i9o1_500.jpg[/img][/quote]
Auuu, ovi momci će da se prehlade...
Ovi su bolji, može ovaj u sredini dole...
Auuu, ovi momci će da se prehlade...
Ovi su bolji, može ovaj u sredini dole...
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
E vazi, moram potraziti taj kamencic, od viska glava ne boli
Javljam ti... Ako bude talicno kao tebi kupicu gomilu
PS. Inace Kotor je moj drugi grad, obozavam ga, tamo sam zivjela 10 god. Najljepsi grad na svijetu... Cesto se spustim do mora i Kotora bas mi blizu novim putem za sat vremena do mora, sat ipo vremena do Kotora.
Grlim jako
Javljam ti... Ako bude talicno kao tebi kupicu gomilu
PS. Inace Kotor je moj drugi grad, obozavam ga, tamo sam zivjela 10 god. Najljepsi grad na svijetu... Cesto se spustim do mora i Kotora bas mi blizu novim putem za sat vremena do mora, sat ipo vremena do Kotora.
Grlim jako
Blago vama kad imate more!!! Meni kada dodje leto a ne odem da se brcnem u slanu vodu kao da leta nije ni bilo,realno samo idem u CG ,valjda zbog navike,cast izuzecima ali me ne odusevljavaju,i jedva cekam da vidim da li su ljubazniji na nekim drugim mestima!Bez uvrede za bilo koga,ali stvarno ih ima vecina specificnih! Inace Blankic ja ,mislim da toliko para dadosmo na sve i svasta da dodjemo do stomacica,da se isplati poslusati Tatjanicu debelicu pa dati i tih 3 e za kamencic... Ko zna! A za ove decake lepe zgodne i neophodne zazmurim na jedno oko!Ne smem da ih gledim,faza kriticna!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Ima ih Ancice uzasnih, groznih, neljubaznih. Ali ja ne volim takva mjesta i tamo nikad ne idem.Ja sam ti za mirnije varijante, Kotor, Perast, Ada (Ulcinj). Ljeti mi je iskreno najmilije kad se spustim do Boke u jedno malo mjesto Morinj gdje je jedan prelijepi plazni bar i onda tu sa drustvom uzivamo, i za sat vremena smo kuci.
A koliko para potrosismo vala, i da je 30 eura kamen kupicu ga. Javljam za djelovotvornost cim ga kupim.
A koliko para potrosismo vala, i da je 30 eura kamen kupicu ga. Javljam za djelovotvornost cim ga kupim.
Joj more mi nenormalno fali jer proslog ljeta nisam osolila g...kao i Blanka i ja sam na Adi, u Boki ili na Lustici na manjim zabacenim plazama upravo zbog ovoga sto Ancica kaze.
Tatjanice i mene mama tako rodila kod svojih. Super, nece Kotor nigdje.
A dr Motrenko i nasa doktorka, obozavamo je, ona i mm razvezu nasiroko i nadugacko o svim aktuelnim temama, cesto me sramota bila od naroda u cekaonici.
Tatjanice i mene mama tako rodila kod svojih. Super, nece Kotor nigdje.
A dr Motrenko i nasa doktorka, obozavamo je, ona i mm razvezu nasiroko i nadugacko o svim aktuelnim temama, cesto me sramota bila od naroda u cekaonici.
mdb svidja mi se izbor.
Sladžo dogovorićemo se oko momka
Ljubi Kseniju, ko lutka je
Ljubi Kseniju, ko lutka je
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
....uffff,lushtica,oblatno...pa sva ona skrivena mesta po boki....pa juzhni jadran.....eto,poludechu bez mora,chisto da se znaaaaa...ima sve da nadoknadimo,zheneeee...evo jedne slike,da nas zhelja mine za tim plavetnilom...
a sta kazete za ove boje?
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
....bravo vuchkooooo...obozhavam taj tirkiz....sa sve mirisom bora.....mmm...prichaj,gde ste to bili?
To je Sitonija, prosle godine, i cuveni Orange beach iliti Kavouritripes. Preleppo je stvarno. Samo naravno kad nema guzve. Ovo je slikano sredinom juna
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
....da,jedna od 70 chuvenih plazha sitonije.....zaista prelepoooo!!!
Jao zene ovo je zivot blizu je ljeto.
Ranije sam bila zimski tip, ali sad sve vise volim da sunce i vitD
Mdb hval draga i mi tebe ljubimo
Ranije sam bila zimski tip, ali sad sve vise volim da sunce i vitD
Mdb hval draga i mi tebe ljubimo
...ima ove godine da se,zajedno sa malom princezom ksenijom nasunchate d vitamina!
Ema ziva li si?
tatjanice kad je termin?
tatjanice kad je termin?
...17. jul,ali kazhe doka biche 2 nedelje ranije jer je beba naprednija a i biche carski!
Lepi Tatjanko,
Sladjo, more je život! Ja obožavam planinu jer se vazda verem po našem Durmitoru, ali more obožavam. Ima li šta ljepše od ovog plavetnila?
Jedva čekam ljeto. Evo jedne moje od prošlog ljeta from Ulcinj..
[img][/img]
Sladjo, more je život! Ja obožavam planinu jer se vazda verem po našem Durmitoru, ali more obožavam. Ima li šta ljepše od ovog plavetnila?
Jedva čekam ljeto. Evo jedne moje od prošlog ljeta from Ulcinj..
[img][/img]
Manite se mora u sred ovog potopa, kome je jos do vode
Ja danas imala divan dan, bar do sad, druzila se sa jednim malenim coveculjkom, dobro i sa njegovim matorcima ali nisu toliko bitni , i taj mali coveculjak me je toliko nasmejao, toliko obradovao i raspilavio da sam sad puna pozitivne energije za narednih 7 tmurnih dana
Ljubim , imam veceras neko polaganje, sta li mi to u zivotu treba.....
Ja danas imala divan dan, bar do sad, druzila se sa jednim malenim coveculjkom, dobro i sa njegovim matorcima ali nisu toliko bitni , i taj mali coveculjak me je toliko nasmejao, toliko obradovao i raspilavio da sam sad puna pozitivne energije za narednih 7 tmurnih dana
Ljubim , imam veceras neko polaganje, sta li mi to u zivotu treba.....
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Srecno na polaganju Bak!
U zene sta je lepih slika,dusa me boli!!!!
Da se ne lazemo,kad idem na more,gledam da mi bude sto jeftinije pa jos ako moze i na rate pa sta mi zapadne,(a zapadne svasta!)jer sa nasim platama ne bi ni mali prst na nozi osolili...
Tatjanice,da li si to ti na slici????
Kakva zgodnoca!!!
U zene sta je lepih slika,dusa me boli!!!!
Da se ne lazemo,kad idem na more,gledam da mi bude sto jeftinije pa jos ako moze i na rate pa sta mi zapadne,(a zapadne svasta!)jer sa nasim platama ne bi ni mali prst na nozi osolili...
Tatjanice,da li si to ti na slici????
Kakva zgodnoca!!!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
...blanki,e to se zove uzhivancija...noge u pesku...mmmm...zavidim ti!!! :)
......bak,sad dok si na pozitivnoj energiji ima da polozhis ko od shale...
.........anchice,ova debelica je do proshlog leta bila zgodnica...hihiii...zhene moje,ugojila sam se 14 kila od stimulacije do sad,ufffff...muzh kad me zove na skajp govori mi "ti prelijepa zheno od stotinu kila!"
......bak,sad dok si na pozitivnoj energiji ima da polozhis ko od shale...
.........anchice,ova debelica je do proshlog leta bila zgodnica...hihiii...zhene moje,ugojila sam se 14 kila od stimulacije do sad,ufffff...muzh kad me zove na skajp govori mi "ti prelijepa zheno od stotinu kila!"
Strana 2 od 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Maj, nek nam bude jak ko zmaj!
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» februar - ceo da bude sa velikim betama
» NOVEMBAR - Nek bude jesenje razigran!
» Avgust - da bude lepih vesti
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» februar - ceo da bude sa velikim betama