Korak po korak na putu do bete +
+55
nina :)
ivi
LaFolie
Lyanna
Crvic
djole42
Vuchica
zvoncica36
lenjivica
ninica2
SannI-AlL
cicsa80
InNaturaVeritas
Dacaa
anasrce
Ema78
Jelica
AriesGirl
ms_do
bulevarka
PalcicaBg
Bekanicaa
Ninche
BiKsi :)
leptirko82
dragana76ns
ragaco
midori
Ambra
neca73
Erata
labradorka
fmala
OKacica
JocY
laKole
ariadne69
KoMetaK
MAAKKI
SoJa
sareni leptir
pegaz
saska1
Endzi
lilya
tatjana2
dusa71
noja
fight&faith
Sofija Veks
Niny
bak
Stenli
lelas
d77
59 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
[quote="BiKsi :)"]Uh, naisli neki tezi dani...
Saska, uh citam i ne verujem, pa zar i to da vas snadje. Nekome se nakamari cudo briga... vazno da je iza vas, stvarno bi bilo lepo da sledece sto vas snadje bude jedna lepa i zdrava trudnoca, bas bi bilo nekako fer i posteno.
Hvala draga iz tvojih usta u Božije uši
Saska, uh citam i ne verujem, pa zar i to da vas snadje. Nekome se nakamari cudo briga... vazno da je iza vas, stvarno bi bilo lepo da sledece sto vas snadje bude jedna lepa i zdrava trudnoca, bas bi bilo nekako fer i posteno.
Hvala draga iz tvojih usta u Božije uši
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
lela38 ::Saska ,uh sta ste vi prosli,neka se tvoj muz sto pre potpuno oporavi i da postanete roditelji,zasluzili ste!
Pa i ja mislim da smo vala zaslužili .
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
malo da VAM ulepsam dan sutrasnji kada ovo pogledate ..
za sve trudnice a i one koje to nisu .....pogledajte ,ovo je predivno!http://www.ringeraja.rs/clanak/beba-osmi-putnik-video_1153.html
za sve trudnice a i one koje to nisu .....pogledajte ,ovo je predivno!http://www.ringeraja.rs/clanak/beba-osmi-putnik-video_1153.html
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Dobro jutro!!!
Da vam se zahvalim sto ste juce bile uz mene i stanje je sledece:
Dr Miljic je rekao da 3nedelje pre planiranog transfera, tj.vecod danas Pronizon, ubacio je Eutirox od 25mikrograma, a na 2.dan od 12,5 i injk.Fragmin-ne secam se tacno kako, jer mi je izvestaj ostao kod kuce.
Sta mi vi savetujete? Iskreno, plasim se ovog Eutiroxa da mi ne poremeti za sada dobre hormone.
I gde mogu naci Fragmin?
Da vam se zahvalim sto ste juce bile uz mene i stanje je sledece:
Dr Miljic je rekao da 3nedelje pre planiranog transfera, tj.vecod danas Pronizon, ubacio je Eutirox od 25mikrograma, a na 2.dan od 12,5 i injk.Fragmin-ne secam se tacno kako, jer mi je izvestaj ostao kod kuce.
Sta mi vi savetujete? Iskreno, plasim se ovog Eutiroxa da mi ne poremeti za sada dobre hormone.
I gde mogu naci Fragmin?
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
D77 super sto si pokrivena terapijom, nemoj da se plasis eutiroxa to je mala doza....veruj mi, pij ga citav zivot ako treba samo da dodjete do svog cilja. Fragmin, hmm...ja mogu pozvati apoteku Iris ili evo ti br pa pozovi ako ne nadjes tu gde zivis pa se dogovori oko slanja. 021/544-515
Srecnooooo do neba
Saska
Srecnooooo do neba
Saska
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Hvala, draganice... A da li ide na recept Fragmin i ko to propisuje?
Nadam se da eutirox nece poremetiti moje hormone stine zlezde. A proverila sam da je to pocetna decija doza...
Nadam se da eutirox nece poremetiti moje hormone stine zlezde. A proverila sam da je to pocetna decija doza...
d77, zar ti nismo svi govorili da ti jesi za terapiju za štitnjaču i to za tu najmanju dozu? konačno dobiješ terapiju i ti se sad plašiš? otići u hipo nećeš sigurno a kažu da je bolje da si i malo hiper nego hipo. a ta tvoja je baš mini doza.
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
labradorka, baš mi je žao, ja sam nekako mislila da će biti kao i sa ssanjom.
pozdrav za ostale cure! da bolesni ozdrave i oporave se, da bockalice smireno uđu u postupak koji će završiti pozitivno, da trudnice uživaju, da mame ne brinu.....
pozdrav za ostale cure! da bolesni ozdrave i oporave se, da bockalice smireno uđu u postupak koji će završiti pozitivno, da trudnice uživaju, da mame ne brinu.....
Lakole, jeste minimalna doza...vidim da su sve koristile neku vecu dozu...
D77 bravo za terapiju,sad ne brini nista,tebi je to bilo potrebno,a za Amh ne brigaj i jos bolje sto ides na prirodnjak,ma idealno.Ovo je dobitna kombinacija.
Moja koleginica prosle godine amh nemerljiv tj nula,ove godine prirodna trudnoca,moja snajka odbijena zbog niskog amh za Vto sad prirodna trudnoca a ja na svom primeru videh da amh moze i da se poveca i to posle stimulacije tako da ja njega vise ne primecujem tj meni nista ne znaci.Pozdrav i da znas da su zene sa kutka zakon,sve pravilno zbore!
Moja koleginica prosle godine amh nemerljiv tj nula,ove godine prirodna trudnoca,moja snajka odbijena zbog niskog amh za Vto sad prirodna trudnoca a ja na svom primeru videh da amh moze i da se poveca i to posle stimulacije tako da ja njega vise ne primecujem tj meni nista ne znaci.Pozdrav i da znas da su zene sa kutka zakon,sve pravilno zbore!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
d77, da sam na tvom mjestu, ja bih bila zadovoljna! konačno da neki dr uzme u obzir tvoje cjelokupno stanje! bez terapije, stvari se neće vratiti u normalu.
ovo sam ti pisala na pdf 'tsh' još 17.7.
ovo sam ti pisala na pdf 'tsh' još 17.7.
laKole ::ovo su baš male doze, za slučajeve kao što je tvoj - 12,5 - 25 mcg i to ne svaki dan. samo, nisu svi usvojili najnovija naučna saznanja, tek sad se polako počinje primjenjivati ono što se u svijetu već odavno zna - tsh od 3 nije prihvatljiv za reproduktivno doba, ali je ok za starije osobe. i za ovo je trebalo poprilično vremena.
Hvala, lelo38
Rece Miljic da sam hematoloski u potpunosti zbrinuta i da mi preostaje samo
Nego, molim Boga dok se nalivam ovom kozjom srutkom, da mi nestane ona cista od 22mm i da narednog ciklusa konacno i ja uradim VTO.
Lakole, jesam zadovoljna...malo me smirio svojim stvaom o svemu...
Rece Miljic da sam hematoloski u potpunosti zbrinuta i da mi preostaje samo
Nego, molim Boga dok se nalivam ovom kozjom srutkom, da mi nestane ona cista od 22mm i da narednog ciklusa konacno i ja uradim VTO.
Lakole, jesam zadovoljna...malo me smirio svojim stvaom o svemu...
Poslednji izmenio d77 dana 5/9/2013, 09:20, izmenjeno ukupno 1 puta
Drago mi je da je dobro Kontrole su važne. I mm će morati češće da se kontroliše. Mm-a je bolest uzdrmala u pozitivnom smislu, počeo je drugačije da gleda na život, pun je energije i novih ideja Nadam se da je ovo trajna promena kod njega, jer nam je ovako baš leposaska1 ::
Sada je dobro ali stalne kontrole će imati nadamo se najboljem.Kako je tvoj m?
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
D77, dobro je da si pokrivena lekovima. Sada možeš mirno u postupak i da bude uspešan
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
d77 super vijesti,vidis da nije sve tako crno...Samo naprijed draga moja,ma vucem ja tebe sto puta za nosic...bice sve ovog puta kako treba,stice i tebi na krov ili mozda cak ...
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Endzi, jedna je sasvim dovoljna...
Veliki
Veliki
D77, 25 mg je isto moja doza vec godinama, stitnoj iako funkcionise dobro treba mala gurka ako je tsh oko 3 zato ne beri brigu nego guraj napred...
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Jocy, moj Tsh je 1,8...
D77, neka ti je TSH 1.8, to ti je na gornjoj granici za VTO. Meni su svi govorili da treba da bude ispod 2 pre VTO, jer ako se smbrion usadi krene da raste i moze ocas posla da dodje i do 4 i vise, a visok TSH na pocetku trudnoce moze da izazove spontani, zato si i dobila terapiu, da ga drzis pod kontrolom. Pokrivena si i sa ostalom i ne brigaj, samo sacekaj da cista ode i da krenes u postupak.
Meni je Kopitovicka insistirala na cestom vadjenju TSH u periodu implantacije, ako skoci, da povecam dozu eutiroxa. Ja sam na svoju ruku pocela da uzimam 2 dana 200 a 2 dana kao i do sad 75, jer evo vec nedelje cekam rezultate, i plasim se da mi ne skoci i napravi mi problem.
Meni je Kopitovicka insistirala na cestom vadjenju TSH u periodu implantacije, ako skoci, da povecam dozu eutiroxa. Ja sam na svoju ruku pocela da uzimam 2 dana 200 a 2 dana kao i do sad 75, jer evo vec nedelje cekam rezultate, i plasim se da mi ne skoci i napravi mi problem.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Hvala, Kometak...i meni je Miljic rekao da na 2 nedelje proveravam TSh, ali i krvnu sliku, pre svega trombocite i glukozu.
O Saska, bem mu misa . Sta je to spopalo muzeve u poslednje vreme Vazno da je to iza vas, verujem da ste sad konacno na redu za jedno
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
D77 drago mi je da si napokon zadovoljna.Super što ti je Miljić ok .
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Zvoncice, ali upravo me je zvala dr Bilja, koja se boji da ce mi eutyrox oboriti tsh i zato je predlog da danas ponovim tsh i onda ce znati sta dalje...
d77, onda pitaj da piješ svaki dan 12.5 mcg a ne naizmjenično 25 i 12.5. ja ću opet isto k'o pokvarena ploča - bolje i blagi hiper nego hipo!
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +