Korak po korak na putu do bete +
+47
SoJa
smile :)
Smrdica
Star77
marija123
Bobaue
Bubamara
Hiperaktivna
pravnica
ninica2
srculence 84
JocY
Endzi
Jelica74
MalaSaJuga
maki021
JednaSova
d77
sareni leptir
ne gubim nadu
Sofija Veks
Niny
mamadabudem
luckystar74
sandrolina
ganedina
Nataly17
Vuchica
Erata
Petkana
saska1
atomski mrav
annci
lela1984
ivanicasale
mata
Ancica 87
BabyBear
Vecka
Tebi
cecilija78
zvoncica36
BiKsi :)
Ema78
Kovalski87
ariadne69
Djurdjevak79
51 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 31 od 41
Strana 31 od 41 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41
Re: Korak po korak na putu do bete +
Atomski mrave, bravo za srculence
Neka ti je sve nadalje cista pesma

Neka ti je sve nadalje cista pesma

JednaSova- Broj poruka : 245
Godina : 49
Datum upisa : 11.12.2013
Vecka ::atomski mrav ::Mi smo danas bili na prvom ultrazvuku.
Imamo jednu bebu, videli smo![]()
Sad se nadamo jednoj mirnoj i skolskoj trudnoci.
Cekalicama zelimo velike bete, ostalima da sto pre krenu u postupak.
Sve vas vucemo za nos.
Lela navijamo za tebe u nedelju.![]()
![]()
![]()
Cestitam za srculence :* uzivajte u trudnoci![]()
I ja se pridruzujem cestitkama!!!! BRAVOOOO!!!! Sada se dosadjujte do porodjaja, a onda krece zuuurka, kada stigne mali princ/eza

annci- Broj poruka : 1805
Godina : 48
Datum upisa : 14.10.2013
I da malo poskocim za moju trudnicu Lekiiiii
I malo ponavijam za moju zemljakinju Ivanicu

I malo ponavijam za moju zemljakinju Ivanicu

Lela, nisam to ja rekla, vec prenela samo ono sto su mi u Visegradskoj rekla strucna lica. Ja se u to nista ne razumem 
Mozda je to ono sto je Vecka rekla o preciznosti

Mozda je to ono sto je Vecka rekla o preciznosti
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 54
Datum upisa : 19.06.2014
Ma,nema veze,Bb,ne kazem da oni u Visegradskoj ne znaju da urade OGTT,samo kazem da nije tacno da privatno nije precizan.Sve zavisi od laba,uostalom.Biomedica,gde ja uglavnom radim analize i gde sam radila i OGTT i Konzilijum imaju najbolje reagense i nalazi su vrlo precizni,nema greske!U Biomedici cu sad i betu da radim.Valjda ce sad biti pozitivna.

lela1984- Broj poruka : 3645
Datum upisa : 01.05.2014
Atomski mrave cestitam na srculencetu,uzivajte u trudnoci
Lela bice pozitivna nego sta!
I ja dosta analiza radim u Biomedici i bas sam zadovoljna.A i to sto je nalaz bete gotov za sat i po do 2 je dodatni plus
Koliko toliko prekrati agoniju

Lela bice pozitivna nego sta!
I ja dosta analiza radim u Biomedici i bas sam zadovoljna.A i to sto je nalaz bete gotov za sat i po do 2 je dodatni plus

PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Pa,ja cu da vadim u onoj na Slaviji,ona radi 24h.Ima i kod mene na Karaburmi Biomedika,ali ne radi nedeljom.A nalazi brzo gotovi i odmah puste mail.Ja sam njima vrlo zadovoljna zaista,kod njih idemo godinama.I cene su im uvek bile vrlo korektne.

Ja sam 3 puta radila cb,vb,miko,urea i hlamidiju u frontu za dzabe,to je naucno odeljene na prvom spratu.Odem kod dr u dom zdravlja i trazim upute za briseve za vto,onda zovem naucno zakazem,kazem da mi treba za vto i to je to.Jedino sto se ceka jedno 20ak dana,kako kad.
A sad pre par dana sam kupila preko popusta za sve briseve 2200 umesto 4500.
Juce uzela rezultat,sve je ok hvala bogu.
lela1984 ::Pa,ja cu da vadim u onoj na Slaviji,ona radi 24h.Ima i kod mene na Karaburmi Biomedika,ali ne radi nedeljom.A nalazi brzo gotovi i odmah puste mail.Ja sam njima vrlo zadovoljna zaista,kod njih idemo godinama.I cene su im uvek bile vrlo korektne.![]()
Da,da,i ja tamo.I meni je blizu karaburma,al kad sam pitala za betu cekalo se do 3,4 popodne ako ujutru das krv,tako da sam otisla na slaviju.
Pa,tako i meni rekli,medjutim,isto bilo gotovo ranije.Oni krv salju na Slaviju,tu im je centralni lab,zato se malo duze ceka,ali budu otprilike samo za oko pola sata duze nego na Slaviji rezultati.
Paket hlamidija, ureaplasma ,mikolasma se rade besplatno u Batutu na uput!
sandy23- Broj poruka : 39
Datum upisa : 26.07.2014
Znamo Sandy,ali skoro nijedan dr nece da da uput za tamo,nego te salju u zavod za javno zdravlje ili u front gde se placa.
Nama dr nije hteo da da uput za ASA na Batutu,morali smo da placamo tamo,kad smo otisli sestre se cudile zasto placamo,sto nemamo uput,kaze to se radi na uput,morao je da vam da.
Nama dr nije hteo da da uput za ASA na Batutu,morali smo da placamo tamo,kad smo otisli sestre se cudile zasto placamo,sto nemamo uput,kaze to se radi na uput,morao je da vam da.
PalcicaBg ::Ja sam 3 puta radila cb,vb,miko,urea i hlamidiju u frontu za dzabe,to je naucno odeljene na prvom spratu.Odem kod dr u dom zdravlja i trazim upute za briseve za vto,onda zovem naucno zakazem,kazem da mi treba za vto i to je to.Jedino sto se ceka jedno 20ak dana,kako kad.
, tako je i meni dr u visegradskoj rekla da trazim uput iz dz za batuta i da kazem da mi treba za vto i da u Batutu rade za dz. Ali dr u domu zdravlja mi ne dade uput.
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Nece da daju uput.I nama davno za ASA isto nisu hteli da daju,a rade se na Torlaku na uput,zakazuju se,do duse,ali moze na uput.Medjutim,privatno u Biomedici opet.
sandy23 ::Paket hlamidija, ureaplasma ,mikolasma se rade besplatno u Batutu na uput!
Eto,ipak je istina da rade! Samo ovi moji u dz namcori teski!!! A ovu moju dr iz dz stalno nesto premestaju, da znam da je uvek tu ona bi mi ispisala uput i za Mesec samo da ja trazim...
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
lela1984 ::Nece da daju uput.I nama davno za ASA isto nisu hteli da daju,a rade se na Torlaku na uput,zakazuju se,do duse,ali moze na uput.Medjutim,privatno u Biomedici opet.
Izvinjavam se,na Torlak sam mislila,tu smo radili ASA.
Ali i za briseve znam da nece da daju uput za Batut.
Jedino je problem što se čeka zakazivanje po 3 meseca. Ja sam u decembru zakazala tek za februar, ali iz dz MORAJU da vam daju. Muškarcima daju uputio samo ako je borba protiv sterlinteta, inače ne smeju.
sandy23- Broj poruka : 39
Datum upisa : 26.07.2014
E meni stigli rezultati Progesterona koji sam proveravala danas jer mi je 21 dc. Po nalogu prof Trbojevica. To mu nosim u pondedeljak.
Pg je 3,6 nmol/L, a referentne vrednosti za luteal.fazu su 5,3-86. Znaci li to da nije ni bilo ovulacije?
Pri tome, mene je 11 dc, pred histero gledala Kopitovicka na UZ i rekla da imam dva "dobra" folikula. Znaci li to da su bili prazni?
Videcemo vec sta kaze on u ponedeljak
Pg je 3,6 nmol/L, a referentne vrednosti za luteal.fazu su 5,3-86. Znaci li to da nije ni bilo ovulacije?

Pri tome, mene je 11 dc, pred histero gledala Kopitovicka na UZ i rekla da imam dva "dobra" folikula. Znaci li to da su bili prazni?
Videcemo vec sta kaze on u ponedeljak
Annci,to sam nekad i ja radila isto po njegovom nalogu.21 dc nije vise ta faza za ovulaciju,vec ona pred novi ciklus,mislim da je to faza sazrevanja?Kako bese te oznake?Znam sigurno da to nije faza za ovulaciju,to je meni rekao.
Sad nadjoh svoje stare nalaze.U pravu si,to je lutealna f.,tj.,faza sazrevanja,i meni je tad bio ispod referentnih vrednosti,rekao mi da to znaci da folikuli sporije sazrevaju,sto je i tacno,a ne da ih nema uopste ovulacije,a i to je tacno.I kaze da je to faza pred novi ciklus.
Sad nadjoh svoje stare nalaze.U pravu si,to je lutealna f.,tj.,faza sazrevanja,i meni je tad bio ispod referentnih vrednosti,rekao mi da to znaci da folikuli sporije sazrevaju,sto je i tacno,a ne da ih nema uopste ovulacije,a i to je tacno.I kaze da je to faza pred novi ciklus.
Po meni to je lutealna faza.
Koliko se secam ide: folikularna, ovulacijska i na kraju lutealna.
I ispod njenih granicnih vrednosti sam...
annci ::Po meni to je lutealna faza.
Jeste,ali OVULACIJSKA je faza ovulacije,a LUTEALNA pred novi ciklus.I ja sam bila ispod donje granice,pa,pogledaj..Za kasnije nemam pojma,nisam ponavljala.
Annci, meni su govorili da ukoliko je bilo ovulacije, progesteron 7.dana treba da iznosi 10ng/ml ili 30 nmol/l.
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Annci,meni je na osnovu te snizene vrednosti dao da izvadim 17-OH progesteron i taj je bio u normali i onda mi to rekao-jos uvek ima ovulacije,samo folikuli sporije sazrevaju.To je ziva istina.Njega sam vadila 2-og dc,u folikul fazi,koliko se secam.
Briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i hlamidiju rade u mom domu zdravlja 
Lekice, i ja sam na Karaburmi (tek manje od godinu dana), a nisam ni znala da tamo postoji Beomedka i stalno idem na Slaviju hahahaha

Lekice, i ja sam na Karaburmi (tek manje od godinu dana), a nisam ni znala da tamo postoji Beomedka i stalno idem na Slaviju hahahaha
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 54
Datum upisa : 19.06.2014
BabyBear ::Briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i hlamidiju rade u mom domu zdravlja
Eto,vidis,komsinice.

Strana 31 od 41 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41

» Korak po korak na putu do bete +