Korak po korak na putu do bete +
+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ooooo hvala za lepe reci podrskeeee, javljam se veceras posle 20h sa informacijom koliko nas ima, kako mamina zlata napreduju i kada je transfer
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
Kometa je objavila betu na "klub 38+".Beta joj je 20,ponavlja u ponedeljak.A mi navijamo da bude uduplana...I da na Meta bude velika,ma ogromna trudnica.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
6 od 6 se oplodilo ljubi ih mama javice nam sutra oko 11 kad ce biti transfer samo da jos ujutro vide kojom brzinom se dele
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
Hiperaktivna, bravo za 6 embriona Biće i za zamrzavanje
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Hiperaktivna,extra za 6 embrioncica!Bice i za zamrzavanje.Jedva cekam da nam javis kad je transfer!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
cestitiam Hiperaktivna ,bice tu i smrzlica
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Hiperaktivna, da se lepo i pravilno dele!
Bonim, navijam!
Bonim, navijam!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Boni m,navijam da u ponedeljak bude !Saljem ti malo lepih rodica!
Hiperaktivna bravo,navijam za sto lepse embrioncice,da bude i za zamrzavanje.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Hip, srećnooooo
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Hiperaktivna,srecno na transferu kad bude,da se embrioncici lepo ususkaju kod tebe(mamice) i tu ostanu narednih 9 meseci,a ostali da se zamrznu,pa da posle bude bata i seki!
Boni m,navijam da sutra bude visoka beta!
Boni m,navijam da sutra bude visoka beta!
Hiperaktivna, bravo za 6 lepih embriona! Da se lepo razvijaju i da budu sto pre kod mame!
BoniM, navijam za sutra i lepu betu!!!
BoniM, navijam za sutra i lepu betu!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
kometice nisam imala mogucnost interneta pa sam tek sad videla kolika je beta............pa draga ne otpisuj nista kolika god je pozitivna je i ima nade.....znam puno njih sa malom betom ali je posle pocela lepo da se dupla zato navijam draga i ja za tebe sutra
sve ostale koracaljke jako ste devne i mnogo znacite u ovakvim trenutcima.............
sve ostale koracaljke jako ste devne i mnogo znacite u ovakvim trenutcima.............
boni m- Broj poruka : 187
Godina : 42
Datum upisa : 21.01.2014
Boni m malo roda za tebe
Srecno sutra,da sve prsti od tvoje i Kometine bete!
Srecno sutra,da sve prsti od tvoje i Kometine bete!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Hiperaktivna, super za 6 embriona, navijam...
boni m, saljem rodice , a sutra ogromna beta...
ja sam bila na konsultacije, u oktobru postupak...doktor je odlucio da u avgustu krenem sa kontracepcijom, ne znam tacno kako se zovu tabletice nesto na m...treba da ponovim briseve i to je to...inace radio mi je uz i reko da je sve super i da imam i na levom i na desnom jajniku folikule...u ponedeljak radim trombofilije uzela od doktorke uput i videcemo sta ce biti..
e sad jedno pitanje, opet imam problema sa infekcijama, brisevi su pokazali proslog meseca da imam enterokokus, doktor je prepisao makmiror i antibiotik, medjutim opet se pojavio sekret i opet sam u cetvrtak dala briseve, cekam izvestaj...doktor kaze da je uzrocnik anemija i pad imuniteta i dokle god to ne popravim, vrtecu se u krug sa infekcijama...
pomazite, kako da se resim napasti...ja vec pijem dugo lekove za anemiju -referum, uzimam oligogal sa selenom i folnu kiselinu med i propolis kapi.dajte mi neki savet..
inace sam skoro svakog meseca na vaginaletama mislim i da se poremetila flora, a za to mi nikad nisu prepisivali nista...izvinite sto vas gnjavim...
boni m, saljem rodice , a sutra ogromna beta...
ja sam bila na konsultacije, u oktobru postupak...doktor je odlucio da u avgustu krenem sa kontracepcijom, ne znam tacno kako se zovu tabletice nesto na m...treba da ponovim briseve i to je to...inace radio mi je uz i reko da je sve super i da imam i na levom i na desnom jajniku folikule...u ponedeljak radim trombofilije uzela od doktorke uput i videcemo sta ce biti..
e sad jedno pitanje, opet imam problema sa infekcijama, brisevi su pokazali proslog meseca da imam enterokokus, doktor je prepisao makmiror i antibiotik, medjutim opet se pojavio sekret i opet sam u cetvrtak dala briseve, cekam izvestaj...doktor kaze da je uzrocnik anemija i pad imuniteta i dokle god to ne popravim, vrtecu se u krug sa infekcijama...
pomazite, kako da se resim napasti...ja vec pijem dugo lekove za anemiju -referum, uzimam oligogal sa selenom i folnu kiselinu med i propolis kapi.dajte mi neki savet..
inace sam skoro svakog meseca na vaginaletama mislim i da se poremetila flora, a za to mi nikad nisu prepisivali nista...izvinite sto vas gnjavim...
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Poliginex vag. i fluomizin su dobre za enterokok,markosanja,ja sam ga imala.I makmiror su dobre vaginalete.Meni je za enterokok od antibiotika pomagao ciprocinal.I obavezno koristi kondom do sledeceg postupka u oktobru,da se ne bi prenosila infekcija.
draga lela i ja sam pila ciprocinal, a sad opet imam sekret...ma kondom koristimo od januara kad smo poceli pripreme za prvu vto...ne znam sta mi je vise...svaki put nesto drugo pokazu brisevi, muka mi je vise od vaginaleta...ma samo da prodje...a jesi koristila posle nesto za floru, citala sam nesto po internetu i zenice kazu da posle toga koriste nesto za vaginalnu floru, jer antibioticima se to poremeti...
Svasta,ali meni je flora ostecena,jer smo se jako dugo rvali s infekcijama.A meni je najvise pomogao solubitat ili solubisan preparat za infekcije,pije se,a antibiotici slabo.
aha, videcu sta ce mi reci doktor u utorak treba du budu rezultati...valjda ima nesto sto ce mi pomoci...hvala Lela , sad videh da je to caj...jer mogu na svoju ruku da uzimam da ga vec sutra kupim
markosanja, pisale su ovde zene po raznim temama o borbi sa zgadijama.
Pominju se jogurti, beli luk, belo vino, probiotici....
Moj iskreni savet ti je da izbacis slatkise iz ishrane, kao i testenine, beli hleb i ostalo.... Sve sto pravi kiselu sredinu u organizmu.
Blaga limunada bez secera je takodje super. Nparavis litar i po i pijuckas . Srecno!!!
Pominju se jogurti, beli luk, belo vino, probiotici....
Moj iskreni savet ti je da izbacis slatkise iz ishrane, kao i testenine, beli hleb i ostalo.... Sve sto pravi kiselu sredinu u organizmu.
Blaga limunada bez secera je takodje super. Nparavis litar i po i pijuckas . Srecno!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Moze,ali nema ga svugda.Ja sam ga nalazila samo u apoteci "Igor" kod mene u Beogradu.Nije caj,ne kuva se,razmuti se jedna kasicica u 2dl mlake vode i popije 3-5 puta dnevno.Vrh je,ubija bakterije samo tako,olaksava tegobe i obnavlja sluzokozu,tj.,odlaze i sprecava vracanje infekcije.
vuchica, hvala na savetima, i ja sam cula za slatkise, bas ih nesto i ne volim , slabo ih jedem...
lela pokusacu da nadjem ovde kod nas ili u Nisu, ako ne moracu nekog da zamolim da mi uzme u Beogradu...jos jednom, hvala vam puno, evo cedim limun i u napad...
lela pokusacu da nadjem ovde kod nas ili u Nisu, ako ne moracu nekog da zamolim da mi uzme u Beogradu...jos jednom, hvala vam puno, evo cedim limun i u napad...
Kometice, draga, evo jaaaalo d4zim fige da ta beta rasteeee!!!!
Saljem ti puuunooo sa Krfa.
Kissic....
Saljem ti puuunooo sa Krfa.
Kissic....
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Boni m,malo rodica za tebe i navijam da sutr bude !
Kometice,molim se da beta sutra poraste! !
Kometice,molim se da beta sutra poraste! !
..ja sam pisala davno na temi o ureaplazmi ,kako sam je ja izlecila i mm posle dugih 5,6 godina borbe sa istom ,pa pogledaj na toj temi ,mozda ti pomogne nesto od toga .
ja sam imala taj problem da smo ludeli od bakterije i sve u krug ,pili antibiotike ,kondome koristili ,higijena ko u bebe bila...razumem te potpuno ,zaviri u tu temu i pogledaj .
ja sam imala taj problem da smo ludeli od bakterije i sve u krug ,pili antibiotike ,kondome koristili ,higijena ko u bebe bila...razumem te potpuno ,zaviri u tu temu i pogledaj .
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +