Korak po korak na putu do bete +
+69
lilly13
najdi10
Simona
zoxa
twinsi
Shizika
mijaki
Vanilla
srculence4me
dzefri
nadalica
ninica2
mamadabudem
Stenli
SannI-AlL
Ninche
insomnia
InNaturaVeritas
Struzzo
neca73
sandrolina
Orline
OKacica
Erata
zvoncica36
malena 92
annci
makac71
Ceca797
Strpljiva86
Likoli
anasrce
masato
Strumfeta78
MAAKKI
ivanicasale
Smrdica
bundevica
karakaca
KoMetaK
d77
ChillyVilly
saska1
BiKsi :)
suzanasakii
lelas
lenjivica
JednaSova
jelena*mama2andjela*
SoJa
noja
SladZana
ganedina
Star77
sareni leptir
Mili
bak
Ninana
Niny
Vuchica
PalcicaBg
leptirko82
Petkana
Sofija Veks
tara01
jovanka.draskic
hocukusurnecuzvaku
ragaco
JocY
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ijuuu,koracaljke moje bas ste vredne!
Nadalice,Sandrolina,zao mi je
Nasim najnovijim trudnicama Sofiji i Ninani cestitam ,mnooogo ste me obradovale,mada ni sam ni sumnjala u vas!Sofija,beta ti je velicanstvena
Genedina nasa,jedva cekam tvoju pozitivnu betu!!!Pa kako nece biti lepih vesti na Kutku kad sve prsti od pozitivne energije i podrske?
Leptire ,uzbudjena sam zbog tebe,znam da si se posteno nacekala,u pravim si rukama i na pravom mestu,samo napred.
Erato bravo za stav Citam vase postove i ne mogu da verujem kakvih sitnih dusa ima,mada se trudim da ne osudjujem druge,jer ko sam? A imala sam i ja velik problem na poslu ovih dana.Pokacila se s kolegom s kojim sam do sad imala jako kvalitetan odnos.Poslodavac je organizovao sastanak povodom toga, na kom smo se ja i taj kolega sporili oko neceg,ispalo je da lazem ili ja ili on.Rekla sam da se nikad u zivotu nisam zakunula u nesto al ako treba mogu i to na sta je on pred svima rekao da ja i nemam u sta da se zakunem.Ma srce je htelo da mi eksplodira,ako mu oci nisam iskopala,pa zar ti likujes sto ja nemam dete,sto mi je dete umrlo u utrobi???Imam petoro rodjenih brace i setara,jos trinaestoro u drugom kolenu,imam muza kojeg neizmerno volim.Kunem se njima svojim zdravljem,zivotom da govoris laz-a ti se zakuni svojom decom ako smes.Naravno da nije smeo.I pobedila sam,a tek cu da pobedim
Nadalice,Sandrolina,zao mi je
Nasim najnovijim trudnicama Sofiji i Ninani cestitam ,mnooogo ste me obradovale,mada ni sam ni sumnjala u vas!Sofija,beta ti je velicanstvena
Genedina nasa,jedva cekam tvoju pozitivnu betu!!!Pa kako nece biti lepih vesti na Kutku kad sve prsti od pozitivne energije i podrske?
Leptire ,uzbudjena sam zbog tebe,znam da si se posteno nacekala,u pravim si rukama i na pravom mestu,samo napred.
Erato bravo za stav Citam vase postove i ne mogu da verujem kakvih sitnih dusa ima,mada se trudim da ne osudjujem druge,jer ko sam? A imala sam i ja velik problem na poslu ovih dana.Pokacila se s kolegom s kojim sam do sad imala jako kvalitetan odnos.Poslodavac je organizovao sastanak povodom toga, na kom smo se ja i taj kolega sporili oko neceg,ispalo je da lazem ili ja ili on.Rekla sam da se nikad u zivotu nisam zakunula u nesto al ako treba mogu i to na sta je on pred svima rekao da ja i nemam u sta da se zakunem.Ma srce je htelo da mi eksplodira,ako mu oci nisam iskopala,pa zar ti likujes sto ja nemam dete,sto mi je dete umrlo u utrobi???Imam petoro rodjenih brace i setara,jos trinaestoro u drugom kolenu,imam muza kojeg neizmerno volim.Kunem se njima svojim zdravljem,zivotom da govoris laz-a ti se zakuni svojom decom ako smes.Naravno da nije smeo.I pobedila sam,a tek cu da pobedim
Poslednji put izmenio Petkana dana 25/3/2014, 17:30, izmenio ukupno 2 puta
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Ana,ljubim to tvoje
I da,zaboravih vam reci,konacno mi je zakazana histeroskopija za petak popodne,radice je neki dr.iz Amsterdama,vidim da je nas covek,strucni saradnik Genesisa,nadam se najboljem.
petkana ,pa i ti radis vto u Genesis ? Izvini malo sa se pogubila ...super za histeroskopiju .
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Da,ja idem preko Fonda al su mi savetovali prvo histero.Vidis,pa mogle bi kaficu popiti kad budes gostovala u NS...
Petkana
To sto radis histero tik pre postupka je prava stvar! ja sam je radila u istom mesecu, mada sam bila na dugom protololu! Dr Kopitovic mi je radila! Sigurna sam da je ona velikim delom zasluzna za moj uspeh, ja sam imala mali septum od 1,5cm..
Zelim ti svi svu srecu!!!
Sojice nadam se da si postavila nocis
To sto radis histero tik pre postupka je prava stvar! ja sam je radila u istom mesecu, mada sam bila na dugom protololu! Dr Kopitovic mi je radila! Sigurna sam da je ona velikim delom zasluzna za moj uspeh, ja sam imala mali septum od 1,5cm..
Zelim ti svi svu srecu!!!
Sojice nadam se da si postavila nocis
anasrce- Broj poruka : 444
Datum upisa : 15.07.2013
Hvala Ana,imenjakinjo,meni rekose da cemo poceti s bockanjem od dvadesetog dana sledeceg ciklusa,tek u maju.
Inace,imam mali subseptum.
Inace,imam mali subseptum.
Ana, pa ti si cule srculence! Cestitam, draga moja!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Petkana nije to nista strasno isto sam imala i ja, bice to sve super, videces, u odlicnim si rukama!
Leptirko dragi, nisam ga cula ali je kucalo kaze dr :)))
Hvala ti do nebe!!! ocekujem tebe uskoro da poletis!
Leptirko dragi, nisam ga cula ali je kucalo kaze dr :)))
Hvala ti do nebe!!! ocekujem tebe uskoro da poletis!
anasrce- Broj poruka : 444
Datum upisa : 15.07.2013
moze biti ,moze biti .....a sto da ne ..samo da sve kod mene sa hormonima protekne ok .Petkana ::Da,ja idem preko Fonda al su mi savetovali prvo histero.Vidis,pa mogle bi kaficu popiti kad budes gostovala u NS...
ja sam histeroskopiju radila u oktobru ,inace htela sam da kazem da mi se kopitovicka smejala kada sm joj ispricala da sam odlozila proces zbog ureaplazme .rekla mi je da se to vise u svetu ne leci .ali ja ipak volim da ima ciste briseve .zato sam i pozurila sa svime .
valjda je i moja histeroskopija ok iako je oktobra ..??? ona me je prvo pitala za histeroskopiju .
samo nisa Vas nesto pitala ,u istoriji mi je propustila gluformin 1500mg da napise da pijem vec ,a treba hormona 4 (izmedju ostalog i TSH )da radim 17og ,nakon superfakta ...
dali smeta taj gluformin ,superfaktu i nezna dokle da ga pijem ,..???
Pijes, Brbljiva, gluformin svo vreme, samo prekines dan pred aspiraciju.
kad smo vec kod aspiracije, ja to obavih DANAS!
Dobili smo 4 jajne celije! Sve je proslo super i lagano pupupu!
Ja sam se iskreno nadala malo vecem broju, ali neka su ove 4 meni lepe i kvalitetne i neka se lepo ljubavisu sa spermicima mm - i bice sve ok!
Ljubim vas sve redom, vidim da danas ovde bilo raznih prica i razmene iskustava. Sve u svemu, uzasno je u kakvom okruzenju punom predrasuda zivimo.
kad smo vec kod aspiracije, ja to obavih DANAS!
Dobili smo 4 jajne celije! Sve je proslo super i lagano pupupu!
Ja sam se iskreno nadala malo vecem broju, ali neka su ove 4 meni lepe i kvalitetne i neka se lepo ljubavisu sa spermicima mm - i bice sve ok!
Ljubim vas sve redom, vidim da danas ovde bilo raznih prica i razmene iskustava. Sve u svemu, uzasno je u kakvom okruzenju punom predrasuda zivimo.
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
vucice bravo za 4 jajasca sad navijam za zurku u labu
petkana to je dr Milosavljevic i meni je radio histero,divan covek jako prijatan i pozitivan u super si rukama,ne brini
petkana to je dr Milosavljevic i meni je radio histero,divan covek jako prijatan i pozitivan u super si rukama,ne brini
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Draga Vuchice, i ovde jos jednom
Ma 4 je diiiivan broj! Braaaavo
Sada jaaaako navijanje da se veceras spajaju, muckaju, vole....
I da uskoro dobijemo doooobre embrioncice
Ma 4 je diiiivan broj! Braaaavo
Sada jaaaako navijanje da se veceras spajaju, muckaju, vole....
I da uskoro dobijemo doooobre embrioncice
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Drage moje devojke, evo mene opet sa nekim pitanjima:
Danas sam isla kod svog ginekologa da zakljucim bolovanje i da vidim gde da radim trazene analize iz Praga, posto sam iz Cacaka upucena sam na Torlak a nasa privatna labaratorija mi je dala kontakt Konzilujuma i Biomedica u Beogradu.
analize koje treba da radim su ACLA, AFA, ASA, AZA, AOA, TORCH, TROMBOFILNE MUTACIJE LEIDEN, MTHFR, PAI-1. Vec sam ove analize pisala na prethodnoj nekoj strani, nego sada me zanima ukoliko je ovo neko od vas radio skorije zanima me cena, da vidim da li mogu da odem privatno ili da idem preko drzave. planiram budžet...
pomagajte
Danas sam isla kod svog ginekologa da zakljucim bolovanje i da vidim gde da radim trazene analize iz Praga, posto sam iz Cacaka upucena sam na Torlak a nasa privatna labaratorija mi je dala kontakt Konzilujuma i Biomedica u Beogradu.
analize koje treba da radim su ACLA, AFA, ASA, AZA, AOA, TORCH, TROMBOFILNE MUTACIJE LEIDEN, MTHFR, PAI-1. Vec sam ove analize pisala na prethodnoj nekoj strani, nego sada me zanima ukoliko je ovo neko od vas radio skorije zanima me cena, da vidim da li mogu da odem privatno ili da idem preko drzave. planiram budžet...
pomagajte
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
Ne stizem da svratim na korake, ali cure, kad god svratim, pozitivne bete na sve strane. Svaka cast, samo tako neka se nastavi
Sofija, Ninana trudnice zelim vam da uzivate u svojim trudnocama. I Sofija, mani te budale, nisu ni vredne pomena, mazi bebice i uzivaj.
Ganedina, sledeci put kad svratim ocekujem veliku betu, draga, kako drugacije
Vuchice, navijam za zurku
I svim curama zelim sto lepse i lakse korake
Sofija, Ninana trudnice zelim vam da uzivate u svojim trudnocama. I Sofija, mani te budale, nisu ni vredne pomena, mazi bebice i uzivaj.
Ganedina, sledeci put kad svratim ocekujem veliku betu, draga, kako drugacije
Vuchice, navijam za zurku
I svim curama zelim sto lepse i lakse korake
masato- Broj poruka : 157
Godina : 46
Datum upisa : 10.11.2013
Sandrolina, I Konzilijum i Biomedica imaju cenovnike na netu, pa lepo baci na papir. Mozes da uzmes u obzir i popust 5-7.5% koji daju obe laboratorije, samo im kazes kada dodjes prvi put da planiras da ostavis dosta parica i napravice ti karticu.sandrolina ::Drage moje devojke, evo mene opet sa nekim pitanjima:
pomagajte
Sto se tice antitela trebalo bi gledas cene duplo, znaci IgM + IgG (recimo, nemoj da se zbunis, ACLA - to je u cenovniku Konzlijuma ''Antitela prema Cardiolipinu'')
dosta toga pise na temi Dodatne analize. Ja sam na uput uradila trombofilne mutacije faktor II i Faktor V (laiden) na VMA, jeste da sam iz Beograda, ali to mozes i ti sigurno.
TORCH - to mozes u higijenskom zavodu sigurno
ASA se radi na Torlaku, zovi, pitaj i odmah zakazi
MTHFR i Pai - ne moze nigde na uput, a one su i najskuplje, izadju zajedno oko 8.000...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
sandrolina ::Drage moje devojke, evo mene opet sa nekim pitanjima:
pomagajte
Ja sam dobila isto to da radim kod nas u Neo labu u Zajecaru sve analize kostaju 22.000,a MTHFR i PAI-1 u Bgd-u kosta 15.000+ ostale analize ali jos se nisam raspitala koliko.TAko da meni koja treba da idem za Bgd da ih radim kod njih i posle da idem da ih uzmem dodje mi na isto.Tako da cu verovatno raditi u Zajecaru u Neo labu.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Zene moje drage ja bas tesko pratim korake, retko ko otvara dnevnike pa se nekako ovde sve zbrka
Novim trudnicama da cestitam Sofiji i Ninani neka sve bude skolski i lagano
Vucko odlican je to broj a sada zuuurka
Za cekalice saljem
Novim trudnicama da cestitam Sofiji i Ninani neka sve bude skolski i lagano
Vucko odlican je to broj a sada zuuurka
Za cekalice saljem
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Drage moje, obavih i ja konsultacije ...dobila sam.da ponovim sve hormone i antimullerov hormon...u maju bih trebala da krenem sa stimulacijom...ali totalno sam zbunjena...vodi me doktorica vec dvije godine i odem danas na konsultacije gdje mi druga doktorica kaze da ja uopste nemam policisticne jajnike, nego da imam totalno smanjenu rezervu jajnih celija, tj. Samo jedna ili dvije na lijeom jajniku a na desnom nista????? Dakle ona sumnja da ja ulazim u ranu menopauzu! Ok, ako je tako sta da radim, ali da li mijenja sitaciju to sto 8 mjeseci pijem kontracepciju? Kaze ne, bez obzira na to treba da mi vidi rezervu jajnih celija. Bice sta ce biti, ali toliko mrzim kad sam zbunjena i kad mi doktori razlicito govore...sta mislite vi o svemu ovome? Izvinite sto nisam procitala sta se u medjuvremenu desavalo, ljubim vas sve redooomm i izvinite sto je s brda s dola, citav dan sam u putu pa sam izludila...
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Ana za tvoje
Vuchice i ovde malo da poskočim za tvoje buduće bebaće
Vuchice i ovde malo da poskočim za tvoje buduće bebaće
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Ivanice, Petkana, Masato, Makkii
Hvala vam puno, devojke!!!!
Suzo
Uhh ne znam sta bih ti rekla! Koliki ti je bio AMH do sada, kada si ga poslednji put radila?
To za policisticne mogu da poverujem, meni je jedna dr rekla da imam mikrocisticne, i niko mi to vise nikada nije rekao...
Hvala vam puno, devojke!!!!
Suzo
Uhh ne znam sta bih ti rekla! Koliki ti je bio AMH do sada, kada si ga poslednji put radila?
To za policisticne mogu da poverujem, meni je jedna dr rekla da imam mikrocisticne, i niko mi to vise nikada nije rekao...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Draga Sofija, nisam ga nikada ni radila, kada sam predlagala rekli si mi da nije potrebno...danas sok...i lh mi je kaze nizak 2,3 3dc, ali ja sam pod terapijom,tj. Kontracepcijom, pa mi nije jasno kako ovo moze biti vjerodostojno?
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Auh, bas bezveze Ja ti nisam ekspert sa LH, ali mislim da svakako AMH treba da uradis, on se radi ako se secam izmedju 2 i 5 dana ciklusa...Test ce ti najpreciznije pokazati tvoju rezervu, nemoj da se brines pre toga, draga...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
ivanice ,isplati se ici u konzilijum u bg ,veruj .imas popust 7,5.ja sam tamo radila sve i izaslo me oko 100 e jeftinije od neolaba ! uporedjivala sam cene veruj ,i konzilijum je najeftiniji .a analize salju emilom ili faxom.tako da ne moras po njih.negde sam i pisala cene analiza-cini mi se .jos uvek ima cenovnik tj .racun svega sto sam radila u konzilijumu .ako nekog zanima mogu mu reci cene analiza koje sam radila u konzilijumu ,trombofilije ,gene ,imunologiju ,endokrinologiju .ivanicasale ::sandrolina ::Drage moje devojke, evo mene opet sa nekim pitanjima:
pomagajte
Ja sam dobila isto to da radim kod nas u Neo labu u Zajecaru sve analize kostaju 22.000,a MTHFR i PAI-1 u Bgd-u kosta 15.000+ ostale analize ali jos se nisam raspitala koliko.TAko da meni koja treba da idem za Bgd da ih radim kod njih i posle da idem da ih uzmem dodje mi na isto.Tako da cu verovatno raditi u Zajecaru u Neo labu.
vichuce ,,,,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Krenula si !!!jupiiiiiiiiiiiiiiiii
Najdi, ti si moja drugarica cekalica :-)
Isti nam je dan ET-a.
Kako se osećaš ?
Kad radiš betu ?
Isti nam je dan ET-a.
Kako se osećaš ?
Kad radiš betu ?
srculence4me- Broj poruka : 16
Datum upisa : 24.03.2014
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
» Korak po korak na putu do bete +