KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Decembarska snezna bela jutra :)

+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters

Strana 2 od 30 Prethodni  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Sledeći

Ići dole

Decembarska snezna bela jutra :) - Page 2 Empty Re: Decembarska snezna bela jutra :)

Počalji od BiKsi :) 2/12/2013, 23:14

Stisak za sve, i srecan rodjendanac Emilinoj devojcici! Divna torta!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Decembarska snezna bela jutra :) - Page 2 Empty Re: Decembarska snezna bela jutra :)

Počalji od emilie 3/12/2013, 00:52

torta je preukusna,pojeli smo je vec celu lol!  ostale su samo noge lol! 
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/12/2013, 06:18

Dobarr jutar rece jedan deo budne mene, onaj pod gorusicom, onom drugom delu mene krce creva, al ko ce sad ustajati da jede, sazvakah tableticu i cekam zeludac da se smiri,pa se nadam jos malo da odspavam. Cmoks

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 3/12/2013, 07:24

Dobro jutro....au, al je palo prebrojavanje i postrojavanje...mada, meni oci ostale na onoj torti...
Srecan rodjendan malenoj...

Ne da ne mogu da ponovim sta sam upravo procitala, nego jedva pamtim i poslednju misao...Nikako da se otarasim ovog prrokletog umora koji vec mesecima traje, nema veze kako spavam i koliko spavam, ja se budim umorna. A danas opet po bolnicama...doduse, samo kontrola kof fizijtra, al mi se ne ide...

Ljubim vas sve, i zelim vam divan dan...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 3/12/2013, 12:48

Dan jutrima sunny 

Emillie srecan rodjendanac malenoj d 

Ja od jutros po gradu, svratila na jednu prijatnu kaficu, isla da obidjem radnje i polako pocnem pripreme za slavu i naravno sok kada sam videla cene. Podigla onu kremu sto mi je nasa drugarica poslala za ekcem pa cemo da vidimo kako ce da reaguje, mada i dr kaze da po sastavu ne moze da naskodi. Glava me boli vec danima glupava:maoef:  nikako da stigne, valda ce ovih dana. Sada pristavila rucak i odmaram. ljubav ljubav ljubav 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 3/12/2013, 13:13

Emili sretan rodjendancic tvojoj devojcici. čestitamo Torta je predivna. Very Happy 
Ostale devojcice stisak, sto bi rekla Biksi. d

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 3/12/2013, 14:07

sad vidim da nisam juce cestitala eminoj princezi rodjendan,srecan rodjendan da nam je ziva i zdrava a sta reci za tortu fenomenalna je
sta treci za cene u radnji primetila sam da znaju da promene u toku dana po 2 puta cene kod nas u marketu ali se nekako snalazim i gledam kad su akcije za pojedine proizvode ili vikendom kad je popust 10 posto tako da malo smanjim trosak

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 3/12/2013, 14:21

Dobar dan!

I ja čestitam Eminoj cici rođendan,neka je živa i zdrava još 100god.

Bixi,noćas sam se setila tebe,nisam mogla da zaspim od gorušice.Jela sam lešnike,pila tablete i ništa.Od jutros sam kao nova.
Čistim stan,deca su kod mog tate,mm na služ.putu.

Maki,rećićeš mi za 10-ak dana da li krema pomaže,nadam se da hoće.

Ema,kako je bilo kod dr?Cmokić za malog smejuljka.

Odoh da nastavim sa poslom,d 
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 3/12/2013, 15:18

Srećni rođendani, sećanja na divne dane, srećne prve nove godine sa vašom decom, paketićima, Deda Mrazom!
Srećno i onima kojima će Deda Mraz ove godine doneti bebu!

cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/12/2013, 11:45

sunny sunny sunny sunny sunny 

Sta je ovo, nigde nikog nema...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 4/12/2013, 12:18

otopio se sneg pa pobegli napolje Very Happy 
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 4/12/2013, 13:27

hvala devojke na divnim zeljama...
otopio se sneg ...sinoc u 21h su nam iskljucili grejanje.zaledili smo se,ukljucili uljani radijator ,ali nije to to.jutros u 10 nam ga ukljuvili.sramota zaista
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 4/12/2013, 15:49

stvarno bezveze emili pored ove ladnoce da vam gase grejanje.dali tako bude svaki dan ili samo juce
mi smo bas usitnili sa napolje da se igramo pocelo je da nam se svodi kad mikija vodimo i vracamo iz zabaviste a to bude po sat vremena kad ga vodimo i toliko kad se vracamo dosta je za ovu ladnocu.sad isla po drva jer se ceo dan kanim jer uvek imal za dan ipo najmanje zaliher u kuci ali volim da donesem makar kantu dnevno da sutra nenosim tri.sad sam se smrzla dok sam je donela jer mi zao mm da cekam kad dodje sa posla oko 6 sati on jadnik ceo dan provede napolju po ovom vremenu pa ajde makar da ga tu zamenim

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 4/12/2013, 16:45

U pravu si Nina, sa novim razvojem situacije kod vas, nije zaslužio Very Happy . Ja volim kada se sa L razvalačim od škole do kuće.

Šta ima novo ovde? Nešto nas nema ova dva dana
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 4/12/2013, 20:43

SREĆA ILI NESREĆA?

U jednom selu u Kini živeo je jedan veoma siromašan starac, ali su mu čak i carevi zavideli jer je imao predivnog belog konja. Nudili su mu ogromne sume novca za konja, ali starac bi uvek odgovorio: "Ovaj konj za mene nije samo konj, on je osoba. Pa kako se može prodati osoba, prijatelj?"

Iako je bio siromašan nikada nije prodao konja. Jednog jutra je otkrio da konj nije u štali. Ubrzo su se okupili ljudi iz celog sela, i rekli mu: "Ti nerazumni starče! Znali smo da će ti jednog dana ukrasti konja. Bilo bi bolje da si ga prodao. Kakva nesreća!" Starac je odgovorio: "Nemojte ići tako daleko govoreći to. Jednostavno recite da konj nije u štali. Ovo je činjenica, a sve ostalo je sud. Da li je ovo nesreća ili sreća ne znam, jer je ovo samo deo priče. Ko zna šta će da sledi?" Ljudi su se smejali starcu i rekli da su znali da je pomalo lud.

Međutim, jedne noći, posle petnaest dana, konj se iznenada vratio. Nisu ga ukrali već je pobegao u divljinu. Ali, nije se vratio sam. Sa sobom je doveo dvanaest divljih konja. Ponovo su se ljudi okupili i rekli: "Starče, bio si u pravu. Ovo nije bila nesreća, nego se zaista pokazalo da je sreća." Starac je odgovorio: "Ponovo idete predaleko. Recite jednostavno da se konj vratio... Ko zna da li je to sreća ili ne. To je samo deo priče. Kako možete prosuditi o čitavoj knjizi pročitavši samo jednu rečenicu?" Ovaj put ljudi nisu rekli ništa, ali su u sebi mislili da greši. Najzad, zar mu nije došlo dvanaest prelepih konja?

Starac je imao sina jedinca koji je počeo da dresira divlje konje. Samo sedam dana kasnije pao je sa jednog od njih i slomio obe noge. Ljudi su se ponovo okupili i ponovo su rekli: "O kakva je to nesreća. Tvoj sin jedinac ne može ni da se osloni na svoje noge, a u tvojoj starosti bio ti je jedina podrška. Sada si siromašniji nego ikad." Starac je odgovorio: "Vi neprestano sudite. Ne idite tako daleko. Recite samo da je moj sin slomio noge. Niko ne zna da li je ovo nesreća ili sreća. Život dolazi u delovima i više od toga nam nije dato."

Desilo se da je posle nekoliko sedmica zemlja ušla u rat, i svi mladići iz tog mesta bili su regrutovani. Samo je starčev sin ostao, jer je bio onesposobljen. Ceo grad je plakao i tužio, jer je zemlja gubila rat, i znali su da se većina mladića nikada neće vratiti. Došli su kod starca i rekli: "Bio si u pravu, starče. Pokazalo se da je to bila sreća. Možda je tvoj sin obogaljen, ali je još uvek sa tobom. Naši sinovi su zauvek izgubljeni." Starac im je odgovorio: "Vi uvek iznova sudite. Recite samo to da su vaši sinovi odvedeni u rat, a moj nije. Samo Bog, onaj koji sve poznaje od početka do kraja, zna da li je to sreća ili nesreća."
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 4/12/2013, 21:06

https://www.youtube.com/watch_popup?v=cgJRlu3ws3w
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 4/12/2013, 21:06

Dobro vece!
Cufto, jako mi se svidja prica o stArcu!
Sreca ili nesreca- takav mi je ovaj dan!
Od juce samo nesto jurcam. Sad me umor lagano uspavljuje...
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 4/12/2013, 21:07

i mene Leptirko, ali da vidim ima li još nešto što bih podelila sa vama
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 5/12/2013, 06:18

Ako nije rano, pozajmite negde u komsiluku kafu, šećer i neku cigaretu. Sedite, smirite se i razmislite - kod koga biste danas mogli ručati. Ako vam deca kažu da su gladna, recite im da bi bilo bolje da uče. Ispričajte im ponovo - kko ste se vi mučili dok niste stigli dotle da pozajmljujete tek 28. u mesecu

USTAJANJEEEEEEE
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 5/12/2013, 07:36

dobro jutro, mislim da je red da ja jutros pristavim kaficu Wink
Decembarska snezna bela jutra :) - Page 2 Kafa-sipam
zene drage, sinoc u ponoc dok sam lezala kraj mog vladete, muce ga zubici jako, pa me trebao mnogo sinoc :), elem lezim tako kraj njega i nesto mi kvrcnulo u glavi, odem do kupatila i uradim test, u ponoc... a on pozitivan....
moram reci dragani da me dobro naprasila i vukla za ovaj moj veliki nos :)

elem, htedoh da podelim sa vama ovu vest, i da doooobro zaprasim po kutku vv vv vv vv vv vv vv vv 
:)
naravno drzati mi fige, jer ovo je samo pozitivan test, a meni je danas tek 35. dan ciklusa....
dok ne cujem srce, necu biti mirna, ali ovo je lep pocetak dana, zar ne? :)
ljubim vas puno, puno....
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 5/12/2013, 08:22

Dobro jutro!

Boki, draga moja, divno divno divnoooooooooooooooooooooooo:aa2: radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost Mnogo se radujem zbog tebe, ma prelepo:aa2: radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost Kako volim kada ti tako lepe i pametne stvari kvrcnu u ponoc:aa2: radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost 
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 5/12/2013, 08:28

pa to samo meni moze da kvrcne u ponoc  b 
kaze moj dragi da sam prava vestica d 
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 5/12/2013, 08:34

Stvarno si mi Boki ulepsala dan. Drzim fige za srculence, ma bice sve u redu, videces. Vladeta ce dobiti najbolje drustvo sledece godine. SUPER! Zene, pravac u NS kod Dragane na vucu noseva:D 

Emilie, sa zakasjenjem srecan 2., rodjendan tvojoj cerkici i zelim joj sve najlepse.

Nina tvom muzu cestitam produzetak ugovora na poslu.

Da vas sve sada ne nabrajam, mos`te mislit` nisam u stanju...Juce me pritisnule emocije, navrla secanja, ubi u grudima...juce je bilo 14 godina kako Pedje vise nema. No, zivot ide dalje...

Ovih dana sam u proucavanju vremenske prognoze od 18.12. do 22. 12. Sneli i ja bi isle u Kikindu, ali samo ako ne bude nekog kijameta. Bez obzira sto imam i zimske gume i lance...ne volim da vozim po snegu. Jani i Bosku je rodjendan 24.12. ali glavna zurka je 21.12. u subotu.
Mi smo svi zdravi, sto i vama od srca zelim. Standradno: radnim danima vrtic, posao, zezanje, vikendom plivanje pa zezanje.
Cmacem sve!
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 5/12/2013, 08:36

Utisak meseca decembra Botoxino kvrckanje u ponoc i pozitivna beta:lol!: lol! lol! lol! lol! lol! lol! 
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 5/12/2013, 10:09

vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv 
eeeeeeeeeeeeeeee....Boko moja kako si me obradovala...kazem ja decembar je cudo,ja sam na danasnji dan imala ET..21.12 debelu betu..navijam jako za malo srce 
bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb 
d d d d d d d d d d d d d d vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv v v v v v v v v v v v v v 
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 30 Prethodni  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu