KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

+45
plavaptica
Tanja83
filipa.panko
maus
missile
Sofka
zvoncica36
lilya
LaFolie
HappyGirl
bobica83
djole42
cicsa80
cici
BiKsi :)
Vuchica
cufta
leptirko82
ninica2
nina :)
dr mali pariz
emilie
JocY
buby
SladZana
Botox
Sami
pcelica
SoJa
Niny
Orline
fight&faith
lelas
bak
JAmajka
dacans
twinsi
caci
Shizika
MAAKKI
KoMetaK
Mirjana
dragana76ns
bubi80
Ema78
49 posters

Strana 15 od 39 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Sledeći

Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 15 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od lilya 13/9/2013, 14:58

Nisam mogla da izdrzim Laughing 

Radovi u toku:
Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 15 140yi6e

Milutin, mukica bi cak i malo dremnuo, ali ne moze od uzbudjenja Laughing 
Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 15 2j0b4i1
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 15 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od Sofka 13/9/2013, 15:29

Dalje:

Pisala sam kako Djole stalno ucutkuje, ali sam tu pogresila ime, mislila sam na Cuftu, Djole izvini za to.

To i nije toliko vazno, ali me posle toga Dacans opomenula kako ne treba nikom suditi, i kako cufta nikog ne bi ucutkivala.. (taj post je na zalost izbrisan inace bih ga postavila)
E sad, ispadoh ja budala da optuzujem Cuftu , sto i ona sama zna da je nekoliko puta stavljala tacku , jer joj se neki komentari nisu svidjali, i umesto da kazes Cufto, jesam ucutkivala sam, ti si se zahvalila nekima na poverenju hehe

Kad je Bubi80 rekla ovo :

Mi danas bili u jednoj duzoj setnji posle duuuugo vremena i naravno da smo kao pokretni cirkus.Svi komentarisu okrecu se bulje i sl.
Jedan vlasnik kaVane nam je velikodusno ponudio da celo leto pijemo na racun kuce za mene kafa a klinci sok kad god hocemo!Kaze ovo je buducnost srbije a ne EU!

ti si cufto rekla ovo:
Gazda je drag, ali svet nije samo Srbija. Nema politike na forumu

hehe, znaci em je ucutkas, em kazes kako svet nije samo Srbija a posle toga kao nema politike.. ccccccc

dalje: bila je prica o platama svestenika, gde ste se ti i Pariska sporeckale, pa si ti rekla NE!!! posle cega je ona tebi rekla: nemoj ti meni da stavljas tacku.
ovo nisam nasla da kopiram ali znam da je tako nekako islo..
Ima jos primera gde si meni rekla kako nesto o cemu sam pisala nije vise aktuelno.
Zar ti odlucujes sta je aktuelno i o cemu ce se pisati?

Nisam dosla da se svadjam, vec nisam stigla da odovorim(ja kamen nisam i svakako da imam osecanja, te kad me neko optuzi i postavi mi glupa pitanja, svakako da me zaboli), kad je trebalo(u junu)jer nisam imala net.

Ja postujem tvoju profesiju( i uvek cu, mnogo doktora mi je spasilo zivot), verujem da si posten doktor,ali trebala si reci(na neki smekerski nacin) kad si to procitala, da stvarno jesi ucutkivala,ali ti nisi, vec si se zahvalila na poverenju onima koje su te branile(ocigledno je da ne citaju sve redom). Tu si pala u mojim ocima. Valjda je ego u pitanju, ne znam.

Dalje:
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 13/9/2013, 15:31

sad sam se setila da sam zaboravila da komentarisem jamajkin post .jao zeno dobro ste prosli nedalj boze da se nesto desilo deci o kazu da nema dobrih vozaca koji oce da pomognu ,svaka cast sto te je upozorio dok si vozila a i ti sto si pogledala sto trube jer mene to jako nervira kad neko trubi bez veze na semaforima ili kad je guzva u saobracaju i nikad ne obracam paznju zbog cega trube
njih dvoje su izgleda jako uigran tim no i ovi moji jer su istih godina koliko sam svatila ali ipak nikad nisu pokusali da otvore vrata u pokretu a cak ih nekad vozimo i napred oboje kad idemo na maloj razdaljini u mestu pogotovo deda i dever i kad mikija kupi iz zabavista lakse mu napred da ih stavi oboje
nek su ti kumici zivi i zdravi a i nemirni a eto tebi taman malo pripreme da vidis kako su deca nemirna i da se vezbas kad dodju tvoji klinci da budes pripravna u svemu i svacemu sta bi im palo na pamet da urade kad su zajedno a ti odes na sekund u kuhinju da vidis dali je gotov rucak

Poslednji izmenio nina :) dana 13/9/2013, 15:42, izmenjeno ukupno 1 puta

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 15:38

Ijaoj da Nina, je u pravu i ja zaboravih, Jamajka, zeno, stvarno da se smrznes od straha affraid 
Sta sve deci padne na pamet, to je cudo jedno Shocked 

Nina, zaboravih da ti zahvalim na lepim zeljama. Hvala c
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 13/9/2013, 15:50

E pa ženske primakao se i kraj radnog vremena. Klinci su kod mojih tako da palim kod frizera da malo mozak odmorim.

Lilya konačno kuhinja, čestitam. Očekujem tvoje majstorije na kuhinjici yes 

Uh Jamajka draga, sa klincima se nikad ne zna.

Nina ljubi Mikija i Mariju, ne znam jesam li već prokomentarisala da su mnogo lijepi.

Bak kod nas idući vikend berba, pa nakon toga slijedi pečenje rakije, paprika i pravljenje ajvara. Rakiju ne volem, ali zato vino mlogo volem yes 

Želim vam svima lijep vikend, budite mi zdrave i vesele. Pozdrav ff
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 13/9/2013, 15:51

dan cure.ovde celi dan kisa
evo me leskarim i odmaram,bila sam na poslu pa sad koristim dok je Markic u skolu.lol! 
Andrej dusice mila ljubim te da ti brzo proge...pamti ce te ovaj petak 13.
Bak,da bila je anestezija kratkotrajna,radila se tubarna inseminacija, a posto dr zna da imam jako nisku toleranciju boli,predlozio i ja sa pristala.
Lili kuhinja lepota....bice svasta u njoj osecam a pored vas uzivace i Milutin-presladak.
Cufto,Biksi ,maus ,jamajka,nina,medolino,parizanko i sve ostale cure d 
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 16:17

Dalje:

Maus, posle svog mog pisanja(veci deo sam postavila) gde se vidi sta sam pisala, ti si rekla kako ja mrzim ljude druge nacionalnosti.(gde sam ja napisala da je tito bio hrvat, sto je kao istina i nije vredjanje)

ovo si rekla:

Sofke, koliko mrznje u tvom postu, ja stvarno ne mogu da verujem
Sofke, ne mislim o mrznji prema Titu, vec o mrznji prema ljudima druge nacionalnosti.

na ovu tvoju osudu, ja nemam komentar, verovatno bi ga imali svi oni ljudi raznih nacionalnost(jer samo u Utrehtu zivi 120 nacionalnosti)sa kojima se druzim i sa kojima se pomazem. Moj drugi komsija Marokanac, koji mi svakog 07.januara cestita Bozic(koji ti ni ovde na jutrima nikom nisi cestitala) ja njemu Ramazan. Cuvam mu decu(besplatno) kad mu zena radi drugu smenu, on meni uzima paket ako ja nisam kuci itd itd. Moja komsinica Indijka iz ulice, obozava moju sarmu i stalno mi zauzvrat posalje neke indijske djakonije od kojih dobijem proliv jer su jaki zacini ali sam eto probala.
Pomazem joj oko spremanja za njihov veliki praznik Holi i Divali i jos mnogo toga ali eto, posle te tvoje opaske, ja se bas zamislih, da li je moguce da ja tako dobro mogu da glumim da zivim sa ljudima(i to 20 godina) drugih nacionalnosti i da se svi lepo slazemo i pomazemo,a da oni to ne primete..
svi oni znaju ko sam i sta sam, kao i ja ko su oni. Dobri ljudi mi nikad nisu smetali.
Ako najvise volim svoje, to ne znaci da mrzim tudje.

Vazno je da si ti ovde glavna, i da uvek pustis jezik do zemlje a da pre toga ne razmislis.
Milijanu si oterala jer ti je smetao nacin na koji se po tvom hvali sta je i kako kupila, a ne treba joj. Ko si ti da koris druge ljude? Ko?

Dalje:
Lilya,
Milijanu sam spomenula samo zato, sto mislim da nije trebala da ode(samo ona zna zasto je otisla) i ne vidim cime sam je to prozvala, naprotiv, meni je zao sto je bezveze otisla.
Takodje mi je zao sto ti nemas svoj identitet, tj. sto si rekla da ti nije bitno da li si Srbin ili bilo ko drugi. Meni je to zalosno. Covek bez identiteta je lak plen za druge vere i nacionalnosti. Verovatno zato si i rekla da, da si vernik, da bi bila budista.
Sofka
Sofka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/9/2013, 16:31

ove nedelje su kuhinje aktuelne...moram priznati da ja gledam koja ima zgodnije majstore...
Samo nastavite sa slikanjem. Za sada vodi Shizikin, on mi se najviše sviđa (ne zbog majice)...a nedelja još nije gotova. Da sam znala, prošle nedelje su mi majstori menjali bojler (koji je u kuhinji, ali se ne vidi), slikala bi ih. Mada nisu bili nikakvi frajeri....
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 13/9/2013, 16:32

cufta ::ove nedelje su kuhinje aktuelne...moram priznati da ja gledam koja ima zgodnije majstore...  
   Samo nastavite sa slikanjem. Za sada vodi Shizikin, on mi se najviše sviđa (ne zbog majice)...a nedelja još nije gotova. Da sam znala, prošle nedelje su mi majstori menjali bojler (koji je u kuhinji, ali se ne vidi), slikala bi ih. Mada nisu bili nikakvi frajeri....
Ja imam najzgodnijeg, evo ga na trosjedu lol! 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 13/9/2013, 16:42

Jao Liluaaaaaaaaa divno, divno izgleda i jos dok nije sasvim postavljena. Ne vredi, kod tebe rucak, samo biraj dan, mi dolazimo hahahahahahahahaha...ne MERES se izvuci:P 

Miss gde bez crva, pa to je glavna stavka. Divan provod vam zelim. Bice vam super.

Cufta zeno ismeja se za silovatelja. joj kukuuuuuuuuu...

Nina dobra i tvoja fora:lol!: 

Dolazi mi seka pa da uzivamo u sportskom danu i da navijamo.

Ajd zive bile 100 godina.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 16:46

Dalje:

Miss, ti si me najvise razocarala.

Ne zbog tvog objasnjavanja o titinim pesmicama i starim vremenima, vec tvoj komentar i nekulturno pitanje:

Sofka, ti si jedna dobra duša, ali si ishitreno odreagovala! Niti pevamo hvalospeve Titu niti kudimo Boga, niti se to dvoje isljučuje (msm Tito i Bog, tako nešto je Mirka lepo rekla), samo se, draga moja, prisećamo vremena kad je rad na teritoriji naše lepe Srbije vredeo i kad se od njega lepo i skromno živelo. Baš kako treba. Sad to nije moguće, možda ti toga nisi svesna jer ne živiš u zemlji u kojoj plata ne mora da bude isplaćena, i od te plate još moraš da štediš za vto! Ja ne znam zašto si ti otišla iz Srbije. Stvarno, zašto?

To znaci, lako je tebi, ti imas para. Jasta, ja pojma nemam kako se zivi u Srbiji, stvarno nisam svesna. Zato sam i napisala komentar da sam tri kuce mogla napraviti da nisam pomagala svojima. Glup komentar, stvarno. Glup i ogranicen, sa predrasudama. Nemas ti pojma kako se zivi ovde.
Volela bih da svi koji zamisljate raj na zapadu i mislite da je svugde bolje, dobijete sansu da odete preko i da se lako naberete eura koje mi ovde sadimo u basti.
Razumem ja zasto si ti to rekla, zalis se na sadasnju situaciju. Ali draga, ne krivi mene za to, vec one za koje si glasala ako jesi. Ako nisi, buni se. Drzavu cini narod, a narod bira vlast. Kukanjem nista promeniti neces.

Zadnje pitanje: Zasto sam otisla iz Srbije je krajnje nekulturno i privatno.  Ja to nikad nikog ne bih pitala.
Sofka
Sofka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 13/9/2013, 17:02

Ja stvarno ne mogu da se ne umesam....

Sofka stvarno mislim da je bilo dosta. Mnogo "volim" vas koji srbujete iz inostranstva, a ti se sad uvredi..
Ja ako radim za 250e mesecno naravno da mi je teze da skupim za VTO nego nekom ko je u inostranstvu. Ni ja ne mislim da je bilo lepo za vreme Tita, moje misljenje je da nas je komunizam unazadio sto se tice prvenstveno ljudskih sloboda, ali to vise nije tema. Reci Lilyi da nema svoje ja je stvarno nisko...
Cuftu svi mi koji smo upoznali uzivo kapiramo, ona je direktna osoba ali daleko od toga da nekog ucutkuje, kao i Maus... ja ne verujem da neko ne moze ovde da kaze svoje misljenje... naprotiv mislim da je atmosfera bas demokratska. Postoji jedan deo Jugonostalgicnosti u svima nama (zaboga pricamo istim jezikom) koji nikad nece proci. To je pre svega nostalgicnost za nasim detinjstvom... i to ne bi trebalo nikog da vredja... Pozdrav
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 13/9/2013, 17:07

Dobar dan, jutra!
Daco, dobro je da se sve zavrsilo kako treba, a mogu samo da zamislim kako si se nasekirala. Ljubi dasu u glavicu od teta Leptirka!
Jamajka, zeno, bas si i ti imala stresan momenat! Meni je nekako zategnuto kad vozim decu, ne mogu da se opustim. Preterano brinem!
Lili, kuhinja prva liga! Bice tu specijaliteta, vec vidim!
Pariz, jos malo , pa gotovo!
Caci, navijam jako!
MissKiss,jos malo, pa odmor!
Maus, kako je mala plivacica Ana?
Uh, ne ide mi ovo postrojavanje, bojim se da izostavljam zene...
Sladzo, Bak, Twinsi.... Koga god ne pomenuh, ne znaci da vredan pomena nije, vec me glava luda i dalje gnjavi...
Ljubim, grlim, pozdravljam!osmeh srce
Sofka, ja sam u postu napisala da su me ucili mama i tata da se izjasnjavam kao Jugoslovenka. Rekla si da je to vestacka nacija. U Americi su svi Ameri,pa cak i moja bogata rodbina koja srbuje iz Cikaga, a ima americko drzavljanstvo.
Moj otac se nije lupao u prsa kako je Srbin veliki, ali je zato ratovao za svoju zemlju, izgubio zdravlje, a posle i zivot. Verovatno ni on, koji je sve cinio za ovu zemlju, pa i njemu slicni, nisu imali identitet....
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 17:10

Jocy, nisam ti ja kriva. Obesi me sad, sto imam vise od tebe.
Srbujem ja mojim delima a ne recima. Bog je svedok.
e sad cekam da se pridruze ostali koji "vole"nas koji zivimo u inostranstvu i da mene krive za sve njihove muke. Boze oprosti!
Sofka
Sofka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 13/9/2013, 17:12

Sofka, ne boj se, nece Tito da vaskrsne lol! 

Ja bih mnogo volela da nam objasnis cime smo mi polaskani da jedno nadljusko bice, kao sto si ti, deli pravdu na forumu?
Imam osecaj da smo danas pred strasnim sudom?

Nadam se da ovo nece izazvati kod tebe bojicu uvreda, samo me zanima na osnovu cega si merodavna da nam svima ocitas oce nase....

A to oko nacionalizma necu ni da komentarisem, da sam moderator, banovala bih te, ovo je mesto gde se zene skupe kako bise tesile, razgovarale, menjale iskustva, delile srecu A NE PRAVDU cvet 

Ja ti zelim sve najbolje i da svoje nezadovoljstvo iskazes na neki drugi nacin. Ove zene sve su divne, ovo druzenje je dobrovoljno, nije bitno ko koliko ima, svi smo mi u istim go*nima, jer da nismo ,verovatno ne bismo bile ovde.

uzivaj!
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 13/9/2013, 17:14

Sofka ::Jocy, nisam ti ja kriva. Obesi me sad, sto imam vise od tebe.
Srbujem ja mojim delima a ne recima. Bog je svedok.
e sad cekam da se pridruze ostali koji "vole"nas koji zivimo u inostranstvu i da mene krive za sve njihove muke. Boze oprosti!

A ko je tebi rekao da si mi kriva...meni niko nije kriv... oslobodi se tog besa bice ti bolje u zivotu...
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 17:15

E devojke hvala na lepim zeljama za kuhinju. Kuvace Lilya, nista ne brigajte Wink 

Caci, jako, jako navijam, ali baaaas jaaaako!!!!!!!! Ovako nekako navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 

Ja odo da se jogiram, da ne kazem da se drogiram lol! 

Ajd, zive bile, sto bi Misica rekla ljubav

E da, Jocy, drugarice moja sa kojom sam onaj preukusni Tinin cupcake delila sa zadovoljstvom, samo da te ljubav
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 13/9/2013, 17:15

jao ima insert iz pop cire i pop spire
kad popadija kuka
kako njoj bog nije dao da ona bude POPA Very Happy Umrecu od smeha!
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 13/9/2013, 17:19

Lili, hocu i ja na jogu!!!!!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 17:23

Leptirko, jako je ruzno da u celu pricu ubacujes svog pokojnog oca,
kako bi ja bila ocrnjena kako nemam postovanja ni prema pokojnima.
Jugoslavija jeste bila vestacka drzava i nepostoji vise.
Tvoji roditelji nisu krivi sto su poverovali u vestacku drzavu i u ideju komunizma.
Mnogi jesu, zato i kazem kako je Srpski narod unisten.
Pre 100 godina se slavio samo Bozic i Vaskrs, a sad se u Srbiji, prvo slavi 31.decembar tj. katolicka Nova Godina, pa onda rodjenje Isusa Hrista.
Kako moze Nova Godina da se slavi pre Bozica?
Zna se ovde(na kutku) vrlo dobro ko je pravoslavac a ko katolik a ko jugosloven, vecina su se izmedju redova izjasnili...opet, Srbi slave prvo Novu Godinu, pa onda Bozic..
I odakle ti to da se ja busam u prsa da sam Srpkinja? Ja to nikad ovde nisam rekla na taj nacin, niti sam se bilo cime hvalila, ali nema veze..
Sofka
Sofka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/9/2013, 17:26

Vidi ti ove Foli trudnjače. Ženo, pa ti prešla polovinu.... auuuu....

SlaDŽo, vidim ti si od svih nas najbolje izabrala!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 17:27

leptirko82 ::Lili, hocu i ja na jogu!!!!!
Kad postanem instruktor, sve ste dobrodosle yes
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 13/9/2013, 17:29

Sofka ::
Zna se ovde(na kutku) vrlo dobro ko je pravoslavac a ko katolik a ko jugosloven, vecina su se izmedju redova izjasnili...opet, Srbi slave prvo Novu Godinu, pa onda Bozic..
kakve veze ovo ima sa sterilitetom, roditeljstvom, usvajanjem, itd?
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 17:30

La Folie, ne znam zasto mi se sad obracas, ako se nisi ukljucila u diskusiju u junu

Ne citam ja nikom Oce nas, vec samo odgovaram na meni, tada, upucene komentare.
To je, ne samo moje pravo, vec bi trebalo da bude pravo svakog ovde, da odgovori, bez da u to upada neko treci.. obratila sam se svakom ko se tada meni obratio...

Ti se tada nisi javljala i ne znam zasto se sad uplices...
Sofka
Sofka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 17:34

La Foli, sa trudnicama se ne raspravljam.
Sofka
Sofka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 39 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu