KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+44
ragaco
Botox
Januar
Erata
SannI-AlL
Strumfeta78
SSanja
zoxa
menora72
dragana76ns
laKole
Vuchica
noja
JocY
bak
MAAKKI
zvoncica36
Ema78
Orline
SoJa
Niny
Gral
tetreb
saritam
ninica2
missile
bebica mala
Crvic
bulevarka
fight&faith
lelas
Simona
Shizika
leptirko82
fmala
Stenli
Klarica
BiKsi :)
buby
Ninche
Endzi
KoMetaK
lenabeograd
LaFolie
48 posters

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od KoMetaK 25/11/2013, 01:51

LaFolie ::Moja baba kaze da su ranije dole ubacivali po cen belog luka :-))))
BiKsi :) ::E blesave ste sto posto! lol! Lafe, da l i ja jedno cheno da gurnem dole?!lol! 
Uopste ne vidoh post za beo luka dok ga Bixi nije iskomentarisala!!! lol! lol!  b  b  b Koja prva gurne beo luka, neka javi rezultate! lol! lol! lol! Ja se ne usudjujem jer imam suljeve! Cisto da ne bude affraid i da se skijam po podu sa zadnjicom! lol! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Stenli 25/11/2013, 04:17

uf probudio me neki tupi bol u stomaku, pa sad vise ne mogu da zaspim. Zaboravljam u posl vreme da stavim uvece utro, pa se onda u toku noci razbudim posle stavljanja.
Lafe, ne samo babe, ja sam cula od nekih devojaka zaista da su uvijale b.luk u gazu i stavljale ili natapale tampon u jogurt. Ja se nisam bas usudila da probam sve te narodne recepte:-) ali ko zna.
Razmisljam, da li je neko od vas radio oggt sa 50g glukoze? Ja radila prosle nedelje i krv se vadi samo ujutru i posle sat. Pitala dr zasto tako malo, kaze ne treba ti vise. I sta je tu relevantno, prva vrednost nakon glukoze ili kako se vraca na pocetnu vrednost, sto ja ne mogu da znam?
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 25/11/2013, 04:20

E da, po onoj tabelici nedelja, danas ulazimo u sedmi mesec!!
Stenli
Stenli

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bulevarka 25/11/2013, 09:09

Za našu Metu i sve drage trudnjačice i mamice sa njihovim slatkišima da vidite kako smo porasli i kako imamo smešnu frizuru Very Happy 
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 9uw7
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 0mfo
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 R7nw

Ljubimo vas punoooooooooooooo
srcasti poljupci

Poslednji izmenio bulevarka dana 25/11/2013, 10:06, izmenjeno ukupno 1 puta
bulevarka
bulevarka

Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 25/11/2013, 09:27

BiKsi :) ::E blesave ste sto posto! lol! Lafe, da l i ja jedno cheno da gurnem dole?!lol! 
 b  b  b  namazi se sa onim u granulama da to lepo upije  b  b  b  svasta sam ja procitala za to...kao i svinjska mast je dobra:aa69: 
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saritam 25/11/2013, 12:18

Bulevarka, rodila si prelepog decaka, neka ti je ziv i zdrav sto godina!!! osmeh srce osmeh srce 

saritam

Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 25/11/2013, 12:25

Bulevarka, predivan je Mihajlo, a frizura mu je cista 10!
Pozdrav svim veselim trudnicama! Bas me nasmejete posteno!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 25/11/2013, 13:32

Stenli, srecn ulazak u 7. mesec! Jel te popustio bol?

Bulevarko, kako je Mihajlica medenjak!!!! osmeh srce osmeh srce srca srca A frizurica mu je isto boli glava, kao Carli Braun, sto kaze mm! osmeh srce Ti sijas i izgledas predivno! sunny naočare naočare 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fmala 25/11/2013, 13:41

Bulevar, Mihajlo je faca skroz Very Happy Vidi ti taj cuperak! A i ti izgledas super!
fmala
fmala

Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 25/11/2013, 14:04

Bulevarka, Mihajlo je pravi slatkiš srca srca srca srca srca srca 

Ljubim sve trudnice redom ljubav ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 25/11/2013, 14:15

Kakav dasa :))))
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 25/11/2013, 14:38

Joooj sto je sladak malisa sa zvrkom na glavi srca srca srca srca 

d dimer mi je presao 1000, idem na kontrolu za koji dan, glukoza jutarnja 4.2 as 
Cekam da mi stignu popodne tromesecni secer, TSH, itd :)
Gvozdje mi je 35 Shocked 
Pita teta u lab da li sam na DOPINGU lol! 
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SSanja 25/11/2013, 14:51

Ove stranice su tako nekako vesele.. :))
za bijeli luk, ne cudi me to, negdje sam citala da je to prirodan antibiotik. :)
Meta, znas kako sam ja imala frku sa hemoroidima.. Inace ih nemam, ali jednom prilikom kad sam imala problem sa stolicom, obrisem se i vidim krv.. aaaaa... Ne smijte se sada mom neznnanju... Nisam znala odakle je.. Razmisljam da li da zovem mm da me vodi u bolnicu.. Zovem drugaricu, ona mi se smije na tel, kaze vjerovatno su hemoroidi.. Smiri me malo.. Kasnije nista, i sve je ok bilo. Ali sta cu, kad mi je ovo prvi put da sam trudna. Embarassed Embarassed Embarassed 
Bebac je slatkis. Frizurica prava u trendu. bebe 
Lafice, jel to gvozdje 35 dobro ili?? Ja jutros bila da radim antitijela, ddimer, tsh i ft4.. I zakljucila sam da su labovi najperspektivniji biznis danas.. 62 eur za ove analize. Rezultati poslije 18:00..Sutra idem ujutru da radim KS i kod hematologa.
SSanja
SSanja

Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 25/11/2013, 14:59

bulevarka ::
srcasti poljupci
Jooooj Bulevarka što je medenjak tvoj sinak naočare ,a i ti si cica zgodnica love srcasti poljupci 

SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 25/11/2013, 15:03

Najveselije :)))))))
Lafe sta ti jedes kad ti je takvo  gvozdje a kolikli ti je sad hemoglobin.
Ja sam vec pisala za moj dimer otprilike u tim nedelja je bio preko hiljadu i dr mi rekla da je to ok i da lagano setam da cirkulisem stim da ja nisam mutant, dimer prati nedelje trudnoce da nebi doslo do krvarenje tako mi ona objasnila e sad malo je drugacije  kod fraxija ako se prima ...
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 25/11/2013, 15:06

Trudničice deMbelice veselice, vama baš interesantno,evocirate  'priklještene prste' Wink ,predlažete novi miris za "Ružu" (oprostiće ona kojoj je ovo ime ,ali ja moju gospoJu zovem Ruža,to je od milošte ) ala beli lukac.Ne mećite to di mu mesto nije lol! .
Ljubim vas trudničice i želim vam mirne i lagane trudnoće.
srcasti poljupci cveće cveće cveće 

P.S. Vidim spominje se da su sve trudničice sa početnim slovom nika na S buduće mame blizanaca.To mi se pooooosebno sviđa likeit  i daje nadu.Još da je pronađem,negde sam je izgubila Crying or Very sad Rolling Eyes
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 25/11/2013, 15:17

Evo da i ja predjem na ove strane, konacno...
Danas je 5+1, prvi uzv: 1 mesak, zumancana kesa 3mm, plod 1mm.
Vidim da vecina vas dobrano gazi ove nedelje, mi smo mnogo maji Razz 
Simptoma i znakova trudnoce nema, odlicno se osecam...

Bulevarka, bebac je ko secer!
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 25/11/2013, 15:31

Strumfeta78 ::Evo da i ja predjem na ove strane, konacno...
Danas je 5+1, prvi uzv: 1 mesak, zumancana kesa 3mm, plod 1mm.

dobro nam dosla...sad samo lagano i opusteno...meni se u to vreme plod nije ni video..Rolling Eyes 
dobro je sto nemas klasicne simptome..ima vremena za to Laughing 
buby
buby

Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 25/11/2013, 16:27

Bulevarka, mnogo ste slatki, Mihajlo je pravi veliki dasa.

Kometice, i nije bas bolje, i dalje je isto, raduje me sto sutra idem kod dr.

Stenli
Stenli

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SSanja 25/11/2013, 21:33

Sanni, nemoj da gubis nadu.. :) mada, meni se licno sve ovo lijepo desilo kad sam se najmanje nadala. :)

Strumpfetice, dobrodoslaaaa... Napravi tiker da lakse pratimo nedelje. Ljubac za tebe i malu mrvicu.

Noja, ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav 

Stenli, nadam se da ce sve biti u redu. mora da bude. poljubac 

Evo ja dobila nalaze konacno:
Ddimer 120... ref < 250 odlican 5
FT4...10,50...ref 8,2-24,7 odlican 5
TSH...0,772...ref 0,2-3,5 odlican 5
Anti TPO..24,9...ref<35 odlican 5
TgAt.......44,3...ref <75 odlican 5

Mislim da su super nalazi. Prosto sam iznenadjena antitijelima, uvjek su bila beskonacno visoka.. Tri put sam gledala jel moje ime u vrhu nalaza.. radost radost radost  sta vi mislite, jesu dobri?
SSanja
SSanja

Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 25/11/2013, 23:02

Bulevarka Mihajlo je pravi dasa,frizura mu je ludilo,eto meni buduceg zeta lol! lol! lol! lol!  A i ti isijavas od srece,bas si PREljepa majka:12a:  Strumfi DOBRO DOSLA  NA NALJEPSE STRANE OVOG FORUMA  zagrljaj zagrljaj zagrljaj zagrljaj  Neka ti trudnoca bude skolska do kraja trudnica  Citah sad sto se sve pisale u ova dva dana,stvarno ste lude skroz,ovo sa bijelim lukcem je do bola...najbolje staviti to dole i leci i krevet sa MM i predlozit mu neki or...c....kad zamirise likac sine kao odbrana od vampira lol! lol! lol! lol! lol! lol!  ha ha ha....Sto se tice ruske salate MM je najbolje pravi na svijetu i posto su juce bili moji kod nas na rucku bila je ona na trpezi,ostalo i za danas,i bogami je nisam stedjela...ja inace jedem majonez,bez tomija ne mogu...niko mi nije rekao da ne bi trebalo da ga jedem No No No No
Endzi
Endzi

Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 25/11/2013, 23:22

bulevarka ::Za našu Metu i sve drage trudnjačice i mamice sa njihovim slatkišima da vidite kako smo porasli i kako imamo smešnu frizuru Very Happy 
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 9uw7
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 0mfo

Ljubimo vas punoooooooooooooo
srcasti poljupci
aaaaa zetonja moj!!!! Very Happy Divan je!
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 25/11/2013, 23:29

evo i nas danas - puna 4 mjeseca, ali smo jos mali - fali nam 30 grama do 5 kila... a mama se nadala da cemo danas zaokruziti...
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 24 4np-4-mjes
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 25/11/2013, 23:58

Med medeni!!! Kao nacrtana je! Zezaju oni krizu za 30gr Very Happy ne radi im vaga dobro :-))
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 26/11/2013, 07:43

Duša draga, kao med je..Very Happy 

Hvala svima na dobrodoslici :)
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu