Aprilska jutra nek rode nadleću
+37
Simona
SoJa
Tinche
Mirjana
mamadabudem
ZarPtica
hocukusurnecuzvaku
JocY
dacans
Botox
Endzi
cufta
JAmajka
bundevica
Shizika
Sofka
HappyGirl
karakaca
BiKsi :)
caci
maus
ChillyVilly
Star77
MAAKKI
leptirko82
nina :)
bak
Vuchica
Ema78
fight&faith
missile
Niny
ganedina
KoMetaK
SladZana
Sofija Veks
djole42
41 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 17
Strana 4 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Aprilska jutra nek rode nadleću
Ninana i Sofija danas podnose izvestaj sa UZ
Jedva cekam izvestaje Sofija posebno tvoj
Jedva cekam izvestaje Sofija posebno tvoj
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Slazem se sa Karakacom! Ja sam na putu do kuce! Ceka me milion nekih poslica, sve sto za vikend nisam postigla.
Radujem se sto je Ancica bolje. L je legenda!
Miss , da noga prodje stopre. Tk se tvoje telo vec navikava na mirovanje. Ne samo da imaa zgodne, vec i pametne noge
Radujem se sto je Ancica bolje. L je legenda!
Miss , da noga prodje stopre. Tk se tvoje telo vec navikava na mirovanje. Ne samo da imaa zgodne, vec i pametne noge
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Joj Suzo, sestrić ti je hit! Srce milo!
Miss, ja sam ti takva skoro svaki dan, pa izneh trudnoću, zato, konjsku mast u ruke uvali mužu, pa nek te masira, da što pre prodje!
Bakiša, to kralju, ako treba i ja da priprećujem veštičari, samo viči! Nek ne dolazi baksuzuša!
Leptirko, ljubim!
Ostale cure, stiskam.
Miss, ja sam ti takva skoro svaki dan, pa izneh trudnoću, zato, konjsku mast u ruke uvali mužu, pa nek te masira, da što pre prodje!
Bakiša, to kralju, ako treba i ja da priprećujem veštičari, samo viči! Nek ne dolazi baksuzuša!
Leptirko, ljubim!
Ostale cure, stiskam.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi, ljubim tebe i onog malog nasmejanog!!!
Evo mene drage moje sa UZV-a - imamo dva meska!! Dr je rekla i da im se cuju otkucaji srca, samo na njihovom aparatu u drzavnom DZ nisu imali mogucnosti da mi puste... Rekla je da je jedan masak 6x2,3mm, a drugi 5,5 sa 2,1mm, mrvice male... Rekla mi je da je dobro da jos jednom za 7-10 dana ponovim UZV, jer su sada mesci mas mali, ja joj rekoh da cu ponoviti privatno, njoj je to bilo skroz ok...sreca srca radost!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Draga Sofija, divnoooooooo, divnooooooo,divnooooooo :-):-):-):-) Uzivaj sa svoje dvije mrvice i raduj se, mila moja, zasluzila si :-) lljubim vas puuuuuunooooo !!!!!!
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Sofi i ovde da poskočim za tebe i dve mrvice, jeeeeeee, divno
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Opa bato! blizanci! bravo Sofija posto si napisala, da ako se planovi oko trudnoce ostvare(sto jesu ) i zavrsis disertaciju, predajes papire za Australiju Daj Boze da ti i ovo ostalo uspe i da onda imam kod koga u goste da odem
salim se naravno(uglavnom )
cestitam jos jednom
Bak hvala na pomoci znaci nista bez Dunava sta obuhvata najobicnije osiguranje?
Miss verovatno si prignjecila nerv(na zalost imam iskustva sa tim) hoce to i od puno sedenja, najgore je, sto moras da se kreces da se jos vise nebi ukocila,masaza je zakon da te sto pre prodje
salim se naravno(uglavnom )
cestitam jos jednom
Bak hvala na pomoci znaci nista bez Dunava sta obuhvata najobicnije osiguranje?
Miss verovatno si prignjecila nerv(na zalost imam iskustva sa tim) hoce to i od puno sedenja, najgore je, sto moras da se kreces da se jos vise nebi ukocila,masaza je zakon da te sto pre prodje
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
Hvala zenske moje!!
Sofka, nego sta draga! Inace, ja goste mnogo volim!
Sofka, nego sta draga! Inace, ja goste mnogo volim!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Cestitke Sofija za 2 srculenca! Sad se opusti i uzivaj!!!
Bravo za Anci!
Leptirko, bravo i za tvoj AMH!
Miss, bravo za odluku, a noga ce vec proci do postupka! Probaj da se istezes onda, ako ti to odgovara.
Bak, bravo sto nema lupusa i sto kreces!
Ja sam stigla u BP, proveli se super, druzili sa prijateljima koje imamo u Londonu, ali mi je najlepse od svega bilo stiskanje sa Siz i A. One su 2 dusice divne, a A je odmah dosla kod mene, igrala se sa mnom, setala, drzale za ruku... Prava je princezica!!! Ja i mm smo odusevljeni njome! Bravo Siz za vaspitanje! Posto smo se druzili u muzeju, Ariani je povremeno bivalo dosadno, ali ipak je obisla dobar deo muzeja! Ulepsale su mi put! Ljubim vas puuno i ovako Siz!
Bravo za Anci!
Leptirko, bravo i za tvoj AMH!
Miss, bravo za odluku, a noga ce vec proci do postupka! Probaj da se istezes onda, ako ti to odgovara.
Bak, bravo sto nema lupusa i sto kreces!
Ja sam stigla u BP, proveli se super, druzili sa prijateljima koje imamo u Londonu, ali mi je najlepse od svega bilo stiskanje sa Siz i A. One su 2 dusice divne, a A je odmah dosla kod mene, igrala se sa mnom, setala, drzale za ruku... Prava je princezica!!! Ja i mm smo odusevljeni njome! Bravo Siz za vaspitanje! Posto smo se druzili u muzeju, Ariani je povremeno bivalo dosadno, ali ipak je obisla dobar deo muzeja! Ulepsale su mi put! Ljubim vas puuno i ovako Siz!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Sofi, predivne vesti! Jako si me obradovala! Kometice, divan provod, engleski! Drago mi je da si uzivala!
Devojke, divno! Jedna u London na druženje sa drugaricama, druga dve bebe u stomaku
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Sofija, bravo i ovde!
KometaK, divno što ste se stisle i što je palo druženje sa Š i A!
Cmokišen.
KometaK, divno što ste se stisle i što je palo druženje sa Š i A!
Cmokišen.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
cufta :: Devojke, divno! Jedna u London na druženje sa drugaricama, druga dve bebe u stomaku
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Sofija draga moja bravoooooo za dva malisana ja sam bas poskocila od srece i ako sam sva polomljena danas sredjivala vrt i imacu puno lepog cveca (nadam se), tu cu letos sa mm sestrom zajedno sa po casom limunade da uzivam ona je inace cekalica po prvi put cu postati ujna radi betu u petak nadam se da cu i zbog nje poskociti
karakaca- Broj poruka : 777
Datum upisa : 04.12.2009
Sofija, chestitam na dva fina (s)meshka, uvjerit cesh se vec naredne sedmice kako oni brzo napreduju.
Bak, bravo za negativ na lupus, lupus je dosadan.
Hocu da izrazim svoje odushevljenje time shto sam upoznala KoMetu, shto sam se uvjerila da ta divna zhena stvarno postoji i da je mila kao i u virtuelnom svijetu. Ona i njm su tako pazhljivi, i uzajamno i prema ostalima, zbilja sam dirnuta. A "princeza" je iskoristila njihovu darezhljivost i pazhnju, uvalila se KoMeti u krilo, pojela joj 2/3 kolacha i 1/3 sendvicha, otela poklone i povrh svega trazhila i pjesmu! Naravno da su nam isprekidana 3-4 sata druzhenja bila premalo pa se nadamo duzhoj posjeti. KoMeta
Vidim ovde se zahuktava, bash mi je drago. Ne stizhem sve pratiti jer momentalno puno radim + me stigla hunjavica pa nisam sva svoja.
Bak, bravo za negativ na lupus, lupus je dosadan.
Hocu da izrazim svoje odushevljenje time shto sam upoznala KoMetu, shto sam se uvjerila da ta divna zhena stvarno postoji i da je mila kao i u virtuelnom svijetu. Ona i njm su tako pazhljivi, i uzajamno i prema ostalima, zbilja sam dirnuta. A "princeza" je iskoristila njihovu darezhljivost i pazhnju, uvalila se KoMeti u krilo, pojela joj 2/3 kolacha i 1/3 sendvicha, otela poklone i povrh svega trazhila i pjesmu! Naravno da su nam isprekidana 3-4 sata druzhenja bila premalo pa se nadamo duzhoj posjeti. KoMeta
Vidim ovde se zahuktava, bash mi je drago. Ne stizhem sve pratiti jer momentalno puno radim + me stigla hunjavica pa nisam sva svoja.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Karakača, navijam za petak, za veliku betu, pa da nam uskoro budeš ujna
I ja sam još jednom postala tetka jedne lepe devojčice , volela bih da žive bliže, pa da budemo stalno u kontaktu
Bak, bravo za analize, još histero pa si spremna za poletanje A zajedno sa tobom Kometa i Miss. Navijaću iz sve snage za vas
I ja sam još jednom postala tetka jedne lepe devojčice , volela bih da žive bliže, pa da budemo stalno u kontaktu
Bak, bravo za analize, još histero pa si spremna za poletanje A zajedno sa tobom Kometa i Miss. Navijaću iz sve snage za vas
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Dan!
Hvala svima na savetima oko noge. Juce na poslu su me svi zivi nesto posavetovali, i ja sam svakog poslusala, i rezultat je bio - mogu da spavam sa nogom u cak 2 polozaja!!!! Do tada nisam mogla ni u jednom. Joj kako sam se sinoc radovala!!!! Cak sam shvatila i koliko ja volim svoju nogu i svoje telo, prema kome se inace ne odnosim sa previse obzira. To ce se promeniti, definitivno. Ma, 3 dana polupokretna, nagomilala se energija, pa svasta mislim i premisljam
Radujem se maju i vto postupku, idem sledece nedelje kod ginekologa da trazim recept za fraxi, ko zna, mozda i dobijem. Miticka mi je prepisala fraxi od prvog dana stimulacije.
Sofija, bravo za bekane!!!!
Meta, Shizo, Ariana, bravo za druzenje!!!!
Sve ljubim, odoh da radim, pa se kasnije ulogujem da vidim sta ima, pa tak....
Hvala svima na savetima oko noge. Juce na poslu su me svi zivi nesto posavetovali, i ja sam svakog poslusala, i rezultat je bio - mogu da spavam sa nogom u cak 2 polozaja!!!! Do tada nisam mogla ni u jednom. Joj kako sam se sinoc radovala!!!! Cak sam shvatila i koliko ja volim svoju nogu i svoje telo, prema kome se inace ne odnosim sa previse obzira. To ce se promeniti, definitivno. Ma, 3 dana polupokretna, nagomilala se energija, pa svasta mislim i premisljam
Radujem se maju i vto postupku, idem sledece nedelje kod ginekologa da trazim recept za fraxi, ko zna, mozda i dobijem. Miticka mi je prepisala fraxi od prvog dana stimulacije.
Sofija, bravo za bekane!!!!
Meta, Shizo, Ariana, bravo za druzenje!!!!
Sve ljubim, odoh da radim, pa se kasnije ulogujem da vidim sta ima, pa tak....
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dan Jutra!
Crna Miss, sta te snaslo. Neka bolje sad nego u trudnoci
Meta, Shizo, bravo za druzenje
Maus, di si? Kako Ana?
Stigla vestica Bas je mogla i da priceka jos dva dana. Al dobro, pre cu krenuti u akciju
Idem da radim
Crna Miss, sta te snaslo. Neka bolje sad nego u trudnoci
Meta, Shizo, bravo za druzenje
Maus, di si? Kako Ana?
Stigla vestica Bas je mogla i da priceka jos dva dana. Al dobro, pre cu krenuti u akciju
Idem da radim
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Dobro jutro!
Sofija,diiivno za dva srculenca,od početka sam navijala za blizance.
Bravo za londonsko druženje,cmokić za princezu.
Bak,sve si bliža trudnovanju.Nemaš pojma kako ću navijati za tebe,Miss,Kometu..
Devojke,cmokić svima...odoh da radim.
Sofija,diiivno za dva srculenca,od početka sam navijala za blizance.
Bravo za londonsko druženje,cmokić za princezu.
Bak,sve si bliža trudnovanju.Nemaš pojma kako ću navijati za tebe,Miss,Kometu..
Devojke,cmokić svima...odoh da radim.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
A da ja ovom triu fantastikusu nadjem jednu gajbu u NS..pa da pravimo zurke, okupljanja..valja će zbog tolikih beta...
Dobro jutro drage moje..dugo me nije bilo..ali sad dodjoh ove tri cice me prizvale...jako navijam za njih..
Miss draga..zao mi sto se ne videsmo, ali visa sila..andrej i dalje povraća i ima proliv...nadam se da će mu stati do tvog sledećeg dolaska u NS ...a Minu je prestalo u petak uveče...
Elem..ovoliko trudnica, pozitivnih beta, i ne videh nikad nigde..pa mogu samo da pozelim nastavak ovakvog niza tokom cele godine
Ljubim vas sve devojke moje drage..
Dobro jutro drage moje..dugo me nije bilo..ali sad dodjoh ove tri cice me prizvale...jako navijam za njih..
Miss draga..zao mi sto se ne videsmo, ali visa sila..andrej i dalje povraća i ima proliv...nadam se da će mu stati do tvog sledećeg dolaska u NS ...a Minu je prestalo u petak uveče...
Elem..ovoliko trudnica, pozitivnih beta, i ne videh nikad nigde..pa mogu samo da pozelim nastavak ovakvog niza tokom cele godine
Ljubim vas sve devojke moje drage..
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Bak, ti ces pola meseca pre mene u akciju, jer ako ti je ova vestica za histero stigla pre moje 2 nedelje, onda ce i sledeca za vto stici par nedelja pre moje za vto. Ma, sve po planu, nema da omane.
Daco, 29 dolazim u isto vreme, pa cu cimnuti kad zavrsim, pa ako ne radis... Ne mogu se zadrzavati duze od 14 u Novom Sadu, jer te veceri planiram put za Knjazevac. A dogovoricemo se detaljno 26.4
Nini, samo ti prasi, ima nas koliko hoces cekam da sleti ta carobna bebeca prasina na mene Sad jos da docekamo Vucicinu betu.... Bas neizdrz.
Daco, 29 dolazim u isto vreme, pa cu cimnuti kad zavrsim, pa ako ne radis... Ne mogu se zadrzavati duze od 14 u Novom Sadu, jer te veceri planiram put za Knjazevac. A dogovoricemo se detaljno 26.4
Nini, samo ti prasi, ima nas koliko hoces cekam da sleti ta carobna bebeca prasina na mene Sad jos da docekamo Vucicinu betu.... Bas neizdrz.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Da poželim sreću mojim dragim drugaricama Bakiši i Miss, srećno i da nam trudnujete zajedno. Ljubim vas i grlim
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
sofi od pocetka sam navijala da su dve bebice a mozda i tri zbog velike be.videc na sledecem uz biti vece ida ces koncno cuti najlepsu muziku za tvoje usi kad nemozes u drzavatnoj cuti
devojke pitala bi vas nesto sigurno cu pogresiti mesto ali znam da cete ovde pre videti.nesto razmisljam da na svoju ruku uradim TSH ili sam omanula naziv hormona mislim za stitnu zlezdu da nije TCH .dali se tu moze videti dali imam problem sa njom da neidem kod dr .jer mi je jedna drugarica rekla da ona cesto samo taj hormon proverava a svejedno bi ga radila u privatnoj labaratoriji pa m isvejedno dali imam uput ili ne.jer sam nesto citala nedavno kakvi su sintomi u vezi nje a vise od polovine imam ja a inace kanim se da odem kod dr da proverim preko godinu dana.nasla sam na interentu da cak moze da pokaze da iams problem ako te peta boli a meni od februara u navratima zaboli kad stanem na nogu,u zadnje vreme dobila sam dosta na kilazi,imama problema sa disanjem mislim da se brzo zamorim a samo sto sam ustala sa stolice,puno mi se spava i uvek sam pospana a spavam dostA ,
ako ima ko da mi objasni dal ije dosta samo to da uradim ako ima i malo povisenog onda bi tek tad otisla kod dr na pregled i uz.hvala unapred
devojke pitala bi vas nesto sigurno cu pogresiti mesto ali znam da cete ovde pre videti.nesto razmisljam da na svoju ruku uradim TSH ili sam omanula naziv hormona mislim za stitnu zlezdu da nije TCH .dali se tu moze videti dali imam problem sa njom da neidem kod dr .jer mi je jedna drugarica rekla da ona cesto samo taj hormon proverava a svejedno bi ga radila u privatnoj labaratoriji pa m isvejedno dali imam uput ili ne.jer sam nesto citala nedavno kakvi su sintomi u vezi nje a vise od polovine imam ja a inace kanim se da odem kod dr da proverim preko godinu dana.nasla sam na interentu da cak moze da pokaze da iams problem ako te peta boli a meni od februara u navratima zaboli kad stanem na nogu,u zadnje vreme dobila sam dosta na kilazi,imama problema sa disanjem mislim da se brzo zamorim a samo sto sam ustala sa stolice,puno mi se spava i uvek sam pospana a spavam dostA ,
ako ima ko da mi objasni dal ije dosta samo to da uradim ako ima i malo povisenog onda bi tek tad otisla kod dr na pregled i uz.hvala unapred
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Nina samo TSH ti nece mnogo reci, uradi ceo hormonski status stitne zlezde ako bas zelis na svoju ruku..dakle T3, T4, TSH i tireoglobuline odn antitela na st.zlezdu..znam da ovde to traze svakom pacijentu..
Vucice ajmo napred....navijam ya debelu tetu betu..
Miss pa nemoj da me odajes draga..kakav 26...sta je 26.
Vucice ajmo napred....navijam ya debelu tetu betu..
Miss pa nemoj da me odajes draga..kakav 26...sta je 26.
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Strana 4 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu