KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

+56
zvoncica36
dragmilk
bulevarka
Star77
ganedina
Endzi
fight&faith
Erata
SamoPozitivno
ninica2
insomnia
noja
JocY
jelena*mama2andjela*
missile
twinsi
Ema78
maus
jovanka.draskic
Ninche
anasrce
tatjana2
dragana76ns
lilly13
sareni leptir
Strumfeta78
djole42
saska1
Shizika
hocukusurnecuzvaku
Sofka
Mili
MAAKKI
mamadabudem
Sofija Veks
Tangerine
Petkana
KoMetaK
Simona
nina :)
d77
BiKsi :)
fmala
Vuchica
JednaSova
Ninana
bak
leptirko82
Smrdica
lelas
PalcicaBg
Niny
SladZana
ragaco
ChillyVilly
SoJa
60 posters

Strana 22 od 22 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Ići dole

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 22 Empty Re: SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

Počalji od ragaco 4/4/2014, 20:02

Sojkice,svetla tačka u svemu je da si tokom postupka zaista bila pozitivna i verujem da ti ta pozitivna energija daje snagu da se izboriš sa ovim i otvoriš put novim planovima.
Grlim te i ljubim punooooooooooooooo i znam da ćeš biti divna,divna mama  usne 

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 22 Empty Re: SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

Počalji od d77 4/4/2014, 20:02

Sojo, bas mi je zao  Crying or Very sad 
Ali, kao sto rekose devojke, mora biti sledeci put.
 zagrljaj 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 4/4/2014, 20:11

Sojo draga  zagrljaj hrabrice, lepa zeno,idemo dalje kao sto i sama kazes  g 
jednom mora uspeti, dace Bog dragi, videces, grlim te jako  ff
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 4/4/2014, 21:19

Draga moja Sojicse, ne mogu ti opisati koliko mi je zao Sad verovala sam cvrsto u vase mrvice. Drago mi je sto si jaka, sto shvatas da jednostavno ovo nije bilo vase vreme i da ce ono sigurno doci, samo trebate biti strpljivi. Ljubim te puno i jedva cekam da se upoznamo. Povuci cu te za nosic tako jako, da ces sledeci put dobiti dve bebice.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 4/4/2014, 21:20

Sojo, divna predivna ... ne mogu da verujem i bas mi je zao.  No Drago mi je sto ne odustajes i slazem se sa Eratom da vam treba klinika sa boljom laboratorijom.  zagrljaj

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fmala 4/4/2014, 21:21

Nemam reci..  Sad 
Necu da mracim, kad si vec tako dobra i hrabra, al da znas da sam se bas rastuzila. Grlim ja tebe uskoro uzivo, vodimo te Boris i ja u Sijarinsku na kupanje, da ove godine ti budes zgodna dok sam ja debela, pa da onda sledece bude obratno, znam da ce biti tako!
Ljubim te puno!
fmala
fmala

Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninana 4/4/2014, 22:35

Draga Sojice, tako divna i hrabra osoba kao ti ce sigurno naci put do srece, pozitivna si i to je najvaznije, radovacemo se sledeci put ovde zbog tebe, cvrsto verujem u to! Toliko si podrske pruzila meni i ostalim devojkama, sta da ti kazem osim  zagrljaj poljubac 
Ninana
Ninana

Broj poruka : 149
Datum upisa : 23.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 5/4/2014, 01:04

Soja, divna dusho, krivo mi shto i uzhivo ne mogu da te  zagrljaj 
Bravo za  f , ja drzhim palcheve da naredni put i element srece bude na tvojoj strani. b 
 cvet 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 5/4/2014, 06:51

SoJa draga , jako mi je zao sto ovaj put nije uspelo . Ali znam samo jedno-sigurno ce sledeci put . Tacno znam kako se osecaj jer je sam to isto dozivela samo 24 h pre tebe . Samo je razlika u tome sto ti ides dalje u ovoj borbi , a ja ne . Drago mi je da si to hrabro i stojicki podnela , a veruj mi da sam i ja pred podizanje rezultata isto tako znala da je negativan . Ovu poslednju betu sam cini mi se najlakse podnela, iako sam znala da mi je ovoposlednji pokusaj, valjda sam vec oguglala na negativne bete i nista drugo nemogu ni da ocekujem . Ali kad sam uzela taj famozni papir u ruke vec posle 10 min sam bila skroz OK i hladne kao spricer .

Neizmerno se radujem i jedva cekam druzenje , jer cuimati priliku da upoznam jos 1 izuzetno bice kao sto si ti . Do tada te jako jako grlimi ljubim .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 5/4/2014, 08:45

E Soja, bas nije moralo tako da bude....bas mi je zao, pratila sam sa tel tvoje korake....verovala sam jako da ce bas ovaj put biti taj pravi! I ja sam imala svakakvih zezancija ali bas kao i ti uvek sam bila pozitivna i verovala da i mene ceka jedna beba....molila se Bogorodici da i ja u narucju drzim jedno dete kao ona  a ona mi podarila dva....zelim i tebi i sve i jednoj zeni koja se bori da ima za koga da se bori. Ljubim te puno i samo u napad....Svu srecu ti zelim
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 5/4/2014, 08:47

Soja sigurna sam da ćeš nam uskoro biti trudnica.Sve smo priča za sebe.Neobaziri se na tuđa iskustva(što se neuspeha tiče),već iskoristi ovo proleće da napuniš baterije.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 5/4/2014, 10:31

Drzi se Sojice, napuni baterije pa idemo dalje! Sljedeci put ce to biti TO!
Ljubim i grlim!
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 5/4/2014, 11:09

Sojcice, duso, nemam reci da ti opisem koliko mi je zao! Znam koliko je tesko, ali znam i da ces uspeti, koliko vec sledeci put! Grlim te jako, a nadam se da cu imati prilike da te stisnem i uzivo!  zagrljaj 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 5/4/2014, 12:25

Dosla sam da te ljubim i zagrlim zagrljaj 12:16:24Umetnice nasa nije ovaj postupak bio pravi ,zato glavu gore i smisljaj novu strategiju!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mili 5/4/2014, 15:09

Sojice grlim zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zao mi je sto nije uspelo..ali svaka cast na stavu ljubav 
Mili
Mili

Broj poruka : 194
Datum upisa : 10.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 5/4/2014, 17:06

Sojcice draga bas mi je zao,iskreno sam se nadala velikoj beti...Odmori malo,otresi kolena,sakupi snagu,nabaci osmeh i udahni pozitivu za novi pocetak...Ljubim i grlim puuunoooo  Sad zagrljaj 
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 22 od 22 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu