Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+44
ragaco
Botox
Januar
Erata
SannI-AlL
Strumfeta78
SSanja
zoxa
menora72
dragana76ns
laKole
Vuchica
noja
JocY
bak
MAAKKI
zvoncica36
Ema78
Orline
SoJa
Niny
Gral
tetreb
saritam
ninica2
missile
bebica mala
Crvic
bulevarka
fight&faith
lelas
Simona
Shizika
leptirko82
fmala
Stenli
Klarica
BiKsi :)
buby
Ninche
Endzi
KoMetaK
lenabeograd
LaFolie
48 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Hvala punoooooo! Sve vas cmačem!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
evo i mene Buva mala ima 1200gr, grlic je 36mm, zatvoren :) Ima sire lice, izgleda da lici na tatu, posto ja imam glavu kao teglu
Dr kaze da se ja necu skoro poradjati Posto sam mu pricala kako sam spremila spavacicu i mrezaste gace i sve jer se Biksi porodila
Dr kaze da se ja necu skoro poradjati Posto sam mu pricala kako sam spremila spavacicu i mrezaste gace i sve jer se Biksi porodila
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
hehehe, lafe, super izvestaj :) bravo za buvicu <3
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Haaaaaaaahahaha, Lafe, ne zezaj da si pricala dr o gacama, spavacici i Bixi Pa ti si ludja nego sto sam mislila! E bas ti hvala sto mi rece kilazu, posto smo mi tu negde u par dana, ja pamtim pa vratim za jedno nedelju dana kad dodjem s kontrole, javicu ti kolko smo dobili grama Mada ovaj moj ne prica u gramima, samo u pridevima: super, odlicno, dobro, napredno, uredno, normalno.. (sad ti je jasno sto ti se zahvaljujem za gramazu)
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
jao... pa ja vam ne ispiricah hit dana!
Ustanem sva slogirana jer sam sinoc plakala, budala, istusiram se i obucem, ni ne pogledam sta sam obukla (letos sam gomilu gaca pobacala jer su bile flekave od krvi ali su mi izleda ostale jedne sa kojih se krv nije skinula)....
Posle nekog vremena, odem u toalet i pogledam u ves i SLOGIRAM SE!!! ja mislim da mi je pritisak bio 200!
Obrisem se papirom, nista, onda uzela ogledalo da gledam i shvatim da je to BUG od letos
Toliko sam se uplasila da nisam ni registrovala da je to fleka
A smejao se doca kad sam mu pricala sta sam sve spremila, da sam cak i ispeglala sve
Ustanem sva slogirana jer sam sinoc plakala, budala, istusiram se i obucem, ni ne pogledam sta sam obukla (letos sam gomilu gaca pobacala jer su bile flekave od krvi ali su mi izleda ostale jedne sa kojih se krv nije skinula)....
Posle nekog vremena, odem u toalet i pogledam u ves i SLOGIRAM SE!!! ja mislim da mi je pritisak bio 200!
Obrisem se papirom, nista, onda uzela ogledalo da gledam i shvatim da je to BUG od letos
Toliko sam se uplasila da nisam ni registrovala da je to fleka
A smejao se doca kad sam mu pricala sta sam sve spremila, da sam cak i ispeglala sve
LaFo, bravo za malu buvicu Naravno da nećes ti još, gde ti se žuri, nije još došlo tvoje vreme A za flekicu, šta reći
Klarica- Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013
LAFO BRAVO ZA IZVJESTAJ I ZA MALU SRECICU
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Lafe, slatko se ismejah tvojim biserima!!! Vazno je da je buvica super, da lepo raste i da uziva kod mame. Probaj da se opsutis bar malo, sad pred kraj trudnoce, naravno, ako uspes!
Ljubim vas trudnicice!
Ljubim vas trudnicice!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Lafe koja si ti ismejala sam se slatko
Trdničice ja vas sve jako i da se prijavim da ću od sad ćešće dolaziti na zaprasivanje, da krenem na vreme i budem podobro zaprašena za sledeći postupak
Trdničice ja vas sve jako i da se prijavim da ću od sad ćešće dolaziti na zaprasivanje, da krenem na vreme i budem podobro zaprašena za sledeći postupak
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
da se javimo, pregled prosao ok, malo je u novom sadu to bzvz, tesno ej sa terminima, id efinitivno cu morati i privatno da vodim trudnocu....
beba je ok, vidi se srcana radnja, po uz malo kaska 3 dana, ali je to ok, u granicama normalnog :)
sad mi je sledeci zadak laboratorija u toku mesec dana i da zakazem negde privatno EUZ, tamo za kraj januara....
ako neko ima preporuku za dobrok dr u novom sadu, privatno, nek mi posalje pp :)
e da, dobila sam utrogestan da stavljam zbog onog mrljavljenja.... ovih dana je sve ok, nije se pojavljivalo, ali za svaki slucaj....
beba je ok, vidi se srcana radnja, po uz malo kaska 3 dana, ali je to ok, u granicama normalnog :)
sad mi je sledeci zadak laboratorija u toku mesec dana i da zakazem negde privatno EUZ, tamo za kraj januara....
ako neko ima preporuku za dobrok dr u novom sadu, privatno, nek mi posalje pp :)
e da, dobila sam utrogestan da stavljam zbog onog mrljavljenja.... ovih dana je sve ok, nije se pojavljivalo, ali za svaki slucaj....
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Botox za sad možeš da se prepustiš čarima i da uživaš
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
Botox,bravo za divan izveštaj!!!!
LaFolie,meni se čini kao da je pre mesec dana bilo kad si došla iz Praga i kad smo čekale tvoju betu,a žabica ima već kilo i dvesta,mašala!!!
LaFolie,meni se čini kao da je pre mesec dana bilo kad si došla iz Praga i kad smo čekale tvoju betu,a žabica ima već kilo i dvesta,mašala!!!
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
Trudnice sretna slava
Bottox bravoooo ♡♡♡
Lafe Lafica je bas prava ☆☆☆
Bottox bravoooo ♡♡♡
Lafe Lafica je bas prava ☆☆☆
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
ljubim vas sve puno! i mala buva salje poljupce
Bptox, bravo za izveštaj! Super će biti tvoja bebica
LaFe, ljubim princezicu u stopalca!
Pozdrav svim trudnicama, sve školski da vam se dešava!
Pozdrav svim trudnicama, sve školski da vam se dešava!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
missile ::
gurala je nogicama UZ, gura nju doktor, gura ona doktora
Lafice, poljubac za buvicu!
Zelim joj da ima smisao za humor na mamu, posto si rekla da lici na tatu!
Zelim joj da ima smisao za humor na mamu, posto si rekla da lici na tatu!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Lafe, šašavi stvore, bravo za buvicu, aktivašicu!
Ne čestitah plutonki dva srca što je čulaa, al mogu i ovde!
Samo da vas sve ljubnem onako poštenski pravo!
Ne čestitah plutonki dva srca što je čulaa, al mogu i ovde!
Samo da vas sve ljubnem onako poštenski pravo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi samo da ponovim jopet ...setnja ,setnja setnja ,svakim korakom ce ti biti lakse iako ce ti nekada ciniti da koraknut ne meres ... isto ce ti biti malo teze u pocetku na stranu da spavas ili da dojis ,nista ti biti nece ne boj se kao prvo a kao drugo u roku od par dana i to prestaje da bude neprijatno ... ja volim da znam sta me ceka pa zato pisem da i ti znas
ljubi mi hipika
ljubi mi hipika
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
zeznuh se htedoh u tvoj dnevnik
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
Botox BRAVO ZA IZVJESTAJ,ma bice to bebac ipo,vidjeces.....Svim ostalim okruglicama,onoma koje ce to to tek postati,a i onom bivsim kissko veliki od nas dvije,od buduceg profi i mene
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Botox, super za srculence! Uzivaj u trudnoci!
Ljubac za sve trudnjace!
Ljubac za sve trudnjace!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Botox, divno za srculence!
Ljubim te u avatar lepi!
Ljubim te u avatar lepi!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Botox, super za srculence malo
Meni gotovi rezultati krvi i evo sad cekam dr da mi se javi. Ono sto vidim i sama da nije dobro jeste povisen Fibrinogen (preko 6, a normalno je do 4) i d-dimer 2600(a za lll simestar max dozvoljeno 1500). Ja sam pila Aspirin 100 jos od pocetka stimulacije, ali su mi ga u nekoj nedelji u ll trimestru ukinuli. Posle promenih dr i on mi nikad nije vise to proveravao. Sad sam opet, hvala milom Bogu, kod moje stare dr i kada je cula da nisam proveravala vise nikad d-dimer, dala mi da vadim. I, eto, sad povisen. Jel znate sta se radi kad se to otkrije ovako pred kraj trudnoce? Kazem pred kraj jer, iako sam od sutra tek 33. nedelja, dr planira carski izmedju 36. i 37. nedelje, sto mu dodje manje od mesec dana.
Meni gotovi rezultati krvi i evo sad cekam dr da mi se javi. Ono sto vidim i sama da nije dobro jeste povisen Fibrinogen (preko 6, a normalno je do 4) i d-dimer 2600(a za lll simestar max dozvoljeno 1500). Ja sam pila Aspirin 100 jos od pocetka stimulacije, ali su mi ga u nekoj nedelji u ll trimestru ukinuli. Posle promenih dr i on mi nikad nije vise to proveravao. Sad sam opet, hvala milom Bogu, kod moje stare dr i kada je cula da nisam proveravala vise nikad d-dimer, dala mi da vadim. I, eto, sad povisen. Jel znate sta se radi kad se to otkrije ovako pred kraj trudnoce? Kazem pred kraj jer, iako sam od sutra tek 33. nedelja, dr planira carski izmedju 36. i 37. nedelje, sto mu dodje manje od mesec dana.
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
mojoj drugarici su uveli fraxi pred kraj, kazu da tada najvise i skace dimer. Konsultuj obavezno lekara (mozda i hematologa)
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu