Korak po korak na putu do bete +
+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Lela1984 hvala draga moja :*
Ja sam super,doktorica rece juce ako se dobro osecam nema potrebe danas na UZ,tako da nisam ni isla jer mi bolje,malo stomak i zatvor al me nista ne boli.
Sutra u 10.30h je embriotransfer pa se nadam najbolje :) Nisam ni smela da pitam koliko je od 16 oplodjenih doslo do blatociste,sutra cu sve znati...Ljubim vas devojke i hvala vammmmmmmm
Ja sam super,doktorica rece juce ako se dobro osecam nema potrebe danas na UZ,tako da nisam ni isla jer mi bolje,malo stomak i zatvor al me nista ne boli.
Sutra u 10.30h je embriotransfer pa se nadam najbolje :) Nisam ni smela da pitam koliko je od 16 oplodjenih doslo do blatociste,sutra cu sve znati...Ljubim vas devojke i hvala vammmmmmmm
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Ma,tu ce biti i za zamrzavanje!Cekamo izvestaj nakon ET sutra!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Samo napred devojke korak po korak! Uz vas sam, i kad nemam sta pametno da vam napisem :*
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
I mi uz tebe!Oporavi se,nakon revizije,pa korak po korak u borbi za drugu bebu.Tvoj zvrk ce dobiti batu ili seku,ja verujem da hoce.
Tebi ::Lela1984 hvala draga moja :*
SRecno, Tebi!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
devojke, pozdrav...tebi puno srece, uskoro si trudnica
cekalice saljem vam rodice
e sad, ja sam sinoc primetila da je na vesu bilo malo krvi, bas sam se uplasila, to mi se nikad nije desavalo van ciklusa...da li je to od microginona ili da ja ipak odem lekaru, sta mislite
cekalice saljem vam rodice
e sad, ja sam sinoc primetila da je na vesu bilo malo krvi, bas sam se uplasila, to mi se nikad nije desavalo van ciklusa...da li je to od microginona ili da ja ipak odem lekaru, sta mislite
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Od mikroginona,markosanja.Oralni kontraceptivi daju oskudno tackasto krvarenje i to je normalno,moze ds se desi da ti se samo posle produzi u ciklus.Ja uvek to imam kad pijem kontraceptive,a ciklus se svakako razlikuje.
Devojke evo me Doktorka je vratila jedan embrion,jer sam sitna i jer i dalje nije iskljucena aposlutno mogucnost hiperstimulacije,ali za sada nema nikakvih naznaka necemu od toga.
Ostalih 15 embriona smo zamrzli ,tako da ce nas biti za ceo fudbalski tim sa sve zamenama :)
Beta se ceka 08.09. :)
Ostalih 15 embriona smo zamrzli ,tako da ce nas biti za ceo fudbalski tim sa sve zamenama :)
Beta se ceka 08.09. :)
Tebi najnovija
Da i ovde poskocim od radosti, navijam jako, zaprasim, posaljem rode, i, naravno, povucem za nosic!!
Da i ovde poskocim od radosti, navijam jako, zaprasim, posaljem rode, i, naravno, povucem za nosic!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Bravo,Tebi,svaka cast na broju!A taj jedan ce se zakaciti i ostati kod tebe 9 meseci.A kasnije cete ici po jos malih fudbalercica za fudbalski tim.
Tebi sve cestitke to je stvarno fudbalski tim.Sada odmaraj a mi navijamo za veliku betu.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
lela, hvala...da ne brinem bar...
tebi svaka cast,sad si trudnica...
devojke
tebi svaka cast,sad si trudnica...
devojke
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
lela1984 ::Babybear,evo ti malo rodica za jednu visoku betu uskoro!
I tebi,Makac!
Teby,da sutra bude sto vise lepih blastica,da ti dve vrate i da se lepo ususkaju kod tebe(mamice)i tu ostanu 9 meseci,a ostatak da zamrznu,pa kasnije da idete po jos bebica! Sve vas !
Poljubac lela i hvalaaaaaaaaa
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Devojke, jedno pitanje:
Da li posle FETa treba da imam neke simptome ili ne?
Osecam se jako dobro, za razliku od prvog puta, kada me je toliko bolelo da nisam mogla uopste da sedim. Da ne znam da su mi ovo radili rekla bih da nisu
Da li posle FETa treba da imam neke simptome ili ne?
Osecam se jako dobro, za razliku od prvog puta, kada me je toliko bolelo da nisam mogla uopste da sedim. Da ne znam da su mi ovo radili rekla bih da nisu
Babybear,i meni je tako bilo u FET-u,a doslo do implantacije.Ni jedan simptom nisam imala.A prvi put me razvaljivao stomak,isto kao tebe.Svakako nema pravila,ali meni se to nemanje simptoma pokazalo kao dobar znak,bez obzira sto je beta posle pala.To je vec nesto drugo.Navijam da ti uskoro bude !
Tebi , sada uzivaj i mazi stomacic! A mi ostali jaako navijamo sledece dve nedelje
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Drage sabornice pozdrav svima.
Ja kao i vi, trčim trku u postizanju cilja zvanog biti majka!
Nisam otvorila dnevnik jer sam postupak stimulacije već prošla (kasno vidjeh da treba prije), sad sam u fazi čekanja oplodnje i vraćanje embriona.
U vezi sa tim imam pitanje za vas iskusne. :)
Da li je moguće da se ne oplode sve izvađene jajne ćelije i kd čega to zavisi?
Hvala vam puno!
Ja kao i vi, trčim trku u postizanju cilja zvanog biti majka!
Nisam otvorila dnevnik jer sam postupak stimulacije već prošla (kasno vidjeh da treba prije), sad sam u fazi čekanja oplodnje i vraćanje embriona.
U vezi sa tim imam pitanje za vas iskusne. :)
Da li je moguće da se ne oplode sve izvađene jajne ćelije i kd čega to zavisi?
Hvala vam puno!
pravnica- Broj poruka : 12
Datum upisa : 23.08.2014
Da moguce je. Jer nisu sve j celije kvalitetne...
Ja sam prvi put imala 14 j c. Oplodjeno3.dr put 9,oplodjeno 3,zadnji treci put 8j c, oplodjeno 5.zavisi puno i od stimulacije koju dobijas, od tvog organizma kako sve to podnosi, ipovrrh svega od strucnosti lekata da ti pogodi stimulaciju i dobije sto vise kval j celija. Pored same prirode tvoje tkz. Plodnosti.
Ja sam prvi put imala 14 j c. Oplodjeno3.dr put 9,oplodjeno 3,zadnji treci put 8j c, oplodjeno 5.zavisi puno i od stimulacije koju dobijas, od tvog organizma kako sve to podnosi, ipovrrh svega od strucnosti lekata da ti pogodi stimulaciju i dobije sto vise kval j celija. Pored same prirode tvoje tkz. Plodnosti.
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Draga ,broj jajnih celija ti zavisi od stimulacija,a broj oplodjenih od kvaliteta jajnih celija,kvaliteta spermatozoida i samog embriologa!
Ja sam dobila u prvom postupku 35 jajnih celija,zahvaljujuci dr.Sonji koja se ni jednog momemnta nije uplasila da su moji jajnici krenuli da bukte :) Nisam ni pitala o tome kakvgo su kvaliteta i sta i kako,jednostavno sam u tu zenu imama BEZGRANICNO POVERENJE i oplodilo se 16 , vratili smo jednu i evo sad cekamo betu :) i nismo imali nikakvih problema do sad :)
Ja sam dobila u prvom postupku 35 jajnih celija,zahvaljujuci dr.Sonji koja se ni jednog momemnta nije uplasila da su moji jajnici krenuli da bukte :) Nisam ni pitala o tome kakvgo su kvaliteta i sta i kako,jednostavno sam u tu zenu imama BEZGRANICNO POVERENJE i oplodilo se 16 , vratili smo jednu i evo sad cekamo betu :) i nismo imali nikakvih problema do sad :)
Hvala vam puno!
Evo da i ja kažem nešto više. Ovo nam je druga VTO i radimo je u Pragu, u PFC, kod dr Sonje. Ovu kliniku sam izabrala zbog svih kritika koje sam čula, a one su bile samo pozitivne. :)
Stimulacijom je dobijeno 7jc, od čega su 3 bile "zadovoljavajuće", 2 manje a 2 nisu valjale.
Malo prije mi javiše da su 2 oplođene za prva 24h, a konačan ishod će javiti sjutra.
Tek kad vidjeh kako ovdje rade shvatih da u CG (gdje smo radili prvu) nemaju pojma. Mada njima i nisam bila baš zadovoljna. Ne zato što nije uspjela, već zato što prema pacijentu nemaju nikakav odnos. Za razliku od dr Sonje i osoblja ovdje. Zaista sve pohvale za njih.
Evo da i ja kažem nešto više. Ovo nam je druga VTO i radimo je u Pragu, u PFC, kod dr Sonje. Ovu kliniku sam izabrala zbog svih kritika koje sam čula, a one su bile samo pozitivne. :)
Stimulacijom je dobijeno 7jc, od čega su 3 bile "zadovoljavajuće", 2 manje a 2 nisu valjale.
Malo prije mi javiše da su 2 oplođene za prva 24h, a konačan ishod će javiti sjutra.
Tek kad vidjeh kako ovdje rade shvatih da u CG (gdje smo radili prvu) nemaju pojma. Mada njima i nisam bila baš zadovoljna. Ne zato što nije uspjela, već zato što prema pacijentu nemaju nikakav odnos. Za razliku od dr Sonje i osoblja ovdje. Zaista sve pohvale za njih.
pravnica- Broj poruka : 12
Datum upisa : 23.08.2014
Dobrodosla na forum, pravnice, i srecno!! Evo i ja sam praska trudnica, nosim dvoje prekrasnih blizanaca i evo me u 7-om mesecu, tako da te vucem za nosic i zelim ti takodje uspesan ishod, da nam se vratis trudna, u sjajnim si rukama!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Pravnice,dobrodosla!I ja se slazem za PFC.Bila sam 2 puta na donaciji jajne celije kod njih i,ako opet budem isla na donaciju,samo kod njih cu.U pravim si rukama,neces pogresiti,a uslovi,oprema,tehnike,lab i sam nacin rada su im vrhunski.Navijam da se oplodi jos jajnih celija,pored te dve,pa da bude i za zamrzavanje!
I ja posle svega znam, sve sto budem radila vezano za VTO opet,moj izbor ce biti PFC i dr. Sonja.Odusevljena sam njom, toliko skromnosti u tako velikom uspehu kakav ima ona :)
Definitnovno ne treba gubiti ni vreme,a ni novac u nasoj zemlji.
Definitnovno ne treba gubiti ni vreme,a ni novac u nasoj zemlji.
I ja, i ja!
Vas dve ce te uskoro da nas obradujete visokim betama i da budete najnovije praske trudnice!A Makac vec od sutra!
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +