Dnevnik nasmejanog decaka
+27
missile
Sofija Veks
bulevarka
fmala
MAAKKI
leptirko82
SoJa
Niny
cufta
Orline
lenabeograd
pcelica
SladZana
Simona
JocY
maus
Vecka
Tinche
zoxa
JAmajka
BiKsi :)
KoMetaK
Ninche
bak
nina :)
Vuchica
Ema78
31 posters
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dnevnik nasmejanog decaka
Drage mame, velika i mala deco...
Evo mene i Petra u vasem drustvu...dugo nam je trebalo, ali evo nas...
Pa da krenemo od pocetka...
Petar je rodjen pocetkom juna, deset dana pre termina, a ja nisam ni znala da se poradjam, dok se nisam porodila. Porodjaj je prosao savrseno, malo me je posle mucila rana, ali sve u svemu, mogla bih tako da se poradjam svaki dan.
Do treceg meseca je bio malo nezgodna beba, koja se budi i klopa na svaka dva sata.Sada, kada vec ima 6 meseci, spava celu noc, klopa na tri sata, poceli smo i kasice da jedemo, i ukoliko nije gladan, samo se smeje. A kada je gladan, muke njegove niko ne zna...
Na zalost, ovih dana smo dobli dijagnozu da ima jedno suzenje na ureteru,i da ako se ne ispravi rastom, morace da se radi hiruska intervencija. Ai, sreca u nesreci je da je otkriveno na vreme, i da se da popraviti.
Inace, Petar je beba iz stimulisane trudnoce, IUI je uspela iz prve...
Ljubim vas sve, i u toku dana cu postaviti par Petrovih slika, za sada neka je ova sa avatara...
Evo mene i Petra u vasem drustvu...dugo nam je trebalo, ali evo nas...
Pa da krenemo od pocetka...
Petar je rodjen pocetkom juna, deset dana pre termina, a ja nisam ni znala da se poradjam, dok se nisam porodila. Porodjaj je prosao savrseno, malo me je posle mucila rana, ali sve u svemu, mogla bih tako da se poradjam svaki dan.
Do treceg meseca je bio malo nezgodna beba, koja se budi i klopa na svaka dva sata.Sada, kada vec ima 6 meseci, spava celu noc, klopa na tri sata, poceli smo i kasice da jedemo, i ukoliko nije gladan, samo se smeje. A kada je gladan, muke njegove niko ne zna...
Na zalost, ovih dana smo dobli dijagnozu da ima jedno suzenje na ureteru,i da ako se ne ispravi rastom, morace da se radi hiruska intervencija. Ai, sreca u nesreci je da je otkriveno na vreme, i da se da popraviti.
Inace, Petar je beba iz stimulisane trudnoce, IUI je uspela iz prve...
Ljubim vas sve, i u toku dana cu postaviti par Petrovih slika, za sada neka je ova sa avatara...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Re: Dnevnik nasmejanog decaka
Pozdrav, drugari!!!
a narocito veliki pozdrav za nasmejanog decaka Petra!!!!
Bas mi je drago da ste otvorili dnevnik. Nadam se da necete morati na hirursku intervenciju.
Toliko za prvo javljanje. Ljubac!
a narocito veliki pozdrav za nasmejanog decaka Petra!!!!
Bas mi je drago da ste otvorili dnevnik. Nadam se da necete morati na hirursku intervenciju.
Toliko za prvo javljanje. Ljubac!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
konacno si se setila da otvoris petru dnevnik,nek vam bude nasmejan ko i on
nadam se da nece doci do intervencije nego ce on to sam da se izbori sa rastom
nadam se da nece doci do intervencije nego ce on to sam da se izbori sa rastom
nina :)- Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011
Petre, nasmejani decace, dobro je da si konacno ubedio majku da ti otvori dnevnik! Uvek nam bio veseo i nasmejan
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Ema, sretno otvaranje roditeljskog, i da ga punis samo veselim stvarima!!!
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Ema, neka je sa srecom otvaranje Petrovog dnevnika! Da samo lepe vesti i radosti upisujes ovde!
Ljubim puno smeska!
Ljubim puno smeska!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Hvala vam, drage moje, na dobrodoslici...
[Only admins are allowed to see this link]
Ema, srećno otvaranje dnevnika i da bude sve nasmejano u njemu, kao što je i Petar na sličicama!
Nadam se da ćete izbeći hir. intervenciju!
Čekamo još sličica!
Nadam se da ćete izbeći hir. intervenciju!
Čekamo još sličica!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala Biksi!
Inace, mi smo spavali 12 h u kontunuitetu, jutros kada sam se probudila nit sam znala gde sam, nit koliko je sati...pa kada sam shvatila, zamalo sto nisam zvala hitnu, jer mi dete spava...
I evo ga sada, prica sa svime sto imam u stanu... sada je trenutno aktuena fotelja...
Inace, mi smo spavali 12 h u kontunuitetu, jutros kada sam se probudila nit sam znala gde sam, nit koliko je sati...pa kada sam shvatila, zamalo sto nisam zvala hitnu, jer mi dete spava...
I evo ga sada, prica sa svime sto imam u stanu... sada je trenutno aktuena fotelja...
Ema,srećno otvaranje dnevnika.Petar je pravi,mali nasmejani šećerko.Njegov osmeh je čaroban.Želim vam da budete zdravi,veseli i uvek nasmejani.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Danas sam resila da pravim kolace...i bas danas je moje dete resilo da ima nalet energije.. kolaci su ispali jestivi, ali nista vise od toga...
Inace, brinem zbog posledica koje mogu da se jave zbog uzimanja antibiotika. Zbog urinarne infekcije mora da ih pije minimum 3 meseca, a verovatno i duze..sve dok ne poraste dovoljno, da se problem sam resi.
Inace, brinem zbog posledica koje mogu da se jave zbog uzimanja antibiotika. Zbog urinarne infekcije mora da ih pije minimum 3 meseca, a verovatno i duze..sve dok ne poraste dovoljno, da se problem sam resi.
evo i nas...
evo i nas...
Mnogo je sladak tako nasmijan!!!
Srecno otvaranje dnevnika!!!
Uzimate li probiotike uz antibiotike? Nisam u toku, nasa dr nam ih obavezno daje. Na srecu moja djeca do sad ih nisu cesto uzimala.
Pozdrav od nas!
Srecno otvaranje dnevnika!!!
Uzimate li probiotike uz antibiotike? Nisam u toku, nasa dr nam ih obavezno daje. Na srecu moja djeca do sad ih nisu cesto uzimala.
Pozdrav od nas!
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
pozz...
uzima bulardi...
uzima bulardi...
Kakva super fotkica, kao da je Petar slikao, sa ovom njegovom podignutom rucicom tako izgleda!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Da da... dete mi je frik kada je tehnika u pitanju!!!
Inace, krenule OBE gornje jedinice...
Inace, krenule OBE gornje jedinice...
Obe? veselo, veselo!!!
p.s. daj postavi ovde onu sa kucama...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Tinche ::Obe? veselo, veselo!!!
Srecno otvaranje dnevnika i samo lepe stvari upisivali ovde! Petar je carobno lepa i vesela beba! <3
zao mi je sto je na profilaksi i zelim da sve prodje bezbolno i bez infekcije sto pre! Profilaksa nije previse strasna, moj sin je bio od 10meseci,prekinuo je da je pije ali ubrzo smo se vratili na profilaksu pnovo i mogu ti reci da je mnogo bezazlenije od urinarnih infekcija koje mogu da imaju. Super sto pije probiotik, bitno je da ne bi dobio kandidu. I lepo kazes, sreca u neesreci je sto je na vreme otkriveno, a ja vam zelim da sto pre prodje!
Prelepi ste! :*
zao mi je sto je na profilaksi i zelim da sve prodje bezbolno i bez infekcije sto pre! Profilaksa nije previse strasna, moj sin je bio od 10meseci,prekinuo je da je pije ali ubrzo smo se vratili na profilaksu pnovo i mogu ti reci da je mnogo bezazlenije od urinarnih infekcija koje mogu da imaju. Super sto pije probiotik, bitno je da ne bi dobio kandidu. I lepo kazes, sreca u neesreci je sto je na vreme otkriveno, a ja vam zelim da sto pre prodje!
Prelepi ste! :*
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Sto se zuba tice, super je sto idu zajedno! Kada prvi krenu u paru uglavnom i dalje sve idu u paru, mom Miki su svi zubi izlazili u paru i mogu ti rec da mislim da imaju duplo manje muke nego kad irecu pojedinacno. :)
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Ema, jesu obe zenke?
Kakve su dundave i negovane!!! Nista lepse nego da dete raste medj zivotinjama...zdravim, veselim...ima drustvo, uci se obavezama.
Blago Petru sa njima!!!
p.s. cekamo sliku: Petar sedi na trosedu...a sa svake strane po jedna debelica...natezu se koja ce glavu u krilo da mu stavi, da se ogrebe za koje ceskanje...milina!
Kakve su dundave i negovane!!! Nista lepse nego da dete raste medj zivotinjama...zdravim, veselim...ima drustvo, uci se obavezama.
Blago Petru sa njima!!!
p.s. cekamo sliku: Petar sedi na trosedu...a sa svake strane po jedna debelica...natezu se koja ce glavu u krilo da mu stavi, da se ogrebe za koje ceskanje...milina!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Vecka, hvala !!!
Tinche, obe zenke... jedna je prava baka, al gura nekako... ova druga je tinejdzerka...bila je jos jedna,koja je ugnula pre 4 godine, i posle koje smo uzeli ovu malu... ne moram nista da objasnjavam, zar ne?
Sto se tice zuba, salu na stranu, odlicno je sto ce sve u paru da nice. Donje jeinice su nikle sa par dana razmaka, krenule su istovremeno, i zaista nije bilo tako strasno.
Tinche, obe zenke... jedna je prava baka, al gura nekako... ova druga je tinejdzerka...bila je jos jedna,koja je ugnula pre 4 godine, i posle koje smo uzeli ovu malu... ne moram nista da objasnjavam, zar ne?
Sto se tice zuba, salu na stranu, odlicno je sto ce sve u paru da nice. Donje jeinice su nikle sa par dana razmaka, krenule su istovremeno, i zaista nije bilo tako strasno.
Sutra puni 6. meseci, moj veseli i nasmejani decak !!!
I nema vise vezbi, fizijatra i sl, od sada samo mazenje, igranje i uskoro jurnjava!
Danas je bio i na sistematskom,visoki smo citavih 67 cm, a teski 7360g... znaci, visoki i vitki...
Pisala bih jos, al, nemam snage... imali smo burnu noc, ustali rano...odoh da gledam u tacku...
I nema vise vezbi, fizijatra i sl, od sada samo mazenje, igranje i uskoro jurnjava!
Danas je bio i na sistematskom,visoki smo citavih 67 cm, a teski 7360g... znaci, visoki i vitki...
Pisala bih jos, al, nemam snage... imali smo burnu noc, ustali rano...odoh da gledam u tacku...
Cestitamo 6. mjesec!!! I blago vama, rijesiste se fizijatra, mi smo tek poceli - ali proci ce i to!... Posalji tacku kad ti dosadi! :)
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SVESTRANA - i njena 2 decaka
» Potrebni krevetac za bebu i krevet za decaka.
» Krevetac za bebu od 8+ meseci. I krevet za decaka 2 ipo godi
» KEY - moj dnevnik
» Potrebni krevetac za bebu i krevet za decaka.
» Krevetac za bebu od 8+ meseci. I krevet za decaka 2 ipo godi
» KEY - moj dnevnik
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|