Korak po korak na putu do bete +
+67
hocukusurnecuzvaku
noja
Sofija Veks
zvoncica36
dragana76ns
nadalica
Nataly17
Ninche
djole42
lenabeograd
Strumfeta78
Endzi
fmala
SannI-AlL
nina :)
JocY
InNaturaVeritas
Afrodita
JednaSova
insomnia
boni m
tulumba
sandrolina
Struzzo
mijaki
ninica2
sareni leptir
Simona
KoMetaK
neris8
bak
Erata
OKacica
Petkana
ivanicasale
missile
ariadne69
annci
PalcicaBg
karakaca
Star77
najdi10
MAAKKI
jjjJelenajjj
Ninana
saska1
d77
Vuchica
fight&faith
mamadabudem
aleksandra b
Mili
minceeeee
leptirko82
anasrce
SladZana
ChillyVilly
Vilhelmina
SoJa
lelas
Smrdica
Niny
jelena*mama2andjela*
ragaco
BiKsi :)
Likoli
jovanka.draskic
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Genedina iscitah tvoje postove i mila moja u mnogim recenicama kao da sam ja pisala ja sam jos sad resila da imam jos ovaj jedan pokusaj i ako ne uspem usvojicu jednu malenu dusicu, i isto sam se pitala milion puta cije grehe ja ispastam, ali nema pravila. Postujem i podrzavam sve sta god da resis
Sovice bravo za i tvoje zaljubljivanje
Vilhemina cuvaj dve mrvice da ti dani brzo prodju do
Afrodita srecan pocetak sa bockama, samo se opusti bices ti nama
Sojcice mila zao mi je a bas sam se nadala
Sofija navijam da sutra cujes najlepsu muziku kao i Sovica jedva cekam tvoj izvestaj
Vucko jos malo brojimo sitno
D77 kad ces ti draga na UZ
Ninana srecno sutra mila i tvoj izvestaj cekam uz Sofijin
Najdi uspeces sledeceg puta odmorila si sad ces malo da se okupiras poslom pa u nove akcije
Brbljivi Leptirko srecno bockanje ti si vec pocela
Ostale ne zamerite ako vas nisam spomenula sve vas
Sovice bravo za i tvoje zaljubljivanje
Vilhemina cuvaj dve mrvice da ti dani brzo prodju do
Afrodita srecan pocetak sa bockama, samo se opusti bices ti nama
Sojcice mila zao mi je a bas sam se nadala
Sofija navijam da sutra cujes najlepsu muziku kao i Sovica jedva cekam tvoj izvestaj
Vucko jos malo brojimo sitno
D77 kad ces ti draga na UZ
Ninana srecno sutra mila i tvoj izvestaj cekam uz Sofijin
Najdi uspeces sledeceg puta odmorila si sad ces malo da se okupiras poslom pa u nove akcije
Brbljivi Leptirko srecno bockanje ti si vec pocela
Ostale ne zamerite ako vas nisam spomenula sve vas
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Karakaca, medenice jedna predivna ti...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Sofija,Ninana , sutra da čujete najlepšu muzikicu malenih
Dacika moja tvoj UZ jedva čekam i tvog malog borca
Genedina će biti divna majka nekom mališanu
Najdi, samo hrabro u nive pobede
Dacika moja tvoj UZ jedva čekam i tvog malog borca
Genedina će biti divna majka nekom mališanu
Najdi, samo hrabro u nive pobede
jovanka.draskic- Broj poruka : 212
Godina : 34
Datum upisa : 31.05.2013
Sofija, mislim na tebe, danas
Ja sledeceg ponedeljka idem na prvi UZ.
Ja sledeceg ponedeljka idem na prvi UZ.
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Ženice, drage, da ova nedelja puca od debelih beta !!!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Sofija,Ninana srecno danas,jedva cekam izvestaje
Ostale devojke
Ostale devojke
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Sofija, držim pesnice za danas, da čuješ najlepšu muziku
Ninana, i ti danas ideš opet na uz? Navijam jakooooo da je i drugo srculence prokuckalo, a sigurno jeste
Ninana, i ti danas ideš opet na uz? Navijam jakooooo da je i drugo srculence prokuckalo, a sigurno jeste
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Danas će naše drugarice, Ninana i Sofija, čuti duplu muzikicu
Uživajte mile moje, ljubim vas
Koraci, navijam za uspešne početke i divne
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
PalcicaBg ::Sofija,Ninana srecno danas,jedva cekam izvestaje
Ostale devojke
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
SoJa ::Danas će naše drugarice, Ninana i Sofija, čuti duplu muzikicu
Potpisujem :-)
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Ganedina jako mi je zao! Nadam se, da ipak jos postoji neko resenje za tebe...
ariadne69- Broj poruka : 244
Godina : 55
Datum upisa : 08.11.2012
Vuchica ::https://kutak.forumotion.com/t2771-statistika-za-2014-godinu#480188
devojke, pomozite mi da dopunim spisak....bojim se da sam propustila neku od nasih novih trudnica.
Samo da vas podsetim, upisujemo se kad prodje prvi UZ
...pa ti si sledeca, za par nedelja, posto moramo da cekamo uz
SOJA, jako mi je zao ne znam sta da ti kazem
GANEDINA, isto mi je zao i sto tvoja beta nije pozitivna
Koracaljke, zelim srecu svima, i cekalicama, i onima koje se spremaju za najlepsu muziku danas
Sad zaboravih jos sta sam htela..
Godine!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Posle tri dana sam uspela da dozovem Betaniju i uspela da zakazem uz za 16.4. nadam se da ce mi dragi Bog dati strpljenja da prezivim ovu nedelju.
Likoli- Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011
jjjJelenajjj ::Draga Sofija Veks....
Nisam radila taj test na trombofilije i neznam na šta se odnosi. Imala sam kontakt i saradnju sa 2-3 dobra ginekologa i pitala sam ih šta još možemo da uradimo,ali nijedan mi nakon svih nalaza, kojih je bilo poprilično nisu rekli ništa novo. Nisam radila Betu u trudnoći, što je možda greška, jer mnogi su mi rekli da se zna plod pojaviti kasnije-bila sam obično na pregledima ultrazvučnim. niko mi nije predložio Betu, neznam zašto. Prije intervencije, nakon 7.nedelje po mojoj rauinici, a po njihovoj 2 nedelje više, uradila sam tu intervenciju na njihov prijedlog. Prije intervencije su provjerili ultrazvučno da li se čuje eho ili bilo šta i nakon što su utvrdili da ničega nema, urađena je intervencija. Možda sam trebala sačekati još ili uraditi Betu, ali pošto su išli praznici, ja isprepadana uradila sam to nekoliko dana nakon dobijene upute od ginekologa za to, mada sam se dobro osjećala, nije bilo krvarenja, niti bolova. Ginekolog mi je neki dan rekao da je to što ja želim, upravo ta ASA i da to uradimo ovih dana..antispermatozoidna antitijela..odnosno da vidimo to poklapanje ili kompaktibilnost mene i supruga, mada dr kaže čim sam ostala u drugom stanju da nije to u pitanju...Čak sam se borila ko zna koliko sa njima dok konačno ovaj jedan nije pristao da mi da uput za tu analizu tzv ASA...Da, rekao mi je da se meni uzima bris, supruga nije pominjao-vidjećemo kada odem kod njega. Kuma mi je rekla da je imala prije prvog porođaja istu situaciju kao ja-trudnoću bez pojavljivanja ploda i da je nakon vrlo kratkog perioda ostala u drugom stanju...Neznam šta da kažem...imala sam kontakt sa dosta recimo dobrim ginekolozima, koji nisu imali nakon urađenih analiza sa moje strane i supruga neki novi prijedlog, već rečeno da pokušavamo prirodnim putem, što više aktivnosti-inseminacija, pa kao krajnju varijantu nešto drugo..opet vantjelesna...Mada, nakon mog iskustva sa prvom vantjelesnom, koju sam inače dobro podnijela, mislim na one silne pripreme, injekcije i preglede...koja je kao besplatna a mi smo potrošili toliko novca koliko bih dala da sam privatno to odradila, ne bih da se opet podrvgavam svemu tome-bar ne preko državnih institucija. Tek smo se malo novčano oporavili od svega..treba prikupiti sredstva za novi pokušaj ako u skorije vrijeme ništa ne uspije na drugi način i dok se ja pripremim psihički sa taj poduhvat...ako uopšte budem imala volje za tako nešto, pošto i same znate koliko treba podrške, snage i svega za te poduhvate.
Jelena dobrodosla.
I ja sam ostala trudna ali srce nije pocelo da kuca i uradili su mi reviziju.Tada su mi rekli posto mi je bila prva trudnoca da mm i ja mozemo da imamo zajednicko dete a da se to desava.Cak mi je ginekolog rekao''dobro da je krenulo''Od tada su prosle tacno cetri godine ja sam u medjuvremenu radila dve vto i nijedna nije uspela.Tako da s'jeseni idem na trecu,niko nije znao da mi kaze zasto mi nisu uspele vto-pogotovo ova zadnja gde sam imala''ekstra''embrione po njihovim recima.Ali idemo dalje moramo,uspecemo i mi i vi i ostali parovi ali nesmemo da odustanemo.I meni su rekli da radim trombofilije.Zelim ti puno srece i da uskoro zabebis.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Sofija i ninana navijam za lepe otkucaje.
likoli preziveces a onda najlepse muzika za usi.
likoli preziveces a onda najlepse muzika za usi.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Mince, generacijo!minceeeee ::drage moje ,eto i mene medju vama da podelim sa vama moje muke....imam 44 god,muz 40 god iza sebe imam vanmatericnu trudnocu ,odstranjen desni jajovod,nzm kolike su mi sanse za vto? Citala sam ovde da postoji mogucnost vto prirodnjak ,sto mi to malo nije bas jasno i poznato .....drage moje ima li neka medju nama sa istim slucajem za samo 50% sanse za materinstvom
Matematicki gledano, tvoja dr je u pravu, ali samo naizgled. Odakle ona zna da tvoj levi ne daje 9 od ukupno 10jc? Ima ovde puno tema o problemima zaceca, nije lose da napravis potpis, tako da znamo nesto vise o tebi, tj tvom problemu, da li si radila pretrage, itd itd. pokusaj da se snadjes, a i mi smo tu da te usmerimo na pravu temu. Prirodnjak ti je vto iz prirodnog ciklusa, bez stimulacije hormonima.
Ninana I Sofija dans izvestaji
karakaca- Broj poruka : 777
Datum upisa : 04.12.2009
Danas lepe vesti cekam!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Drage moje bas sam uzbudjena.Bila sam danas u Genesisu na kontroli nakon histeroskopije,dr. kaze sad je materica odlicna,jajnici policisticni,duzina grlica super.Napisala mi je semu,od 7.o4 pocinjem sa primolutNor tbl.,superfaktom i prednison tbl.Inace od pripreme uzimam vec aspirin,femibion,eutiroks,glukofaz,selen i Ca+Mg+D3.Inace,radice nam ISCI.
Kaze da im je uspesnost porasla na 62%,inace dok sam bila u cekaonici(svega 15 min.) cula sam sestre kako se raduju jer od jutros imaju cetiri nove pozitivne bete.E sad jedno je pozitivna beta a drugo izneta trudnoca,a i u mojim godinama uspesnost je mnogo manja,al lepo je cuti takve podatke.Sve pohvale za njih sto se tice ljubaznosti i organizacije.Jos mesec dana i polecemoooo
Kaze da im je uspesnost porasla na 62%,inace dok sam bila u cekaonici(svega 15 min.) cula sam sestre kako se raduju jer od jutros imaju cetiri nove pozitivne bete.E sad jedno je pozitivna beta a drugo izneta trudnoca,a i u mojim godinama uspesnost je mnogo manja,al lepo je cuti takve podatke.Sve pohvale za njih sto se tice ljubaznosti i organizacije.Jos mesec dana i polecemoooo
Poslednji izmenio Petkana dana 7/4/2014, 12:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Divne vesti, Petkana
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Petkana, divne vijesti...drago mi je sto si na samom pocetku cula toliko lijepih stvari, sad samo pozitivno naprijed
Petkana, ne znam koje su to "tvoje godine"? ali sigurno si mladja od mene, a i ja kod njih polecem u maju Mislim da smo izabrale dobru bolnicu, i da cemo dobiti korektan tretman, pa sta god da se desi.
Missile, ma kakve godine, bitno je kako se osjecamo...Ja sam ostala na 27, skontala sam da imam godina tek kad mi je dr rekla da mi je slaba rezerva jajnih celija:-) samo mi jajnici otkrivaju godine ali rijesicemo i to.
Petkana, Missile, jedva cekam da vas pratim :-)
Petkana, Missile, jedva cekam da vas pratim :-)
Petkana, cure ti sve rekose za godine!
Zene, jako sam uzbudjena,AMH mi je 0,50. Umalo se nisam onesvestila od srece! FSH 10, LH 11, to mi je jano, ali ovo me resturilo os srece!!!!
Zene, jako sam uzbudjena,AMH mi je 0,50. Umalo se nisam onesvestila od srece! FSH 10, LH 11, to mi je jano, ali ovo me resturilo os srece!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
To leptirkooooooo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
» Korak po korak na putu do bete +