KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

+56
zvoncica36
dragmilk
bulevarka
Star77
ganedina
Endzi
fight&faith
Erata
SamoPozitivno
ninica2
insomnia
noja
JocY
jelena*mama2andjela*
missile
twinsi
Ema78
maus
jovanka.draskic
Ninche
anasrce
tatjana2
dragana76ns
lilly13
sareni leptir
Strumfeta78
djole42
saska1
Shizika
hocukusurnecuzvaku
Sofka
Mili
MAAKKI
mamadabudem
Sofija Veks
Tangerine
Petkana
KoMetaK
Simona
nina :)
d77
BiKsi :)
fmala
Vuchica
JednaSova
Ninana
bak
leptirko82
Smrdica
lelas
PalcicaBg
Niny
SladZana
ragaco
ChillyVilly
SoJa
60 posters

Strana 21 od 22 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Sledeći

Ići dole

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 21 Empty Re: SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

Počalji od Vuchica 4/4/2014, 15:48

leptirko82 ::Sojo, mnogo si mi postala bitna i draga, necu nista da ti govorim, osetices sve. Drago mi je sto si tako divna i snazna, zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj 
Ovo kao da sam ja pisala...

Grlim te, Sojce moja....
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 21 Empty Re: SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

Počalji od BiKsi :) 4/4/2014, 15:48

Zanemeh draga moja, toliko sam valjda verovala, mnogo mi je žao, MNOGO. Stiskam te jako, jako, jakooooooo. Veliki uzdah mi se sad oteo. Da si mi bliže tako bih te zagrlila i ćutala s tobom. Jedino što je utešno, što su se embrioni popravili, i što ste u tom smislu mnogo napredovali. Sad je verovatno falio onaj klik sreće, koji će u sledećem pokušaju sigurno začiniti postupak. LJubim i grlim jaaakoooooo!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 4/4/2014, 15:52

Evo i ja zanemeh toliko sam bila ubedjena da ce rezultat biti pozitivan, zao mi je , nemam sta pametno da kazem odim da te  zagrljaj 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SamoPozitivno 4/4/2014, 16:14

Crying or Very sad 
 zagrljaj zagrljaj zagrljaj
SamoPozitivno
SamoPozitivno

Broj poruka : 9
Datum upisa : 14.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 4/4/2014, 16:19

Uh draga,ne mogu da verujem  Crying or Very sad 
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 4/4/2014, 16:42

Mnogo, mnogo, mnogo mi je zao  No 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 4/4/2014, 16:50

Mnogo mi je zao, Sojo nasa predivna ti...  tuga 

zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Petkana 4/4/2014, 17:02

Sojce  tuga tuga tuga mnogo mi je zao...
Petkana
Petkana

Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anasrce 4/4/2014, 17:22

Sijice zanemeh.. ceo dan virkam da vidim betu ali ovo nisam ocekivala Sad
Grlim te jako jako jakooooo...
anasrce
anasrce

Broj poruka : 444
Datum upisa : 15.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 4/4/2014, 17:45

Sojčice, lepotice moja najnajnajnajnajjjače te stiskam  zagrljaj 
Užasno mi je žao  No  ali ja verujem, čvrsto verujem da će sledeći put biti naš  yes love 
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 4/4/2014, 18:01

Snago moja, grlim i ja vas  zagrljaj 

Samo sam htela da vam kažem da sam dobro. Već posle 14h sam prestala da se nadam pozitivnom rezultatu, jer imam to neko iskustvo, svoje, tuđe, da ljudi dobar rezultat javljaju odmah, a sa lošim odugovlače, kao da će se nešto promeniti :DValjda im bude žao, a ove iz laba poznajem i znaju moju situaciju... tako da sam naslutila ishod.
Iskreno, nisam se previše utripovala da će uspeti, jer sam se na ET-u razočarala što se enda tiče, prvo, stao je na 9mm, a ranije je bio oko 11mm, a drugo, na ET-u je bio 7.5 do 8mm. Iako je Nebojša rekao da je dobar, meni se lično nije dopalo to što je tanji nego obično, ali nisam htela da razmišljam o tome i da ubijam sebi nadu.

Maločas sam se počastila baklavom Very HappyČak sam grickala kikiriki i smoki (sad mi je muka, al baš me briga Very Happy)

Što se mene tiče, mislim da sam uradila sve što sam mogla, osim možda histeroskopije. Znam da ćemo pokušati, makar još jednom, a kad, gde i kako, nemam pojma.

Sada se radujem 26. Aprilu i jedva čekam da vas sve stisnem  d 

I za kraj od mene jedan veseli smajlić  sreca

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 4/4/2014, 18:11

Stvarno si predivna, u svakom smislu te reci...  osmeh srce osmeh srce osmeh srce 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 4/4/2014, 18:12

Soja, hrabrice nasa..neka si se najela svega, sta te brigamoram da ti kazem da citav dan virkam i bas mi je strasno zao ali isto tako vjerujem u tebe, jedno pozitivno, slatko i njezno bice i vjerujem da ce sledeci put, kad god odlucis da krenes, biti uspjesan  zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj 
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 4/4/2014, 18:16

Nemas pojma kako se radujem nasem vidjenju, da te stisnem, da puca, bre!
Daj sebi vremena, a onda dobro razmislki. Neka si jela, ma i popij ako ce ti prijati, ugodi sebi, samo da ti bude lakse. Stvarno si veliki covek, lepa, tanana zeno!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 4/4/2014, 18:27

Soja, zao mi je draga... Sad 
Bas sam imala nadu da je to to ovog puta, bas sam verovala.
Drago mi je sto se dobro drzis. Dala si sve od sebe. I vise od toga. Imas uvek dobar broj jajnih celija, ali malo embriona i ja mislim da vama definitivno treba bolja laboratorija i bolji embriolozi. Nije svaki par isti, postoje manji i veci izazovi, a vi morate naci ljude kojima cete biti izazov.
Odboluj i kada skupis snagu, razvijacemo strategije. Ljubim te  poljubac 
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 4/4/2014, 18:48

SoJo mila,draga dušice,žao mi je beskrajno  zagrljaj 
Lepo je što si se pridigla,ali ako ti prija a ti na tu baklavu naspi i malo vinca ili nekog drugog alkohola.Malo da se duša zaleči.Valja se to u ovakvim trenucima.Sva sreća pa su oni prolazni i na putu do vaše sreće.
I da te citiram  Wink :
 sreca 
....idemo dalje.....
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 4/4/2014, 18:58

Sklopiće se kockice ...

zagrljaj 
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 4/4/2014, 19:05

Sojo,
žao mi je... ali dobro je da si se već pridigla... Sutra je novi dan. Stoga i od mene veseli smajlić za tebe  sreca 
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 4/4/2014, 19:15

E SoJa ,bas mi je zao,bila sam ubedjena da je uspelo. c Grlim i ljubim da sto pre prebolis i krenes dalje!I ja mislim da vam treba dobra laboratorija,ali samo polako.
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 4/4/2014, 19:20

grrrr Mad 
Grlim zagrljaj
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 4/4/2014, 19:29

Sojcice  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad grlim jako jako da pukne  zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj 
Endzi
Endzi

Broj poruka : 646
Datum upisa : 30.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 4/4/2014, 19:31

Soja draga zao mi je jako,ne znam sta drugo da ti kazem a da devojke nisu rekle. Ne mogu da verujem da nije uspelo i ja sam bila ubedjena da je uspelo. Od srca ti zelim da sto pre odbolujes,otplaces i da krenes u nove pobede,ovo nije bila vasa beba,vasa vas i dalje ceka da dodjete,ne zaboravite na nju cvet

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 4/4/2014, 19:40

Sojice žao mi je ,baš smo svi vjerovali ali šta je tu je otresi koljena pa ponovo u nove pobjede napravi plan odradi što nisi odradila od analiza i nadam se da će sledeći put biti uspješan  osmeh srce 
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Likoli 4/4/2014, 19:48

soja....zao mi je... ali vidim da imas snage da krenes dalje i tako i treba, zelim ti da istrajes u svojoj borbi.... ljubav 
Likoli
Likoli

Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/4/2014, 19:59

Sojce, bice, mora biti sledeci put. Dusha si ti jedna ogromna!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 21 od 22 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu