Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+44
ragaco
Botox
Januar
Erata
SannI-AlL
Strumfeta78
SSanja
zoxa
menora72
dragana76ns
laKole
Vuchica
noja
JocY
bak
MAAKKI
zvoncica36
Ema78
Orline
SoJa
Niny
Gral
tetreb
saritam
ninica2
missile
bebica mala
Crvic
bulevarka
fight&faith
lelas
Simona
Shizika
leptirko82
fmala
Stenli
Klarica
BiKsi :)
buby
Ninche
Endzi
KoMetaK
lenabeograd
LaFolie
48 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
bas tako bixi, posle njenog posta covek zanemi, i priznajem da sam postidjena pred njom
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
BiKsi :) ::KoMetaK ::Botox, cestitke i ovde, neka je sa srecom trudnoca i da bude laganeze!
Ljubim vas sve odreda trudnicice, budite mi lepe, vesele i debele i mazite svoje stomacice od mene!
Koliko si veliki čovek, nemam reči! Znam da sam obećala da neću plakati, al suze su neminovne. Biti toliko veliki u svojoj boli, to mogu samo retki. A ti si jedna od takvih! Svaka ti čast! Verujem u vašu lepšu budućnost!
KoMetak ljubimo te
Biksi ti si jedno drago bice ljubac i tebi
okruglice lepotice
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Jao dragi BOZE sta se ovo izdešava jooj Kometak mnogo mi je zao draga reči nemam za suze i tugu ovo je strašno uzasno
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
poljubac za sve...a najveci za Kometu
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Botox, beta ti je superiška
Endzi, LaFoli, Saritam, Bebice i ostale drage trudnice
Meta, milo, tebi ne prestajem da se divim. Kako si ti divno stvorenje
Ljubim vas sve
Endzi, LaFoli, Saritam, Bebice i ostale drage trudnice
Meta, milo, tebi ne prestajem da se divim. Kako si ti divno stvorenje
Ljubim vas sve
SoJa- Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013
Botox, super si ti meni - sad u jednom roditeljskom dnevniku nabasah na tvoj post od kraja novembra, citiram:
"... dodje mi da sutra V.... rodim batu ili seku!"...
heheheh i 7 dana kasnije PAF :)... nisi dugo cekala odmah si se bacila u akciju!!!
CESTITAM SUPER BETU !!!
"... dodje mi da sutra V.... rodim batu ili seku!"...
heheheh i 7 dana kasnije PAF :)... nisi dugo cekala odmah si se bacila u akciju!!!
CESTITAM SUPER BETU !!!
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Boli me dosta ispod jajnika; pa ka kukovima; komplet deo gde pocinje stomak da se izdize.... Tako i ka levoj i desnoj strani; ne mogu da ukapiram da li su neke tetive istegljene ili su creva otisla u stranu.... Jos imam jedan los jajnik koji je bio pod upalama godinama; izgleda da ga je mala gurala juce; boleo me je za sve pare....beba ce tek da raste; a imam vec osecaj da cu da puknem :)) Jos samo 2 meseca :))))
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Lafe, proci se! Drz' se!!! to se razvlaci okrugli ligament vjerovatno, ja sam se bukvalno raspadala!
Obavezno kupi Beluga jastuk i spavaj s njim, od glave do koljena najmanje - meni je zivot spasio... a ako te ne mrzi zna tako da boli i od urinarne infekcije ili cisto prehlade, pa provjeri urin, utopli malo krsta i stomak, i pij caj od brusnice (prave brusnice, ne one iz kesice)... trebalo bi malo da pomogne... ja sam se tako raspadala oko 24 - 25 nedelja, i zamalo ne zavrsih na ginipralu, srecom solidne kolicine caja od brusnice su odradile posao - ocito je bila neka prehlada ili tako nesto...
Obavezno kupi Beluga jastuk i spavaj s njim, od glave do koljena najmanje - meni je zivot spasio... a ako te ne mrzi zna tako da boli i od urinarne infekcije ili cisto prehlade, pa provjeri urin, utopli malo krsta i stomak, i pij caj od brusnice (prave brusnice, ne one iz kesice)... trebalo bi malo da pomogne... ja sam se tako raspadala oko 24 - 25 nedelja, i zamalo ne zavrsih na ginipralu, srecom solidne kolicine caja od brusnice su odradile posao - ocito je bila neka prehlada ili tako nesto...
Evo urin vec drugo jutro vuce na bakarnu boju; celu noc me je bubreg boleo... Crp sam radila pre neki dan i pao je; mislim da nije infekcija; ali svakako treba da radim urinokulturu za koji dan zbog kontrole ....
Imam belugu; to je stvarno spas
Imam belugu; to je stvarno spas
a da nemas ti pijesak ili kamen u bubregu?
Ili ti bebce lezi na bubregu meni je tako mateo na bubreznom kanalu , pa ga zapusio 3 stepeno neznam dal se secas pisala sam u dbnevniku ljubim te
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
imam kalcijum oxalate od po par milimetara u bubrezima, godinama....
Leno, secam se da je tebi bebac pritiskao bubreg...
Evo primila sam rogam, srecom imam reformu tortu da jedem da se mrda mala guza, malo sam se ufrkala
Evo primila sam rogam, srecom imam reformu tortu da jedem da se mrda mala guza, malo sam se ufrkala
Oksalatni pesak kad se pretvori u kamen jedino hiruški se može odstraniti iz bubrega.Treba da piješ Prolom vodu da ti ''ispira'' bubrege.Da nisi trudna rekla bih ti što više kretanja.Postoji hrana koja utiče na stvaranje oksalata,između ostalog kakao.Ja bih na tvom mestu pojela mrvicu torte.Spanać,cvekla,praziluk,blitva,zelena salata,kafa,čokolada,....sve to treba jesti u što manjim količinama.Izbacivanje peska iz bubrega dovodi do infekcije ešerihijom.Ako ti nije visok pritisak pij vodu što više,a ako ti je visok pritisak bar dve čaše Prolom vode dnevno.Radi češće analize urina.LaFolie ::imam kalcijum oxalate od po par milimetara u bubrezima, godinama....
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Hvala Zvoncice, zlopatim se 10ak godina sa urinarnim infekcijama, stalno nosim urin na analize. A bas to sve i jedem, cokolade i zelenis.... Palisept mi pomaze kada se izbacuju oxalati, stalno pijem prolom i rosu, uvin caj preventivno (sada u trudnoci ne)...
Ninche, kako nam je mala lepotica?
Još ako piješ Coca Colu onda si rešila da sebi ''pomogneš''.Izbaci i zeleni čaj,ako piješ.Čaj od korena rastavića je 100x bolji,ali ne u trudnoći.Mada je najbolji čaj od zobi i detoksikacija zelenom glinom i beli luk.Čudi me da ti dr nije rekao šta da izbegavaš.Mada kad se porodiš pa prestaneš da dojiš pozabavi se svojim zdravljem.LaFolie ::Hvala Zvoncice, zlopatim se 10ak godina sa urinarnim infekcijama, stalno nosim urin na analize. A bas to sve i jedem, cokolade i zelenis.... Palisept mi pomaze kada se izbacuju oxalati, stalno pijem prolom i rosu, uvin caj preventivno (sada u trudnoci ne)...
ja nijednom u srednjoj skoli nisam isla u toalet vodu nisam zato ni pila...
zato mi se sve ovo i naslagalo... Vec godinama pijem cajeve za izbacivanje taloga, i caj od rastavica, ali sve to u bubrezima stoji netaknuto, iako sam mislila da cu da ih istresem skakanjem na aerobiku... Pijem stalno limunadu, kad skida kamenac sa sudopere, valjda ce malo i iz bubrega :) E coli nemam od kako sam pila mutaflor, genijalna stvar.
Iste probleme imaju svi sa mamine strane, mozda je malo i genetika.
Sada pijem 3l vode dnevno, i limunadu naravno :)
zato mi se sve ovo i naslagalo... Vec godinama pijem cajeve za izbacivanje taloga, i caj od rastavica, ali sve to u bubrezima stoji netaknuto, iako sam mislila da cu da ih istresem skakanjem na aerobiku... Pijem stalno limunadu, kad skida kamenac sa sudopere, valjda ce malo i iz bubrega :) E coli nemam od kako sam pila mutaflor, genijalna stvar.
Iste probleme imaju svi sa mamine strane, mozda je malo i genetika.
Sada pijem 3l vode dnevno, i limunadu naravno :)
Tvoj metabolizam stvara oksalate.Verovala ili ne VitC zna nekad da se pretvori u oksalate.Mada moje jedino piće pored vode je limunada bez šećera.Pij vodu radi analize urina i biće sve ok.Samo smanji namirnie koje sam ti napisala.Možeš da ih jedeš.ali ne u ogromnim količinama.Po istraživanjima osobe koje imaju oksalate mogu da ih unesu preko namirnica samo 50gr,a u šoljici spanaća ga ima 200gr.Kad jedeš zeleniš sklanjaj sve ''žilice i drške''.
Lafe, izguraj još malo, a onda mi se javi. Tebi će Erata da da nešto za izbacivanje i peska i kamena i čega hoćeš. Kakva operacija, ne damo mi tebe pod nož!
Imam ja travara kojem doktori šalju pacijente i primer u mojoj porodici - zet koji je izbegao operaciju, a imao je kamenja koliko hoćeš. Ljubim vas cure - veliku i maljinku! :**
Imam ja travara kojem doktori šalju pacijente i primer u mojoj porodici - zet koji je izbegao operaciju, a imao je kamenja koliko hoćeš. Ljubim vas cure - veliku i maljinku! :**
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Erata i ja bih volela kontakt tel.ili adresu tvog travara.Ako nije problem pošalji mi na pp.
stisak cure
nemo sam pratila svaki dan...ulazila,dolazila,odlazila...i sve u krug,meta draga mi je svaki dan u glavi,to koliko je ona hrabra i divna govori svaki njen post upucen svakoj od nas ponaosob
cekala sam da se malo slegne,za vikend me zaboleo stomak,vise ni ne znam da opisem bol..ali rekla bih kao kod lafa,desni jajnik,kao da se creva obmotju oko njega pa ga lagano cupaju,pa sam se smirila,lezala..cekala da prodje...i sad me po nekad to zaboli na momente,nije mi prva trudnoca pa znam da nije istezanje,prosto tup bol jajnika,nekad je dovoljno da se vratim u prethodni polozaj i prodje...kao da mi nesto "dira" jajnik...tacno me on boli..
u sledeci petak opet imam taj 4d koji je zakazan za 22 nedelju,juce isla na komisiju,dobila do februara,znaci imacu jos jednu do kraja,tu smo pratimo vas..mislimo na vas al po ceo dan sam sama sa Dunjom koja je u periodu hoce svuda,sve pa tesko stizem na sve strane...ljubimo vas puno
nemo sam pratila svaki dan...ulazila,dolazila,odlazila...i sve u krug,meta draga mi je svaki dan u glavi,to koliko je ona hrabra i divna govori svaki njen post upucen svakoj od nas ponaosob
cekala sam da se malo slegne,za vikend me zaboleo stomak,vise ni ne znam da opisem bol..ali rekla bih kao kod lafa,desni jajnik,kao da se creva obmotju oko njega pa ga lagano cupaju,pa sam se smirila,lezala..cekala da prodje...i sad me po nekad to zaboli na momente,nije mi prva trudnoca pa znam da nije istezanje,prosto tup bol jajnika,nekad je dovoljno da se vratim u prethodni polozaj i prodje...kao da mi nesto "dira" jajnik...tacno me on boli..
u sledeci petak opet imam taj 4d koji je zakazan za 22 nedelju,juce isla na komisiju,dobila do februara,znaci imacu jos jednu do kraja,tu smo pratimo vas..mislimo na vas al po ceo dan sam sama sa Dunjom koja je u periodu hoce svuda,sve pa tesko stizem na sve strane...ljubimo vas puno
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Ne daj se Lafe,ja lagano kaskam za tobom da znam sta me ceka mada mene zadnjih dana muci nesanica,probudim se u pola noci i ne zaspat za spas ...kao vampir a onda se beba vrpolji,ja se ne mogu namjestit,samo mogu na ljevu stranu zaspat,pa se ukocim...sve me boli...Nego vidim da su neke od vas imale te kontrakcije...kako one izgledaju?Kako cu znat da je to kontrakcija?
Endzi- Broj poruka : 646
Datum upisa : 30.06.2013
lafe, raste tiba, i beba u njoj, sve se rasteze unutra, mislim da je normalno da zaboli
i mislim da sut o sve ligamenti, ipak i ti organi unutrasnji pa i jajnici ne stoje tek tako u duplji nego je to sve verujem povezano ligamentima koji ih drze a sada se rastezu do maximuma....
malo miruj, magnezijum nikad nije na odmet.... :)
i mislim da sut o sve ligamenti, ipak i ti organi unutrasnji pa i jajnici ne stoje tek tako u duplji nego je to sve verujem povezano ligamentima koji ih drze a sada se rastezu do maximuma....
malo miruj, magnezijum nikad nije na odmet.... :)
pripremne kontrakcije ne treba da vas plase, one su bezbolne, osetite samo grcenje celog stomaka, i to popusti
alarmantno ej kada se ponavlaju ucestalo u pravilnim razmacima, ne bi trebalo cak ni da bole te pripremne, mada mogu biti neprijatne...
i naravno ako je sve ok sa grlicem i doca kaze da ne brinete, kontam ok....
ja sam imala te pripremne, osecala ih, ali meni se grlic skracivao i otvarao, sto nije bilo dobro
nadam se da cu ovu trudnocu izneti do termina....
alarmantno ej kada se ponavlaju ucestalo u pravilnim razmacima, ne bi trebalo cak ni da bole te pripremne, mada mogu biti neprijatne...
i naravno ako je sve ok sa grlicem i doca kaze da ne brinete, kontam ok....
ja sam imala te pripremne, osecala ih, ali meni se grlic skracivao i otvarao, sto nije bilo dobro
nadam se da cu ovu trudnocu izneti do termina....
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu