KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+61
sareni leptir
mamadabudem
fight&faith
Strumfeta78
bulevarka
Jecka
Crvic
Petkana
fmala
annci
Olja-B
MAAKKI
korpica
Afrodita
Ema78
tatjana2
masato
JednaSova
zoxa
BiKsi :)
KoMetaK
noja
lenjivica
suzanasakii
Endzi
SladZana
ChillyVilly
maus
LaFolie
Ninana
Ninche
lilly13
Mika
makica1984
JocY
Likoli
Vuchica
luckystar74
cicsa80
karakaca
laKole
malena 92
lelas
Star77
SoJa
bak
missile
Niny
ganedina
ragaco
jovanka.draskic
PalcicaBg
saska1
hocukusurnecuzvaku
Sofija Veks
anasrce
leptirko82
d77
atomski mrav
ivanicasale
jelena*mama2andjela*
65 posters

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 37 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Petkana 23/2/2014, 01:11

Drage moje,danas sam plakala od srece.Zelim to da podelim sa vama,ako koracio nisu pravo mesto za to,nemojte zameriti.Naime,moja rodjena sestra ima 50 godina.Imala je trudnocu pre 30 godina,rodila decaka koji nas je napustio posle 11 dana.Posle toga vanmatericna trudnoca,pa dve neuspesne vantelesne,a zadnjih 1o godina cekaju na usvajanje deteta i nista se ne desava,zvali ih svega dva puta dal bi usvojili decu s posebnim potrebama na sto nisu pristali.Ona je kopala po forumima i upozna par koji je usvojio dete,i uz njihovu pomoc danas su moja seka i njen muzic dobili zeleno svetlo za usvajanje preslatke devojcice koja ima 9 godina.Sestra je to tajila od svih nas dok ne bude sigurno tako da sam ceo dan u euforiji. d d d 
Petkana
Petkana

Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 37 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od lenjivica 23/2/2014, 01:30

Petkana, predivna prica. Puno srece tvojoj sestri, zetu i naravno njihovoj cerki!
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 23/2/2014, 04:47

Divno, Petkana!! Sjajne vesti i veliko uzbudjenje! Cestitke od srca tvojoj sestri i njenoj porodici!  srca1 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anasrce 23/2/2014, 06:33

Brbljiva, LilI, Saska, Noja, Lenjivice, Petkana hvala vam od srca!!! osmeh srce 

Petkana cestitke sestri i zetu, a i tebi tetka :)
anasrce
anasrce

Broj poruka : 444
Datum upisa : 15.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 23/2/2014, 08:14

Petkana tetka cestitam Very Happy 
divna prica

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 23/2/2014, 08:32

Petkana ,cestitam tvojoj sestri i svu srecu im zelim! d d d d d d Anasrce evo ih stizu  roda roda roda roda roda 
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/2/2014, 08:52

Bravo , Petkanaaaa!!! igracice angel ff 
Ivana, Anasrce samo napred, da bete budu velikeee  vv f yes 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 23/2/2014, 09:05

Petkana, cestitam tvojoj sestri i tebi, tetki!!!!
Ivanice, Ana, napred!!!!  igracice  igracice  igracice  igracice  srca  srca  srca  srca  igracice  igracice  igracice  igracice  srca  srca  srca  srca  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 23/2/2014, 09:16

Petkana ::Drage moje,danas sam plakala od srece.Zelim to da podelim sa vama,ako koracio nisu pravo mesto za to,nemojte zameriti.Naime,moja rodjena sestra ima 50 godina.Imala je trudnocu pre 30 godina,rodila decaka koji nas je napustio posle 11 dana.Posle toga vanmatericna trudnoca,pa dve neuspesne vantelesne,a zadnjih 1o godina cekaju na usvajanje deteta i nista se ne desava,zvali ih svega dva puta dal bi usvojili decu s posebnim potrebama na sto nisu pristali.Ona je kopala po forumima i upozna par koji je usvojio dete,i uz njihovu pomoc danas su moja seka i njen muzic dobili zeleno svetlo za usvajanje preslatke devojcice koja ima 9 godina.Sestra je to tajila od svih nas dok ne bude sigurno tako da sam ceo dan u euforiji. d d d 

Divno Petkana... Čestitam!!!  igracice igracice igracice 

Na forumu ima deo za usvajanje sa puno korisnih saveta koje bi tvoja sestra mogla da nadje... a možda bi želela i da nam se pridruži i da piše.

Pozdravčići za Kutanjke  d

ps: Petkana, nadam se da nećeš da zameriš što sam tvoj post prenela i na pomenuti deo Kutka o usvajanju.
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 23/2/2014, 10:42

Petkana, pa to je divno!!!!d d d d d d 
Cestitam, tetka!!! b b b 
annci
annci

Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 23/2/2014, 10:47

AnaSrce, lepo ti rece, prolece 2014  trudnica !
Bravo, devojko!!!! IDEEEMOOOOO!!!!  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  b  b  b  b  b  b  b  jumping  jumping  jumping  jumping  jumping  jumping  jumping  jumping  jumping  jumping 
annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 23/2/2014, 10:56

Ivanice, draga moja  igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 23/2/2014, 10:58

Niny, nije me bilo par dana, dolazila sam sebi posle neupspeha.
Sada ne mogu da te pronadjem? Trazim, trazim...  radost 
Kako napredujes?

annci
annci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 23/2/2014, 11:41

Petkana  smajli angel smajli angel smajli angel  cestitam tetka  osmeh srce 

Devojke navijam za vas i vase korake  ljubav ljubav ljubav 
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 23/2/2014, 12:24

petkana cestitam i ovde
nina :)
nina :)

Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od suzanasakii 23/2/2014, 13:48

Ivanice trudnica ,Anasrce trudnica poljubac  zelim vam od srca ishod kao moj  beta 
saljem
 roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
Petkana,divna prica. Jos jedan dokaz da se zelje ispunjavaju,ovako ili onako.
Ostalim koracaljkama sve najbolje u svakom pokusaju. vv bb vv bb vv bb vv bb vv bb vv 

P.S. Anasrce,Ivanice....ako imate simptome kao da cete svakog trenutka dobiti,ne boj te se. Ja sam od sestog dana et,mislila da cu svakog trenutka dobiti.Boleo me stomak,kicma,ma isto kao pred ciklus. Grudi bole pa prestanu. Ali su stalno bile naduvene.
suzanasakii
suzanasakii

Broj poruka : 77
Datum upisa : 18.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 23/2/2014, 21:11

Ivanice, Anasrce  igracice igracice igracice igracice igracice igracice vv vv vv vv 
 roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
 roda roda roda roda roda roda roda roda 
 vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv 
 v v v v v v v v v v v v v v v 
 jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping jumping 
 beta beta beta beta beta beta beta beta beta beta 
 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 23/2/2014, 21:46

drage moje, ja sam danas imala aspiraciju, dobili smo 4 celijice, spojili su ih za zamrznutim spermicima, sad cekamo da vidimo da li ce se deliti :) drzite nam pesnice :)
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 23/2/2014, 21:48

Niny ::drage moje, ja sam danas imala aspiraciju, dobili smo 4 celijice, spojili su ih za zamrznutim spermicima, sad cekamo da vidimo da li ce se deliti :) drzite nam pesnice :)
 srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  srca  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  b  b  b  b  b  b  b  b  b  b  b  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  juriš  juriš  juriš  juriš  juriš  juriš
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 23/2/2014, 21:52

Petkana, tetka  navijači2 navijači2 navijači2 čestitamo 

Ana  srce trudnica  naša  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 
Ivanice  trudnica bravo bravo bravo roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 

Niny navijam za spajanje i sjedinjavanje, a sutra lepe vesti da nas obraduju  juriš juriš juriš juriš juriš juriš juriš juriš juriš juriš navijači1 navijači1 navijači1 tapšanje tapšanje tapšanje tapšanje tapšanje srcasti poljupci 

Koračaljke moje srećni vam koraci  ff 
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 23/2/2014, 21:55

Niny,za dobru zurku u labu i lepe embrione!!!!! vv vv vv vv bb bb bb bb bb bb bb juriš juriš juriš juriš juriš 
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/2/2014, 21:58

Niny da bude ljubav u labu navijamo za mrvice pa da se ugnjezde kod mamice !!!
Anasrce i ivanice zaprasujemooooooooooooio jakooooiiiiii
Petkana srecno tetka pa da devojka dobije brata ili seku da je cuva !
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 23/2/2014, 22:06

lelas ::Niny,za dobru zurku u labu i lepe embrione!!!!! vv vv vv vv bb bb bb bb bb bb bb juriš juriš juriš juriš juriš 

igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
 smiledraw smiledraw smiledraw smiledraw juriš juriš juriš juriš 
 vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv 
 vv vv vv vv vv vv vv vv 
 v v v v v v v v v v v v v v v

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 23/2/2014, 22:18

Niny srecno bb bb bb navijam za ljubav u labu juriš juriš juriš 

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 23/2/2014, 22:22

noja ::Niny da bude ljubav u labu navijamo za mrvice pa da se ugnjezde kod mamice !!!
Anasrce i ivanice zaprasujemooooooooooooio jakooooiiiiii
Petkana srecno tetka pa da devojka dobije brata ili seku da je cuva !

Prepisujem i potpisujem  srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vvsrca vv srca vv
 srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vvsrca vv srca vv
srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vv srca vvsrca vv srca vv

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu