KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+49
malena 92
sandrolina
OKacica
Petkana
lela1984
ivanicasale
fight&faith
Vuchica
Strumfeta78
Ninche
Stenli
Klarica
dragana76ns
bulevarka
ragaco
fmala
Botox
buby
SoJa
daca32
twinsi
zvoncica36
anasrce
bak
Endzi
hocukusurnecuzvaku
lenabeograd
leptirko82
BiKsi :)
SladZana
tulumba
Likoli
mamadabudem
Niny
dunjas
saska1
PalcicaBg
KoMetaK
Star77
Mili2
sareni leptir
neca73
pluton1
d77
jelena*mama2andjela*
Smrdica
Sofija Veks
neris8
LaFolie
53 posters

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od d77 9/5/2014, 07:50

Sladzana, iste smo "slatkoce"  sunny . Ja 20.maja posecujem dr Macuta i videcu sta ce mi reci.
Sofija, malo se bojim da mi nije rano za ekspertski, ali dobro...cuvaj 1 apartmancic, ako treba kasnije raditi UZ  Wink 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Niny 9/5/2014, 08:58

Dobro jutro trudnice drage  osmeh srce love ljubav ljubav 

Sofija, imam i ja puno lapsusa, al vaši su stvarno hit  lol! 

Slađo, super što primaš fraxi  yes ljubav ljubav ljubav 

I ja se brzo umaram, ali se ne forsiram kao pre. Više mi se ne spava kao ranije, ali se trudim da dosta odmaram.

D dimer mi je oko 60, a TSH 1.6. Ne znam ima li potrebe još proveravati TSH, s obzirom da sam sam 13. nedelja? Čini mi se da mi neko reče da ga proveravam do kraja 3.meseca.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 9/5/2014, 09:13

Dobro jutro!

Slađo meni se stomak već vidi  yes i sa uživanjem ga šetam! Kad budeš slobodna javi se!

Sofija expertski se radi u 12-oj nedelji, tada je najbolje. Krv za Nifty sam vadila ovdje u Podgorici na klinici Life, prvi pacijent  yes Epruvetu su nam poslali iz Slovenije iz klinike Gene planet (mislim da se tako zove), oni su takođe popunili i sve što treba za DHL i krv je odmah poslata za Hong Kong.
Prvo sam mislila da radim u Beogradu na klinici gdje je dr Ljubić, može li biti Medical centar ili sl., pa su nas oni uputili na slovence. Koliko sam shvatila sve klinike koje rade Nifty test sarađuju sa Gene planet klinikom i svuda bi trebala da je ista cijena 690€. Nadam se da sam ti pomogla.

Jedno pitanje: da li neka od vas ima problem sa proširenim venama?
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 9/5/2014, 11:58

Hvala, Twinsi!  Very Happy 

Niny, hit hitova, sta da ti kazem  Razz   lol! 

D77, dogovoreno draga  Very Happy  Mislim da ti svakako nije rano za ekpsertski, koliko znam on se radi izmedju 11 i 13+6 nedelje, idealno u 12-oj. Ti ces tada biti 11+4 otprilike, dakle u idealnoj 12-oj nedelji  Very Happy Ja cu moj raditi u 13-oj, kada mi je 12+5, jer cu pre toga biti van zemlje, pa stoga, inace bi i ja radila nedelju dana ranije...

d 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 9/5/2014, 12:21

Ijao Sofija, dragi ti je hit! :)

Sladžo sestro, ti ono kao rešila da baš budeš mutant! :) Dobro je da si pod terapijom. Javi sta kaže hematolog.

Niny, sad tsh ne mora da bude ispod dva, jer beba bebić sad ima svoju štitnu žlezdu, al svakako moraš kontrolisati redovno, na jedno mesec, mesec ipo. Kad i krvnu sliku možeš, da te ne buše stotinu puta. D dimer isto jednom mesečno ili na tri nedelje.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 12:24

Hehe, kaže da sam bas mutant, ali dobro da sam heterozigotni. Dala mi fraxi 0,4 ali se u dz nasli u cudu jer takav ne postoji i ne znaju kako to da izvedem. Jel znate mozda vi? Kod hematologa mogu tek sl nedelje i to ako budem srecne ruke.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 9/5/2014, 12:28

Postoji Fraxi 0,4, ja primala,  nemoj da te foliraju. Neka nadju, to im je posao  yes 

Mislim da si jedina na forumu sa tom mutacijom  queen

Poslednji izmenio bak dana 9/5/2014, 12:28, izmenjeno ukupno 1 puta
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 9/5/2014, 12:28

Sladzana, postoji fraxi od 0,4. Ja sam upoznala curu, za vreme praznika u DZ, koja prima fraxi od 0,7 i jadnicu su bockali sve x2, jer su joj davali jednu inj.od 0,3 i 0.4.

d77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 13:06

Bakisa uvijek sam htjela da budem posebna  Razz 
Sad bar znam da postoji 0.4. Pokusavam da udjem u trag bar privatno ali mi ne ide.
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 9/5/2014, 13:15

SladZana postoji fraxiparin od 0,4 100%.Potrebno je da ga glavna sestra u DZ poruči.Nemoj da te foliraju.Ima i neka poruče...
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 9/5/2014, 13:25

Tulumba, je li danas ides na uz, ili neki drugi dan?!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 13:31

Evo saznala da ga dobavljac za cg nema. Vidjecu u ponedeljak sa hematologom kako je zamislila. A ovo je luda kuca kod nas  Very Happy 
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 15:24

Twinsice dogovoreno. A stomak hm... kako imam slauf od uvijek ne znam, meni izgleda napuvaniji ali kao da sam se prejela, mama i mm tvrde da je veci. Mada napipavam iznad pubicne kosti matericu.
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 9/5/2014, 16:40

d77 ::Zvoncice, ja se bas ubedacila nak postprandijalne vrednosti secera od 6,9  Crying or Very sad ...definitivno punjena paprika ne prija...
Sofija, istu dr cemo posetiti, ja cu 2 dana kasnije...  sunny 
Izbaci beli hleb,slatkiše,sokove,testanine,....Pisale smo i pričale o tome.Paprika(sirova)ima šećera,ali ne toliko da bi tebi glukoza bila 6.9.Verovatno ti sa paprikom jedeš dosta belog hleba.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 9/5/2014, 16:41

SladZana ::Evo saznala da ga dobavljac za cg nema. Vidjecu u ponedeljak sa hematologom kako je zamislila. A ovo je luda kuca kod nas  Very Happy 
Da li ti daju besplatno fraxi?

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 9/5/2014, 16:42

SladZana ::Twinsice dogovoreno. A stomak hm... kako imam slauf od uvijek ne znam, meni izgleda napuvaniji ali kao da sam se prejela, mama i mm tvrde da je veci. Mada napipavam iznad pubicne kosti matericu.
Ćuti za šlauf sad će ti biti spas za fraxi.Zamisli da imaš samo kožicu ne bi imala posle nedelju dve gde da se bocneš.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 16:55

Besplatno kad ima.
Ja dajem i u butinu i u ruku, mijenjam cesto.
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 9/5/2014, 17:07

Zvoncice moja draga, od novembra 2013.god.imunolog mi je iskljucio mleko i mlecne proizvode i gluten, tako da ti ja imam veliki problem sta jesti. Od zitarica jedem povremeno kukuruzno i heljdino brasno, kinou i specijalni bezglutenski hleb, koji mi je odvratan, te ga skoro i ne jedem. Sokove i testenine se ne secam pre koliko godina sam koristila, jer 5 god.unazad imam problema sa perzistentnim folikulima koji prelaze u ciste, pa sam i to izbacila.
Pocela sam da sanjam kiselo mleko, jer to sam volela da jedem...ali, strpecu se jos 6-7meseci, pa cemo videti...

d77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Smrdica 9/5/2014, 17:11

Mozda je pogresno mesto ali bih vas molila ako neko zna u kojoj klinici radi dr Mitic privatno osim Genezisa?Dr bi mi ukinula Fraxi ali bih se ipak konsultovala s hematologom..hvala
Smrdica
Smrdica

Broj poruka : 293
Godina : 41
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 9/5/2014, 17:18

SladZana ::Besplatno kad ima.
Ja dajem i u butinu i u ruku, mijenjam cesto.
Mislila sam ako hoćeš ovde u Bg da ti kupim i pošaljem.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 17:22

E hvala draga ako bude potrebno javicu. Znacu u ponedeljak kako to ovdje funkcionise. Sestra misli da ce mi pisati od 0.6 pa istisnem visak prije davanja.  usne 
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 9/5/2014, 17:47

Biksi,idem u ponedeljak na UZ sreca i bašššš imam tremu
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/5/2014, 18:13

Tulumbice u ponedeljak ces da uzivas  yes 
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 9/5/2014, 19:46

Trudnice, ljub za vas veliki, a tulumbica ce se obradovati jako! sunny sunny sunny sunny sunny 
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 9/5/2014, 19:51

Odlepicu od ovog kompa, ne mogu da se logujem kao covek, mora da sam pokupila neki virus, pa taman se ulogujem i dodjem do teme, on se izloguje i vrati me na pocetak i trazi da instaliram javu ili neku drugu glupost.  c c c 

Zvoncice, super za sina, morace da se tuce ovde za curicu  Wink 

Sladzo, bravo za dobar dabl! Nego, imas i clexane od 0.4, mozes i njega da primas. Vidi jel imaju njega i da li mozes da predjes sa fraxija na clexan. Ja sam uzimala clexan, jer njega ima i ovde, iako mi je bio prepisan fraxiaprin.

Grlim vas trudnice i citam, ali em ne stizem ad pisem, em mi se smuci kad koristim ovaj komp i treba da udjem na forum.  Rolling Eyes 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu