KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 10 od 37 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 10 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od mamadabudem 14/5/2014, 18:38

b  b  b  b  b  b 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 10 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od mamadabudem 14/5/2014, 18:39

Mislim, Bog nek mi oprosti, reke luduju...a ja se smeje.. Ja se smejem ovoj gore vesti iz novina...
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 14/5/2014, 18:50

Ma naravno MMA, strasno zaista jeste, ali smijeha uvijek treba. Valjda ce uskoro stati I kisa Sad
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 14/5/2014, 20:53

Baš neke lepe misli i opisi večeras.

A sada nešto potpuno drugačije

Blago ženi koja ima majstora u kući***

Ž: Ljubavi, popravi mi pipu u kupaoni, curi kao luda
(On dolazi i gleda pipu)
M: Daj mi kliješta
(Žena odlazi i kopa po alatu)
Ž: Jel' ova?
M: Ma ne ta, papagajke daj!!
Ž: Ova?
M: Može i ta
M: Daj mi cigarete
Ž: Stižu
M: E daj, odvrni osigurač, ne volim da ima struje u kupaoni dok radim
(Žena uzima stolac, na nju stavlja šamlicu i penje se da odvrne osigurač)
M: Dodaj mi kudjelju!!
(žena opet kopa po alatu)
M: To je malo
Ž: Jel' ovo dovoljno?
M: Biće valjda, nađi mi i gumice
Ž: Kakve gumice?
M: Jel' moram ja sve sam, majku mu! One s rupom
Ž: aha, ok
Ž: Ove?
M: Aaaa jbt, zar ne vidiš da su te neke dronjave, nađi nove
Ž: Ove?
M: Moći će valjda
Voda prska po cijeloj kupaoni
M: Ma ti nisi normalna isključi ventil za vodu
Ž: Pa gdje je ventil?
M: U podrumu, baš nemaš pojma
(žena trči u podrum, vraća se zadihana)
Ž: Čime da zatvorim??
M: Pa klještima!
(žena trči u podrum, vraća se zadihana)
Ž: Sad ok?
M: Biće valjda
Krc,škrip,cangr,greb,šljap
M: Evo gotovo, ovo i dijete može popraviti!

Žena ulazi u kupaonu skuplja vodu s poda, briše masne fleke s pločica, odčepljuje umivaonik koji je začepila kudjelja, briše pepeo sa veš mašine, i tugaljivo gleda izgoretinu na istoj jer je i tu stajala cigareta

M: E, moramo kupiti novi umivaonik, ispala su mi klješta pa je pukao
Ž: Ok, ljubavi
M: E, budi dobra, skuhaj mi kavu, crk'o sam, samo ne zaboravi da odvrneš ventil u podrumu i vrati osigurač a i pokupi onu tvoju šminku sve je popadalo i rasulo se po podu, što će ti tolika šminka!!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 14/5/2014, 21:48

Cufta, nasmija me slatko. To je sve istina, zaista su bez nas izgubljeni :)
Evo jos nesto za one koji nisu do sada procitali :)

ROŠTILJ JE JEDINA VRSTA SPREMANJA HRANE KOJU MUŠKARCI POZNAJU,A IZGLEDA OVAKO:
1.Žena ode u trgovinu i kupi sve potrebno za roštilj
2.Žena napravi salatu,povrče i desert
3. Žena pripremi meso za roštilj,poreda ga na pladanj i odnese do roštilja kraj kojeg čeka muškarac i pije pivo
4.Muškarac poreda meso na roštilj
5.Žena uđe u kuću provjeriti povrče i postaviti stol
6.Žena izađe reči muškarcu da meso gori i da ga treba skidati s roštilja
7.Muškarac skida meso sa roštilja i dodaje ga ženi koja ga nosi u kuću
8.Žena meso postavlja na stol
9.Svi hvale muža kako je dobro ispekao roštilj i govore ženi kako jesretnica s takvim mužem
10.Nako večere žena posprema stol i pere posuđe
11.Muškarac pita ženu jeli zadovoljna što je imala"slobodnu večer".Kad ga ona pogleda ispod oka ,on gunđa jer ima žena koje nikad nisu zadovoljne!
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 14/5/2014, 21:59

Vece! Ja zaglavila u Rumi, jedva stigla s posla. Prosla kolima kroz onu vodu i bas mi je bilo strasno i nelagodno. Dozvali ste me pomenim Markesa. VolEm ga!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 14/5/2014, 22:54

Cufto i Suzo, bas ste me razveselile. Fora je sto to i nisu vicevi, nego istina.

Mene drmaju hormni. Umisljam da cu sad da dobijem iako je 21 dan, pa umisljam da zbog kise necu stici do apoteke, ili da ce propasti vto u ovom ciklusu, i slicno. Davim muza pricom o kandidi, poludeo je. Vrhunac je bio kad su me obavestili da sutra ne radimo, ozbiljno sam se iznervirala. Mislim da sam jedina koja je tako tuzno odreagovala.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 14/5/2014, 23:08

Ova voda se ne sali.  c 

Miss neka drmaju koliko hoce, ali mi znamo da ce sve da izadje na dobro  yes 

Kad procitam ovo za muzeve dobijem volju da ih ubijem, u tom sam filmu ovih dana  Very Happy 

Mi veceras bili na folkloru, Djurdjevdansko kolo, ali podjosmo posle pauze bila guzva i zagusljivo i klinaca previse. Ali je bio odlican nastup, nastupila i djeca oni najmladji, popadase kad su izlazili na binu, pis pravi, uzivala sam.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 14/5/2014, 23:35

Makar se fudbaj zavrsio. Kad bude finale lige sampiona, poslacu ga negde drugde da gleda.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 15/5/2014, 08:43

Jutro! Kako ste, ljudi?  Shocked Mislim da kiša nema nameru da staje.... affraid 
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 15/5/2014, 08:45

Dobro jutroooo...
Miss, bas mi je drago da smo te razveselile. Nadamnse da su hormoni danas malooo bolji, ja ludujem od glave od juce. Mrzim kad size vjestica samo zbog glavobolje. Jer sam mrtvo tijelo dva dana. Fuuuuuj, danas mrzim hormone.

SladZo, bas neka si uzivala, sa djecom je najljepse. Nakupis se neke ljubavikada si pored njih :) jedan period sam radila sa djecom i tad sam zaista bila najzadovoljnija.

Sve ostale ljubim  Wink 
MMA i ja se jos uvijek nadam da ce kisa da stane. Uzas !
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/5/2014, 08:57

MMA, ne pitaj. Pas nam na terasi. A mi se borimo da ga ne oduva vetar, da ga ne pokvasi kiša, da jede, da pije, da ne padne sa podloge na kojoj je.....

Dobro jutro svima.... kod nas je malo manja kiše, i malo blaži vetar nego što je bilo juče, sinoć i noćas....

Miss, n e radiš, dosadno ti je. Ja sma na istom mestu, isto vreme kao prošle nedelje kada smo se videle, pa ti dođi da pomažeš
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/5/2014, 09:17

sećate se kada su počele kiše u Makondu.....

"... Međutim, pre nego što je došao do poslednjeg stiha, shvatio je da više nikada neće izaći iz te sobe, pošto je bilo predviđeno da grad ogledala (ili opsena) bude vetrom zbrisan s lica zemlje, sravnjen i izbrisan iz pamćenja ljudi u trenutku kada Aurelijano Babilonio završi dešifrovanje pergamenata, i da sve što je u njima napisano bude neponovljivo oduvek i zauvek, pošto pleme osuđeno na sto godina samoće nije imalo druge svrhe na zemlji"

i to je kraj "sto godina samoće"
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 15/5/2014, 09:22

Dobro jutro

Cufto, taman da provezbam da dajem inekcije. Da vozim, da znas da bih se prosetala. Ne rekoh ti, mm je onomad u petak konstatovao da si ti tamo sigurnno nacelnik nekog odelenja. Rekoh da ne znam, on kaze "100 posto".sve sto znam je da je jugoslovenka kao i mi

Ja ustala kao za posao. Oribala kupatilo, ves se pere, presvukla krevete, razgovarala s mamom, ugnjavila genesis, ... steta sto nema vesa za peglanje. Uskoro cu malo napolje, do radnje, nema sanse da ostanem unutra.

Stomak me boli bezobrazno sugestivno, kao da ce vestica, nek priceka do nedelje da ne propadne sema, pa ce biti sve dobro.

Pozdravljam sve i zavidim onima koje rade.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 15/5/2014, 09:25

7 puta sam citala 100 god samoce, prvi put sa 19 god. Vreme je za 8 put. Cudesan mi je taj roman, posebno kad sam citala o istorijskojpodlozi.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 15/5/2014, 09:29

Sto godina samoce, njegova najpoznatija knjiga. Ostavila veliki utisak na mene ...i jos jedna cini mi se da se zove ' ljubav u doba kolere'. Nisam sigurna.

Miss zeno, uzivaj u slobodnom danu i odmaraj se. Vjestica ce da saceka do nedelje, zbog seme. Pozdraaaavvvv :)
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 15/5/2014, 09:34

Dan Jutra!

Miss, ajd ne  c c c c Sta bih dala da nisam morala po ovom vremenu napolje. Auto nece da upali  c c c c kad sam jutros sela, a on mrtav, doslo mi da placem, majke mi. A morala i do laba da se bocnem.
Kroz kakvu sam juce baru (jezero) prosla, bas me cudi sto se okvasio  Rolling Eyes 

Cufto ima li poboljsanja kod Bore? Mozete li ga uneti unutra, mukica  No 

Idem da gundjam ceo dan  Rolling Eyes Embarassed
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 15/5/2014, 09:37

Bak, bas odoh na korake da pitam za tebe, i prizvah te.
Znam za lg danas, a jel ides i na uz veceras? Po ovom vremenu?
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/5/2014, 09:38

Bak, ne brini, sasvim mu je dobro na terasi. Spava kao top  Very Happy . To ti dovoljno govori kako smo mu ugodili. Ne mogu ga uneti unutra, jer ne može da ustane da piški i kaki. Jedva smo to uspeli i na terasi da organizujemo, a da bude čist i on i sve oko njega... boli me uvo za sve oko njega, nego da ne živi u g.....
   Za MIss si u pravu, jer je nenormalna, umesto da sedi i čita knjige....

MIss, molim te, napiši nam "istorijsku podlogu" u vezi sa knjigom, ne znam o tome ništa.

Bakonja, i ti nam napiši dokle si stigla
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 15/5/2014, 09:42

Takođe kao Bak, volela bih da nisam morala na posao. Uživaj Miss u toploj kućici. Ja sam juče pokisla totalno, noge mok mokre, tako da sam danas obula zimske čizme i jaknu. Kažu od ponedeljka da će biti 30 oC.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 15/5/2014, 09:51

Niny lazu ti tvoji  Razz ja cula tek od utorka maaaalo lepse, ali ne lepo . Mada meni ne smeta ova temp, nego kisa, vetar i pokvaren auto  Rolling Eyes 

Cufto, nisam ni sumnjala da ste mu sve organizovali, nego mi zao da nije sa vama stalno, da vas ne cuje, na to sam mislila. Mada mozda bi mu i smetali u spavanju, ja ponekad imam utisak da bak jedva ceka da ostane sam da spava i hrce neometano  Razz 

Ja vadila krv za lh, ako se spustio od sutra pocinje stimulacija. Ne idem na uz, nema potrebe, vidjeno sve sto treba  Wink 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 15/5/2014, 09:56

Nini, hvala ti za vest o 30 stepeni. Iako je nerealna, jako lepo zvuci.

Cufto, to sam citala na wikipediji.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 15/5/2014, 10:02

Miss, pročitala sam na nekoj od 1000 prognoza koje sam juče gledala  sunny sunny sunny sunny Meni je dosta i 20oC  sunny 

Bak, navijam da konačno počnu bocke  b b b b 

Cufto, navijam za Boru, da krene na bolje  yes
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 15/5/2014, 10:43

Dobro jutro!

Baaaaaaaaak DEDER posalji mi onu tvoju ladju da plovim ulicama moga grada. Navijam silno za odlican lh i sutrasnji pocetak bockanja.

Miss ti k`o ja, samo da se nesto radi i caprka. A i Jugoslovenke smo Very Happy 

Bora nase mezimce i najstarije kuce na Kutku. Zelim mu brz oporavak. uz Cuftinu paznju i ljubav, uopste ne sumnjam u to.

Djole i ovde srecan rodjus!

U Lo duva, kisa, poplave...U nasem podrumu 30 cm vode. Kotao pod vodom, nesto malo drva sto je ostalo. Stira (recica koja protice kroz grad, u stvari malo veci potok) izlila na ulice...ma haos. Za Drinu i ne smem da pitam. Ja na poslu. Probi se nekako.

Sve vas ljubim i grlim!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 15/5/2014, 10:50

Jutro cure

Moram prvo da se pohvalim, krenula veštica, nema više PMS-a  radost Mislim, radujem se što nema više PMS-a, jer sam ovih dana ladno mogla nekog da pojedem  c a sad sam tipa  Very Happy 
Suzo, nadam se da će prestati glavobolja. Znam kako ti je, još kad lekovi ne deluju  affraid 
Ljubim da prođe  cmoka 
Ćufta, ženo  queen kad pomislim na tebe, samo mi je tvoj osmeh pred očima. Verujem da Bora uživa sa vama, možda ste ga previše razmazili, pa sad folira, neće namerno da ustane, a čim vi odete on trčka po terasi Wink Šalim se, neka se on što pre oporavi
Miss, ja sam zbog tebe kao na trncima, majke mi. Tako želim da sve bude o.k. i da kreneš, da se prepadnem kad spomeneš bilo koju mogućnost da se nešto ispreči. Držim fige i šaljem pozitivnu energiju sa juga   sunny  sunny  sunny  sunny  sunny  sunny  
I da znaš, ja ne zavidim onima koji rade, drago mi je što ne moram da izlazim po ovakvom vremenu Wink
Bak, biće dobri hormoni, sigurna sam. Žao mi zbog auta, sad našao da se kvari, bem mu miša! Opusti se ti, gunđaj ako treba i javljaj rezultat, pa da zalijemo za početak  Wink 
Niny, čuvaj se, nemoj da navučeš prehladu, daleko bilo. Nek se ostvari ta prognoza, makar i od utorka Very Happy
Ljub za sve, a najveći za Djolesku, rođendanka  ljubav

SoJa

Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 37 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu