Korak po korak na putu do bete +
+55
lilly13
Arya
lenabeograd
suzanasaki
MAAKKI
kornjaca
neca73
kockicaaa
Star77
anasrce
missile
ivi
sigmabh
ivanicasale
cicsa80
hocukusurnecuzvaku
leptirko82
Endzi
SannI-AlL
Sofija Veks
Ambra
jekica
Stenli
Crvic
Ema78
dunjas
ganedina
laKole
lelas
JocY
Niny
d77
saska1
pegaz
fmala
tetreb
tatjana2
ragaco
grudva
PalcicaBg
OKacica
KoMetaK
fight&faith
InNaturaVeritas
labradorka
Ninche
bebana.bebana
zvoncica36
Vuchica
BiKsi :)
SoJa
lenjivica
sareni leptir
bak
Erata
59 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
pitacu Biksi !
ivv carice nasa ! ljubim i hvala do neba !
ivv carice nasa ! ljubim i hvala do neba !
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Kometice, kockice, drage moje devojcice ! Dobro sam, bolovi od hipera su skoro nestali, ali uglavnom mirujem, jer cim ustanem opet se vracaju, doduse u blazem obliku... Pokusavam da kuliram, citam, odmaram, po ceo dan u pidzami ... Malo sam se jutros uznemirila zbog posla, sve je u haosu od kad sam na bolovanju, ali sam se oduprla zelji da im pomognem jer to ne bi bilo dobro za mene, buduci da me sama pomisao na to uznemirava a kamoli da uzmem da radim... Tako da, pomocicu kada budem mogla, ali zasad ne mogu...
Saljem cmokice i pozitivne vibracije nasim devojkama koje su u Pragu !!!
Takodje, cmokic i za ostale koracaljke, ljubim vas sve hrabre zenice!!!
Saljem cmokice i pozitivne vibracije nasim devojkama koje su u Pragu !!!
Takodje, cmokic i za ostale koracaljke, ljubim vas sve hrabre zenice!!!
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Nema na čemu Brb;) , evo reče mi to koleginica čija rođena sestra je radila kod njih vto pre par meseci.
Okačiceeeeee, bemtiposo, dobro je što si to stavila po strani, imaš ti pametnija posla u trudnoći;-) Ljubim sve
Okačiceeeeee, bemtiposo, dobro je što si to stavila po strani, imaš ti pametnija posla u trudnoći;-) Ljubim sve
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
ivv,zvala ih ...rekose isto sto i ti ,u pitanju je urolog koji vremenom dolazi ne stalno.
ali rekose da se cujemo za neki 40 min.jer da se dogovore sa dr.Nebojsom.kazu sestre da urolog tu nemoze pomoci ,jer ce da mu prepise istu terapiju kao i ginekolog .ali kaze ,da se dogovori sa doktorom pa da zovnem.verovatno misle da imamo malo vremena za takve preglede .---
ali rekose da se cujemo za neki 40 min.jer da se dogovore sa dr.Nebojsom.kazu sestre da urolog tu nemoze pomoci ,jer ce da mu prepise istu terapiju kao i ginekolog .ali kaze ,da se dogovori sa doktorom pa da zovnem.verovatno misle da imamo malo vremena za takve preglede .---
IVV ...
Jao brbljiva, drzim pesnice da se otarasite zgadije, i mi smo muku mucili sa enterokokusom do 10 dana pred aspiraciju...
Jao brbljiva, drzim pesnice da se otarasite zgadije, i mi smo muku mucili sa enterokokusom do 10 dana pred aspiraciju...
KOckice i ja imam iste simptome. I ja treba da radim betu 20.11.
Strumfeta78- Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013
Ariadne, zao mi je
Lakole i IVV danas dezurne, vidim da je sve pod kontrolom
Lakole i IVV danas dezurne, vidim da je sve pod kontrolom
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
okacice ,drzim fige isto ako i za ragaco !
ariadne ,,znam kako ti je ----srce boli kad se razocararas i vidis negativnu betu!
ariadne ,,znam kako ti je ----srce boli kad se razocararas i vidis negativnu betu!
Strumfeta, evo malo roda za tvoju betu !
Žene navijam za ogromne bete!!!
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
divne ste
Ariadne, zao mi je sto ovaj put nije bio dobitan, ali mi se svidja sto verujes i koracas dalje, a samo borba dovodi d pobede!
Okacice, Kockice,Strumfetice, za deeeebele beturine!
Ivv, legendo od zene!
Brbi, duso, nek je i kilav put do upeha, uspeh je ipak uspeh! Ljubim te da sve bude ok i da se ne nerviras vuse!
Ritualno teram bestije od tm i tebe!
Okacice, Kockice,Strumfetice, za deeeebele beturine!
Ivv, legendo od zene!
Brbi, duso, nek je i kilav put do upeha, uspeh je ipak uspeh! Ljubim te da sve bude ok i da se ne nerviras vuse!
Ritualno teram bestije od tm i tebe!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
o leptirko ,lep avatar ..slutis ,slutis !zvala sam kliniku -rekose da nama ne treba urolog jer ce on isto to da nam prepise od antibiotika ,sto i ginekolog .
ali kazu da ne prenagljujemo ,vec da sacekamo briseve pa da idemo korak po korak.videcemo.
ali kazu da ne prenagljujemo ,vec da sacekamo briseve pa da idemo korak po korak.videcemo.
Brbljiva76, izvini sto uskacem ovako, citala sam postove i ne mogu da verujem koliko dugo taj problem traje. Postavicu glupo pitanje - da li ste menjali laboratorije u kojima radite briseve?
nije glupo pitanje ,mila.jesmo! menjali smo.nekada sam znala da putujem 4 sata do bg samo da odradim briseve u konzilijum...i bilo je isto.radila privatno posle u dr susednom gradu -opet isto.radila u svom d zdravlja,-pa tu smo uspevali da ubodemo po koji sterilan nalaz (kada smo radili o trosku rzzo -samo da bi prosli komisiju !),sada sam opet krenula u susedni grad ali u higijenski zavod da radimo.s tim sto sada nemam zdr knjizicu pa cu tamo da platim-za sebe ,2300..
ma probali smo sve ...neznam ,da ne pricam o sirupima koji lece navodno tu bakteriju..itd.ne mogu neki strani lek da nadjem ,a verujem da ga ima u inostranstvu .
ma probali smo sve ...neznam ,da ne pricam o sirupima koji lece navodno tu bakteriju..itd.ne mogu neki strani lek da nadjem ,a verujem da ga ima u inostranstvu .
Ariadne draga, grlim te jaaako:ydpj: Moras dalje!!!!!!!!!Pokusaj sledeci put sa hatchingom i embriogenom i vecim dozama prednisona od pocetka ciklusa. Sledeci put mora biti dobitan!!!!!!!!
p.s. nestrpljivo cekam da nam se jave nase praske devojke Ganedina, Pegaz i Maaki
p.s. nestrpljivo cekam da nam se jave nase praske devojke Ganedina, Pegaz i Maaki
lenjivica- Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012
Brbljiva76, nadam se da ce sad da bude sve ok, u stvari zelim to.
jao strumfeta ,iz tvoje usi u bozije ! isto tako i ja tebi zelim debbebbbbelu betu! dotle pevaj......strumf pesmu !
Koraci
Adriane, žao mi je draga. Većina nas je, nažalost, imala više puta (ne)priliku da oseti kako boli negativna beta. Najveći uspeh je uvek iznova nalaziti snagu za borbu. Verujem, ipak, da će nam se svima jednog dana ova borba isplatiti.
Adriane, žao mi je draga. Većina nas je, nažalost, imala više puta (ne)priliku da oseti kako boli negativna beta. Najveći uspeh je uvek iznova nalaziti snagu za borbu. Verujem, ipak, da će nam se svima jednog dana ova borba isplatiti.
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1323644/2399226/Ko_sve_moze_kod_lekara_bez_overene_knjizice
evo nesto zanimljivo za sve trudnice ,...buduce trudnice i one koje su bas bas trudne
evo nesto zanimljivo za sve trudnice ,...buduce trudnice i one koje su bas bas trudne
Brbljiva, a jel' tvom muzu uopste stigao nalaz na ureoplazmu sad ili se ti samo spremas sko bude opet pozitivan?
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
samo se spremam ,posto smo oboje prosli put nakon moje histroskopije na svoju ruku odradili briseve bili smo oboje pozz.dali su nam antibiotik i sad cemo u cetvrtak da odradimo briseve .inace moja predhodna 2 nalaza su bila negativna ...kao i njegov -pred histeroskopiju.
Jao Strumfeta super!A gde si radila postupak i kad? Evo meni grudi sad da puknu i da prostis vrele su. A mozda i tripujem? Pitala sam muza da li su vruce i on kaze da jesu. Al nema do . A mozda ni tad.
kockicaaa- Broj poruka : 201
Datum upisa : 18.11.2012
kakav sex zeno ! zaboravi !
Mislis nema do . Ili uopste? A ja nisam odavno ovakvu zelju imala. Al znam da ne smem i cutim
kockicaaa- Broj poruka : 201
Datum upisa : 18.11.2012
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +