Dnevnik nasmejanog decaka
+27
missile
Sofija Veks
bulevarka
fmala
MAAKKI
leptirko82
SoJa
Niny
cufta
Orline
lenabeograd
pcelica
SladZana
Simona
JocY
maus
Vecka
Tinche
zoxa
JAmajka
BiKsi :)
KoMetaK
Ninche
bak
nina :)
Vuchica
Ema78
31 posters
Strana 7 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dnevnik nasmejanog decaka
Srećan prvi rođendanko
Neka je Petar živ i zdrav i uvek nasmejan
P.S. Guzonja medeni, slika je extra
Neka je Petar živ i zdrav i uvek nasmejan
P.S. Guzonja medeni, slika je extra
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Srecan srecan srecan
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Srecan prvi rodjendanac Petru! Da je ziv, zdrav i srecan bar jos 100 godina!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
srecan rodjendan petre
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 48
Datum upisa : 06.07.2011
Petre, medenjaku pravi, srecan prvi rodjendanko!!! <3
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Srecan rodjendan Petru , da bude srecan i da uziva.
,,Neka na vasem nebu ne bude oblaka, a ako ih i bude, neka imaju miris ruze,,
,,Neka na vasem nebu ne bude oblaka, a ako ih i bude, neka imaju miris ruze,,
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Srecan rodjendan!!! Zelimo puno zdravlja i srece!
Puse od malo starije drugarice
Puse od malo starije drugarice
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Srećan rođendan drugari naši neka vam je Petar uvek nasmejan zdrav i srećan .
Ljubac vejiki od nas
Ljubac vejiki od nas
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
DRage moje, hvala vam puno, i od mene i od Petra.
Rodjendan nam je prosao onako, mm nije bio tu,dosao je tek kasno uvece, a moja rodjena sestra je napravila glupu scenu... ali zato sutra slavimo u igraonici, pa ce biti lepo, nadam se !!!
Ai, postavicu neke slicice... maceha me je odusevila, stvarno se maksimalno potrudila, nemam reci!
Rodjendan nam je prosao onako, mm nije bio tu,dosao je tek kasno uvece, a moja rodjena sestra je napravila glupu scenu... ali zato sutra slavimo u igraonici, pa ce biti lepo, nadam se !!!
Ai, postavicu neke slicice... maceha me je odusevila, stvarno se maksimalno potrudila, nemam reci!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
[Only admins are allowed to see this link]lt=" photo 2014-06-04212414_zpsf0e4bcb1.jpg"/>
Pa on je bas veliki decko! Lepe su vam slikice, daj jos koju!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Nemam vise slicica, sve su ostale mutne...
Al, bice sutra iz igraonice!
Al, bice sutra iz igraonice!
Ooo ja kasnim srecan prvi rodjendancic joj kao da se juce rodio Kako vreme brzinski letiii nadam se da ste ipak uzivali iako ti je sestra napravila scenu
Ljubim vas oboje i jedva cekam slicice
Ljubim vas oboje i jedva cekam slicice
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
Divni ste Želim vam lep provod danas u igraonici Čekamo sličice. Cmok
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Srećan rođendan,Petre!Želim ti lepo,veselo,zdravo i nestašno detinjstvo.
Baš ste lepi na sličicama.
Baš ste lepi na sličicama.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Slatkice
Kad će ostatak slikica, msm iz igraonice?
Kad će ostatak slikica, msm iz igraonice?
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Nikako da stignem da postavim slike... a onda sok... nemam ni jednu ljudsku, jer naravno, nisam slikala ja...nadam se samo da cemo uspeti sa telefona mm da izvucemo nesto, on je snimao, u nekoj super rezoluciji...
E sada...sto se igraonice, klope i torti tice, malo sam se pribojavala kako ce sve to da izgleda, jer sam sve narucivala telefonom, u BGD sam stigla dan pred rodjendan. Nikad nisam narucivala ketering, niti gotove torte, ali sada nije bilo drugog izbora. Ali, nadmasilo je sva moja ocekivanja. Jeste da je kostalo, ali vredelo je.
Petar je bio sjajan, uzivao je svo vreme, ni jednom zaplakao nije, a cimali su ga svi odreda... plus, zakupili smo dva termina, i bili smo 5 sati unutra, decko je uzivao...dva temina su morala da "padnu" zbog gostiju sa strane... ni to mi se bas nije nesto svidelo, ali ajde, proslo je mnogo bolje nego sto sam se nadala i u najludjim snovima. Doduse, i mm i ja smo ljudi za zurke i restorane, pa nam je dete od malih nogu kafanski covek.
Inace, opet smo kod mojih, mm opet nije tu... ja sve teze to podnosim, smeta mi samoca kao svrabez, pogotovu sto nikako da se svrtimo negde, da konacno mogu stvari iz kofera da izvadim. Ne bi mi smetalo da skitamo po svetu, barem bih znala da li sam dosla il isam posla... ovako nikakav plan nemamo... sto mene strasnonervira, jer nisam navikla da zivim od danas do sutra.
A evo nekoliko slicica...
[Only admins are allowed to see this link]
E sada...sto se igraonice, klope i torti tice, malo sam se pribojavala kako ce sve to da izgleda, jer sam sve narucivala telefonom, u BGD sam stigla dan pred rodjendan. Nikad nisam narucivala ketering, niti gotove torte, ali sada nije bilo drugog izbora. Ali, nadmasilo je sva moja ocekivanja. Jeste da je kostalo, ali vredelo je.
Petar je bio sjajan, uzivao je svo vreme, ni jednom zaplakao nije, a cimali su ga svi odreda... plus, zakupili smo dva termina, i bili smo 5 sati unutra, decko je uzivao...dva temina su morala da "padnu" zbog gostiju sa strane... ni to mi se bas nije nesto svidelo, ali ajde, proslo je mnogo bolje nego sto sam se nadala i u najludjim snovima. Doduse, i mm i ja smo ljudi za zurke i restorane, pa nam je dete od malih nogu kafanski covek.
Inace, opet smo kod mojih, mm opet nije tu... ja sve teze to podnosim, smeta mi samoca kao svrabez, pogotovu sto nikako da se svrtimo negde, da konacno mogu stvari iz kofera da izvadim. Ne bi mi smetalo da skitamo po svetu, barem bih znala da li sam dosla il isam posla... ovako nikakav plan nemamo... sto mene strasnonervira, jer nisam navikla da zivim od danas do sutra.
A evo nekoliko slicica...
[Only admins are allowed to see this link]
Lepotan mali Super je što ste zakupili 2 termina u igraonici, jer je po meni jedan tj.2,5 sata baš malo. A što se tiče slika, razumem te, ja obožavam slike, posebno sa nekog tako važnog događaja, ali mm i svi njegovi sa tatine strane su fotografi, tako da se na rođendanima non stop škljoca
Najvažnije je da je rođendanlija uživao
Najvažnije je da je rođendanlija uživao
Divne, divne, divne vesti...Petrova urinokultura je sterilna...mesec dana posle terapije, prvi put od oktobra prosle godine !!! Prosle nedelje sam bila ubedjena da opet ima neku bestiju, jer mu je urin smrduckao, ali hvala bogu da sam pogresila.
U ponedeljak cu ga ipak odvesti na kontrolu, zbog jednog malog oziljka na prepucijumu, trbalo je jos pre dve nedelje, ali smo zaglavili kod mojih. Iskreno se nadam da cu uspeti da odrzim sadasnju sirinu otvora, mada mi se cini da je kozica jako jako elasticna, i da ce tu biti muke. Ali, bitno je da sada nema infekcije!
U ponedeljak cu ga ipak odvesti na kontrolu, zbog jednog malog oziljka na prepucijumu, trbalo je jos pre dve nedelje, ali smo zaglavili kod mojih. Iskreno se nadam da cu uspeti da odrzim sadasnju sirinu otvora, mada mi se cini da je kozica jako jako elasticna, i da ce tu biti muke. Ali, bitno je da sada nema infekcije!
Bravo drugari, mnogo se lakse dise bez bestija
SladZana- Broj poruka : 2915
Datum upisa : 23.10.2012
Bravoo petre junacinooo
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
Au, al nisam pisala ovde.... skoro pa ce godina....
Svasta nesto smo preziveli za ovih godinu dana,i lepo i ruzno, ali kako kod, docekali smo se na noge...uskoro pripremamo drugi rodjendan...al vreme leti...
Mislim da mi je prosla godina bas bila izazov, jer smo uglavnom bili sami, a non stop bolesni...da mi je neko pricao da ce ovako biti, nisam bas sigurna da li bih se usudila da uopste roddim dete, a opet, sa druge strane, Petar je divan decak i zaista mi je promenio zivot...i pokazao koliko jaka zapravo jesam...
Elem, od ruznog smo pregurali 3 upale usiju, 2 pucanja bubne opne, operaciju treceg krajnika, uplalu pluca, bolnicko lecenje, napad gusenja, nocne zurke na hitnim prijemima...Od lepog, skoro svaki dan neka nova akcija i reakcija...
U onom dugom dnevniku, na temu kandide sam malo vise pisala... Petar do sada nije progovorio, sve sto smo pokusavali nije imalo nekog veceg efekta, osim na nivou rezultata. I dalje idemo kod logopeda, radimo kod kuce svaki dan...prosli smo sva moguca testiranja, i sve je u redu, ali ga nisam jos cula da govori, osim mozda ne i necu, ali nisam sigurna...Po savetu jedne dr, uvela sam mu apsolutno sve namirnice od skoro, cak i one na koje je intolerantan, i jedino to e imalo nekog vidljivijeg efekta...u smislu da je bolje raspolozen, da ima vise energije, da je motoricki spretniji...
I eto,za sada to je to...
Svasta nesto smo preziveli za ovih godinu dana,i lepo i ruzno, ali kako kod, docekali smo se na noge...uskoro pripremamo drugi rodjendan...al vreme leti...
Mislim da mi je prosla godina bas bila izazov, jer smo uglavnom bili sami, a non stop bolesni...da mi je neko pricao da ce ovako biti, nisam bas sigurna da li bih se usudila da uopste roddim dete, a opet, sa druge strane, Petar je divan decak i zaista mi je promenio zivot...i pokazao koliko jaka zapravo jesam...
Elem, od ruznog smo pregurali 3 upale usiju, 2 pucanja bubne opne, operaciju treceg krajnika, uplalu pluca, bolnicko lecenje, napad gusenja, nocne zurke na hitnim prijemima...Od lepog, skoro svaki dan neka nova akcija i reakcija...
U onom dugom dnevniku, na temu kandide sam malo vise pisala... Petar do sada nije progovorio, sve sto smo pokusavali nije imalo nekog veceg efekta, osim na nivou rezultata. I dalje idemo kod logopeda, radimo kod kuce svaki dan...prosli smo sva moguca testiranja, i sve je u redu, ali ga nisam jos cula da govori, osim mozda ne i necu, ali nisam sigurna...Po savetu jedne dr, uvela sam mu apsolutno sve namirnice od skoro, cak i one na koje je intolerantan, i jedino to e imalo nekog vidljivijeg efekta...u smislu da je bolje raspolozen, da ima vise energije, da je motoricki spretniji...
I eto,za sada to je to...
Da naredna godina bude bez odlazaka kod lekara, ili bar u minimalnoj meri! Da Petar progovori sto pre, a verujem da hoce! Pa kad provergla, nece se zaustaviti! Pa kad krene s pitanjima!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Kako leti vreme. Uskoro 2 godinice. Bila vam je bas teska prethodna godina, ali kao sto si rekla videla si koliko ste jaki. Navijam da Petar uskoro progovori, onda vise nece stati, gotovi ste, ima da prica i danju i nocu. Ljubimo vas puno
Ema, jos malo pa 2 godine. Videces da ce to biti prekretnica u njegovom zivotu, sigurna sam. POcece da brblja samo tako, a ja verujem i da ce ojacati i da ce svi problemi biti iza vas!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 7 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SVESTRANA - i njena 2 decaka
» Potrebni krevetac za bebu i krevet za decaka.
» Krevetac za bebu od 8+ meseci. I krevet za decaka 2 ipo godi
» KEY - moj dnevnik
» Potrebni krevetac za bebu i krevet za decaka.
» Krevetac za bebu od 8+ meseci. I krevet za decaka 2 ipo godi
» KEY - moj dnevnik
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|