Korak po korak na putu do bete +
+51
JednaSova
Crvic
Smrdica
missile
Ninche
lilly13
boni m
cicsa80
bulevarka
Stenli
fmala
atomski mrav
Strumfeta78
jelena*mama2andjela*
fight&faith
lenjivica
BiKsi :)
KoMetaK
ivanicasale
noja
ariadne69
ganedina
JocY
bak
Endzi
makica1984
karakaca
luckystar74
lelas
Jecka
korpica
mimi982
Afrodita
suzanasakii
leptirko82
OKacica
Vilhelmina
LaFolie
MAAKKI
Sofija Veks
ragaco
saska1
hocukusurnecuzvaku
PalcicaBg
SoJa
Vuchica
SladZana
anasrce
sareni leptir
d77
Niny
55 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Palcice,nego sta je nego borac....
Bravo za maminog borca..
Uzivaj u sa svojim muzicem.Srecno vam bilo
Bravo za maminog borca..
Uzivaj u sa svojim muzicem.Srecno vam bilo
suzanasakii- Broj poruka : 77
Datum upisa : 18.01.2014
PalcicaBg ::Zenskice danasnja beta je 45.7
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Brbljiva, sve sto su mi zene rekle na forumu sam jela i pila
Tokom stimulacije sam hodala 5 km dnevno, zbog cirkulacije, i da bih sebi prustila da ne pijem aspirin posle aspiracije, jer sam bila ubedjena da sam prokrvarila u prvom postupku i imala biohemijsku zbog njega. Ananas naravno, do aspiracije, a onda brazilski, po 4 dnevno i taj puter po kasicicu svako jutro. Mozda sam koje jutro preskocila, al jela sam ga, plus casa cedjene narandze svako jutro. Kafu sam smanjila bila na jednu malu ujutru, lezala sam prvih par dana, pa sam posle hodala po malo, a sve vreme lezanja nisam komunicirala ni sa kim osim sa kutanjkama, muzm i detetom i gledala sam po ceo dan romanticne komedije
Palcice, vredosti bete su skroz ndividualne, vazno je da rastu!!!
Tokom stimulacije sam hodala 5 km dnevno, zbog cirkulacije, i da bih sebi prustila da ne pijem aspirin posle aspiracije, jer sam bila ubedjena da sam prokrvarila u prvom postupku i imala biohemijsku zbog njega. Ananas naravno, do aspiracije, a onda brazilski, po 4 dnevno i taj puter po kasicicu svako jutro. Mozda sam koje jutro preskocila, al jela sam ga, plus casa cedjene narandze svako jutro. Kafu sam smanjila bila na jednu malu ujutru, lezala sam prvih par dana, pa sam posle hodala po malo, a sve vreme lezanja nisam komunicirala ni sa kim osim sa kutanjkama, muzm i detetom i gledala sam po ceo dan romanticne komedije
Palcice, vredosti bete su skroz ndividualne, vazno je da rastu!!!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
fmala ::hahahaha, dok ja nadjem i dokumentujem, zena zatrudnela
cestitam, znala sam da ce biti velika!!!
Ja trudna! To je tako nestvarno,mislim da toga necu biti svesna do porodjaja
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Palcice Beta ti je odlicna!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
fmala,hvala ...i ja sam isto sve kao ti ,,par dana lezanja,cedjena pomorandza ,,,ali nisa puter od kikirikija (ovaj put cu to da ubacim )....bila sama sa bako u stanu ..nazalost nista nije urodilo tada plodom .
aspirin sam pila kao i fraxiparin bockala --- zbog lupus antikk...
videcemo kako ce biti ovaj put kada krenem.
aspirin sam pila kao i fraxiparin bockala --- zbog lupus antikk...
videcemo kako ce biti ovaj put kada krenem.
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Brbljiva, odradi ti ogtt, stvarno si detaljna u svemu, pa odradi i to. Kad je bal, nek je maskembal!
Hajde, pa da skacem do plafona kad nam javis betu debelu! Znam da te ne mogu moje reci podici do nebesa, ali nisi ni svesna koliko si napredovala u ovoj borbi. Nista ti nije tesko, smirenija si nego ranije, ides ka cilju pravo, ne skreces, nailazis na prepreke i ides dalje....
Neka bude i kilavo do pocetka, ali neka ti onda trudnoca bude lepa i lagana, da uzivas u svakom danu!
Hajde, pa da skacem do plafona kad nam javis betu debelu! Znam da te ne mogu moje reci podici do nebesa, ali nisi ni svesna koliko si napredovala u ovoj borbi. Nista ti nije tesko, smirenija si nego ranije, ides ka cilju pravo, ne skreces, nailazis na prepreke i ides dalje....
Neka bude i kilavo do pocetka, ali neka ti onda trudnoca bude lepa i lagana, da uzivas u svakom danu!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
smirenija jer sa ostala bez posla ....ha ha i pokusavam da se usredim na vto kada vec imam vremena ,,,samo jos novca da imam,.... koliko se bese ceka na taj ogtt test ,,,mislim na rezultate , mozda i to svrsta u spisak analiza, imunolog Elezovic ? ?
Ja sam dobijala isti dan. E sad, mozda i nije tako u nekim labovima. Bitno je da se ne ceka dugo, danima!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Brbljiva, a što ti prvo nisi odradila sve analize, pa odeš kod Elezovića, nego ovako bacaš pare?
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
iz licnog iskustva: necesPalcicaBg ::fmala ::hahahaha, dok ja nadjem i dokumentujem, zena zatrudnela
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
neznam koje drage moje zene ,...ajde koje analize ? otkud znam kada ja idem zbog velike sedimentacije ...a imam i neke imunoloske analize ,,,par komada od juna ...otkud znam dali i sta da radim ? dali ce mi prihvatiti te analize od juna ...? i ja bih tako uradila ,ali kad neznam ...hocukusurnecuzvaku ::Brbljiva, a što ti prvo nisi odradila sve analize, pa odeš kod Elezovića, nego ovako bacaš pare?
Boga mi ja ću da mu nosim sve stare analize, ne planiram lovu više da bacam, ako ne bude hteo da prepiše Fraksi, ja ću da ga kupim i bodem se na svoju ruku
Brbljiva pogledaj tamo na temi jesi li sve odradila od analiza,ako jesi, onda nema šta drugo.
Brbljiva pogledaj tamo na temi jesi li sve odradila od analiza,ako jesi, onda nema šta drugo.
Poslednji izmenio hocukusurnecuzvaku dana 29/1/2014, 17:00, izmenjeno ukupno 1 puta
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
meni rekli svakako da ce mi uvesti fraxi ,,,(mada su mi u prosloj vto sa te klinike isto uveli fraxi )-pa nije pomogao ....
sto se tice analiza imunologije ,,pa nisam sve uradila ,,,,neki kazu da nema potrebe ,tj da su dovoljne ove analize sto ih imam ,,neki kazu da odradim ostalo ,,oktud znam ,
a nemam bas para za bacanje .recite mi jel imunologija ,usko vezana sa hematologijom i reumatologijom ,koliko sam sakpirala ?!
rradila sam samo MTHFR
protein s,protein c,lupus antikoag,ACA ,APCR,,,tako nesto )
radila sam antifosfolipidna antitela i antib2 -glikoprotein antitela ,
to je sve ..zbog lupusa mi uveli fraxi tada .sve ostalo bilo je ok ,,,
sto se tice analiza imunologije ,,pa nisam sve uradila ,,,,neki kazu da nema potrebe ,tj da su dovoljne ove analize sto ih imam ,,neki kazu da odradim ostalo ,,oktud znam ,
a nemam bas para za bacanje .recite mi jel imunologija ,usko vezana sa hematologijom i reumatologijom ,koliko sam sakpirala ?!
rradila sam samo MTHFR
protein s,protein c,lupus antikoag,ACA ,APCR,,,tako nesto )
radila sam antifosfolipidna antitela i antib2 -glikoprotein antitela ,
to je sve ..zbog lupusa mi uveli fraxi tada .sve ostalo bilo je ok ,,,
PalcicaBg ::fmala ::hahahaha, dok ja nadjem i dokumentujem, zena zatrudnela
EXTRA draga nasa Palcice!!!!!
Neka vam je sa srecom!!!!
atomski mrav- Broj poruka : 39
Datum upisa : 05.12.2013
Palcice,bravo,sve cestitke.Beta je super,lepo se uduplala,ma i vise nego uduplala
Bas si me obradovala,sada polako,lagano uzivaj
Lelas,vidim vracene dve mrvice.Sada neka se lepo ugnjezde kod mamice i ostanu tu do porodjaja.Navijam za veliku betu
Koracaljke,srecno,da bude sto vise pozitivnih beta na ovim stranama
Bas si me obradovala,sada polako,lagano uzivaj
Lelas,vidim vracene dve mrvice.Sada neka se lepo ugnjezde kod mamice i ostanu tu do porodjaja.Navijam za veliku betu
Koracaljke,srecno,da bude sto vise pozitivnih beta na ovim stranama
korpica- Broj poruka : 2143
Datum upisa : 30.01.2012
BRBLJIVA76 ::....samo se nadam da ni kdo mene ni kod vuchice neece se sve ovo oduziti ....
vuchice ,glavu gore i prvo sve to ...pa vto ...
Brbljivice ovo prvo reci sebi. Bitno je da se sve sredi, da tip-top udjes u postupak. I budi strpljiva Brbljiva. Sto se tice dodatnih nalaza, posetis temu "dodatne analize" (ako joj je to tacan naziv)-tamo sve lepo pise pa precrtaj sta si uradila i sta ti fali. Meni Miticka rekla da odradim samo MTHFR a ja uradila sva cetiri pa se ispostavilo da imam mutaciju i na PAI. Koliko god da se nema novaca, mislim da treba sve odraditi pa da te ne boli glava i da bez sumnje koracas.
Lelas, do i do !
Ivanice, Suzanasakii, srecan i uspesan postupak!
Palcice,
Kad na prolece sve ozeleni a Bakisa, Zvakica i Meta zapupe...
Vucice, zao mi je sto je sad i taj polip tu. Zdravlje No1 pa sve ostalo!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Palcice dusice divno, najvise i najjace.
Zasluzila si, uzivaj sad.
Zasluzila si, uzivaj sad.
Jecka- Broj poruka : 31
Godina : 41
Datum upisa : 18.12.2013
ko ne moze da nadje....dodatne analize smo pobrojali ovde:
https://kutak.forumotion.com/t2708p90-dodatne-analize
krenuti od prve strane
https://kutak.forumotion.com/t2708p90-dodatne-analize
krenuti od prve strane
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Palčice,bravo za betu! Znala sam ja da si nam ti Sad ne brigaj nego se opusti i uzivaj.
jako!
jako!
makica1984- Broj poruka : 116
Godina : 40
Datum upisa : 09.11.2011
cicsa80,ja upravo to i pokusavam sa sobom ,,,i tacno je da sam nestrpljiva malo ali ne toliko kao ranije .znam da je bolje odraditi sve ,,,zato i kazem to svakoj -posto verujem da svaka druga ima vise strpljenja od mene ...
drugo ,neznam -mozda gresim ,ali koliko vidim svi doktori daju fraksiparin ..ma koju mutaciju da imate ,malo je razlika u dozi ,jel da ?ili mozda ipak ima razlike ??
drugo ,neznam -mozda gresim ,ali koliko vidim svi doktori daju fraksiparin ..ma koju mutaciju da imate ,malo je razlika u dozi ,jel da ?ili mozda ipak ima razlike ??
palčice super baš mi je drago ta beta je odlična za 12 -ti dan jeeeeeeeeee ti si trudnica i progesteron je dobar
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
cao drage moje evo vec neko vreme vas pratim pa reko da se prikljucim mada sam ja daleko...drugostepenu sam prosla 11 dwcembra i rekli su mi da na red mogu stici tek u septembru ....i to je nesto......svima vama koje ste trudne cestitam i one koje nisu uskoro da budu
boni m- Broj poruka : 187
Datum upisa : 21.01.2014
boni m,,,...kog septembra ? 2014 ? zar je tolika guzva ' a gde radis vto ?
prvo da cecstitam novoj trudnici
Palcice nek bude dosadna i bez problema
odavno me nema na ovim stranama, pa nisam bas u toku sta se desava, ali eto me opet se vracam,ne znam koliko cu imati vremena da vas konstantno pratim ali...
Mi idemo na FET sad u februaru, sa esrofemom sam pocela, pa za nekih 15-tak dana se valjda vidimo sa nasom drugom bebom. Posto opet nismo nikome nista govoril, a imam potrebu da to sa nekim podijelimi vi ste mi cuvari tajne.
Palcice nek bude dosadna i bez problema
odavno me nema na ovim stranama, pa nisam bas u toku sta se desava, ali eto me opet se vracam,ne znam koliko cu imati vremena da vas konstantno pratim ali...
Mi idemo na FET sad u februaru, sa esrofemom sam pocela, pa za nekih 15-tak dana se valjda vidimo sa nasom drugom bebom. Posto opet nismo nikome nista govoril, a imam potrebu da to sa nekim podijelimi vi ste mi cuvari tajne.
lilly13- Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +